Strona łatwa w obsłudze , nauka online przez tą stronę również nie sprawia problemów . Jedyny problem to rodzaj płatności, trzeba mieć paypala aby wypłacić pieniądze a do tego za dużego wyboru też nie... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
To aplikacja która pozwala w łatwy…
To aplikacja która pozwala w łatwy sposób skontaktować się z uczniami i oferuje różne narzędzia np. możliwość spotkania online przez aplikację, czy kontakt z uczniem w celu ustalenia terminu lekcji.
So easy to find new students :)
Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matematyczne, na pewno znajdziesz odpowiedniego mentora.
Korzystanie z Superprof to prawdziwa przyjemność i świetny sposób na rozwijanie swoich umiejętności w komfortowy sposób. Jeśli szukasz efektywnej i elastycznej platformy do nauki, z całego serca polecam Superprof!🩷
Fajna platforma do promowania swoich…
Fajna platforma do promowania swoich usług w sieci.
Parę uwag
Bark prośby do uczniów o wysyłanie oceny. Uczniowie nie wystawiają oceny, a dopominanie się ich o wystawnie nie jest często skuteczne.
Dodatkowo nie uznaję Waszej idei "darmowej pierwszej lekcji". Ludzie to wykorzystują. Miałam przez to niekomfortowe sytuacje gdzie musiałam jechać do odległych lokalizacji do ucznia, a na koniec przez waszą wiadomość klient nie zapłacił i się wykłócał. Straciłam przez to ponad 15 godzin (dojazd po godzinę w jedna stronę, zajęcia 2 godziny). Albo dajcie inny komunikat (np. lekcja zapoznawcza 30 minut online). Nie ma opcji bym jeszcze Wam płaciła Premium, wasza strona ma za małe zasięgi by to się opłacało.
Kolejnym problemem jest wysyłanie oceny uczniom. Chyba tutaj raczej jest to problem translatora, ponieważ wystawiając ocenę uczniom, jest napisane "wystawianie oceny nauczycielowi".

Odpowiedź od Superprof PL
Całokształt programu jest profesjonalny.
Superprof to świetna platforma do…
Superprof to świetna platforma do znajdowania uczniów. Bezpieczna, przejrzysta i przede wszystkim uczciwa.
Polecam gorąco!
Warunki korzystania z serwisu były dla…
Warunki korzystania z serwisu były dla mnie niejasne, myślałam że kwota 49zl zostanie naliczona na poczet pierwszej lekcji. Poczułam się oszukana kiedy dowiedziałam się że zapłaciłam 49 zł za możliwość napisania do nauczyciela i umówienia lekcji - gdybym wiedziała to nie skorzystałabym z serwisu i szukałabym gdzie indziej.
Edit: firma skontaktowała się ze mną i zaproponował pozytywne rozwiązanie sprawy

Odpowiedź od Superprof PL
Bardzo dobra strona dla korepetytorów
Bardzo dobra strona dla korepetytorów, jedna z najlepszych z którą współpracowałem. Dobre wsparcie i serwis!
Bardzo ciekawy i dostępny serwis dla lektorów, trenerów i również chętnych nauczyć się nowych języków obcych, kaligrafii czy mieć zajęcia indywidualne z tenisu
Widziałem promocje swojego profilu w…
Widziałem promocje swojego profilu w internecie.
Opłaty
Strona, ktora pobiera wysoka oplate miesieczna i trudno jest znalezc opcje anulowania subskrypcji.

Odpowiedź od Superprof PL
Szybki kontakt z uczniami i…
Szybki kontakt z uczniami i nauczycielami, przejrzysta strona i dużo ofert
super aplikacja dla wszystkich…
super aplikacja dla wszystkich nauczycieli
I recommend
Świetna platforma
Good contact with owner
Transparent offer, cheap premium offer, good features