Superprof SE Recenzje 370

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Korepetytor
  2. Prywatny nauczyciel

Napisane przez firmę

Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

I actually love Superprof

I actually love Superprof. I have been using it for over a year now. I would prefer if hey gave teachers the option of contacting students for free though :)

Hi Ana,

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear that you’ve had a positive experience with Superprof over the past year.

We really appreciate your feedback regarding contacting students for free — it’s always helpful for us to hear suggestions from our teachers so we can keep improving the platform.

Thanks again for sharing your thoughts, and we hope you continue to enjoy using Superprof! 😍

Oceniono na 5 z 5

Superprof är troligen den bästa…

Superprof är troligen den bästa lärarplatform för hitta en bra lärare för alla ämne och hela studie.
Jag gillar verkligen Superprof — det är lätt att hitta någon som passar ens behov och lärarna är engagerade.
Sist men inte minst du kan hitta en bra lärare utifrån andras kommentarer med rimliga priser.

Hej Martin,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattar Superprof och att det är lätt för dig att hitta engagerade lärare som passar dina behov. Det betyder mycket för oss att våra användare känner att de får bra stöd och värde.

Vi hoppas att du fortsätter att ha positiva erfarenheter på plattformen och hittar fler fantastiska lärare framöver! 🤩

Strongly recommend!

I personally have great experience from this platform since thanks to it I've gained students who continously want to develop their guitar skills together with my help as a teacher. I'm very thankfull towards this specific website. I believe the concept of offering the first lesson for free wins over the students trust as well as realiability throughout the process with the student in a positive fashion.
I would strongly recommend superprofs to many striving future artists within several different subjects.

Hi Teodor,

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that Superprof has helped you connect with students eager to develop their guitar skills, and that you appreciate our approach with the first free lesson.

Your feedback means a lot to us! 😊

Kind regards,

Rekommenderar starkt!

Som lärare kan jag sätta min egen lön, göra egna annonser och nå elever snabbt och smidigt!

Hej Olle,

Tack för din recension! 🎉

Vi är jätteglada att höra att du uppskattar möjligheten att nå elever snabbt och smidigt, och att du trivs med att sätta dina egna villkor.

Mvh,
Superprof-teamet

Oceniono na 5 z 5

Superprof is easy to use.

Superprof is easy to use.
If a teacher is unavailable so the platform will suggest another teacher so the students don't need to stop the learning process and stand on line to meet with a teacher.

1 października 2025

Hi Hadi,

Thank you for your feedback!

We’re really glad to hear you find Superprof easy to use and that the platform helps keep students learning smoothly even if a teacher is unavailable.

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

This is a trustworthy website for sure

This is a trustworthy website for sure. So in terms of trust I give it 5 starts. I am a teacher on this platform. My experience has been great. The website maybe needs some betterment in terms of the UI and to add some features. But these features are not key and my students are all very happy with the service.

Hi Elias,

Thank you so much for your review and for sharing your experience as a teacher on Superprof! ✨

We really appreciate your trust and are glad to hear that your students are happy with the service. Your feedback about the website’s UI and features is very valuable and will help us continue to improve.

Very good website

Very good website . Found what i was looking for

Hi Maciej,

Thank you so much for your kind words! 🎇

We’re really happy to hear that you found what you were looking for on Superprof. Wishing you all the best with your learning journey!

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt för att hitta privatlärare i svenska!

Jag läser SFI och ville få lite extra hjälp vid sidan av. Hittade Superprof och tänkte “jag testar väl” och det är jag verkligen glad att jag gjorde! Det var lätt att hitta en lärare som passade mig, och jag kunde läsa vad andra hade skrivit innan jag bestämde mig.

Allt kändes tryggt, särskilt betalningen, inget strul alls. Min lärare är jättesnäll och tålmodig, och jag vågar prata mycket mer svenska nu än jag gjorde innan.

Jag trodde det skulle vara krångligt med lektioner online, men det var faktiskt riktigt smidigt. Rekommenderar verkligen till andra som vill bli bättre på svenska i lugn och ro.

8 października 2025

Hej Klas,

Vad roligt att höra! 🌟

Jag blir verkligen glad av att läsa att du haft en bra upplevelse med Superprof och att lektionerna hjälpt dig att våga prata mer svenska. Det är precis det vi vill uppnå – att det ska kännas tryggt, enkelt och givande att lära sig i sin egen takt.

Tack för att du delar med dig, och stort lycka till med dina fortsatta studier i svenska!

Skummigt företag

Jag hittade en passande lärare och skrev in min epost och fullständiga namn för att kontakta läraren, på nästa sida behövde man ange betalningsuppgifter innan man kunde skicka en kursförfrågan, vid det här laget så kände jag inte till det betalda prenumenationen sedan innan, jag behövde läsa på om det på deras sida och hittade ingenting om bindningstid eller uppsägningstid vilket kändes otryggt. Det förtydligas inte heller ordagrant att pengarna inte är någon form av förskotts-delbetalning till läraren eller något liknande.

Jag höll tillbaka och skulle fundera på saken först, men ändå så fick jag ett mejl om att mitt konto är registrerat och att min förfrågan skickats, jag fick även bekräftelse per sms om att läraren är tillgänglig. Detta trots att jag aldrig skickade min kursförfrågan.

Med andra ord behöver man inte prenumenera för att skicka kursförfrågan trots att det står det klart och tydligt... jag får riktigt kalla fötter nu, varför tvingas uppge betalningsuppgifter när man tydligen inte behöver det? Är jag betalningsskyldig utan att veta om det trots att jag aldrig gick vidare med kursförfrågan?

Skummigt företag.. jag litar inte på det, tar bort mitt konto direkt..

5 października 2025

Hej Dino!

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att sidan upplevdes som otydlig.

De mejl och sms du fick var endast påminnelser om att slutföra registreringen — ditt meddelande till läraren har ännu inte skickats, eftersom det sker först när man ansluter sig till vår tjänst Elevpasset.

För att kunna ta kontakt med lärarna behöver man vara medlem via Elevpasset, men det finns varken bindningstid eller uppsägningstid. Du kan avsluta när som helst, och medlemskapet upphör omedelbart vid uppsägning.

Våra fullständiga villkor finns att läsa på vår hemsida under Användarvillkor.

Vi beklagar att du fått en negativ upplevelse, men vill försäkra dig om att inget betalningsansvar uppstår om du inte har genomfört registreringen till Elevpasset.

100% unreliable

I had a very disappointing experience with Superprof. Despite paying a monthly fee, I spent over two months trying to get in touch with teachers—most of whom either ignored my messages or told me they had no availability. The platform lacks a basic feature to show teacher availability, which leads to wasted time and money. Customer support was unhelpful, and I felt the service did not deliver on its promises. I would not recommend Superprof to anyone looking for reliable and responsive tutoring. ADD A FEATURE THAT SHOWS WHICH TEACHERS HAVE AVAILABILITY IF YOU DON´T WANT TO LURE PEOPLE AND GET THEIR MONEY WHILE THEY CONTACT TEACHERS. IT CAN´T BE THAT HARD!!! THE FACT THAT YOU DON´T HAVE THAT, SHOWS WHAT YOU ARE.

25 września 2025

Hi Efi,

Thank you for sharing your experience. I’m very sorry to hear that you had difficulty connecting with tutors and that our platform did not meet your expectations. We understand how frustrating it can be to spend time trying to reach teachers who are unavailable.

While we do our best to provide students with access to a wide range of tutors, availability can vary as many tutors set their own schedules. We are actively working on ways to improve this, including clearer visibility of tutor availability.

To help, we’ve refunded one month’s payment of 499 SEK, which should be reflected in your account shortly. If you need any further assistance or support, please reply to our latest message, and we’ll be happy to help.

If you’re open to it, I’d be happy to help you personally connect with available tutors and make sure your Student Pass is fully utilized, so you get value from your subscription. Please feel free to reach out to us directly.

Thank you again for your feedback and patience.

Oceniono na 1 z 5

Har blivit lurad på en prenumeration

Har blivit lurad på en prenumeration. Bluffföretag som lurar folk på pengar.

13 września 2025

Hej Carmen,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar verkligen att du känner så här. Vi kan tyvärr inte se att du tidigare har varit i kontakt med oss via mejl angående detta ärende. För att vi ska kunna undersöka vad som har hänt och hjälpa dig på bästa sätt ber vi dig vänligen att kontakta oss på hej@superprof.com

Vi ser fram emot att reda ut situationen tillsammans med dig.

Superprof-teamet

Oceniono na 5 z 5

Som lärare tycker jag att Superprof gör…

Som lärare tycker jag att Superprof gör ett fint jobb. De gör allt för att det ska fungera smidigt mellan lärare och hennes elever. Superprof ger också större möjligheter till elever att hitta rätt lärare. Superprof sprider kvalitet, trygghet och smidiga lösningar.

29 sierpnia 2025

Hej Julia,

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du som lärare upplever att Superprof bidrar till kvalitet, trygghet och smidiga lösningar. Vårt mål är alltid att underlätta kontakten mellan lärare och elever – och det är roligt att veta att det fungerar bra för dig.

Tack för att du är en del av Superprof-communityn!

Lurad till prenumeration

Jag har blivit vilseledd till att teckna en prenumeration för 499 kr/månad. Jag var under intrycket att jag betalade för en enskild lektion med en lärare, men det visade sig istället vara en prenumerationstjänst för att kunna kontakta lärare. Trots att jag tydligt förklarade att jag aldrig avsåg att prenumerera och inte heller bokat någon lektion, har kundsupporten kategoriskt vägrat att återbetala beloppet

6 lipca 2025

Hej Iryna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – jag är verkligen ledsen att det upplevdes som vilseledande och att du känt dig lurad.

Elevpasset (prenumerationen på 499 kr) ger tillgång till plattformen och möjligheten att kontakta obegränsat antal lärare under abonnemangsperioden, men det täcker inte kostnaden för själva undervisningen. Jag förstår att detta inte var tydligt för dig vid köptillfället, och jag beklagar verkligen om informationen inte framgick tillräckligt klart.

Vi försöker alltid vara så transparenta som möjligt, men vi tar feedback som din på största allvar och använder den för att förbättra tydligheten på vår sajt.

Om du inte redan har fått ett slutgiltigt besked från oss, är du varmt välkommen att kontakta oss igen så att vi kan titta närmare på ditt ärende. Vi vill alltid försöka hitta en rättvis lösning.

En bra upplevelse

Är där som lärare och kan inte säga hur det är som elev. Men som lärare tycker jag det funkar bra och man får snabbt svar från Superprof teamet om man har några frågor. Själva sidan har en fin lätt design och är mycket bättre än andra liknande sidor. Bra att man kan få direkt kontakt med folk och inte sälja massa videolektioner och grejer.

14 lipca 2025

Hej Niklas,

Stort tack för din fina recension – det betyder mycket för oss! 🌟
Vi är jätteglada att höra att du som lärare haft en bra upplevelse och att du uppskattar både plattformens design och möjligheten till direktkontakt med elever.

Vi jobbar hela tiden för att göra Superprof ännu bättre för både lärare och elever, så det är fantastiskt att höra att det märks. Och självklart – kul att du upplever att vårt supportteam finns där när det behövs!

Tack för att du är en del av Superprof, och tveka inte att höra av dig om du har fler tankar eller förslag framöver.

Oceniono na 5 z 5

Ett bra utbud av duktiga lärare.

19 czerwca 2025

Hej Sari,

Tack så mycket för din fina recension! 🌟

Vi är glada att höra att du tycker att det finns ett bra utbud av duktiga lärare på Superprof. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt att hitta rätt matchning för varje elev – oavsett ämne eller nivå.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver.

Oceniono na 5 z 5

Farouq är en väldigt bra lärare

Farouq är en väldigt bra lärare, kunnig och engagerad. Jag vill gärna fortsätta med lektioner. Fin service från Superprof. Varmaste rekommendationer!

31 maja 2025

Hej Åke,

Tack så mycket för dina fina ord!

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med Farouq som lärare och med vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig fortsätta med dina lektioner och finns här om du behöver något mer.

Lögnaktig marknadsföring

Lögnaktig marknadsföring. Drar en hög avgift mot kundens vilja. Utlovar lärare som sedan inte finns. Varning för felaktig marknadsföring och avsaknad av ångerrätt.

27 maja 2025

Hej Maja,

Tack för din feedback!

Vi beklagar att du upplevt situationen som missvisande. Vi vill dock klargöra att vår tjänst följer gällande konsumentregler, inklusive ångerrätten. Enligt våra användarvillkor gäller ångerrätten i 14 dagar, men den upphävs när du uttryckligen begär att få tillgång till tjänsten och kontaktuppgifter utväxlas mellan dig och en lärare. Detta innebär att du aktivt valt att använda tjänsten, och därmed avsagt dig ångerrätten i samband med det.

Samtidigt vill vi understryka att om inga lektioner blivit av på grund av orsaker som ligger utanför elevens kontroll – exempelvis att läraren dragit tillbaka sitt erbjudande, inte har tillräcklig kunskapsnivå för den efterfrågade undervisningen eller liknande – så har eleven självklart full rätt till återbetalning.

Vi förstår att det kan vara frustrerande om du inte lyckats boka en lektion som önskat, men vi erbjuder gärna hjälp med att hitta en annan lärare som passar dina behov. Vårt mål är alltid att du ska känna dig nöjd med din upplevelse hos oss.

Tveka inte att höra av dig direkt om du vill att vi ser över ditt ärende närmare.

Teamet på Superprof

En bra plattform

En bra plattform som ger folk möjlighet att hjälpa andra som har behov av stöd. Jag har fått en utmärkt upplevelse att undervisa och trivs bra med min roll. Har haft underbara elever och rekommenderar andra att bli lärare som vill göra skillnad för någon annan.

13 maja 2025

Hej Sandra,

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vi är verkligen glada att höra att du haft en så positiv upplevelse som handledare på Superprof. Det värmer att höra att du trivs i din roll och har fått undervisa fantastiska elever – precis som vi hoppas att varje lärare ska få göra.

Tack för att du är en del av Superprof och för att du rekommenderar oss vidare till andra som vill göra skillnad 🙏

Allt gott och fortsatt lycka till i din undervisning!

Teamet på Superprof

Oceniono na 1 z 5

Jag hadde samme upplevelse som utroligt…

Jag hadde samme upplevelse som utroligt många har haft. Jag kände mig lurat till ett abonnemang som kör direkt efter att du har kontaktat en lärare. Altså, det koster 499 kr bara för att ta kontakt. Det känns ju lite ofattbart, och jag fattade inte att det var det som jag inledde mig på. Det är mycket dyrt, 499 kr i abonnemang varje månad, bara för att ha kontakt till olika lärare. Det kommer altså ovanpå det du betalar för läraren. Gratis första lektion skriver dem på hemsidan, men det blir det inte, när du måste betala abonnemang från första sekund du tar kontakt. Som jag upplever och ser det, är det ganska utspekulerade
metoder.

22 maja 2025

Hej Allan,

Tack för att du delar din upplevelse och för att du varit ärlig med dina synpunkter.

Vi beklagar att informationen kring vårt abonnemang, Elevpasset, upplevdes som otydlig och att det gav dig en känsla av att ha blivit lurad. Det är verkligen inte vår avsikt.

Elevpasset är en månadsprenumeration som ger tillgång till att kontakta flera olika lärare via Superprof, vilket innebär en fast kostnad för möjligheten att hitta och kommunicera med handledare. Detta abonnemang ligger utanför själva lärarens timkostnad. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra hur vi kommunicerar detta, då vi vet att det kan upplevas som förvirrande, särskilt vid första kontakten.

Vi vill understryka att vi aldrig tar betalt för något som inte används, och vi har därför stoppat ditt abonnemang för att undvika framtida avgifter. Vi vill även tacka för din konstruktiva feedback, som hjälper oss att bli tydligare och bättre i vår kommunikation.

Skulle du vilja ge tjänsten en ny chans i framtiden, finns möjligheten att kontakta oss för en kostnadsfri förlängning av ditt Elevpass.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva till oss och hoppas att du trots allt kan hitta en lärare som passar dig.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej