Jag körde mindblast cirka 20 minuter innan mitt pass. Jag tyckte de var en bra smak, inte för de är de viktiga i en pwo men smaken satt där! De som stack ut mycket för mig var pumpen och fokuset! Otro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sjukt vass gäng bakom Atron märket. Finns nog ingen på svensk kosttillskotts marknad som kommer i närheten av produkt kvalitet. Perfekt doserat(samtliga produkter, men speciellt pwo/intra produkter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I've only tried the "Mind Blast" PWO (Mango / Lemonade and Blue Raspberry flavor) and it's most likely amongst the top PWO's you can get in Scandinavia. I just have one complaint and that's the ta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ATRON skapades 2021 med en tydlig vision - att ta fram de bästa kosttillskotten på marknaden. Våra innovativa ingrediensförteckningar med patenterade ingredienser är banbrytande och när du handlar från oss kan du vara säker på att du får det bästa för pengarna. Produkterna är skapade av atleter, som vill bevisa att det är skillnad från produkt till produkt. Du kan vara säker på att du får maximalt från varje produkt, och varje dosering är maximerad med ingredienser utan tillsatser. ATRON har genom åren också skaffat sig en otroligt fin community, där vi hjälps åt och delar med oss om erfarenheter inom diverse sporter. Tack för att du väljer att handla av oss på ATRON, och skulle det vara något du undrar över så är våra atleter/ambassadörer otroligt hjälpsamma, och man kan nå våran kundservice på Contact@atronstore.com när som helst.
Mejselvägen 9, 85350, Sundsvall, Szwecja
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Bra produkter. Bra kvalitet. Superb kundservice och leverans. Finns inget annat betyg att ge än fem stjärnor.
Fick en för liten skopa så måste ta två skopor för att få 16g (singel dos) på deras PWO.
Bra grejer till bra pris! Fick strul med en leverans då saker blev skadade, kontaktade support direkt och fick nya grejer några dagar senare! 10/10.

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Snabba leveranser, bra produkter till bra pris, framförallt goda smaker!

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Lang leveringstid samt sender anden varer end den man har bestilt.

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Wow säger jag bara! Köpte mind blast 3.0 Mango/Lemonade det är god! Men till det bästa man får en sjuk energi på gymmet och sjuk pump. Till skillnad ifrån andra Pwoer jag testat så mår man inte ett dugg illa av denna man blir inte heller dålig i magen som man blir av många andra. Bara ren energi och pump!
5/5 stjärnor

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Snabb leverans, inte ens 24h efter jag la beställningen hade jag paketet.

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Første gang jeg køber på dette site.Så produkterne skal lige testes først.Men nem hjemme side.Savner dog Dansk/Engelsk sprog på siden, da jeg ikke er helt 100% til det svensk Sprog.Forsendelsen gik nemt og hurtigt til Danmark.

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
I just have one complaint and that's the taste. The PWO works but honestly the drink itself is hard to get down, taste like I'm drinking something that has 20 grams of chalk added to it but other than that the PWO is top tier.

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Den ene af proteinpulver butter var gået op under forsendelsen og forselingen var faldet med af, så der var proteinpulver ud i pakken, dog ikke så meget igen

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Fantastiske produkter og femstjernet kundeservice!!

Odpowiedź od ATRON Nutrition & Clothing
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.