Superprof PL Recenzje 560

4,1

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 143 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z łatwej w obsłudze strony internetowej i intuicyjnego interfejsu, który sprawia, że nauka online i praca zdalna są komfortowe i elastyczne. Platforma jest chwalona za efektywność w łączeniu uczniów z nauczycielami, oferując szybki i prosty sposób na komunikację oraz znalezienie odpowiedniego korepetytora. Wielu użytkowników docenia również wsparcie zespołu, rzetelne podejście do zgłoszeń i profesjonalne mediacje w trudnych sytuacjach, co jest rzadkością w sieci. Jednak niektórzy klienci byli niezadowoleni z systemu subskrypcji, zwłaszcza z automatycznego odnawiania opłat za sam kontakt z nauczycielem, nawet jeśli lekcja się nie odbyła lub nauczyciel nie skontaktował się na czas. Pojawiły się również głosy o braku odpowiedzi od większości nauczycieli na platformie oraz o problemach z kontaktem z obsługą serwisu w niektórych przypadkach.

O czym najczęściej mówią ludzie

Website

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty strony internetowej, chwaląc jej przejrzystość, intuicyjność i... Zobacz więcej

User experience

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat user experience, podkreślając intuicyjność i łatwość obsługi... Zobacz więcej

Customer communications

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z kontaktem, a niektórzy recenzenci chwalą... Zobacz więcej

Staff

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z personelem, doceniając duży wybór nauczycieli i profesjonalne... Zobacz więcej

Subscription

Recenzenci wyrażają niezadowolenie z subskrypcji, wskazując na niejasne lub mylące opłaty. Klienci zgłaszają,... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Strona łatwa w obsłudze , nauka online przez tą stronę również nie sprawia problemów . Jedyny problem to rodzaj płatności, trzeba mieć paypala aby wypłacić pieniądze a do tego za dużego wyboru też nie... Zobacz więcej

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Zobacz więcej

Korzystałam z różnych platform jako korepetytorka i ta najlepiej spełnia swój podstawowy cel. Umówienie się na spotkanie i odbycie lekcji. Stawki prowizji dla platformy są rozsądne, nie jak u konk... Zobacz więcej

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Zobacz więcej

4,1

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Pobraliście ode mnie 49 zl nie wiem za…

Pobraliście ode mnie 49 zl nie wiem za co!

15 września 2025

Dzień dobry,

proszę pozwolić mi przedstawić zasady korzystania z naszej platformy Superprof.

Chciałabym również zaznaczyć, że Karta Ucznia nie jest zobowiązująca i może zostać w dowolnym momencie zawieszona z poziomu panelu użytkownika w sekcji "Karta Ucznia". Ponadto jeśli nie znajdą Państwo odpowiedniego nauczyciela, nasz zespół jest do dyspozycji. W zależności od przypadku, może nastąpić zwrot pieniędzy.

Jako strona internetowa, cała komunikacja odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz funkcjonowanie naszej platformy jest przedstawione w naszym Centrum Pomocy lub w naszym Regulaminie.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcam do kontaktu ze mną drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com

Pozdrawiamy,

❌ Negatywna opinia o SuperProf ❌

❌ Negatywna opinia o SuperProf ❌

Uważajcie na tę platformę! Podając dane karty byłam absolutnie przekonana, że płacę jednorazowo za lekcję, a okazało się, że SuperProf włączył mi cykliczną subskrypcję. Nie miałam świadomości, że co miesiąc będą pobierane pieniądze.

Dopiero po pół roku zauważyłam, że regularnie znikają z mojego konta 49 zł. Nikt mnie o tym nie poinformował w sposób jasny i czytelny, a ja nie wyrażałam zgody na takie automatyczne przedłużanie.

Czuję się oszukana i potraktowana nieuczciwie. 😡
👉 Dlatego ostrzegam: uważajcie na podawanie danych karty na tej platformie, bo możecie być obciążani co miesiąc, dopóki sami tego nie zauważycie i anulujecie.

19 września 2025

Dzień dobry,

Przykro mi, jeśli charakter naszej subskrypcji nie był dla Pani do końca zrozumiały.

Karta Ucznia umożliwia kontakt ze wszystkimi nauczycielami na platformie i skorzystanie z pierwszej lekcji za darmo u nauczycieli, którzy ją oferują. Informacja o subskrypcji była obecna po przejściu przez stronę płatności, na której zaznaczamy, że Karta Ucznia jest abonamentem miesięcznym oraz umożliwia kontakt z nauczycielami na stronie.

Jako strona internetowa, cała komunikacja odbywa się za pośrednictwem poczty elektronicznej. Dlatego też, zaraz po wysłaniu prośby, został wysłany mail potwierdzający ,,🌈 Superprof - Wiadomość wysłana i przygoda się zaczyna!", w którym wspominamy, że subskrypcja jest automatycznie odnawiana co miesiąc, dopóki nie zostanie anulowana.

Również został wysłany email ,,D-5 ⚡️Odnowienie Twojej Karty Ucznia Superprof", aby poinformować, że subskrypcja zostanie odnowiona za 5 dni.

Chciałabym również zaznaczyć, że Karta Ucznia nie jest zobowiązująca i może zostać w dowolnym momencie zawieszona z poziomu panelu użytkownika w sekcji ,,Karta Ucznia", oraz że warunki korzystania z naszej platformy są dostępne przez cały czas w naszym Centrum Pomocy, jak i w Warunkach Użytkowania.

Ponadto, jeśli nie znajdą Państwo odpowiedniego nauczyciela, nasz zespół jest do dyspozycji. W zależności od przypadku, może nastąpić zwrot pieniędzy.

Duży wybór Korepetytorów

Duży wybór Korepetytorów, możliwość zapoznania się poprzez profile, ich zweryfikowania poprzez opinie, możliwość wypróbowania poprzez lekcję próbną - efekt ... wybrany nauczyciel to strzał w 10!

9 września 2025

Ta strona to scam

Ta strona to scam. Pobierają miesięczny abonament, trenerzy raz odpowiadają a raz nie.

10 września 2025

Dzień dobry Panie Michale,

Przykro mi, jeśli charakter naszej subskrypcji nie był dla Pana do końca zrozumiały.

Oszustwo

Oszustwo. W wyszukiwarce wpisałem "blender" i znalazłem nauczyciela: "Wiktoria pasjonatka Blendera 800 godzin doświadczenia". Następnie opłaciłem subskrypcję po czym gdy doszło do umówionej lekcji nikt nie przyszedł, ani nikt się nie odezwał. Opłaty za subskrypcję nikt mi już nie zwróci, a lekcja się nie odbyła. NIE POLECAM. Naciągacze!

2 września 2025

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, że spotkała Pana taka sytuacja i że pierwsze doświadczenie z platformą nie spełniło oczekiwań. Rozumiemy frustrację, gdy lekcja się nie odbyła, a kontakt z nauczycielem był utrudniony.

Jeśli lekcja nie doszła do skutku, nasz zespół jest do Pana dyspozycji. W zależności od przypadku może nastąpić zwrot pieniędzy.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu ze nami drogą mailową pod adresem dziendobry@superprof.com.

Pozdrawiam,

Dobrze wybierać nauczyciela

Moja córka 17 letnia utworzyła konto ucznia, znalazła nauczyciela, który przyjął jej zgłoszenie, (była to 16 letnia dziewczyna Zuzanna) 2 tygodnie trwało jak umawiały się na lekcje bo jej ciągle nie pasowało, w końcu lekcja miała się odbyć dzisiaj. Platforma pobrała 49 zł z karty córki a dziewczyna, która miała lekcje odbyć napisała, ze rezygnuje bo ma już 4 inne osoby. Do innych osób już na tą lekcje umówić się nie może. Córka dopiero po wszystkim mi opowiedziała o tej sytuacji. Po zaistniałej sytuacji wysłałam maila do platformy z prośbą o wyjaśnienie sytuacji. Co było pozytywne szybko ktoś z platformy zareagował i obiecał sprawdzenie nauczyciela. Trzeba dobrze weryfikować wybranego nauczyciela oraz w razie podobnych sytuacji mieć zarchiwizowaną korespondencje z nauczycielem.

6 września 2025

Dzień dobry Pani Beato,

bardzo przepraszamy za tę sytuację i w pełni rozumiemy Pani rozczarowanie.

Chcemy dokładnie wyjaśnić sprawę, zweryfikować nauczyciela oraz upewnić się, że podobne sytuacje nie powtórzą się w przyszłości.

Prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia pod adresem dziendobry@superprof.com, abyśmy mogli szybko przeanalizować szczegóły i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Pozdrawiam,

Polecam uważać na Tą firmę

Polecam uważać na Tą firmę. Bezprawnie pobierali subskrypcję z mojej karty kredytowej

4 września 2025

Dzień dobry Pani Izabelo,

Brak kontaktu z lektorem

Po kontakcie z lektorką zaczęłyśmy umawiać próbną lekcję. Jednak w pewnym momencie lektorka przestała odpisywać. Dobrze byłoby, aby Superprof nie pobierał pieniędzy od niezrealizowanych lekcji próbnych i braku kontaktu z lektorem

25 sierpnia 2025

Brak klientow

22 sierpnia 2025

Dzień dobry Panie Adrianie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że napotkał Pan trudności w pozyskiwaniu uczniów. Chętnie pomożemy w optymalizacji profilu, aby zwiększyć jego widoczność. Prosimy o kontakt pod adresem: dziendobry@superprof.com

Nasz zespół z przyjemnością prześle praktyczne wskazówki, które mogą pomóc w przyciągnięciu większej liczby klientów.

Pozdrawiamy,

Nauczyciela oceniam na 5*

Nauczyciela oceniam na 5*, z resztą znałam go już wcześniej. Sama platrofma jest beznadziejna. Płacić za subskrypcję od razu 50 zł? Wolny żart. Jeszcze jakby trafić na złego nauczyciela, to trzeba albo przedłużyć subskrypcję, albo pogodzić się z wywalonym hajsem w błoto.

4 sierpnia 2025

Dzień dobry Pani Zuzanno,

dziękujemy za wystawienie opinii oraz za pozytywną ocenę nauczyciela – bardzo nas cieszy, że lekcje spełniły Pani oczekiwania.

Zależy nam na przejrzystości, dlatego informacja o subskrypcji znajduje się przed finalizacją płatności, ale dziękujemy za szczerą opinię – dzięki niej wiemy, co jeszcze możemy ulepszyć.

Pozdrawiamy serdecznie,