7 jaar oude macbook pro kost 89 euro per maand.. Daar ben ik al niet blij mee. Vervolgens kun je de kosten naar beneden halen door een 2-jarig contract aan te gaan. Dit kost in totaal 1656 eu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laptop scherm was van binnen kapot, het is een oude MacBook en E vragen 500! Euro om te repareren terwijl ik al 60 per maand betaal voor een oude MacBook, alles is goed totdat er iets kapot gaat Na... Zobacz więcej
Echt supergoed geholpen, telefonisch en via de mail. Hele vriendelijke service, denken met je mee. Mijn dochter heeft een laptop voor haar opleiding, was defect.. en direct een goede vervanging gerege... Zobacz więcej
Superfijn bedrijf. Eerst gebeld voor meer informatie ivm zzp werkzaamheden. Super aardig en geduldig. Hij nam echt de tijd voor me. De laptop redelijk snel geregeld en is heel fijn werken.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Altijd een werkende laptop, voor een vast bedrag per maand.
Dane kontaktowe
Tinus van der Sijdestraat 20a, 5161CD, Sprang-Capelle, Holandia
- 0850483104
- service@swaptop.nl
- swaptop.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
7 jaar oude macbook pro kost 89 euro…
7 jaar oude macbook pro kost 89 euro per maand..
Daar ben ik al niet blij mee. Vervolgens kun je de kosten naar beneden halen door een 2-jarig contract aan te gaan. Dit kost in totaal 1656 euro = 24 x 69 euro. Dit is ongeveer 50% van de kostprijs van een nieuwe macbook pro. Na die 2 jaar heb je dus een laptop die 9 jaar oud is en dan is ie nog niet eens van jou?
Toen werd er extra een microsoft office pakket aangeboden, wat inmiddels nog niet werkt. Ook hier al verschillende license codes voor gehad.
Ik heb dus het contract weer teruggezet naar een maandelijkse betaling. Er werd mij namelijk niets aangeboden wat ook maar enigszins acceptabel was.
Zodra ik de financiële middelen heb, gaat er een nieuwe komen. Jammer vind ik het wel. Het is zo handig om mensen op deze manier te kunnen helpen..........
Ze helpen heel goed als er problemen…
Ze helpen heel goed als er problemen zijn. Zelfs op een duidelijke manier zodat ik het snap. ;)
Als ik een vraag had of er was iets mis…
Als ik een vraag had of er was iets mis met de laptop dan kreeg ik via de mail altijd snel antwoord!
Good if you are a freelance and can…
Good if you are a freelance and can make money online. fair price.
Slechte prijzen
Voordat je hier een laptop least kijk even naar de aanschaf prijs van het toestel ik heb onderzoek gedaan en je bent eigenlijk altijd beter af om de laptop te komen tenzij je hem echt voor maar een half jaar neemt de MacBooks zijn ook outdated en overpriced

Odpowiedź od Swaptop
Nou...ik kan er nog weinig van zeggen
Nou...ik kan er nog weinig van zeggen. Want mijn laptop is vorige week al verzonden volgens de mail. Maar nog steeds niet ontvangen. Terwijl werd gezegd levering binnen 1 a 2 werkdagen. Als ie binnen is en alles werkt dan zal het zeker meer sterren zijn.
Uiteindelijk is de laptop binnen gekomen. En helemaal naar mijn tevredenheid. Ik kan aan school beginnen.

Odpowiedź od Swaptop
Een paar jaar via swaptop een telefoon…
Een paar jaar via swaptop een telefoon gebruikt. Zeer tevreden met de service en prima toestel.
Ik heb nu enkele dagen een mooie HP…
Ik heb nu enkele dagen een mooie HP laptop in gebruik, werkt heerlijk, en ziet er- op een kleine beschadiging aan de behuizing bij een usb poort er nog super uit. Deze heb ik aangevraagd voor wat development werk, is nu al onmisbaar!
Laptop works well
Top bedrijf
Top bedrijf, alles wordt goed uitgelegd.
Je krijg je laptop heel snel. Top
slecht
slecht
Mensen die dit abonnement nemen snappen niks ervan want je betaald veelte veel voor die laptops hier. DOE ONDERZOEK!
Na een lastige start prima oplossing!
Na deze review netjes gebeld door 2 van de eigenaren, deze heeft goed meegedacht! Ik krijg een verjagende laptop en een gedeelte van mijn geld terug omdat ik al voorgangers periode een goede klant ben. Dus uiteindelijk alles goed gekomen en iedereen tevreden en top service!!! O
Responsive customer service
In gerenal, the computer fits the needs for the work for a Master's program in science. Their team responds to questions through mail quickly (Within a week) and gave helpful and clear replies. I rated a 4 instead of a 5 becase the laptop delievered during the first week was damaged, and need to be sent for repair, after waiting a week since registeration. Henceforth, the first few weeks of the subscription was without a laptop. I suggest the team to give a thorough check before sending out the product to customers, as it was disappointing to receive a damaged laptop after waiting.

Superfijn bedrijf
De laptop redelijk snel geregeld en is heel fijn werken.
Ook de chat via Facebook is snel met antwoorden. De mail wordt op werkdagen binnen 48 uur beantwoord en ook allemaal super vriendelijk.
Hier een heel blij persoon die haar werkzaamheden weer goed kan uitvoeren.
Zeer tevreden over de snelle service
Zeer tevreden over de snelle service, de schappelijke prijzen en de kwaliteit van mijn laptop. Ik was van plan om hem 2 maanden te gebruiken maar het is mij dusdanig goed bevallen dat ik hem langer ga gebruiken.
Mijn ervaring met Swaptop is heel…
Mijn ervaring met Swaptop is heel positief. De laptop presteerde constant goed en de communicatie was altijd helder. Als ik een vraag had, werd die snel opgepakt en duidelijk beantwoord. Prettig bedrijf dat doet wat het belooft. Zeker aan te raden voor studenten en professionals.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.