Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Har lagt 2 beställningar hos Butchers Avenue. Den första beställningen gick någorlunda smidigt och varorna kom efter ungefär 1.5 vecka. Nu har jag väntat sen 22 Februari och inte fått någon återkop... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var bra kundservice från början till slut och känsla för kundens bästa som var suverän man kände sej som en kändis. Och supersnabb lev tid beställde Ryggbiff A5 wagyu klocka 1500 och dom kom och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köttet kom hem snabbt och väl inpackat i stor kylpåse/väska. Riktigt proffsigt! Beställde 2 ryggbiff, en japansk och den andra från Australien. Kanonfint kött båda två, men tycker det japanska var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż internetowa
  2. Sklep spożywczy

Napisane przez firmę

Vi på Butchers Avenue erbjuder ett brett utbud av köttprodukter med hög kvalitet och tydligt ursprung. Här finns färskt nötkött, fläsk, korvar, tillbehör och unika styckdetaljer – både från svenska gårdar och från utvalda producenter världen över. Allt levereras smidigt hem till dörren.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 17% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Tog mina pengar, levererade aldrig och svarar inte

Beställde en köttlåda den 27 mars 2026 och betalade 1 979 kr direkt. Leveransen kom aldrig. Den 9 april fick jag utan förvarning ett mail om att min order annullerats – påstått "på min begäran", vilket är direkt felaktigt. Jag har aldrig bett om att annullera.

Sedan dess har jag:
– Mailat och begärt återbetalning (inget svar)
– Ringt flera gånger den 9, 13 och 14 april – ingen svarar
– Kontaktat Qliro som bekräftar att butiken inte initierat någon återbetalning

När man varken levererar, återbetalar eller ens svarar i telefon är det inte längre bara dålig service det gränsar till bedrägeri. Jag har nu lämnat in en kortreklamation.

Undvik denna butik.

27 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Har handlat här två gånger, men blir inget mer.

Har handlat här två gånger. Första gången tog det ca två veckor att få allt. Innan jag till slut rörde mig ut till deras lokaler i Täby för att hämta mitt kött.
Andra ordern la jag förra veckan beställningen och tänkte hämta upp den. Men det går inte. Har vart hos dom två gånger senaste veckan utan att hittat något tecken på liv. Även fast det står att det är öppet så har det vart stängt.
Köttet är superbra men dom är helt värdelösa när det gäller att svara på samtal, mail chat, eller att ens skicka ordrarna som dom ska. Eller att ens vara på plats där dom säger sig finnas.

26 marca 2026

VARNING- BESTÄLL EJ

VARNING- BESTÄLL EJ
Inte ett ljud sedan order 19 Mars. Betalt med presentkort som jag antar kommer brinna inne.
Konkurs innan påsk förmodligen.

26 marca 2026

Urusel hantering - väldigt missnöjd

Beställde en köttlåda till farsan i födelsedagspresent den 7e mars för 1500 kr. Ingen orderbekräftelse eller leveransbekräftelse. Inget svar på mejl och inget svar på telefon. Fick äntligen tag på en Simon på chatten den 17e som sa att beställningen skulle skickas dagen efter. Fortfarande inte leveransbekräftelse eller svar på mejl. Stor besvikelse.

Jag vill avbryta beställningen och att fakturan makuleras.

7 marca 2026

Tveksam leveranstid

Nu har jag väntat sen 22 Februari och inte fått någon återkoppling, trots att alla varor finns i lager. Är nog sista gången jag beställer från Butchers Avenue, tyvärr. Då köttet på första beställningen var väldigt bra.

12 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Beställde för över en månad sen för…

Beställde för över en månad sen för 5000kr, inget har skickats och man får inga svar på mail eller telefon av företaget. Misstänker exit scam innan konkurs.

2 lutego 2026

Hej John,

Hittar in dig i vårat system och kan därför inte upprätta en återbetalning, kan du mejla till leo.brogren@butchersavenue.se så reder vi ut det direkt.

Sjukt oseriöst företag

Sjukt oseriöst företag, beställde 22/2 sen ingenting. Inte ens en bekräftelse på beställningen.
Går jag in på deras sida står det inga beställningar finns, får ingen kontakt med dom heller varken via mail, hemsida eller telefon.
Telefonsvarare som säger ” vi har stängt” sen läggs det på.
Blir en anmälan!

22 lutego 2026

Riktigt oseriöst företag

Riktigt oseriöst företag. Skapade en retur på en poster i december och har inte fått någon återbetalning eller bekräftelse på att de har mottagit returen. Får inget svar när man försöker kontakta dom.

26 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi beställde tunnskivat wagyu-kött…

Vi beställde tunnskivat wagyu-kött ganska akut till min mammas 70-årskalas för att göra shabu shabu. Beställningen blev först försenad, så vi kontaktade Butchers Avenue och fick veta att det varit ett fel på hemsidan. De frågade om det gick bra att byta ut ett paket mot något annat, vilket vi självklart gick med på.

När leveransen kom visade det sig dock att allt kött var wagyu-stekar istället för tunnskivat.

Fantastiskt fint kött, men inte riktigt det vi behövde. Efter lite kontakt fram och tillbaka förklarade de att en kollega tänkt vara extra snäll och bytt ut allt.

Det som verkligen imponerade var hur de löste det:
De skickade tunnskivat wagyu snabbt och smidigt – och sa dessutom att vi inte behövde skicka tillbaka stekarna.

"Misstag" kan hända, men Butchers Avenue tog fullt ansvar och löste situationen över förväntan!!

Fantastisk kundservice, hög kvalitet och ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder.

Vi beställer gärna igen och kan varmt rekommendera dem.

10 lutego 2026

Under all kritik!

Beställt från dom utan att fått något försökt kontaktat ang vars beställningen är. Får inget svar. Försökt kontaktat för att avbryta beställningen får inget svar. Under all kritik!

31 grudnia 2025

Hej Carola,

Jag är ledsen över att din upplevelse inte riktigt blivit som tänkt. Däremot hittar jag inte ditt namn i våra system. Mejla mig direkt så löser vi detta omgående leo.brogren@butchersavenue.se

Service? Vad är det?

Själva beställningen och leveranser gick okej, i lådan saknades det två produkter. Vid kontakt är det väldigt medgörliga men det stannar där. Har nu gått över en och en halv månad och ännu inte fått köttet eller annan kompensation. Företaget har nu slutat svara på frågor.

16 grudnia 2025

Odpowiedź od Butchers Avenue

Hittar inte information om din order. Kan du mejla till leo.brogren@butchersavenue.se så får du hjälp direkt!

Oceniono na 1 z 5

Beställde den 19 dec och har ännu inte…

Beställde den 19 dec och har ännu inte fått paketet. Leveransen skulle ha kommit enligt en som levererar men det skjuts upp hela tiden utan att man får någon info överhuvudtaget. Går inte att ringa dom på BA då det säger att jag ringt fel nummer. Har mailat men inte fått något svar. Under all kritik och jag kommer aldrig mer beställa därifrån

25 stycznia 2026

Bedrövligt

Ingen info, ingen återkoppling, framförallt inget levererat. Lovar svar inom 24H, väntat i fem veckor på leverans. Hört av mig flertalet gånger utan någon som helst återkoppling.

24 grudnia 2025

Värsta jag varit med om

Värsta jag varit med om. LÅNG leverans. LEVERANSEN ÄR INTE ENS PÅVÄG EFTER 15 dagar. Svarar ej. Har fortfarande inte fått vår kött låda på 2600kr. Rekommenderar ej!!!

12 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Hanterar inte inkomna ordnar…

Hanterar inte inkomna ordnar överhuvudtaget. Ingen info om leverans, ingen återkoppling, svarar inte på telefon eller mejl.
Men betalning skulle dom ha då denna minsann skickades iväg till till deras partner qliro.
Verkar bara vara kändisar som får handla här.

15 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Massa strul och krångel oseriöst.

Massa strul och krångel. Levererar inte varor som de lovar, svarar inte på telefon, noll återkoppling, Flera kunder som klagar på deras agerande. Blockar folk på Facebook, Instagram när de får kritik, bluffar med tävlingarna de utlovar. Avråder skarpt detta företag.

27 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej