Vidrig tjänst. Ett bolag som scammar användarna och gömmer sig bakom hederliga individer som vill bidra till utökad kunskap i samhället. Uppdatering* Tjänsten kommer inte nyttjas igen och helle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Innan så vågade jag inte prata engelska framför folk men med hjälp av Anna har vi byggt upp min självförtroende. Nu kan jag prata framför folk eftersom jag är mer kunnig i själva språket. Under lektio... Zobacz więcej
Som matematiklärare har jag provat olika sätt att nå ut till elever och Superprof överträffar andra kanaler. Plattformen är lätt att använda, både för mig som lärare och för elever som söker stöd.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den största plattformen för passionerade lärare i över 1200 ämnen! Oavsett om det handlar om handledning, matematik, svenska, gitarr eller sport hjälper Superprof dig att hitta den perfekta läraren och upptäcka eller dela din passion!
42-44 Rue Alexandre Dumas, 75011, Paris, Francja
I wanted to find a chess teacher and realized in time that this platform wants me to pay a monthly subscription price without even having made contact with a teacher first???? The teacher offers a first free lesson but the platform still wants to get paid before I even have my first free lesson and decide if I want to continue?????
I see in other comments here that they say they have monthly Auto renewal for convenience but obviously that's just nonsense it is for them to make sure that they get more money.
I would never sign up for something like this. Very disappointed.
De funkar som en bra och professionell mellanhand mellan lärare och elev genom att ta hand om det schemamässiga och ekonomiska vilket gör att läraren kan fokusera på undervisningen
Betala 499kr för att kunna skicka ett meddelande till lärare? Skandal, undvik superprof
Min erfarenhet som lärare har inte varit särskilt positiv. De tekniska problemen med plattformen har skapat missnöje hos mina elever. Vi kastas ofta ut ur det virtuella klassrummet där lektionerna hålls och förlorar mycket tid. De har inte hittat någon lösning på detta, utan föreslår bara att man ska rensa cacheminnet, men problemet kvarstår.
It works simple and makes it easier to help those in need
Jag tycker att superprof är ett jätte bra plattform för lärare att nå elever över hela världen. Det kan vara lite jobbigt ibland med Pencilspaces, man blir "utkastad" ibland, och får logga in på nytt och sånt. Inom superprof har det hänt att när man bokar om en lektion, (dag eller tid) så bytts inte bokninge om, och eleven/läraren hamnar på olika bokningar. Men ja, annars är jag väldig nöjd med superprof. Jag rekommenderar plattformen. Tack.
Att jag förstår vad hon säger. Hon förklarar så jag förstår
Fruktansvärd upplevelse - dolda avgifter som löper månatligen. SCAM
Läraren utgav sig för att hålla lektionen på svenska i presentationen på sajten men sedan var lektionen enbart på engelska, vilket jag inte behärskade tillräckligt bra i tal. Det märkte jag först när jag skulle förklara vad vi var ute efter. Språkförbistringen är huvudskälet till att det blir lågt betyg.
Vi hade en del tekniskt strul inledningsvis så första 20 minuterna gick åt att lösa det, beroende mest på min sida. Om lektionen hållits via Google Meet eller Teams hade det inte varit några problem men Superprof har en egen platform för lektionerna.
Läraren var nog egentligen bra men hela upplevelsen får bli två-stjärning. Hon ville vara anonym vilket också drar ned betyget för man kan inte kolla hennes C.V. och bilden på hennes profilsida var säkert 20 år gammal och photoshoppad jämfört med verkligheten.
Superprof debiterade mig 5% extra för jag betalade via PayPal utan att meddela detta i förväg. Jag rekommenderar alla att trots allt betala via PayPal även om det kostar 5% extra för då kan du enkelt spärra deras debiteringar om de inte stänger av ditt abonnemang och PayPal kan hjälpa dig vid en tvist med företaget.
Dvs sammantaget knappt godkänd ⭐⭐
En fantastisk plats för lärare och elever att mötas. Har bara positiva erfarenheter!
Smidigt att kunna kontakta olika lärare. Dock var kvaliteten av varierande grad och månadsavgiften skyhög för vad det är.
Hej! Jag är mycket nöjd med Superprof
Jag får en fantastisk och smidig service varje gång jag behöver hjälp eller om jag undrar över något.
Jag rekommendera starkt att använda plattformen.

Odpowiedź od Superprof SE
Excellent service for contacting students and teachers. The best in its field!

Odpowiedź od Superprof SE
Superprof är en utmärkt sida där elever kan hitta kunniga lärare! Det är en perfekt sida för dig som vill lära dig nya saker, hitta en lärare till barnen eller vill ha hjälp med dina egna studier!

Odpowiedź od Superprof SE
Genom Superprof har jag fått möjlighet att undervisa elever från olika bakgrund, åldrar och nivåer. Allt från högstadie- och gymnasieelever som kämpar med matteångest till komvuxstudenter som vill nå gymnasiebehörighet.

Odpowiedź od Superprof SE
Easy to read website, nice booking interface, access to students.

Odpowiedź od Superprof SE
Jag använder Superprof för att hitta elever som vill lära sig svenska, och jag är verkligen nöjd! Plattformen är enkel att använda, med en tydlig och snygg design. Det är lätt att skapa en profil, kommunicera med elever och hålla ordning på bokningar.
Jag uppskattar hur smidigt allt fungerar – från första kontakten till själva lektionerna. Superprof gör det enkelt att fokusera på undervisningen i stället för administrationen.
En mycket bra och pålitlig plattform för både lärare och elever!

Odpowiedź od Superprof SE
Superprof har varit hjälpsam med att hitta nya och intressanta elever.

Odpowiedź od Superprof SE
As a teacher it is a great platform. No commission, easy communication. I have gotten several long term students through superprof

Odpowiedź od Superprof SE
Very easy to use and a great way to get in contact with students!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.