't Stokertje Recenzje 143

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Aan twee DRU gaskachels onderhoudsbeurt gegeven en CO keuring in 2024 en 2025. Kosten dru Art4 (circa 500 euro) en Dru ART3 (circa 300 euro). Voor bij elkaar 2 uur werk en circa 50 euro mate... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Enorm slecht bedrijf. Ik heb hier voor bijna 10000,- een houtkachel inclusief installatie gekocht. Vanaf de 1e dag dat de monteurs hier zijn begonnen met het werk heeft het bijna een half jaar geduur... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Na lang zoeken, om iemand te vinden die de ruit van onze houtkachel kon maken, bij 't Stokertje terechtgekomen. Wat een goede vakmensen, erg klantvriendelijk en er wordt meegedacht met de klant. Uit... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijne uitleg en aandacht in de zaak zelf in Orvelte. Gedegen onderzoek thuis met keurige offerte met de uiteindelijke prijs (iets lager dan in zaak, omdat daar eerlijk werd gezegd de hoogste prijs voo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kominki
  2. Sklep z urządzeniami gazowymi
  3. Sklep z kominkami

Napisane przez firmę

Wij zijn de beste en leukste in- en outdoor warmtespecialist van Nederland en België. Bij 't Stokertje vind je niet alleen de beste adviseurs en installateurs, maar ook de beste merken. Onze duurzame, professionele en betrouwbare keuzes zorgen ervoor dat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw warmtebehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, bieden we een eerlijke prijs en uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, elektrische kachel, pelletkachel of een andere warmtebron, wij staan voor je klaar met deskundig advies en professionele installatie. Bij 't Stokertje ben je verzekerd van een ervaren keuze die je huis of tuin perfect verwarmt. Bezoek onze twee showrooms in Orvelte en Joure, waar je een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden vindt. Kom langs en ontdek onze ruime collectie in een sfeervolle omgeving. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Aan te raden

Na een goed en deskundig advies tot aankoop gegaan voor een hoogrendement inzet haard , nadien een goede communicatie en plaatsing van de haard

18 stycznia 2024

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste meneer van Baarsen, heel erg bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Daar zijn we erg blij mee. We wensen u nog veel plezier toe met uw inzethaard. Hartelijke groeten, 't Stokertje

Top georganiseerd!

Op 18-01-2023 een stookcursus gevolgd in Orvelte. Interessante presentatie en zelf geoefend met de Zwitserse methode. Was allemaal uitstekend verzorgd. Bedankt voor de koffie, de presentatie, de uitleg en veel informatie en tips van Henk. Echt een aanrader voor stokertjes;-)

18 stycznia 2024

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Richard, wat leuk om te horen dat de stookworkshop zo goed bevallen is. Heel erg bedankt voor de complimenten en uitstekende beoordeling! Warme groeten van 't Stokertje team

In 1 woord....vreselijk!

In 1 woord....vreselijk!
Kachel gekocht, nu wachten op telefoontje dat we hem op konden halen, want hij stond al klaar in het magazijn. 4 maand later kregen we een telefoontje...hij staat klaar. Wat???? 4 maand....allang andere kachel gekocht natuurlijk. Moesten we toch ff aftikken ...met mevrouw is niet te praten, geen aanwinst voor het bedrijf. Het personeel was wel aardig. Denk goed na als je iets koopt bij dit bedrijf! En mevrouw je hoeft niet in je bestand te kijken naar mijn gegevens, als u wilt kan ik al de e-mailtje wel even plaatsen als u duidelijkheid wilt. Maar dan komt u er niet goed uit. Mvg

4 kwietnia 2023

Plezierig bedrijf

Plezierig bedrijf. Kachel gekocht, geïnstalleerd en nu lekker stoken!

11 grudnia 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Bram, fijn om te horen dat je tevreden bent over de kachel en onze dienstverlening en enorm bedankt voor de goede beoordeling. We wensen je nog veel stookplezier toe en hele fijne feestdagen! Warme kerstgroet van 't Stokertje

Fijne zaak, top kachel!

Ik ben heel tevreden over 't Stokertje. Goed geholpen in de winkel. Super tevreden over de kachel die we hebben gekocht en over de manier waarop deze geïnstalleerd is. We stoken daar elke dag met heel veel plezier mee!

22 grudnia 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Eric, heel erg bedankt voor de positieve feedback en de genomen moeite om je ervaring te delen. We wensen je nog veel stookplezier toe en hele fijne feestdagen! Warme kerstgroet van 't Stokertje

Oceniono na 5 z 5

Samen met mijn man een mooie kachel uitgezocht! Veel keus en we werden vriendelijke geholpen. De Beaufort kachel die we hebben uitgekozen, werkt erg goed, we kregen nog wat tips mee hoe we het beste konden stoken.

19 grudnia 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Lysanne, dankjewel voor de enthousiast review en goede beoordeling. We wensen je veel stookplezier toe met de Beaufort en een hele fijne kerst voor de kachel ;-). Hartelijke groet, 't Stokertje

Oceniono na 1 z 5

Ik was in Orvelte als enigste klant.

Ik was in Orvelte als enigste klant.
Er waren 2 medewerkers in de winkel.
Had een defect onderdeel bij mij waar ik een nieuwe voor wilde kopen.
Men was niet bereid om ter plekke te helpen.
Het advies wat ik kreeg was om thuis achter de pc te gaan zitten en dan het onderdeel bestellen.
Ik vind dit GEEN service.

Enkele maanden later geprobeerd in Joure.
Precies dezelfde onvriendelijkheid.
Conclusie : Geen goede service
Mijn kachels die ik nodig heb zullen zeker hier niet worden besteld vanwege zeer slechte "after sales service". Ik heb mijn lesgeld betaald.
Ik kan mijn klanten niet in de kou laten zitten vanwege zo'n bedrijf
Getekend.
Wiebe Kunst
Stadskanaal

25 sierpnia 2023

Beste meneer Kunst,
Wat vervelend om te horen dat u niet goed geholpen bent, bij deze bieden wij u onze excuses aan voor de ontstane situatie. We hebben helaas te weinig gegevens om te beoordelen wat de reden hiervoor is. Is het onderdeel bijvoorbeeld wel van een merk wat wij kunnen leveren? In die gevallen kan het zijn dat wij u, in uw eigen belang, doorverwijzen naar een andere (online) leverancier. We zouden graag alsnog met u tot een oplossing willen komen, indien nodig kan dit wellicht ook met een maatwerk onderdeel als het door ons niet (meer) leverbaar is. Zou u daarom uw vraag met uw gegevens door willen mailen naar klantenservice@stokertje.nl? Dan reageren wij z.s.m. naar u met een vrijblijvend voorstel. We hopen op uw reactie. Hartelijke groet, 't Stokertje

Goede ervaring

Als je van het bellen bent zoals ik, dan wordt het moeilijk bij het Stokertje, moeilijk te bereiken namelijk.
Maar….mailen gaat prima en je krijgt correct antwoord.
De service is prima en de gratis workshop was zeer interessant zelfs voor iemand die al 40 jaar een houtkachel stookt en het allemaal meent te weten.
En mocht je niet zo van het internet zijn ga naar hun prachtige showroom in Orvelte toe.

16 listopada 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste familie Van Beek, heel erg bedankt voor de mooie beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent! We wensen u nog veel stookplezier toe. Hartelijke groeten 't Stokertje

Oceniono na 4 z 5

De Lotus M1 is een fantastische kachel

De Lotus M1 is een fantastische kachel. 't Stokertje heeft ons bij de aanschaf prima geholpen!

15 listopada 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste familie Poelman, Hartelijk dank voor uw goede review en we wensen u nog veel stookplezier toe met de Lotus M1! Vriendelijke groeten van 't Stokertje

Oceniono na 5 z 5

Prima ervaring met 't Stokertje!

De afspraak over het levermoment van de kachel werd goed nagekomen. De plaatsing en aansluiting gingen prima. Er werd netjes gewerkt en de medewerkers waren erg vriendelijk. We kregen uitleg over het stoken. Inmiddels hebben we de kachel al regelmatig gebruikt. Aanvankelijk best veel stank! Als het mogelijk is, de kachel de eerste keren flink laten branden als het niet te koud is buiten, zodat je alle ramen en deuren open kunt zetten. Na een paar keer branden verdwijnt de stank gelukkig! We maken de ruitjes na iedere stookbeurt even schoon zodat je het vuur goed kunt zien. We zijn heel blij met onze kachel en helemaal tevreden over de service van 't Stokertje!

15 września 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste mevrouw Wiersema, heel erg bedankt voor de positieve review. Dat wordt zeer gewaardeerd door ons! We wensen jullie nog veel plezier toe met de kachel. Hartelijke groet, 't Stokertje

Oceniono na 4 z 5

Opgelost

Na een review. Contact gehad met t’Stokertje. Ze gaan het kosteloos oplossen.

16 października 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We hebben zelf uw klacht helaas niet mogen ontvangen, helaas wel via Google én Trustpilot. Zou u uw klacht met uw klantgegevens willen sturen naar klacht@stokertje.nl zodat wij tot een oplossing kunnen komen? We zoeken dit graag nader uit o.b.v. meer gegevens. We hopen op uw reactie. Hartelijke groet, 't Stokertje

Oceniono na 5 z 5

Gebeld voor informatie over levertijd…

Gebeld voor informatie over levertijd van een kachel en website dikwijls bezocht. Klantvriendelijk en goede website met veel informatie over veilig stoken.

27 października 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Jeanette, Dankjewel voor je goede beoordeling, dat wordt zeer gewaardeerd! Hartelijke groet, 't Stokertje

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer een kachel via het…

Nooit meer een kachel via het Stokertje!
Tijdens het verkoopgesprek niet goed voorgelicht, er is aan ons een kachel verkocht die NIET COMPLEET was en na 1 stookseizoen al kapot wij vermoeden omdat de asla mist en de vogels door de kachelpijp vallen, nu al 4x!. Er is geen vogelwering in geplaatst! Bovendien zijn we erachter gekomen dat de pijp tbv de kachel veel te duur is verkocht. Wat neerkomt op 1000 euro per strekkende meter. De installatier was een ZZP- er jn de bus van het Stokertje. Alles werd weerlegd ivm brandveildigheid, terwijl wij dachten er goed aan te laten doen door een "proffesional". De kachel kon toch niet geplaatst worden op de plek die we vooraf bij inmeting besproken hadden. Wat een lachertje! Ook de receptioniste heeft haar riedeltje klaar, alsof dit doodnormaal.voor haar is en dergelijke klachten aan de lopende band voorkomen. Als mensen bij ons komen en ze vragen waar we de kachel hebben gekocht zeggen wij " Bij het Stokertje, maar ooit meer, ik zou naar een ander gaan"!

25 listopada 2022

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Iris B, wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Bij ons is echter onder uw naam geen klacht bekend bij onze klantenservice terwijl dit klinkt als een ernstige klacht die we graag uit willen zoeken en met u op willen lossen. Een kachel kan namelijk niet na 1 stookseizoen kapot zijn en voor het pijpmateriaal wat we verkopen hanteren we de prijslijst van de leverancier die iedereen in de branche gebruikt. Dit komt zeker niet neer op 1000 euro per meter. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw klacht en ordernummer te mailen naar klacht@stokertje.nl? Bij voorbaat hartelijk dank en met vriendelijke groet, 't Stokertje

Oceniono na 5 z 5

Betaalbare kachel en goede installatie

Prachtige kachel en de installatie is keurig afgewerkt. Zeer vriendelijk personeel.

