SuperBath.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Geen klantvriendelijkheid. Snelle levering van de bestelde kraan. De loodgieter was echter minder snel dan gehoopt. Wij hadden de kraan niet uitgepakt omdat wij er nul verstand van hebben. Toen de l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijk site, met een ruim aanbod. Na betaling onmiddellijk de nodige informatie via mail. Update bestelling: Bestelling geannuleerd op 11 januari, item zou toch iets te groot zijn. Na conta... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Redelijk onTevreden over de verschafte informatie. Misleidende aanbieding van een toilet bedieningspaneel. Op site staat mat chroom bedieningspaneel afgebeeld, met de prijs van een wit chroom p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Nieuw product ontvangen. Problemen met een product van Allibert waar 5 jaar garantie op zat. Hoewel Allibert failliet is verklaard toch een nieuw product ontvangen van Superbath. Dit is echt onwijs go... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant łazienek

Napisane przez firmę

Je online partner in badkamer- en keukenproducten. Met +300.000 producten van kwaliteitsmerken zoals Villeroy en Boch, Grohe en Hansgrohe helpen we je om je droombadkamer en keuken te realiseren!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Verschrikkelijke dienst na-verkoop

Ze beelden een volwaardig toilet af op hun website. Nergens staat vermeld dat het om een niet-volledig toilet gaat. Na bestelling van +€1.100 ontvangen we enkel twee potten. Na contact worden we ingelicht dat we ook nog 2x een reservoir en bril apart moeten bijkopen t.w.v. €1.800 om de 2 toiletten te vervolledigen. De website geeft aan dat beide in voorraad zijn en binnen 5-8 werkdagen geleverd zullen worden.

Na 35 dagen krijgen we bericht dat de producten gestopt is met deze onderdelen te produceren en dat deze nooit meer geleverd zullen kunnen worden. We krijgen de €1.800 terug, de €1.100 aan potten die reeds geleverd waren, maar die we dus nooit meer tot een functioneel geheel kunnen maken, krijgen we niet terug. Deze staan hier nu een jaar en 25 mails en telefoons later, nog steeds in de doos stof te vangen.

Bedrijf geeft absoluut geen gehoor of greintje moeite aan de situatie. Maand na maand contacteer ik hen om te horen 'dat ze het aan het bekijken zijn' zonder ooit enig bericht vanuit zichzelf te sturen.

We hadden ook nog een sanibroyeur bij hen gekocht waarvan het deksel stuk was (schroefdraad liep fout waardoor het niet afsluitbaar was) na dit tweemaal aan te halen wordt ook hier opnieuw nooit meer op gereageerd. Onbeschrijfelijk vreselijke service na-verkoop.

2 maja 2023
Logo SuperBath.nl

Odpowiedź od SuperBath.nl

Beste Aaron,

Het spijt ons om te horen dat u een onaangename ervaring heeft gehad met Superbath.nl .

De afbeeldingen op onze website komen rechtstreeks van de catalogus van de fabrikant.

Wij hebben nergens gezegd dat het toilet een compleet set was, u heeft ook nooit contact met ons opgenomen om dit te vragen.

Nadat u de onderedelen had besteld om de toiletten te vervolledigen hebben wij inderdaad te horen gekregen van onze leverancier dat deze niet meer leverbaar zijn.

Wij hebben u toen voorgesteld om te sturen wat wij nog op voorraad hadden of om de hele bestelling te annuleren, hier hebben wij nooit antwoord op gekregen.

Ondertussen hebben wij deze bestelling zelf geanulleert en gaan wij het bedrag aan u
terugboeken.

Toen u het defect van de sanibroyeur aan ons gemeld had, hebben wij gevraagd om foto’s/video’s te sturen van het defect, deze hebben wij helaas nooit ontvangen waardoor wij geen garantieclaim konden starten.

Wij doen altijd ons best onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Nog een fijne dag!

Het Superbath Team

Prima webshop

Uitstekende website, goed assortiment, gewenste artikel was simpel te vinden en eenvoudig te bestellen voor een concurrerende prijs.

25 kwietnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Had eerder een positieve revieuw…

Had eerder een positieve revieuw geplaats maar ga toch beetje twijfelen. Mijn bestelling is nog niet binnen en ook een antwoord waneer wordt geleverd idem dito. zou binnen 1 a 2 weken binnen zijn. nog niets

25 kwietnia 2023
Logo SuperBath.nl

Odpowiedź od SuperBath.nl

Beste Monique

Het spijt ons voor dit ongemak.

Maar wij moesten uw artikel bij de fabrikant bestellen en zijn dus afhankelijk van de levertijd van de fabrikant.
deze levertijd is ca. 2 tot 3 weken.

Dit kan soms wat langer duren, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren.

Nog een fijne dag!

Het Superbath Team

Betrouwbare website

Langere levertijd, maar wel netjes vooraf aangegeven, dus geen verrassing. Prijzen zijn ook netjes en lager dan concurrenten.

23 kwietnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Prima levering van de bestelde…

Prima levering van de bestelde producten. Heeft wel 4 weken geduurd voordat het product werd geleverd. Gezien een aantal negatieve reviews was ik voorzichtig met bestellen. Bleek dus nergens voor nodig.

3 kwietnia 2023

Heel tevreden klant !

Goed ontvangen en heel goed verpakt = perfecte afhandeling van bestelling ! Dank u wel Nathan voor de super service en de snelle reactie op de mails. Volgende bestelling komt er aan :-)

31 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej