Zobacz, co mówią recenzenci
Bra samling med olika grejer till moppen, men när jag beställde en cylinder så fanns den tydligen inte när det stod att den fanns på hemsidan! Måste uppdatera snabbare om saker blir slutsålda!
Det måste vara den bästa hemsidan jag har handlat från. När jag tänker på svedutuning tänker jag på några saker… kvalité, utbud, respons. Detta gör de bättre än alla andra konkurrenter. Innan var jag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
SveduTuning är en svensk e-handelsbutik som brinner för mopeder, trimmning och personlig stil. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av kvalitetsdelar för både nybörjare och erfarna mopedentusiaster. Hos oss hittar du allt från trimdelar och styling till verktyg och tillbehör – anpassade för populära märken som Yamaha, Derbi, Peugeot, Rieju med flera. Vårt mål är att göra det enkelt och roligt för våra kunder att bygga om och förbättra sina mopeder, oavsett budget eller erfarenhet. Vi tror på stark kundkontakt och snabb service. Därför erbjuder vi snabba leveranser, tydlig support och konkurrenskraftiga priser. Vi har även en aktiv närvaro på sociala medier där vi visar upp kundbyggen, tipsar om produkter och delar med oss av inspiration från mopedvärlden. SveduTuning är skapat av entusiaster, för entusiaster. Vi vet hur mycket känsla och tid som ligger bakom varje bygge, och därför strävar vi alltid efter att leverera produkter och service som vi själva skulle vilja ha. Vare sig du är ute efter att få din moped att gå bättre, se bättre ut eller bara vill hitta rätt reservdel – är vi här för att hjälpa dig. Välkommen till SveduTuning.se
Dane kontaktowe
Scoutvägen 1, 19139, Sollentuna, Szwecja
- Kontakt@SveduTuning.se
- svedutuning.se
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra samling med olika grejer till…
Mycket bra snabbt och smidigt
Snabb leverans och tydliga
Paketet kom väldigt snabbt och man fick det man köpte. Väldigt bra service!
Snabb frakt
Jag är otroligt imponerad av servicen
Jag är otroligt imponerad av servicen! När jag hade gjort en slarvig beställning med fel färgkombination tog företaget personlig kontakt – till och med utanför arbetstid – för att försäkra sig om att allt blev rätt. Det visade sig att jag faktiskt hade beställt fel, men de löste det direkt och skickade ut den korrekta varan. Sådant engagemang och kundfokus är ovanligt idag. Rekommenderas varmt!
De har mycket god servicetänk och snabb…
De har mycket god servicetänk och snabb leveranstid.
Omdöme
Bra kvalité på grejerna. Postar väldigt snabbt vilket gör att leveranstiden är väldigt kort.
Fick inte min packet och han kallade …
Fick inte min packet och han kallade mig för en pajas för jag inte svarade

Temu reseller
Fick en kass förgasare av dem som dem köper från Temu som inte går igenom några kvalitetskontroller. Och sedan säljer dem 3x dyrare. När jag mailade till dem så svarar dem heller inte. Oseriöst företag allt dem gör är att köpa från Temu och maxiscoot och säljer dyrare.

Produkter
Ett stort utbud av produkter som är gjorda i toppklass och extremt bra kvalité. Mycket bra black friday rea som kom behövligt! Leverans tiden var helt okej och det enda negativa var att PostNord klantade sig men det var snabbt fixat av er. Kommer lätt köpa igen!!

Odpowiedź od SveduTuning
Väldigt bra kund service och super bra…
Väldigt bra kund service och super bra leverans tider med tanke på att det var black friday och att min beställning innehöll personaliserade varor. Måste påstå att svedu tuning är en av de bästa moped företagen där ute!
Bra produkter och bra priser
Bra produkter och bra priser. Bra leveranstider också

Kan starkt rekommendera
Kan starkt rekommendera! Köpte angel eyes till slider, funkar utmärkt och lyser förvånansvärt starkt, 10/10!
Snabb leverans,mkt bra service!
PostNord tappade bort paketet,men ni skickade en ny order direkt!Mkt bra service,tack!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.