Superprof PL Recenzje 560

4,1

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Oceniając 143 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z łatwej w obsłudze strony internetowej i intuicyjnego interfejsu, który sprawia, że nauka online i praca zdalna są komfortowe i elastyczne. Platforma jest chwalona za efektywność w łączeniu uczniów z nauczycielami, oferując szybki i prosty sposób na komunikację oraz znalezienie odpowiedniego korepetytora. Wielu użytkowników docenia również wsparcie zespołu, rzetelne podejście do zgłoszeń i profesjonalne mediacje w trudnych sytuacjach, co jest rzadkością w sieci. Jednak niektórzy klienci byli niezadowoleni z systemu subskrypcji, zwłaszcza z automatycznego odnawiania opłat za sam kontakt z nauczycielem, nawet jeśli lekcja się nie odbyła lub nauczyciel nie skontaktował się na czas. Pojawiły się również głosy o braku odpowiedzi od większości nauczycieli na platformie oraz o problemach z kontaktem z obsługą serwisu w niektórych przypadkach.

O czym najczęściej mówią ludzie

Website

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty strony internetowej, chwaląc jej przejrzystość, intuicyjność i... Zobacz więcej

User experience

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat user experience, podkreślając intuicyjność i łatwość obsługi... Zobacz więcej

Customer communications

Klienci konsekwentnie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z kontaktem, a niektórzy recenzenci chwalą... Zobacz więcej

Staff

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z personelem, doceniając duży wybór nauczycieli i profesjonalne... Zobacz więcej

Subscription

Recenzenci wyrażają niezadowolenie z subskrypcji, wskazując na niejasne lub mylące opłaty. Klienci zgłaszają,... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Zobacz więcej

Korzystałam z różnych platform jako korepetytorka i ta najlepiej spełnia swój podstawowy cel. Umówienie się na spotkanie i odbycie lekcji. Stawki prowizji dla platformy są rozsądne, nie jak u konk... Zobacz więcej

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Zobacz więcej

4,1

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Karta Ucznia

Uważam, że koszt 50 złotych/mc za Kartę Ucznia tylko po to, aby uczeń mógł zapisać się na zajęcia bez ani okresu próbnego ani ewentualnych zniżek przy nauczycielach mających Premium jest szkodliwe dla platformy.

12 grudnia 2025

Dzień dobry, Panie Dominiku,

przykro nam, że działanie naszej platformy nie odpowiada Panu oczekiwaniom.

Chcielibyśmy uprzejmie poinformować, że subskrypcja Karty Ucznia daje możliwość kontaktu ze wszystkimi nauczycielami dostępnymi na naszej platformie oraz pozwala skorzystać z pierwszej lekcji całkowicie za darmo – większość naszych nauczycieli oferuje pierwszą godzinę bezpłatnie.

Zależy nam, aby korzystanie z platformy było w pełni bezpieczne i przejrzyste, dlatego każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie, z należytą starannością. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności lub zauważył Pan nieprawidłowości, serdecznie prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com — z przyjemnością wszystko zweryfikujemy i pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiamy serdecznie,

Nowe kontakty

Super jest to że kontaktuje uczniów z nauczycielami. Najczęściej są to zdeterminowani uczniowie. Dzięki Superprof udało mi się stworzyć swoją bazę uczniów

10 grudnia 2025

Ta strona internetowa jest naprawdę…

Ta strona internetowa jest naprawdę dobra dla połączenia nauczycieli i zachęconych uczniów.

1 grudnia 2025

Dzień dobry Pani Olgo,

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa — to dla nas ogromna motywacja do dalszego rozwoju platformy SuperProf!

Pozdrawiamy,

Nieuczciwe podejście

Odbyłam tylko jedną lekcję, a opłata była pobrana kolejne 3 razy chociaż prosiłam mejlowo o anulowanie subskrypcji. Poza tym, wydaję mi się nieuczciwe, że za pierwszą lekcję platforma pobiera 100% opłaty, a nauczyciel nic z tego nie ma. Rzadko daję jedną gwiazdkę za cokolwiek, ale to jest po prostu poniżej krytyki.

P.S. Nie oczekuje polubownych odpowiedzi z Waszej strony. Może po prostu przestańcie naciągać ludzi?

5 sierpnia 2025

Dzień dobry, Pani Patrycjo,

jest nam bardzo przykro, że zasady działania subskrypcji nie były dla Pani w pełni jasne, a przede wszystkim przepraszamy za problem z anulacją subskrypcji, o którą prosiła Pani mailowo. Zdecydowanie nie powinno dojść do takiej sytuacji.

Chcielibyśmy zapewnić, że informacja o aktywacji subskrypcji oraz szczegółach jej funkcjonowania jest zawsze wysyłana mailowo, a dodatkowo przypomnienie o jej odnowieniu trafia do Użytkowników na 5 dni przed automatycznym przedłużeniem. Opłata za Kartę Ucznia jest naliczana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Zależy nam, aby korzystanie z platformy było w pełni bezpieczne i przejrzyste, dlatego każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie, z należytą starannością. Jeśli pojawiły się jakiekolwiek niejasności lub zauważyła Pani nieprawidłowości, serdecznie prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com — z przyjemnością wszystko zweryfikujemy i pomożemy w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Superprof

POBIERANIA OPŁATY BEZ WCZESNIEJSZEGO…

POBIERANIA OPŁATY BEZ WCZESNIEJSZEGO POINFORMOWANIA O TYM I ZAMIANA TEJ OPŁATY NA SUBSKRYPCJĘ

25 listopada 2025

Dzień dobry Panie Tytusie,

bardzo nam przykro, że warunki naszej subskrypcji nie były dla Pana w pełni jasne. Pragniemy zapewnić, że Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Ponadto, przypomnienie o odnowieniu subskrypcji jest wysyłane na 5 dni przed jej automatycznym przedłużeniem. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo Państwa płatności i każdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem. Jeśli zauważą Państwo jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com. Chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wszelkiej potrzebnej pomocy.

Zespół Superprof

Nauczyciele byli w porządku i strona…

Nauczyciele byli w porządku i strona funkcjonowała świetnie. Jedynie co to gdy przestałem z niej korzystać miałem kilka prób przelewów z mojego konta na Superprof, odrzuconych przez mój bank na szczęście. (49 pln raz w miesiącu). Nie miałem płatnej subskrypcji, a z nauczycielami rozliczałem się bezpośrednio więc co to było nie wiem.

19 listopada 2025

Dzień dobry Panie Tomaszu,

bardzo nam przykro, że korzystanie z naszej platformy nie spełniło Pana oczekiwań. Chcemy zapewnić, że Superprof pobiera pieniądze jedynie po zaakceptowaniu subskrypcji za Kartę Ucznia, która pozwala łączyć uczniów z nauczycielami. Opłata za Kartę Ucznia pobierana jest zgodnie z regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo płatności i każdą sytuację weryfikujemy indywidualnie. Jeśli zauważył Pan jakiekolwiek nieprawidłowości, prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i pomóc w jej rozwiązaniu.

Zespół Superprof

Jest dostęp do nauczycieli wszelakich i…

Jest dostęp do nauczycieli wszelakich i bardzo szybko udało się nawiązać pomoc będę korzystał w stu procentach

18 listopada 2025

Dzień dobry Panie Michale,

Serdecznie dziękujemy za Pana ocenę. Cieszy nas, że współpraca przebiegła pomyślnie.

Z poważaniem,

Strona łatwa w obsłudze

Strona łatwa w obsłudze , nauka online przez tą stronę również nie sprawia problemów . Jedyny problem to rodzaj płatności, trzeba mieć paypala aby wypłacić pieniądze a do tego za dużego wyboru też nie ma dla płacących .

7 listopada 2025

Niestety uważam to za naciagactwo

Niestety uważam to za naciagactwo. Każą Zapłacić 50 zł zawsze... Nawet jeśli nie skorzystasz z ich nauczycieli. Niestety nauczyciel nie skontaktował się w porę i musiałam znaleźć korepetycje inną drogą. Firma nie zwraca 50 zł za tzw. 'karę ucznia'. Ktoś nie źle wymyślił sobie ten wałek.

13 listopada 2025

Dzień dobry Pani Dagmaro,

z przykrością przyjmujemy do wiadomości, że korzystanie z naszej platformy nie spełniło Pani oczekiwań. Pragniemy zapewnić, iż Superprof nie pobiera opłat w sposób nieuczciwy. Opłata za Kartę Ucznia jest naliczana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo płatności i każdą sytuację analizujemy indywidualnie. W przypadku zauważenia jakichkolwiek nieprawidłowości, uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com, abyśmy mogli zweryfikować sprawę i udzielić niezbędnej pomocy.

Zespół Superprof

Superprof to profesjonalny portal, który łączy nauczycieli z uczniami

Superprof to bardzo przyjazna i intuicyjna platforma dla nauczycieli oraz uczniów. Jako korepetytor języka holenderskiego korzystam z niej już od dłuższego czasu i jestem naprawdę zadowolonyu. Portal pozwala w prosty sposób stworzyć przejrzysty profil, zaprezentować swoją ofertę i dotrzeć do osób zainteresowanych nauką.

Dużą zaletą jest możliwość bezpośredniego kontaktu z uczniami, którzy naprawdę szukają wsparcia w nauce – dzięki temu łatwo znaleźć osoby zmotywowane do pracy. System opinii i rekomendacji działa przejrzyście i pomaga budować wiarygodność nauczyciela.

Doceniam również to, że Superprof daje swobodę w ustalaniu stawek, formy zajęć (online lub stacjonarnie) oraz harmonogramu – dzięki temu można elastycznie dopasować swoją działalność do własnych możliwości.

Platforma działa stabilnie, a zespół wsparcia technicznego reaguje szybko w razie jakichkolwiek pytań czy problemów. To naprawdę godne zaufania miejsce dla osób, które chcą profesjonalnie oferować swoje korepetycje.

Z czystym sumieniem polecam Superprof wszystkim nauczycielom i korepetytorom – to świetne narzędzie do rozwijania swojej działalności edukacyjnej i nawiązywania kontaktów z nowymi uczniami.

3 listopada 2025