5 lipca 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Heel erg bedankt voor de fijne feedback, we wensen je nog veel plezier met de kachel. Hartelijke groet van 't Stokertje

Oceniono na 5 z 5

We hebben i.v.m. verhuizingen al meerdere keren een houtkachel gekocht bij 't Stokertje.
Ook dit keer zijn we weer prettig geholpen en is de installatie van onze speksteenkachel vakkundig gedaan. Het deurtje sloot echter niet goed en we hebben hierover contact gehad. Er is een nieuw deurtje besteld en deze is inmiddels geïnstalleerd.
Nu nog even wachten op kouder weer.

3 lipca 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Dankjewel voor de goede recensie en mooie woorden! We hopen dat je weer vele jaren vooruit kunt met het nieuwe deurtje. Hartelijke groet van 't Stokertje

Aankoop kachel

Vanaf het moment van aankoop tot het moment van plaatsing van de kachel werd ik goed op de hoogte gehouden tot de kachel ook werkelijk werd geplaatst. Het personeel was behulpzaam en problemen die ontstonden tijdens de plaatsing werden goed en naar tevredenheid opgelost. Na de tijd kreeg ik goed advies hoe ik mijn kachel moest stoken.

7 czerwca 2023

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste, fijn om te horen dat u tevreden bent over de aankoop en plaatsing en bedankt voor de prachtige review. We wensen u heel erg veel plezier toe met de kachel! Warme groeten van 't Stokertje

Goed advies en installatie

Ik ben ontzettend blij met de geweldige service en deskundigheid die ik heb ontvangen van 't Stokertje bij de aanschaf en installatie van mijn kachel (Beaufort 6 kW) . Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, en ze namen de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren.

Ik kreeg een prima advies. De medewerker was goed op de hoogte van de verschillende kachels en hielpen me de juiste keuze te maken. Hij gaf me gedetailleerde informatie over de kachel, inclusief de functies, het vermogen en de efficiëntie.

De installatie van de kachel verliep vlot en professioneel. De installateur was punctueel, beleefd en zeer bekwaam. De kachel is perfect geplaatst en functioneerde goed voordat de installateur vertrok. Hij gaf me ook duidelijke instructies over het gebruik en het onderhoud van de kachel, zodat ik er optimaal van kan genieten.

Nu ik de kachel een tijdje in gebruik heb, kan ik met overtuiging zeggen dat het een fantastische aankoop is geweest. De kachel verwarmt mijn huis efficiënt en creëert een gezellige sfeer.

Ik wil 't Stokertje hartelijk bedanken voor hun uitstekende service en professionaliteit. Ik zou hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kachel.

Ik hoop nog vele jaren van mijn kachel te genieten!

31 maja 2023

Kennis, kunde en inzet

Na de keuze gemaakt te hebben om in bestaande open haard een houtkachel te laten zetten, contact opgenomen met 't Stokertje. Na metingen aan huis, een aantal passende modellen aangeboden gekregen met deskundig advies zowel m.b.t. de keuze van de kachel als m.b.t. een veilig rookkanaal in de bestaande zeer verouderde schoorsteen. Telkens bereidwillig te woord gestaan om uiteindelijk gemaakte keuzes ook zelf goed te begrijpen als niet kundige in deze materie.
Installatie is binnen de beloofde termijn gedaan door kundig en vriendelijk personeel, die gedurende de installatie ook uitleg gaven.
Dank aan Marcel Bakx en Edwin Kaat die al vroeg uit de veren waren om mij warme en gezellige avonden bij knapperend haardvuur te bezorgen!!!

19 grudnia 2022

Odpowiedź od 't Stokertje

Beste Mel, we zijn heel erg blij met uw waardering en bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven. We zullen de complimenten doorgeven aan Marcel en Edwin, dat zullen ze leuk vinden! We wensen u nog veel plezier toe met de kachel. Warme groeten van 't Stokertje

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej