Van de week voor t eerst 2 bonnen ingeleverd. Keurig uitbetaald. 1 binnen de beloofde 2 uur, de ander na bijna 3 uur. Volgens google kan ik Bol.com bonnen inleveren bij Swappy. Alleen deze staan niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Was huiverig over dit concept, dus eerst is een bon ingediend. Deze werd op vrijdagochtend binnen 10 minuten na indienen uitbetaald. Kreeg daarvan ook een mail en het geld stond ook direct op de... Zobacz więcej
Was sceptisch omdat je normaal geen cadeaukaarten kan retouneren. Maar had 2 kaarten liggen, had wat geld nodig en ging die kaarten niet gebruiken. Na het insturen WhatsApp contact gehad. En na het i... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Cadeaubon verkopen of kopen met korting.
Dane kontaktowe
Westerstraat 10, 3016 DH, Rotterdam, Holandia
- info@swappy.nl
- swappy.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Na 3 uur nog niks ontvangen
Na 3 uur nog steeds niks op rekening ontvangen Echt belachelijk!
Snelle service en top communicatie
Snelle service en top communicatie! Goede prijs voor je cadeaubonnen waar je eigenlijk niet meer zoveel mee wilt doen.
Echt een aanrader!
Super snelle uitbetaling
Super snelle uitbetaling. Ook contact zoeken via whatsapp is geen enkel probleem ik kreeg zelfs na 20:00 op een maandag nog antwoord! Toppers
Beste wissel site
Zelfs in het weekend binnen 5 minuten…
Zelfs in het weekend binnen 5 minuten het geld op mijn rekening gehad had zelf een foutje gemaakt dus had te klanten service benaderd gelijk een reactie en binnen 5 minuten het geld op mijn rekening ik zou iedereen aanraden om het hier te doen veel sneller dan dit is namelijk niet mogelijk
Geen uitbetaling gekregen na meerdere…
Geen uitbetaling gekregen na meerdere berichten waar geen reactie op is gekomen. BESTEL HIER NIET!
Er wordt niet uitbetaald
Er wordt niet uitbetaald, je krijgt wel een bevestiging hiervan per mail, maar de uitbetaling vind niet plaats
Kreeg geen duidelijke bevestiging maar…
Kreeg geen duidelijke bevestiging maar ik benaderde de klantenservice op whatsapp en die behandelden mijn transactie direct!
Netjes en snel gehandeld
Netjes en snel gehandeld. Contact via whatsapp was goed en alles netjes overgemaakt.
Super fijne service
Super fijne service. Snel en gemakkelijk. Een aanrader.....
Zeer vlotte en snelle afhandeling van…
Zeer vlotte en snelle afhandeling van de verkoop. Top service !
Niet binnen 2 uur
Niet binnen 2 uur, wel bedrag na 10 uur netjes ontvangen
Hebben me op Vrijdagavond na 5 minuten…
Hebben me op Vrijdagavond na 5 minuten uitbetaald. 5/5!
Betrouwbaar kwaliteit snelheid en…
Betrouwbaar kwaliteit snelheid en service zijn top. Op oudjaarsdag, snel contact over wat typo's. Vriendelijk, zakelijk en mooie service. Veeeel beter dan in de winkels waar deze kaarten zogenaamd kan inwisselen, want daar doen ze overal moeilijk!
Service and patience are far above expectations. Quick and pleasant contact on New Year’s Eve regarding a few typos. Friendly, professional, and excellent service. Far better than the physical stores where these cards are supposedly redeemable, they make things unnecessarily difficult to use a giftcard.
8% korting klinkt misschien weinig, maar....
8% korting klinkt misschien weinig, maar op een aankoop van € 500+ in een webwinkel is dat toch weer € 40 verdiend.
Proces voor aankoop cadeau kaarten was bliksemsnel. Binnen 1 minuut 8 digitale cadeau kaarten binnen (grotere waren helaas uitverkocht). Maar zelfs de codes waren makkelijk te copy pasten, door het goede overzicht waarin ze het aanleveren. Betaalproces was 3 minuten werk. Dus binnen 5 minuten is dat een mooi uurloon.
Bedankt Swappy, deze klant is happy (ehh..weet niet zeker of dat rijmt en ik jullie naam nu verkr*cht, maar ik vond het een leuke oneliner :D
Makkelijk en snel!
Makkelijk in gebruik snelle uitbetaling
Makkelijk in gebruik, zelfs uitbetaald buiten openingstijden binnen 15 min stond mijn geld op mijn rekening.
Prima beter en makkelijker kan niet top!!!
Super snelle service
Super snelle service! 30 min direct op me rekening. Hier kom ik zeker terug!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.