Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Karta Ucznia
Uważam, że koszt 50 złotych/mc za Kartę Ucznia tylko po to, aby uczeń mógł zapisać się na zajęcia bez ani okresu próbnego ani ewentualnych zniżek przy nauczycielach mających Premium jest szkodliwe dla platformy.

Nowe kontakty
Super jest to że kontaktuje uczniów z nauczycielami. Najczęściej są to zdeterminowani uczniowie. Dzięki Superprof udało mi się stworzyć swoją bazę uczniów
Opinie w Superprof
Opinie w Superprof decydują znacząco na możliwość wyboru pomocy dla uczniów.
Super lekcja.
Ta strona internetowa jest naprawdę…
Ta strona internetowa jest naprawdę dobra dla połączenia nauczycieli i zachęconych uczniów.

Nieuczciwe podejście
Odbyłam tylko jedną lekcję, a opłata była pobrana kolejne 3 razy chociaż prosiłam mejlowo o anulowanie subskrypcji. Poza tym, wydaję mi się nieuczciwe, że za pierwszą lekcję platforma pobiera 100% opłaty, a nauczyciel nic z tego nie ma. Rzadko daję jedną gwiazdkę za cokolwiek, ale to jest po prostu poniżej krytyki.
P.S. Nie oczekuje polubownych odpowiedzi z Waszej strony. Może po prostu przestańcie naciągać ludzi?

Odpowiedź od Superprof PL
Bardzo porządną platforma z ofertami…
Bardzo porządną platforma z ofertami lekcji online.

Odpowiedź od Superprof PL
POBIERANIA OPŁATY BEZ WCZESNIEJSZEGO…
POBIERANIA OPŁATY BEZ WCZESNIEJSZEGO POINFORMOWANIA O TYM I ZAMIANA TEJ OPŁATY NA SUBSKRYPCJĘ

Pierwsza lekcja z panem Jakubem
Dobry kontakt, otwartość na sugestie, dopasowanie do moich możliwości, wstępne określenie, a co zwrócić uwagę, profesjonalizm
Pani Joanna jako nauczycielka śpiewu…
Pani Joanna jako nauczycielka śpiewu jest bardzo miła, profesjonalna i wspierająca.
Nauczyciele byli w porządku i strona…
Nauczyciele byli w porządku i strona funkcjonowała świetnie. Jedynie co to gdy przestałem z niej korzystać miałem kilka prób przelewów z mojego konta na Superprof, odrzuconych przez mój bank na szczęście. (49 pln raz w miesiącu). Nie miałem płatnej subskrypcji, a z nauczycielami rozliczałem się bezpośrednio więc co to było nie wiem.

Odpowiedź od Superprof PL
Jest dostęp do nauczycieli wszelakich i…
Jest dostęp do nauczycieli wszelakich i bardzo szybko udało się nawiązać pomoc będę korzystał w stu procentach

Wszystko jest jasne
Wszystko jest jasne, podoba mi sie jak strona funkcjonuje, bardzo przejrzysta, polecam.
Strona łatwa w obsłudze
Strona łatwa w obsłudze , nauka online przez tą stronę również nie sprawia problemów . Jedyny problem to rodzaj płatności, trzeba mieć paypala aby wypłacić pieniądze a do tego za dużego wyboru też nie ma dla płacących .
Niestety uważam to za naciagactwo
Niestety uważam to za naciagactwo. Każą Zapłacić 50 zł zawsze... Nawet jeśli nie skorzystasz z ich nauczycieli. Niestety nauczyciel nie skontaktował się w porę i musiałam znaleźć korepetycje inną drogą. Firma nie zwraca 50 zł za tzw. 'karę ucznia'. Ktoś nie źle wymyślił sobie ten wałek.

Nauczyciel godny polecenia
Nauczyciel rzetelnie przygotowuje się do zajęć i skutecznie przekazuje wiedzę. Stosuje bardzo efektywne metody nauczania. Zdecydowanie Pani Zuzia to nauczyciel godny polecenia.
Superprof to profesjonalny portal, który łączy nauczycieli z uczniami
Superprof to bardzo przyjazna i intuicyjna platforma dla nauczycieli oraz uczniów. Jako korepetytor języka holenderskiego korzystam z niej już od dłuższego czasu i jestem naprawdę zadowolonyu. Portal pozwala w prosty sposób stworzyć przejrzysty profil, zaprezentować swoją ofertę i dotrzeć do osób zainteresowanych nauką.
Dużą zaletą jest możliwość bezpośredniego kontaktu z uczniami, którzy naprawdę szukają wsparcia w nauce – dzięki temu łatwo znaleźć osoby zmotywowane do pracy. System opinii i rekomendacji działa przejrzyście i pomaga budować wiarygodność nauczyciela.
Doceniam również to, że Superprof daje swobodę w ustalaniu stawek, formy zajęć (online lub stacjonarnie) oraz harmonogramu – dzięki temu można elastycznie dopasować swoją działalność do własnych możliwości.
Platforma działa stabilnie, a zespół wsparcia technicznego reaguje szybko w razie jakichkolwiek pytań czy problemów. To naprawdę godne zaufania miejsce dla osób, które chcą profesjonalnie oferować swoje korepetycje.
Z czystym sumieniem polecam Superprof wszystkim nauczycielom i korepetytorom – to świetne narzędzie do rozwijania swojej działalności edukacyjnej i nawiązywania kontaktów z nowymi uczniami.
Wszystko odbyło się zgodnie z umową i…
Wszystko odbyło się zgodnie z umową i wcześniej ustalonymi zasadami.
BazylCórka bardzo zadowolona pani Natalka…
Córka bardzo zadowolona pani Natalka super tłumaczy