Stressless Dogs Recenzje 1093

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Zeer duidelijke doelstelling en uitleg van de cursus liefdevol communiceren met je hond. De lessen zijn kort, wat erg fijn is om je aandacht erbij te houden en om een onderwerp af te ronden. Zo kun je... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb nu 3 weken een pup in huis en wil die graag zo goed mogelijk begrijpen en met hem samenleven. In de cursus krijg je heel wat informatie en tips om dit te doen op een manier dat de hond begrijpt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ten dele wist ik al het één en ander maar wat wordt dit goed verwoord. Met duidelijke taal wordt hier uitleg gegeven en als je erover nadenkt is het wel logisch. Eigenlijk zouden alle toekomstige hond... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Uiteindelijk mi te duur voor een online cursus. Inhoudelijk had de cursus een paar trucjes die naar mijn idee langdradig werd uitegelgd. Had veel eenvoudiger en to the point gekunt. Vervelend is dat b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Trener psów

O Stressless Dogs

Napisane przez firmę

Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?

Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.

Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!

Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)

Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.

In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.

Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.

Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!

Ontdek Stressless Dogs

Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.

Volg onze GRATIS TRAINING:

Volg Gratis Training

Vragen?

Napisane przez firmę

Mail naar amee@stresslessdogs.nl
Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾

14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Alles voor een blije hond en een blij baasjes!

Toch niet tevreden over wat je in de cursus aantreft? Geen stress! Stuur binnen 14 dagen een mailtje naar amee@stresslessdogs.nl en je krijgt 100% van het aankoopbedrag terug.

😺 100% tevredenheidsgarantie!

🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond

🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond

✨ Ontwikkel de beste band met je hond

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 82% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Hondentaal is een nieuwe taal voor mij!

Het allerbelangrijkste dat ik geleerd heb dat wij echt verschillende talen spreken. Nooit geweten dat de goedbedoelde communicatie die wij mensen gebruiken (aaien, knuffelen, praten) voor honden niet passend is.
Een complete eye opener voor mij. Eigenlijk gek dat ik hier nooit eerder bij stil heb gestaan, terwijl we al jaren honden hebben gehad. Het lijkt misschien dat de hond het wel oké vindt, maar dat zegt meer over zijn aanpassingsvermogen aan de mens dan andersom.
Eerlijk gezegd schaam ik me best een beetje.
Sinds de start van deze cursus gedraag ik me bewust anders, beleefder. We zijn gelukkig nooit te oud om te leren. Amee, dank voor je bijzonder heldere uitleg en het filmmateriaal waarin de effecten van liefdevol communiceren duidelijk te zien zijn!
a

14 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Wat een bijzonder inzicht, Marianne. Dankjewel voor je complimenten! Het is precies onze missie om die 'nieuwe taal' begrijpelijk te maken. Schud de schaamte gerust van je af, de bereidheid om nu anders naar je hond te kijken is wat telt. Ontzettend fijn dat de cursus en het filmmateriaal zo verhelderend voor je zijn geweest!

Oceniono na 1 z 5

Anderhalf uur webinar gevolgd met…

Anderhalf uur webinar gevolgd met uitleg die allemaal al bekend is bij de meeste mensen die bekend zijn met honden.
Het laatste half uur willen ze je alleen cursussen aansmeren.
Als dan eindelijk het moment komt om vragen te stellen wordt je gewoon volkomen genegeerd.
Zonde van de tijd geweest.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je eerlijke feedback, Melanie. Jammer dat de inhoud voor jou al bekend was en dat je vraag niet beantwoord is in de chat. We proberen altijd een balans te vinden tussen uitleg en ons cursusaanbod, maar we nemen je opmerking zeker mee ter verbetering van onze toekomstige webinars. Stuur ons gerust je vraag per mail, dan kijken we er alsnog naar.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, echt een andere manier om met je hond te communiceren, kans om je persoonlijke vragen te stellen.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Joyce! Super om te horen dat onze aanpak en de mogelijkheid tot het stellen van vragen je zo goed bevallen. Dat is precies de ondersteuning die we willen bieden. Succes met je hond.

Oceniono na 3 z 5

op zich goed en leuk opgezet

op zich goed en leuk opgezet, maar als je er echt alles uit wil halen lopen de kosten wel heel erg hard op omdat je dan weer een andere cursus erbij moet doen! wel een paar handige dingen geleerd! moet er ook wel bij zeggen dat ik deze cursus ben gaan doen omdat ik een aantal dagen per week en in de vakantie de hond van mijn dochter hier heb en dat is een eigenwijze teckel, niet heel moeilijk maar de dingen waar ik wat mee zou willen staan allemaal in aparte cursussen helaas. Heb zelf mijn hele leven al honden gehad, de laatste is vorig jaar overleden dus nu even wat extra aandacht voor de teckel.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je review, Gerda. Wat goed dat je je zo verdiept in het gedrag van de hond van je dochter! Jammer dat de verdeling van de cursussen voor jou niet ideaal uitpakt qua kosten. We kiezen voor losse modules om de informatie behapbaar te houden, maar we nemen je feedback zeker mee. Fijn dat je in ieder geval al een aantal handige tools hebt kunnen gebruiken!

Duidelijk en illustratief

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je review! Fijn dat de cursus duidelijk is en dat de illustraties en beelden je helpen bij het leren. Veel succes met de training!

Oceniono na 5 z 5

Zeer goeie cursus met duidelijke…

Zeer goeie cursus met duidelijke uitleg. Je kan alles doorlopen op je eigen tempo en je leert echt om je hond te begrijpen.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Wat fijn om te lezen dat onze cursus je zo goed heeft geholpen! We vinden het super om te horen dat de uitleg duidelijk is en dat je het prettig vindt om op eigen tempo aan de slag te gaan. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de band met je hond, dus we zijn blij dat je nu meer inzicht hebt in hoe je hond communiceert. Veel plezier met de rest van de cursus!

Oceniono na 5 z 5

Een zeer goede en duidelijke cursus …

De cursus wordt heel duidelijk en overzichtelijk gegeven zowel auditief, visueel en op schrift. Daardoor beklijft alles beter.

Odpowiedź od Stressless Dogs

Bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat de combinatie van tekst, beeld en geluid je helpt om de stof beter te onthouden. We hebben de cursus bewust zo opgezet, omdat iedereen op een andere manier leert. Ontzettend fijn dat het voor jou zo goed beklijft. Veel succes met de rest van de lessen!

Oceniono na 5 z 5

Je moet er wel echt mee aan het werk. Het gaat niet vanzelf!

Uitgebreide cursus. Ook gelegenheid tot vragenuurtje. Echt op betere omgang met de hond gericht!

10 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je de cursus als uitgebreid ervaart en dat de focus op een betere omgang met de hond duidelijk overkomt. Goed dat je aangeeft dat actieve inzet nodig is, dat is precies hoe je de mooiste stappen zet.

Oceniono na 4 z 5

De cursus vind ik constructief

De cursus vind ik constructief. heb er al veel van geleerd, maar nog niet alles gelezen omdat ik met vakantie ben.

9 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je feedback, Maja! Super dat je de cursus constructief vindt. Heel knap dat je zelfs tijdens je vakantie al aan het leren bent. Veel plezier met de rest van het materiaal als je weer terug bent!

ervaring hondenbezitter

goed om van een andere kant naar je hond te leren kijken. Ik mis soms wel de tips hoe je gedrag kunt verbeteren, in de cursus veel aandacht waar gedrag vandaan komt.

8 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Ritchie. Fijn dat de cursus je een nieuw perspectief biedt! We geloven dat je gedrag pas echt effectief kunt ombuigen als je de bron begrijpt, vandaar de diepgang. We waarderen je suggestie over meer directe 'doe-tips' enorm en kijken hoe we dit nog beter kunnen verweven in de lessen.

Oceniono na 4 z 5

Wij hebben een goede ervaring met de…

Wij hebben een goede ervaring met de uitleg in zijn algemeen, duidelijk en overzichtelijk. Echter tot nu toe heeft het voor de hond ,waarvoor wij deze online class startte, geen resultaat gehad , hoeveel tijd wij er ook aan besteden.

8 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Hartelijk dank voor je review, Hennie. Wat vervelend dat het gewenste resultaat nog uitblijft, ondanks jullie grote inzet. Omdat geen enkele hond hetzelfde is, bieden we graag extra ondersteuning aan om te achterhalen waarom het bij jullie hond nog niet beklijft. Neem gerust contact met ons op of stel je vraag in de community, zodat we jullie gericht verder kunnen helpen!

Oceniono na 4 z 5

Fijne praktische cursus over het gedrag van je hond en hoe hiermee om te gaan.

Het gedrag van en een goede communicatie met je hond worden door middel van eenvoudige en heldere uitleg al snel veel duidelijker. De video's helpen hierbij heel goed. De samenvattingen (op hand-outs) zijn overzichtelijk en daardoor erg fijn. Zo kun je belangrijke onderwerpen achteraf nog gemakkelijk raadplegen. Het opvolgen van de tips heeft al gauw een ontspannend effect op zowel de hondjes als het baasje.
Er worden wel veel e-mails naar de klanten verzonden. Enerzijds is dat fijn om volledig op de hoogte te zijn van het complete (cursus-)aanbod, anderzijds word je zo wel overspoeld met informatie. Maar de communicatie is verder prima.

7 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je mooie woorden over de cursusinhoud, Beppie! Super dat de tips direct effect hebben op de rust in huis. Goed dat je ook de feedback over de e-mails geeft, we zoeken altijd naar de juiste balans en jouw opmerking helpt ons daarbij. Fijn dat de hand-outs en video's in ieder geval goed van pas komen!

Fijn snel persoonlijk contact

Fijn snel persoonlijk contact. Veel meer dan een online cursus en mooi om beter in contact te zijn met je hond

6 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Wauw Judith, wat een prachtig compliment! Dat is precies wat we hopen te bereiken: dat het niet alleen als een online cursus voelt, maar als een echt persoonlijke reis. Super dat je die verbinding met je hond nu zo sterk voelt. Daar doen we het voor! 🐾✨

Supercursussen!!

Is een super toegangkelijke curus in gewone mensentaal met superveel oefeningen zodat je alles goed begrijpt.
Heel veel nuttige tips!

19 lutego 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je enthousiaste review, Annick! Echt fijn dat je de cursus zo toegankelijk vindt en dat je er direct mee uit de voeten kunt. Geniet van alle succesmomentjes met je hond.🐾✨

Oceniono na 2 z 5

Masterclass gaf vertrouwen, maar is dit tot nu toe niet waard!

Masterclass was oké, besloten van gedane aanbieding gebruik te maken a 127,00 euro. Cursus zit overzichtelijk en goed in elkaar. Marketing speelt echter in alles door.
Zeer vervelend is dat ik de dag na de masterclass ,zag dat er naast de 127 euro, ook nog eens 97,00 gefactureerd was.Direct geannuleerd.. geen reactie, nogmaals 2 e mails gestuurd binnen 10 dagen. Helaas geen reactie, wel allerlei andere e mails van het bedrijf.

21 lutego 2026

Beste,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je de masterclass overzichtelijk vond.

Wat betreft de factuur van €97: dit is een bestelling die je zelf in het systeem plaatst wanneer je toegang wilt tot alle cursussen. Dit staat los van de aanbieding van €127 voor de masterclass.

We hebben helaas geen e-mails van je kunnen terugvinden. Het kan zijn dat deze ons niet hebben bereikt. Zou je je bericht nog eens willen sturen naar amee@stresslessdogs.nl? Dan kijken we het graag meteen voor je na en helpen we je verder.

Alvast bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Op een ontspannen manier wandelen

De cursus heeft Willow en mij geholpen om rustiger te kunnen wandelen en het uitvalgedrag te beperken.

5 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Heerlijk om te horen! Niets fijner dan weer met een relaxed gevoel de deur uit te gaan. Super dat de cursus Willow en jou zo heeft geholpen om die knop om te zetten. Geniet van jullie rustige wandelingen!

Oceniono na 3 z 5

Jammer van de extra kosten als je toegang wil tot alles

Fijne en goede hulp bij de opleiding van je hond.
Alleen jammer dat je betaald voor een basispakket. Alle andere onderwerpen moet je extra bijkopen

5 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je feedback! Super dat de inhoud je zo helpt, daar gaat het uiteindelijk om. Balen dat de opbouw met losse modules je wat tegenviel; we doen dit om de basiscursus zo betaalbaar mogelijk te houden voor iedereen. Als je interesse hebt in meerdere onderwerpen, stuur ons dan een mailtje, dan kijken we of we een mooi pakketje voor je kunnen maken!

Leerzaam

Jullie zijn wat mij betreft heel praktisch.uitleg is goed.en heel betrokken

4 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel, Ineke! Daar worden we blij van. Fijn dat je er zoveel aan hebt. Veel plezier nog met de rest van de cursus!

Alles best duidelijk

Alles best duidelijk

4 marca 2026

Odpowiedź od Stressless Dogs

Dankjewel voor je review, Annet! Top dat het allemaal helder is. Als je ergens toch nog een vraag over hebt, weet je ons te vinden. Succes! 🙌

Oceniono na 1 z 5

Teveel druk bij afname diensten

Teveel druk bij afname diensten. Wel makkelijk op te zeggen binnen colportage wetgeving.
Alles online blijkt niet mijn manier te zijn die mij als persoon past. Had graag in ieder geval 1 live ontmoeting gehad met iemand.

26 września 2025

Odpowiedź od Stressless Dogs

Beste Desiree, bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat onze werkwijze en het gebrek aan live contact niet bij je pasten. We streven naar een fijne ervaring, dus het spijt me dat de druk voor jou te hoog voelde. Omdat we jouw ervaring serieus nemen, zou ik dit graag nog even persoonlijk met je bespreken. Zou je ons een mail willen sturen?

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej