Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Storing november 2025 inmiddels toezeggingen telefonisch en per app maar nog steeds niet uitbetaald. Het bedrag is ook te laag, want de storing is snachts begonnen dat kan ik uitlezen aan mijn auto... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer arrogant en slecht personeel, denken dat ze alles mogen en kunnen Ze moesten de Gas meter vervangen en laten ze je achter met gas lek en is niet erg hoor zeggen ze, is maar klein?? Snap nie... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 5 januari is er een nieuwe electriciteits meter geplaatst door Stedin. Sinds die dag krijgt mijn omvormer vd zonnepanelen geen stroom meer. Er is dus iets fout gegaan tijdens de installatie vd e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zelfs die ene ster niet waard. Belachelijke klantenservice. Je krijgt niet de juiste persoon te spreken die wel wat te zeggen heeft. Lijkt me verschrikkelijk om daar te moeten werken. En alle negatiev... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Na talloze keren bellen en maar 1…

Na talloze keren bellen en maar 1 afspraak kunnen plannen wat uiteindelijk niet succes was. Sinds 26 november 2024. Heb ik nog steeds geen 3 fase aansluiting. Stedin eenmaal aan de telefoon zeggen ze dat ze er niks aan kunnen doen want alles word doorgezet naar een andere afdeling en hun zijn alleen maar van de klantenservice.
Waardeloos.

19 maja 2025

Dure aansluiting, geen service – hoe Stedin starters laat stikken

Sinds augustus 2024 probeer ik een te zware (en dure) 3x35A-aansluiting te laten verlichten. We zijn inmiddels april 2025 – nog altijd niets gebeurd. Ondanks een initiële doorlooptijd van 8 tot 16 weken, werd het een frustrerende, stroperige nachtmerrie waarin de afspraken, eisen en verantwoordelijkheden continu veranderen.

Tijdens de eerste schouwing was er alleen een aardpen nodig. Tijdens de laatste werd er ineens gesproken over het aanleggen van een mantelbuis, het verplicht aanwezig zijn van alle buren én het verwijderen van de volledige gasinstallatie. Allemaal extra eisen die pas later op tafel kwamen – elke keer weer een stap terug.

Als huurder krijg ik nauwelijks ondersteuning. Alles ligt zogenaamd aan ‘de technische situatie’ of ‘de voorwaarden’. De senior klachtpreventieadviseur bleef kil en procedureel – geen enkel menselijk begrip, geen enkel meedenken.

Ondertussen betaal ik al die tijd onnodig hoge netbeheerkosten voor een aansluiting die ik niet gebruik. Duizenden mensen zullen in zo’n situatie zitten – en Stedin biedt nul hulp.

Advies aan huurders: controleer vóór je een woning huurt je aansluiting, de netbeheerkosten en wie die eigenlijk betaalt. Als je daar niet in thuis bent, zit je zo vast aan dure fouten – en geloof me: Stedin laat je barsten.

30 kwietnia 2025

fraudeur prijzen

Absolute fraudeur prijzen. Tijdelijke gas afsluiten was een super simpele actie van letterlijk minder dan 5 minuten, en dan 120 euro er voor vragen. Bizar en schaamteloos, en dan nog een factuur opsturen die aankomt na de datum van waarop betaling voltooid moest zijn. Absoluut waardeloos bagger bedrijf.

30 kwietnia 2025

Teveel geld betaald…

Zeker een bedrijf van niks ben al een jaar bezig met mijn teveel betaalde geld terug tekrijgen net als de vorige schrijver. Flat gehuurd krijg een vette rekening van 780.eur,van de vorige bewoner .krijg aanmaning dus toch maar per maand regeling ik denk krijg ik wel weer terug .uiteindelijk i
Hoefde ik niet bedrag niet te betalen na veel bellen en mailen ,maar wel van een maand dat ik hier wel woonde maar liefs 399.eur maar tot nog toe geen geld terug gekregen van de 874 ,euro die ik voledig heb betaald na veel bellen 4 x doorverbonden geen reactie,.

31 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Wat een bagger bedrijf..klacht…

Wat een bagger bedrijf..klacht ingediend omdat ze op me waterleiding hebben gehangen of gestaan met gasaansluiting vernieuwen..einde van de dag zeide ze..je heb een lekkage van water..me loodgieter laten kijken want die hou dit voor mij bij als alleeenstaande
hij zeg dat kan niey..ze hebben erop gestaan of gehangen.klacht ingediend..ze hebben bewijs hahaha...een foto van een kruipluik die niet van mij is...een filmpje die ze dagen geleden al zouden opsturen.
Al met al 400 euro lichter.
Maar op naar juridisch loket

21 lutego 2025

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf! Vier maanden na intrede in een huurpand ontvang ik een aansprakelijkheidsstelling om gas en elektra te betalen van de twee maanden vóórdat ik het pand ging huren. Na DRIE keer doorverbonden te worden naar verschillende afdelingen zou ik teruggebeld worden. Uiteindelijk zelf maar weer gaan bellen. Daarnaast moest ik €246! betalen om de elektra weer terug te zetten van 3x 63A naar 3x 25A. Een verschil van €300 per maand naar €30 per maand aangezien ik alleen de verlichting gebruik en de vorige huurder krachtstroom nodig had. Dit proces duurde meer dan DRIE maanden waardoor ik €900 + €246 extra moest betalen......en dan komt er iemand met een schroevendraaier maar liefst binnen 8 MINUTEN! iets aanpassen in de meterkast......3 MAANDEN en €1056 voor 8 MINUTEN werk!!! Het is dat ze een monopoly positie hebben en de klant geen alternatief bedrijf mag selecteren anders had ik dat al lang gedaan. Schaam je Stedin!!!

6 marca 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf , ruim 6 uur zonder stroom gezeten , geen compensatie , als je belt gaan ze het onderzoeken en dat duurt maximaal 8 weken , vervolgens hoor je niks meer.
Als je mail krijgt van hen , kan je daar niet op antwoorden, en je kan die medewerker ook niet bellen, slechte service , vervolgens verstoppertje spelen voor de klanten.

5 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

1 ster is nog teveel om Stedin mee te…

1 ster is nog teveel om Stedin mee te beoordelen.
30 oktober 2024 urenlang (12) zonder stroom gezeten.
Meerdere contactmomenten gehad met Stedin. Iedere keer was het in behandeling en moest ik wachten.
Meerdere screenshots opgestuurd waarop ze zelf aan hadden gegeven dat er storing was.
Vandaag weer contact opgenomen met Stedin.
Storing op 30 oktober 2024!!!
Er was helemaal geen storing, kreeg ik als antwoord.
Ik heb recht op een vergoeding
Ruim 4 maanden verder en nog steeds niets ontvangen.
Schandelijk Stedin.

30 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Slechtste bedrijf wat ik ooit heb…

Slechtste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt En dit bedrijf moet dan de energietransitie gaan regelen . Begin 2024 aanvraag voor een nieuwe aansluiting gedaan vanwege een splitsing .Werd eerst afgewezen omdat er geen 2 aansluitingen op 1 adres kunnen worden gerealiseerd . Dus nieuw adres aangevraagd .Vervolgens moet de hele aanvraag weer opnieuw gedaan worden . Aanvraag met fotos verstuurd zodat alles duidelijk was. En bijna €3000 betaaald . Werkzaamheden gepland begin december 2024.Maar niemand gezien.Ook niks gehoord waarom of een nieuwe datum . Klachtendienst van Stedin neemt vervolgens contact met mij op ,nadat per mail gevraagd is wat de status is . Ze gaan het zsm oplossen .Inmiddels is het bijna maart 2025 en ook de klachtendienst regeert niet meer . Gelukkig hebben we stroom van de buren ,

28 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Naar compensatie na storing kan je fluiten

27 december met de gehele straat lange tijd zonder stroom gezeten , al mijn buren hebben een brief en inmiddels compensatie ontvangen behalve ik .
We zijn nu 2 maanden en vele appjes verder maar geen compensatie .
Gewoon een zeer slecht geleid bedrijf .

27 grudnia 2024

Geen compensatie na 12 uur lang geen stroom

Op 30 oktober 2024 bijna een twaalf uur durende storing gehad maar geen compensatie gekregen zoals beschreven op de website. Ondertussen al 3 keer contact opgenomen maar tot op heden totaal geen reactie of vergoeding ontvangen.

30 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Ontving vage belletjes dat er een…

Ontving vage belletjes dat er een rekening open zou staan. Navraag bleek dat er een factuur foutief was opgemaakt en na anderhalf jaar gingen ze dus bellen. Deze factuur was ook al doorgegeven aan incassobureau bleek. Bevestiging dat zij een fout hadden gemaakt kreeg ik niet.
Moest via Chat deze bevestiging vragen. Maar dat werkt ook niet.
Echt ongelooflijk dat zulke bedrijven bestaan.
Schande en neem je verantwoording

25 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Stedin verzuimt gaslekkage te melden l!

Stedin verzuimt om meldingen over een gaslek te melden aan het bestuur van onze vve. Dit brengt risico's voor de veiligheid van ons appartementencomplex. Als men niet weet dat er sprake is van een gaslek en men gaat op de plek van het gaslek roken, zou dit een explosie teweeg kunnen brengen, met zeer enstige gevolgen voor have en goed, maar nog erger voor de bewoners zelf!

17 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Stedin monteurs roken bij gaslek, Stedin geldwolf geeft alleen om geld verdienen

Diverse Stedin werkzaamheden in de buurt. Monteurs die roken in buurt van gas lekkage. Terwijl "Geen Vuur/ Niet Roken" waarschuwingsborden rond de geopende stoep/ weg staan.
Afspraken bij clienten in schuldsarnerings traject worden niet nagekomen door Stedin. Man die (na covid en hersenbloeding) verlamd in ziekenhuis lag. Hij werd bestolen terwijl hij in bed lag en zijn rekening werd geplunderd. Hij werd ook de dupe van de inhaligheid van dit bedrijf. Er was regeling afgesproken van 4 maanden. stedin stapte naar rechter zonder de man of schuldsarnering op hoogte te stellen. Gevolg veel stress, client overstuur en schuldsarnering ging niet door deze nieuwe schuld. Schade ruim 800 € erbij aan schuld. Openstaand bedrag was 240 €. Totaal ruim 15000 € bij oa zorgverzekeraar, gemeente, huur, gwl, Stedin en deurwaarders schuld. Hoe moet hij dat ooit terugbetalen van zijn bijstand ? De menselijke maat is weg bij dit bedrijf.

28 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Wel betalen, niet thuis wanneer geleverd moet worden

Alles ging mis. Aanvraag gedaan in 2024,moest meteen betalen..bleek dat ze 4 maanden achterlopen. Datum gekregen voor werkzaamheden...doorstedin uitgesteld..nieuwe datum gekregen.....weer 2 maanden wachten...geplande datum was vandaag.... wederom geen diensten geleverd voor de ruim 400 eur die ik betaald heb. Het service nummer heeft slechts mensen die doorverbinden.....of grof en arrogant zijn. Kortom...stop dit soort lokale monopolies.

14 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Stedin weigert compensatie te geven

Stroomstoring 26 augustus 2024 van ca. 13:30 tot ca. 22:00 uur.
Het betreft ca. 25 adressen.
Storing vond plaats tegelijk met een gasstoring veroorzaakt door het raken van leidingen bij glasvezel kabel aanleg.
Brandweer, politie en ca. 7 wagens van Stedin aanwezig.
Stedin ontkent gewoon de storing en weigert compensatie te geven.
Ik kan de storing niet bewijzen middels een of ander printscreen wat ze vragen.
Wat te doen? Wie heeft een goed advies? Mails gestuurd, telefonisch contact, WhatsApp etc. Men wordt alleen aan een lijntje gehouden tot men opgeeft.

26 sierpnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej