Stressless Dogs Recenzje 1091

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Zeer duidelijke doelstelling en uitleg van de cursus liefdevol communiceren met je hond. De lessen zijn kort, wat erg fijn is om je aandacht erbij te houden en om een onderwerp af te ronden. Zo kun je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ten dele wist ik al het één en ander maar wat wordt dit goed verwoord. Met duidelijke taal wordt hier uitleg gegeven en als je erover nadenkt is het wel logisch. Eigenlijk zouden alle toekomstige hond... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De cursus helpt me om in het hoofdje van m'n hondjes te kijken. Nu begrijp ik tenminste wat m'n senior Lily aan m'n pup Mona duidelijk maakt als ze soms gromt en hoef ik niet telkens in paniek te schi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Trener psów

O Stressless Dogs

Napisane przez firmę

Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?

Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.

Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Ontdek Stressless Dogs

Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.

Volg onze GRATIS TRAINING:

Volg Gratis Training

Vragen?

Napisane przez firmę

Mail naar amee@stresslessdogs.nl
Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾

14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Alles voor een blije hond en een blij baasjes!

Toch niet tevreden over wat je in de cursus aantreft? Geen stress! Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar amee@stresslessdogs.nl en je krijgt 100% van het aankoopbedrag terug.

😺 100% tevredenheidsgarantie!

🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond

🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond

✨ Ontwikkel de beste band met je hond

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Met een andere blik

Het leert je om met een andere blik naar je huisdier te kijken. En meer uit te gaan van de communicatie van je huisdier ipv de menselijke communicatie centraal te stellen

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Mooi gezegd, Theo! Het draait inderdaad allemaal om die andere blik. Echt goed om te horen dat je de communicatie van je hond nu centraal stelt. Dat gaat jullie band alleen maar sterker maken. Geniet ervan! 🙌

Communicatie met je hond

De cursus “Liefdevol communiceren met je hond” geeft mooie tips, onze hond is echter al 5 jaar en moeilijk te “ corrigeren”. Hopelijk krijg ik hierover nog tips in de volgende cursussen.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Hartelijk dank voor je reactie, Loes. Mooi dat je de tips waardevol vindt! Maak je geen zorgen over de leeftijd, honden zijn ontzettend flexibel als de communicatie verandert. In de rest van de cursus komen er zeker nog onderwerpen aan bod die je gaan helpen om meer rust en sturing te vinden zonder te hoeven corrigeren. Veel succes met de volgende modules!

Leuke informatieve cursus

Leuke informatieve cursus, waarbij je veel leert over honden

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Esther! Echt tof dat je er veel van opsteekt. Geniet van alle nieuwe ontdekkingen die je nog gaat doen met je hond. Zet 'm op! 😊

Top! Zeer leerrijk!

Veel nuttige informatie waarmee ik aan de slag met ons nieuwe pupje in huis. Heb al veel dingen kunnen uitproberen en met succes.

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie review! Een pup in huis is altijd een avontuur, dus echt fijn dat onze info je daarbij helpt. Super dat je al die succesmomentjes hebt, dat geeft zoveel vertrouwen voor de toekomst. Veel plezier nog met de cursus! ✨

Hondentaal bestaat echt

Nog niet alle lessen hebben we gevolgd, toch snappen we inmiddels veel meer van de "hondentaal". Daar kunnen wij als mensen nog een hoop van leren.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Mooi gezegd! Hondentaal is inderdaad een vak apart, en wij mensen kunnen er zeker wat van leren. 😉 Supertof dat jullie nu al die 'klik' voelen. Succes met de laatste lessen, jullie zijn top bezig!

Oceniono na 4 z 5

Goede tips gekregen via de cursus…

Goede tips gekregen via de cursus liefdevol communiceren

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie score, Laureene! Echt top om te horen dat je goede tips hebt gekregen waar je wat aan hebt. Daar doen we het voor! Veel succes nog met je hond!

De masterclass is geweldig

De masterclass is geweldig. Amee legt alles prima uit. Alleen de betaalde cursus valt tegen. Verlatingsangst cursus is herhaling, dus geen interactie meer mogelijk. En casussen worden behandeld van eerdere cursisten. Niet altijd van toepassing bij onze situatie. Heel veel onnodig mailverkeer. En voor opzeggen is moeilijk contact te krijgen

17 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Beste Nicole, bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat de uitleg van Amee in de masterclass beviel, maar balen dat de verlatingsangst cursus je tegenviel. We willen natuurlijk niet dat je een overkill aan mails ervaart of het gevoel hebt dat je niet gehoord wordt. Zou je ons een mail willen sturen, dan maken we de opzegging meteen voor je in orde en kijken we samen naar een oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Heel erg leerzaam en praktisch.

Heel erg leerzaam en praktisch.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor de 5 sterren, Marielle! Echt tof dat de praktische insteek je zo bevalt. Veel plezier met alle nieuwe stappen die je gaat zetten!😊

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, veel informatie. Misschien iets meer voorbeelden geven van verschillende situaties.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je feedback, Rianda. Goed om te horen dat de uitleg helder is! We nemen je suggestie voor meer verschillende praktijkvoorbeelden zeker mee. Mocht je zelf een specifieke situatie hebben waar je meer over wilt weten, stel je vraag dan gerust in het vragenuurtje. Veel plezier met de cursus!

Erg leerzame cursus

Erg leerzame cursus, zou verplicht moeten worden voor mensen die hond aanschaffen/hebben, en ook voor mensen die in het dagelijkse leven honden tegenkomen.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Wat een fantastisch compliment! Dankjewel. Dat is precies onze droom: een wereld waarin iedereen de taal van honden begrijpt, of je nu zelf een hond hebt of ze alleen op straat tegenkomt. Het zou inderdaad voor zoveel meer rust en veiligheid zorgen. Ontzettend fijn dat de cursus je deze inzichten heeft gegeven!

leef met je hond

duidelijk, met oog voor het dier, op basis van vertrouwen tussen dier en mens

Odpowiedź od Stressless Dogs

Helemaal mee eens, Jos! Vertrouwen is echt de basis van alles. Supermooi om te lezen dat je die insteek zo terugziet in de cursus. Dat is precies hoe we het voor ogen hebben: samenwerken met oog voor je maatje. Veel plezier nog! 🐾✨

50% te duur ?

Uiteindelijk mi te duur voor een online cursus. Inhoudelijk had de cursus een paar trucjes die naar mijn idee langdradig werd uitegelgd. Had veel eenvoudiger en to the point gekunt. Vervelend is dat bij inschrijving je eindeloos wordt geplaagd met aanbiedingen en nog meer aanbiedingen voor andere trainingen en cursussen want voor iedere trucje lijkt men een 'cursus' te hebben. Samengevat 50% inhoudelijke informatie en 50% ruis. 50% overbetaald?

9 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de cursus voor jou niet 'to the point' genoeg was en dat de hoeveelheid aanbiedingen als storend is ervaren. We streven naar een hoge kwaliteit en een persoonlijke begeleiding, wat de prijs van een online traject bepaalt, maar het is duidelijk dat dit in jouw geval niet zo is overgekomen. We nemen je punten serieus mee in onze verdere ontwikkeling.

Zeer nuttige cursus

Zeer nuttige cursus, duidelijk uitgelegd en zeer toegankelijke begeleiding. Ik ben heel aangenaam verrast!
Het enige wat me wat stoort is de voortdurende vraag naar reviews.
Maar verder wel top.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Tineke! Super om te horen dat de cursus nuttig voor je is en dat de uitleg je bevalt. We doen ons best om er echt voor onze cursisten te zijn, dus jouw feedback over de begeleiding doet ons goed. Veel succes!

Oceniono na 3 z 5

Goede tips voor de honden

Goede tips voor de honden, maar langdradig.

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je de tips voor je hond waardevol vindt. We doen ons best om zoveel mogelijk diepgang te geven, maar we nemen je feedback over de lengte zeker mee om de cursus in de toekomst nog scherper te maken. Veel succes met het toepassen van de tips!

Oceniono na 4 z 5

Goed inzicht in het gedrag van je hond

Goed inzicht in het gedrag van je hond.
Bij vragen word je goed geholpen!

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat de cursus je helpt om je hond beter te begrijpen. We vinden het erg belangrijk om onze cursisten niet alleen van informatie te voorzien, maar ook echt te ondersteunen als er vragen zijn. We staan altijd voor je klaar!

Heel duidelijk

Heel duidelijk, stap voor stap, verhelderend. Kan het aanraden.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Super om te horen dat het zo duidelijk is! Bedankt voor het aanraden en heel veel succes met het toepassen van de lessen bij je hond.

Zeer goede uitleg

Zeer goede uitleg, verduidelijkt aan de hand van filmpjes

31 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je mooie woorden, Esther! Goed om te horen dat de video's een goede toevoeging voor je zijn. Veel succes met het oefenen!

Oceniono na 5 z 5

Er wordt gelijk gereageerd op vragen

Er wordt gelijk gereageerd op vragen. Het ligt aan mij dat ik nog niet in heb kunnen loggen op vragenuurtjes. ik heb het te druk met werk.

30 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Anita! Wat goed om te horen dat je onze snelle reacties waardeert. Geen probleem wat betreft het inloggen hoor, werk gaat natuurlijk voor. We zien je vanzelf verschijnen wanneer je er wel tijd voor hebt!

Oceniono na 5 z 5

De cursus zit heel goed in elkaar

De cursus zit heel goed in elkaar. Een fijne en overzichtelijke leeromgeving met behapbare video's en handige hand-outs zodat je alles op je eigen tempo kunt terug lezen.

17 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je mooie woorden, Nienke! Super dat de combinatie van video's en hand-outs je bevalt en dat je zo fijn op je eigen tempo kunt leren. Dat is precies de bedoeling. Veel succes nog!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej