Geen klantvriendelijkheid. Snelle levering van de bestelde kraan. De loodgieter was echter minder snel dan gehoopt. Wij hadden de kraan niet uitgepakt omdat wij er nul verstand van hebben. Toen de l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Overzichtelijk site, met een ruim aanbod. Na betaling onmiddellijk de nodige informatie via mail. Update bestelling: Bestelling geannuleerd op 11 januari, item zou toch iets te groot zijn. Na conta... Zobacz więcej
Redelijk onTevreden over de verschafte informatie. Misleidende aanbieding van een toilet bedieningspaneel. Op site staat mat chroom bedieningspaneel afgebeeld, met de prijs van een wit chroom p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nieuw product ontvangen. Problemen met een product van Allibert waar 5 jaar garantie op zat. Hoewel Allibert failliet is verklaard toch een nieuw product ontvangen van Superbath. Dit is echt onwijs go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Je online partner in badkamer- en keukenproducten. Met +300.000 producten van kwaliteitsmerken zoals Villeroy en Boch, Grohe en Hansgrohe helpen we je om je droombadkamer en keuken te realiseren!
Dane kontaktowe
landwehrstrasse 14, 64293, Darmstadt, Holandia
- 85 8885 798
- service@superbath.nl
- superbath.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Prima firma …
Prima is mijn bestelling bij superbath verlopen goed verpakt en afgeleverd
Nathan heeft mij zeer tevreden geholpen.
prettig te woord gestaan
prettig te woord gestaan, goede informatie en ondersteuning bij de bestelling.
De onderdelen die ik had besteld pasten…
De onderdelen die ik had besteld pasten perfect. Ik heb er weliswaar even op moeten wachten, maar het resultaat van dat wachten is wat telt.
Correcte levering, goed prijs
Goede prijs voor wat ik bestelde. Vlotte levering na vier werkdagen, werd vanaf het begin ook zo weergegeven. Duidelijke communicatie.
Verschrikkelijke dienst na-verkoop
Ze beelden een volwaardig toilet af op hun website. Nergens staat vermeld dat het om een niet-volledig toilet gaat. Na bestelling van +€1.100 ontvangen we enkel twee potten. Na contact worden we ingelicht dat we ook nog 2x een reservoir en bril apart moeten bijkopen t.w.v. €1.800 om de 2 toiletten te vervolledigen. De website geeft aan dat beide in voorraad zijn en binnen 5-8 werkdagen geleverd zullen worden.
Na 35 dagen krijgen we bericht dat de producten gestopt is met deze onderdelen te produceren en dat deze nooit meer geleverd zullen kunnen worden. We krijgen de €1.800 terug, de €1.100 aan potten die reeds geleverd waren, maar die we dus nooit meer tot een functioneel geheel kunnen maken, krijgen we niet terug. Deze staan hier nu een jaar en 25 mails en telefoons later, nog steeds in de doos stof te vangen.
Bedrijf geeft absoluut geen gehoor of greintje moeite aan de situatie. Maand na maand contacteer ik hen om te horen 'dat ze het aan het bekijken zijn' zonder ooit enig bericht vanuit zichzelf te sturen.
We hadden ook nog een sanibroyeur bij hen gekocht waarvan het deksel stuk was (schroefdraad liep fout waardoor het niet afsluitbaar was) na dit tweemaal aan te halen wordt ook hier opnieuw nooit meer op gereageerd. Onbeschrijfelijk vreselijke service na-verkoop.

Odpowiedź od SuperBath.nl
1ste en niet laatste aankoop
Goede, duidelijke website. Na de bestelling gedaan te hebben kwamen er mails dat het besteld is en wat de levertijd is. Super, ga hier vaker bestellen als de verbouwing in verder gevorderd stadium is.
Makkelijke site
Makkelijke site, scherpe prijs, veel verschillende betaal mogelijkheden.
Prima webshop
Uitstekende website, goed assortiment, gewenste artikel was simpel te vinden en eenvoudig te bestellen voor een concurrerende prijs.
Had eerder een positieve revieuw…
Had eerder een positieve revieuw geplaats maar ga toch beetje twijfelen. Mijn bestelling is nog niet binnen en ook een antwoord waneer wordt geleverd idem dito. zou binnen 1 a 2 weken binnen zijn. nog niets

Odpowiedź od SuperBath.nl
Betrouwbare website
Langere levertijd, maar wel netjes vooraf aangegeven, dus geen verrassing. Prijzen zijn ook netjes en lager dan concurrenten.
Ondanks dat men mij niet heeft kunnen…
Ondanks dat men mij niet heeft kunnen helpen aan het onderdeel dat kapot is , was de snelheid waarmee men mij beantwoorde heel snel. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind , zodat ik eventueel verder kan met zoeken bij een ander bedrijf.
goed geholpen.
Het bestelde product was niet tijdig beschikbaar, maar goed geholpen bij het annuleren door Nathan.
Prima levering van de bestelde…
Prima levering van de bestelde producten. Heeft wel 4 weken geduurd voordat het product werd geleverd. Gezien een aantal negatieve reviews was ik voorzichtig met bestellen. Bleek dus nergens voor nodig.
handige site loopt soepel door…
handige site loopt soepel door bestelling heen
Uitstekende service
Uitstekende service! Snelle verwerking van mailverkeer met dank aan Nathan.
Aanrader met scherpe prijzen.
Makkelijk zoeken op de website.
Aantrekkelijke prijzen voor een breed assortiment.
Ruime keuze en snelle afhandeling.
Heel tevreden klant !
Goed ontvangen en heel goed verpakt = perfecte afhandeling van bestelling ! Dank u wel Nathan voor de super service en de snelle reactie op de mails. Volgende bestelling komt er aan :-)
Prima info en goede service dienst…
Prima info en goede service dienst naverkoop en retour behandeling
Door toedoen van Nathan
een paar weken moeten wachten
een paar weken moeten wachten, maar uiteindelijk toch
geleverd bedankt voor de service
theo
Doświadczenie Trustpilot