Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej
Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt... Zobacz więcej
Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!
42-44 Rue Alexandre Dumas, 75011, Paris, Francja
I actually love Superprof. I have been using it for over a year now. I would prefer if hey gave teachers the option of contacting students for free though :)

Odpowiedź od Superprof SE
Superprof är troligen den bästa lärarplatform för hitta en bra lärare för alla ämne och hela studie.
Jag gillar verkligen Superprof — det är lätt att hitta någon som passar ens behov och lärarna är engagerade.
Sist men inte minst du kan hitta en bra lärare utifrån andras kommentarer med rimliga priser.

Odpowiedź od Superprof SE
Professional treatment and simpel solutions with communication between me as a teacher and with my student
I personally have great experience from this platform since thanks to it I've gained students who continously want to develop their guitar skills together with my help as a teacher. I'm very thankfull towards this specific website. I believe the concept of offering the first lesson for free wins over the students trust as well as realiability throughout the process with the student in a positive fashion.
I would strongly recommend superprofs to many striving future artists within several different subjects.

Odpowiedź od Superprof SE
Som lärare kan jag sätta min egen lön, göra egna annonser och nå elever snabbt och smidigt!

Odpowiedź od Superprof SE
Superprof is easy to use.
If a teacher is unavailable so the platform will suggest another teacher so the students don't need to stop the learning process and stand on line to meet with a teacher.

Odpowiedź od Superprof SE
This is a trustworthy website for sure. So in terms of trust I give it 5 starts. I am a teacher on this platform. My experience has been great. The website maybe needs some betterment in terms of the UI and to add some features. But these features are not key and my students are all very happy with the service.

Very good website . Found what i was looking for

Odpowiedź od Superprof SE
Jag läser SFI och ville få lite extra hjälp vid sidan av. Hittade Superprof och tänkte “jag testar väl” och det är jag verkligen glad att jag gjorde! Det var lätt att hitta en lärare som passade mig, och jag kunde läsa vad andra hade skrivit innan jag bestämde mig.
Allt kändes tryggt, särskilt betalningen, inget strul alls. Min lärare är jättesnäll och tålmodig, och jag vågar prata mycket mer svenska nu än jag gjorde innan.
Jag trodde det skulle vara krångligt med lektioner online, men det var faktiskt riktigt smidigt. Rekommenderar verkligen till andra som vill bli bättre på svenska i lugn och ro.

Odpowiedź od Superprof SE
Jag hittade en passande lärare och skrev in min epost och fullständiga namn för att kontakta läraren, på nästa sida behövde man ange betalningsuppgifter innan man kunde skicka en kursförfrågan, vid det här laget så kände jag inte till det betalda prenumenationen sedan innan, jag behövde läsa på om det på deras sida och hittade ingenting om bindningstid eller uppsägningstid vilket kändes otryggt. Det förtydligas inte heller ordagrant att pengarna inte är någon form av förskotts-delbetalning till läraren eller något liknande.
Jag höll tillbaka och skulle fundera på saken först, men ändå så fick jag ett mejl om att mitt konto är registrerat och att min förfrågan skickats, jag fick även bekräftelse per sms om att läraren är tillgänglig. Detta trots att jag aldrig skickade min kursförfrågan.
Med andra ord behöver man inte prenumenera för att skicka kursförfrågan trots att det står det klart och tydligt... jag får riktigt kalla fötter nu, varför tvingas uppge betalningsuppgifter när man tydligen inte behöver det? Är jag betalningsskyldig utan att veta om det trots att jag aldrig gick vidare med kursförfrågan?
Skummigt företag.. jag litar inte på det, tar bort mitt konto direkt..

Odpowiedź od Superprof SE
I had a very disappointing experience with Superprof. Despite paying a monthly fee, I spent over two months trying to get in touch with teachers—most of whom either ignored my messages or told me they had no availability. The platform lacks a basic feature to show teacher availability, which leads to wasted time and money. Customer support was unhelpful, and I felt the service did not deliver on its promises. I would not recommend Superprof to anyone looking for reliable and responsive tutoring. ADD A FEATURE THAT SHOWS WHICH TEACHERS HAVE AVAILABILITY IF YOU DON´T WANT TO LURE PEOPLE AND GET THEIR MONEY WHILE THEY CONTACT TEACHERS. IT CAN´T BE THAT HARD!!! THE FACT THAT YOU DON´T HAVE THAT, SHOWS WHAT YOU ARE.

Odpowiedź od Superprof SE
Har blivit lurad på en prenumeration. Bluffföretag som lurar folk på pengar.

Odpowiedź od Superprof SE
Som lärare tycker jag att Superprof gör ett fint jobb. De gör allt för att det ska fungera smidigt mellan lärare och hennes elever. Superprof ger också större möjligheter till elever att hitta rätt lärare. Superprof sprider kvalitet, trygghet och smidiga lösningar.

Odpowiedź od Superprof SE
Jag har blivit vilseledd till att teckna en prenumeration för 499 kr/månad. Jag var under intrycket att jag betalade för en enskild lektion med en lärare, men det visade sig istället vara en prenumerationstjänst för att kunna kontakta lärare. Trots att jag tydligt förklarade att jag aldrig avsåg att prenumerera och inte heller bokat någon lektion, har kundsupporten kategoriskt vägrat att återbetala beloppet

Odpowiedź od Superprof SE
Är där som lärare och kan inte säga hur det är som elev. Men som lärare tycker jag det funkar bra och man får snabbt svar från Superprof teamet om man har några frågor. Själva sidan har en fin lätt design och är mycket bättre än andra liknande sidor. Bra att man kan få direkt kontakt med folk och inte sälja massa videolektioner och grejer.

Odpowiedź od Superprof SE
Farouq är en väldigt bra lärare, kunnig och engagerad. Jag vill gärna fortsätta med lektioner. Fin service från Superprof. Varmaste rekommendationer!

Odpowiedź od Superprof SE
Lögnaktig marknadsföring. Drar en hög avgift mot kundens vilja. Utlovar lärare som sedan inte finns. Varning för felaktig marknadsföring och avsaknad av ångerrätt.

Odpowiedź od Superprof SE
En bra plattform som ger folk möjlighet att hjälpa andra som har behov av stöd. Jag har fått en utmärkt upplevelse att undervisa och trivs bra med min roll. Har haft underbara elever och rekommenderar andra att bli lärare som vill göra skillnad för någon annan.

Odpowiedź od Superprof SE
Jag hadde samme upplevelse som utroligt många har haft. Jag kände mig lurat till ett abonnemang som kör direkt efter att du har kontaktat en lärare. Altså, det koster 499 kr bara för att ta kontakt. Det känns ju lite ofattbart, och jag fattade inte att det var det som jag inledde mig på. Det är mycket dyrt, 499 kr i abonnemang varje månad, bara för att ha kontakt till olika lärare. Det kommer altså ovanpå det du betalar för läraren. Gratis första lektion skriver dem på hemsidan, men det blir det inte, när du måste betala abonnemang från första sekund du tar kontakt. Som jag upplever och ser det, är det ganska utspekulerade
metoder.

Odpowiedź od Superprof SE
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.