Zeer duidelijke doelstelling en uitleg van de cursus liefdevol communiceren met je hond. De lessen zijn kort, wat erg fijn is om je aandacht erbij te houden en om een onderwerp af te ronden. Zo kun je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ten dele wist ik al het één en ander maar wat wordt dit goed verwoord. Met duidelijke taal wordt hier uitleg gegeven en als je erover nadenkt is het wel logisch. Eigenlijk zouden alle toekomstige hond... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De cursus helpt me om in het hoofdje van m'n hondjes te kijken. Nu begrijp ik tenminste wat m'n senior Lily aan m'n pup Mona duidelijk maakt als ze soms gromt en hoef ik niet telkens in paniek te schi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uiteindelijk mi te duur voor een online cursus. Inhoudelijk had de cursus een paar trucjes die naar mijn idee langdradig werd uitegelgd. Had veel eenvoudiger en to the point gekunt. Vervelend is dat b... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?
Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.
Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!
Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)
Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.
In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.
Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.
Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!
Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.
Napisane przez firmę
Alles voor een blije hond en een blij baasjes!
😺 100% tevredenheidsgarantie!
🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond
🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond
✨ Ontwikkel de beste band met je hond
Borneostraat 4, 3312XA, Dordrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Ik ben blij Stressless dogs tegengekomen te zijn.
Het sluit aan bij mijn liefdevolle manier van staan in het leven.
Dat alles online kan, vind ik handig.
Communicatie verloopt ook prima. Dus heel tevreden

Odpowiedź od Stressless Dogs
Duidelijk en op leerzame manier het gedrag van de hond leren (her-)kennen en daardoor beter begrijpen.
Een eye-opener voor mij!

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ik ben zo blij deze StressLessDogs groep te hebben gevonden. Eindelijk een vriendelijke manier om je lieverd dingen te leren en af te leren. Ik vind zoveel antwoorden op vragen. En elke dag kan je vragen stellen en er komt gegarandeerd een antwoord. En je vind er gelijkgestemden die ook op een positieve manier willen omgaan met hun hond

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ze geven goeie cursussen en zijn zeer begaan met allerlei soorten honden. Ze weten waar ze het over hebben.

Odpowiedź od Stressless Dogs
De online cursus Liefdevol communiceren van Stressless Dogs is echt een aanrader voor iedereen die de band met zijn hond wil verdiepen. De cursus zit sterk in elkaar, met duidelijke en begrijpelijke uitleg die meteen toepasbaar is in de praktijk.
Wat deze cursus voor mij extra waardevol maakt, zijn de heldere video’s waarin alles stap voor stap wordt voorgedaan. Je ziet niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom het werkt – en dat maakt een groot verschil.
De aanpak is warm, respectvol en volledig gericht op het welzijn van de hond én de eigenaar. Je merkt dat er veel kennis en ervaring achter zit. Dankzij deze cursus heb ik mijn hond beter leren begrijpen en communiceren we veel rustiger en effectiever met elkaar.
Kortom: een waardevolle investering voor iedereen die op een liefdevolle manier met zijn hond wil omgaan. Zeker de moeite waard!

Odpowiedź od Stressless Dogs
Duidelijke uitleg en voor iedereen goed te volgen. Praktische tips die je meteen kunt toepassen. Een eyeopener, ook voor mensen die al lang honden hebben.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Laat ik heel eerlijk zijn, ik vind het echt heel goed werk, maar in mijn geval heb ik er tot nu toe nog niet zoveel aan gehad, en dan is het toch wel een hoop geld, daarbij heb ik de pech dat ik alleen de afgelopen maand al bijna €500 kwijt ben aan dokterskosten, terwijl ik mijn hond pas 6 weken heb, ik heb mijn hond wel verzekerd, maar dit viel net binnen de 30 dagen wacht tijd. Ik had het grootste probleem voorgelegd tijdens een online gesprek, over het trekken aan de lijn, en dat het bijna niet te corrigeren is omdat ik in een zeer drukke wijk met aan weerskanten veel verkeer woon, waar mijn hond toch wel bang voor is, hier hadden ze niet gelijk een oplossing.om te proberen voor, en zou bij collega's nagevraagd worden, maar heb niets meer gehoord. Dat vind ik dan wel jammer.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Stresslessdogs is de cursus die u moet volgen om de beste maatjes met uw hond te worden. Hier leert u een hond begrijpen, waardoor u samen een goede band kan krijgen. Wij mensen praten met onze stem en handen, honden praten met hun lichaam. Hier gaat het meestal fout, totdat u deze cursus volgt, dan vallen alle puzzelstukjes samen.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Door deze cursus ben ik mijzelf meer bewust, hoe ik met onze eigen hond en die van andere omga.
Ik zie dat ik verschillende zaken in het verleden niet handig heb aan gepakt en hierdoor bepaalde gedragingen van de hond beter begrijp. Ik ben blij dat ik met deze cursus de handvatten heb om de hond beter te begeleiden.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Deze mensen weten,waarmee ze bezig zijn..mijn chiuahua,is een energiek beestje,maar,heb hem,als de durbel gaat of buiten op straat,veel beter onder controle( beter comunicatie,tussen hem en mij...)

Odpowiedź od Stressless Dogs
Het is een duidelijke en goed opgezette cursus met veel ruimte voor het stellen van vragen.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Prima tips om met een bange , gestresste hond om te gaan en zo zijn en jouw vertrouwen op te kriken. Ik gebruik zelf de tools in mijn lessen wanneer ik merk dat de traditionele handelingen niet werken voor bij bepaalde honden. En vaak met goed resultaat en vééél (soms zelfs héél veel) geduld. Ik ben blij dat ik deze manier van werken en communiceren met honden heb leren kennen!

Odpowiedź od Stressless Dogs
Cursus materiaal is duidelijk en geeft nieuwe inzichten. tot zover heel fijn om hieraan deel te nemen.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ik heb vind de diervriendelijke insteek van de cursus erg prettig, niet africhten van de hond maar leren begrijpen en op een zachte manier benaderen. En het werkt

Odpowiedź od Stressless Dogs
Heel fijn dat je de cursus gelijk thuis in praktijk kunt brengen. We hebben nog niet alle modules doorlopen maar tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Ik leer veel van de cursussen die er gegeven worden. Leer meer over het gedrag van honden

Odpowiedź od Stressless Dogs
Het allerbelangrijkste dat ik geleerd heb dat wij echt verschillende talen spreken. Nooit geweten dat de goedbedoelde communicatie die wij mensen gebruiken (aaien, knuffelen, praten) voor honden niet passend is.
Een complete eye opener voor mij. Eigenlijk gek dat ik hier nooit eerder bij stil heb gestaan, terwijl we al jaren honden hebben gehad. Het lijkt misschien dat de hond het wel oké vindt, maar dat zegt meer over zijn aanpassingsvermogen aan de mens dan andersom.
Eerlijk gezegd schaam ik me best een beetje.
Sinds de start van deze cursus gedraag ik me bewust anders, beleefder. We zijn gelukkig nooit te oud om te leren. Amee, dank voor je bijzonder heldere uitleg en het filmmateriaal waarin de effecten van liefdevol communiceren duidelijk te zien zijn!
a

Odpowiedź od Stressless Dogs
Anderhalf uur webinar gevolgd met uitleg die allemaal al bekend is bij de meeste mensen die bekend zijn met honden.
Het laatste half uur willen ze je alleen cursussen aansmeren.
Als dan eindelijk het moment komt om vragen te stellen wordt je gewoon volkomen genegeerd.
Zonde van de tijd geweest.

Odpowiedź od Stressless Dogs
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.