Aan twee DRU gaskachels onderhoudsbeurt gegeven en CO keuring in 2024 en 2025. Kosten dru Art4 (circa 500 euro) en Dru ART3 (circa 300 euro). Voor bij elkaar 2 uur werk en circa 50 euro mate... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enorm slecht bedrijf. Ik heb hier voor bijna 10000,- een houtkachel inclusief installatie gekocht. Vanaf de 1e dag dat de monteurs hier zijn begonnen met het werk heeft het bijna een half jaar geduur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na lang zoeken, om iemand te vinden die de ruit van onze houtkachel kon maken, bij 't Stokertje terechtgekomen. Wat een goede vakmensen, erg klantvriendelijk en er wordt meegedacht met de klant. Uit... Zobacz więcej
Fijne uitleg en aandacht in de zaak zelf in Orvelte. Gedegen onderzoek thuis met keurige offerte met de uiteindelijke prijs (iets lager dan in zaak, omdat daar eerlijk werd gezegd de hoogste prijs voo... Zobacz więcej
Wij zijn de beste en leukste in- en outdoor warmtespecialist van Nederland en België. Bij 't Stokertje vind je niet alleen de beste adviseurs en installateurs, maar ook de beste merken. Onze duurzame, professionele en betrouwbare keuzes zorgen ervoor dat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw warmtebehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, bieden we een eerlijke prijs en uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, elektrische kachel, pelletkachel of een andere warmtebron, wij staan voor je klaar met deskundig advies en professionele installatie. Bij 't Stokertje ben je verzekerd van een ervaren keuze die je huis of tuin perfect verwarmt. Bezoek onze twee showrooms in Orvelte en Joure, waar je een uitgebreid assortiment aan kachels en haarden vindt. Kom langs en ontdek onze ruime collectie in een sfeervolle omgeving. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.
Dorpsstraat 12, 9441 PD, Orvelte, Holandia
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
De beste prijs garantie en het installatieadvies gaf mij de doorslag. Voor ons belangrijk dat we een NEN gecertificeerde installateur hebben voor de verzekering. Helaas lukte het niet om direct de kachel te laten installeren ivm de drukte, wat ik wel begreep. Nu ben ik in iedere geval goed verzekerd van een goede installatie. Dank, ook voor de heerlijke fles wijn!

Odpowiedź od 't Stokertje
‘tStokertje uit Orvelte is hartverwarmend!
Wij hadden problemen met een houtkachel in midden Frankrijk: de schoorsteenveger had de deksel vernield. Het bedrijf waar de Deense kachel, een Wiking, was gekocht was failliet. Andere Franse bedrijven wilden/konden niet helpen. ‘tStokertje in Orvelte benadert en daar was men meteen bereid ons te helpen. ‘Petje af’, of nog beter ‘Chapeau’, zoals de Fransen zeggen voor ‘t Stokertje: ‘wat een geweldige service, bedankt!’ Rienus Ferwerda

Odpowiedź od 't Stokertje
Heel goed geholpen in de winkel in Orvelte! Ik twijfelde over de juiste kachel en kreeg deskundig advies. Blij met het resultaat.

Odpowiedź od 't Stokertje
De monteur kwam voor de eerste afspraak, na ruim een maand wachten, gewoon niet opdagen. We moesten zelf achteraan bellen en de dame aan de lijn was zeer onbeleefd. De tweede afspraak, weer een maand later, werd op het laatste moment afgezegd.
De derde afspraak zou pas weer vijf weken later plaatsvinden, dus bekijk het maar. Totaal geen vertrouwen in dit bedrijf. Als ze niet eens een simpele inmeetklus kunnen doen, waarom zouden wij dan voor bijna €8.000 een kachel bij hen kopen!?
Vermijden als de pest!!!

Odpowiedź od 't Stokertje
In oktober 2023 een nieuwe pelletkachel gekocht. Toen waren ze snel met het maken van afspraken. Geen uitleg van de kachel gehad, hier is de handleiding,
daar staat alles wel in. Helaas zijn ze na het plaatsen niet meer meer zo snel. Er was iets kapot waardoor de kachel niet meer lekker werkte. Kreeg de vraag of ik een formulier wil invullen met de vraag erbij wat ik denk dat er aan de hand is? Wanneer ik dat zou weten hoefde ik niet te bellen. De kachel is mijn hoofd warmtebron. Van Diepen kachels en haarden uit Olst gebeld, probleem uitgelegd. 'S middags stond hij op de stoep, probleem verholpen, kachel meteen schoongemaakt en goede uitleg gekregen. 't Stokertje wil graag verkopen, maar hebben van service geen verstand.

Odpowiedź od 't Stokertje
2x geprobeerd een afspraak in te plannen voor het schoorsteenvegen. Telkens op het laatste moment afgezegd, zonder een urgente herplannning aan te leveren. Drama.

Odpowiedź od 't Stokertje
Onlangs hebben de vakmannen van 't Stokertje mijn schoorsteen stookklaar gemaakt en een houtkachel geplaatst. Dankzij de goede adviezen van de zeer vriendelijke en betrokken vakmannen bij het uitkiezen van een geschikte kachel, heb ik nu een prachtige en mooi brandende houtkachel met hoog rendement die helemaal in harmonie is met mijn kleine huisje. Dit uitmuntende resultaat heb ik dus te danken aan de vakmannen die met mij hebben meegedacht en de werkzaamheden hebben uitgevoerd tot in de avond van sinterklaasavond. Deze mensen gaan door totdat zij zeker weten dat alles naar tevredenheid is geïnstalleerd. Geweldig!!!! Als ik een cijfer zou moeten geven zou het een 10+ zijn!
Vandaag nieuwe hout kachel geplaatst en de oude naar 26 jaar vervangen (stond er toen wij het huis kochten). De monteurs hebben keurig netjes gewerkt en een hele klus gehad om de nieuwe kachel op het vernieuwde rvs rga systeem aan te sluiten. Toppers, goede service en ook de begeleiding vooral perfect.
Na diverse pogingen, en drie maanden, de pelletkachel opgehaald bij de reparatieafdeling van Het Stokertje' omdat deze volgens 'Het Stokertje' schroot zou zijn...en niet meer te repareren. (Duraflame Rembrand)
Er lag overigens wél een fikse rekening klaar, waarvan uiteraard alleen de 'onderzoekskosten' zijn betaald!
De kachel naar een ander adres gebracht en deze gerepareerd teruggekregen met een rekening van € 100,-. en de mededeling dat 'de vorige reparateur' (Het Stokertje) het moederbord met een soldeerbout had ver@#$t en er een 'niet originele' bougie in had gezet...die echter wél werkte..
Nu, 2 maanden later is de bougie stuk. Na enig speurwerk voor dezelfde vervanging, blijkt deze uitsluitend online bij Alibaba te koop te zijn voor € 15,45.
( Bij Het Stokertje is € 90,- gerekend)
Ik vervang de bougie dit keer zelf wel: en dan de originele....
Oh ja: En bij het delen van deze ervaring, bleken diverse anderen soortgelijke ervaringen te hebben met dit bedrijf…
Ook bij hun ‘collega’ bedrijven staan ze niet zo goed bekend…

Odpowiedź od 't Stokertje
Van het moment van oriëntatie tot de oplevering zijn we prima geholpen. Ook dat het vermogen van te kiezen houtkachel niet te laag was maar ook zeker niet te hoog. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en Manfred en Sipke hebben prima werk verricht om het stookkanaal te bouwen en de schoorsteen te plaatsen. De bestelde Contura 856 is een pláátje en geeft heerlijk warmte, niet teveel en niet te weinig. Het rookkanaal op zolder moet alleen nog worden voorzien van een brandwerende koof maar die afspraak staat. Kort samengevat; perfect gewerkt, alle afspraken nagekomen, prima prijs. ‘t Stokertje heeft gezorgd dat we er warmpjes bijzitten. Hartelijk dank!
Kachel gekocht die niet voldoet, geen goede verbranding, woonkamer staat vol rook. Al bijna jaar bezig met stokertje met bellen en mailen en winkelbezoek, blijkt bekend probleem maar ze komen niet repareren op de wadden, er komt geen oplossing dus het ligt nu bij advocaat

Odpowiedź od 't Stokertje
Zojuist is het jaarlijkse onderhoud van mijn pelletkachel gedaan door Mart.
Hij was erg vriendelijk en heeft uiterst zorgvuldig en ook keurig netjes gewerkt.
Zèèr tevreden!!!

Odpowiedź od 't Stokertje
Maanden geleden een haard besteld. De reden dat we voor t Stokertje hadden gekozen was door de goede eerdere ervaring maar deze keer zijn we toch erg teleurgesteld. Afspraken worden (op het laatste moment) niet nagekomen: worden vrije dagen opgenomen en dan hoor je doodleuk op de dag dat ze komen dat onderdelen er niet zijn…….
En dat na al maanden te hebben gewacht. Als er onderdelen niet zijn weten ze dat toch ook eerder. We hopen nog op een goede afloop maar het vertrouwen is wel wat verdwenen helaas.
Keurige communicatie, hele sterke afhandeling, vriendelijk en zeer correct

Odpowiedź od 't Stokertje
Het stokertje heeft kennelijk een nieuwe eigenaar. Ik hoop dat het een verbetering wordt voor het meest klantonvriendelijke bedrijf van Nederland.

Odpowiedź od 't Stokertje
Offerte aangevraagd voor een kachel , nog geen 2 dagen later lag de offerte al op de mat , telefonisch nog even op de hoogte gebracht over de kachel iets langere levertijd maar uiteindelijk 2 maanden eerder geleverd , zeer goede communicatie en zeer vriendelijk.

Odpowiedź od 't Stokertje
Het zat allemaal wat tegen en er was veel meer tijd nodig dan gepland, maar de medewerkers van 't Stokertje bleven vriendelijk en meedenken.
Een topbedrijf!

Odpowiedź od 't Stokertje
Vandaag heeft de pelletkachel een service beurt gekregen. Snel, vakkundig en superschoon. De kachel brandt weer perfect. Stokertje erg bedankt en tot de volgende keer.

Odpowiedź od 't Stokertje
De pelletkachel viel steeds in een niet door mij te verhelpen storing. Met t, stokertje gebeld en de mevrouw van deze zaak verwees mij naar een formulier die ik via de website kon invullen en opsturen. 6 weken geleden heb ik dit formulier ingevuld die naar de werkplaats is doorgestuurd. Tot op heden niets meer van deze zaak vernomen. De winter is inmiddels bijna voorbij. Een andere zaak gebeld deze stonden een paar dagen later al op de stoep. De klacht verholpen.

Odpowiedź od 't Stokertje
Showroommodel van Edilkamin gekocht incl rookgasafvoer en installatie voir 7100 euro.
Er was verteld dat de kachel slechts kortstondig had gebrand. Na installatie kwam ik erachter dat Stokertje geen dealer meer was van Edilkamin daarom kreeg ik geen garantie. Ook onderhoud kon niet. Na onderzoek bleek de kachel in 2016 te zijn geproduceerd bijna 8 jaar oud op moment van aankoop. UPDATE Na overleg heeft Stokertje een bevredigende oplossing aangeboden. Krijg uitgebreide garantie. Zie dat het bedrijf erg zijn best doet voor klanten.

Odpowiedź od 't Stokertje
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.