Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Storing november 2025 inmiddels toezeggingen telefonisch en per app maar nog steeds niet uitbetaald. Het bedrag is ook te laag, want de storing is snachts begonnen dat kan ik uitlezen aan mijn auto... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer arrogant en slecht personeel, denken dat ze alles mogen en kunnen Ze moesten de Gas meter vervangen en laten ze je achter met gas lek en is niet erg hoor zeggen ze, is maar klein?? Snap nie... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op 5 januari is er een nieuwe electriciteits meter geplaatst door Stedin. Sinds die dag krijgt mijn omvormer vd zonnepanelen geen stroom meer. Er is dus iets fout gegaan tijdens de installatie vd e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zelfs die ene ster niet waard. Belachelijke klantenservice. Je krijgt niet de juiste persoon te spreken die wel wat te zeggen heeft. Lijkt me verschrikkelijk om daar te moeten werken. En alle negatiev... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Het Stedin verdienmodelmodel en de diefstal die daarmee gepaard gaat.

Om te beginnen, contactmogelijkheden zijn bijzonder beperkt. Daarover beklaag ik mijzelf. Daarbij ben ik het helemaal niet eens met de door Stedin ingeschatte benodigde capaciteit en daaraan verbonden kosten. Ik ben iemand die zeer zorgvuldig met energie omspringt, In de winter 2 truien, gevoerde broek en lange onderbroek draag. Mijn thermostaat staat tussen 15 en 17 graden, nacht/dag. Mijn verbruik is al jaren onder de 500 kub. Stedin schat nu ongemotiveerd mijn verbruik op 500 of meer kub, dit is een grens in de capaciteit, onder of boven 500 kub. gas. Daarmee te hoog ingeschat verbruik en bijhorende kosten, ~70 euro op jaarbasis, ik zie dit als diefstal. Graag verneem ik van hun wat ten grondslag ligt aan deze gas-verbruiks overschatting, voordat ik contact ga zoeken met consumenten programma`s e.d. Hoogachtend RM Werkhoven, pand 3723RA , 2 Nog geen antwoord van klantenservice ontvangen. Wel heb ik geklaagd bij mijn leverancier, ANWB energie, die heeft wel contact gehad met klantenservice Stedin, maar stuurt ANWB met een kluitje in het riet. Wat nu, ik hoef dit toch niet te pikken?

21 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Na een storing op 26 nov 2024van stroom…

Na een storing op 26 nov 2024van stroom wat 13uur heeft geduurd in ons appartement hebben de buren vergoeding gehad maar wat schets mijn verbazing wij er tussen in hadden snel weer aansluiting zegt Stedin maar ik vind 13 uur niet echt snel maarja Stedin heeft gelijk volgens alle medewerkers die ik aan de lijn heb gehad Hartelijk bedankt. Ik schrijf deze review voor mijn partner C.Westervoorde

26 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Monteur komt, kijkt en vertrekt...

Monteur komt de aansluiting aanpassen van 1-fase naar 3-fase. Hij kijkt naar de aansluiting, en gaat weer weg. En zegt dat andere monteurs buiten de kabel moeten komen opgraven. Vreemd want bij de aanvraag via mijnaansluiting.nl heb ik foto's van de aansluiting meegestuurd. En de 3-fases zijn in de meterkast al aanwezig. Op de Stedin site wordt de status van de afspraak aangepast: "Er is door de monteur geconstateerd dat er extra werkzaamheden op uw adres nodig zijn. Er is een vervolgopdracht aangemaakt en u krijgt vanzelf bericht over uw aankomende afspraak". Daarna niets meer gehoord en 3 mnd later zelf Stedin maar gebeld. Er is geen vervolgafspraak gemaakt door de monteur! Het Stedin werknummer was 46430609.

7 kwietnia 2025

Geen gas

Heb het hele weekend geen gas. Er is niet gecommuniceerd, omdat er werkzaamheden zijn geen recht op vergoeding. Geen normale wijze van contact op de website alleen whatsapp mogelijk.

12 lipca 2025

2x per jaar stroomstoring

Totaal niet klantvriendelijk en 2x per 12 maanden stroomstoring? Ze hebben hun zaakjes niet op orde.
Ga de datum van ervaring niet opzoeken.
Laatste keer heb ik 4x mijn vaatwasser aan moeten hebben (daarna vuile was) omdat hun storing, een storing bij mijn vaatwasser veroorzaakt had. En ik stond onder een koude douche omdat het ook een storing in mijn cv ketel had veroorzaakt. Wie weet wat de omvormers van de zonnepanelen er van vonden.

8 lipca 2025

1 ster is zelfs teveel

1 ster is zelfs teveel. Klantenservice blijft aanhouden dat er een vergoeding is overgemaakt die ik zou krijgen i.v.m. een stroomstoring. Geef meerdere malen aan dat ik deze niet heb ontvangen en als je vraagt om een bewijs om aan te tonen dat er een vergoeding is gestort, kunnen ze dit niet aantonen.

1 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Stedin laat gevaarlijke situatie achter.

Nadat Stedin een gasmeter heeft vervangen, zeiden ze dat er mogelijk een gaslek was. Het was niet nodig om het gas af te sluiten volgens deze medewerkers omdat het niet zeker was, dit moesten we later verder laten controleren. Geen reden voor zorgen. Ze zijn weggegaan en op het moment dat we gaan koken, hebben we geen gas meer. We belden het noodnummer, waarna een man ons zeer onbeleefd te woord stond. We moesten warm water opvragen en hoorden een knal bij de CV-ketel.
De beste man luisterde niet en communiceerde op een denigrerende toon, waarbij hij ons beschuldigen dat we niet luisteren. Maar was eerder andersom. Uiteindelijk aangegeven dat de kosten voor herstel die wij moeten maken door schade die mogelijk door Stedin is veroorzaakt, wij daar dan uiteindelijk wel gaan verhalen. Na een andere onbeleefde reactie heb ik uiteindelijk de telefoon opgehangen. Was niet te communiceren met deze man. Inmiddels hebben we zelf de hoofdkraan dichtgedraaid en komt er zsm een loodgieter langs.

Conclusie: Stedin zorgt voor gevaarlijke situatie en wil geen verantwoordelijkheid nemen. Als het daarvoor al gevaarlijk was hadden ze geen werkzaamheden mogen uitvoeren of het gas meteen moeten afsluiten.

26 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf en…

Wat een verschrikkelijk bedrijf en onbeschofte, discriminerend komt de personeel over, macxhtspositie gebruiken en totaal niet professioneel, ze komen allemaal over alsof ze getraind zijn om 1 verhaal te herhalen, waardeloos!!

26 czerwca 2025

Absolutely appalling service

Absolutely appalling service. I over paid my invoice to avoid any issues for my tenant. in trying to get my money back I am being repeatedly told false information as to the repayment schedule. Every call - 5 working days please. This from over 45 days ago now. No one helps, they just repeat the same story very time without any assistance.

20 czerwca 2025

Klachtenprocedure

Wij hebben ons huis tijdelijk verhuurd. Zonder overleg. Op 13 juni is er een nieuwe meter geplaatst waarbij de deur van de meterkast is vernield. De online klachtenprocedure is hiervoor al onbruikbaar (overige kosten worden niet vergoed). Via de klantenservice kom ik in een eindeloze discussie dat ze alleen met de huurder/contractant mogen overleggen ivm privacy van meetgegevens. Mijn klacht/ schade heeft alleen niets met de contractant, de meter of privacy te maken. Het gaat over schade aan mijn meterkast. Bellen levert na 10 min. nog geen verbinding. Stedin heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel, knap hoog, ik kan er niet bij.

13 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Klacht over gebrekkige dienstverlening en onredelijke wachttijden bij stroomaansluiting

Via deze weg wil ik mijn onvrede uiten over de manier waarop Stedin de aanvraag voor stroomvoorziening in ons nieuwe bedrijfspand heeft behandeld.

Voor het activeren van de aansluiting in dit pand dient de verzegeling van de meterkast verbroken te worden en een zekering geplaatst te worden – werkzaamheden die uitsluitend door Stedin mogen worden uitgevoerd. Ik heb hierover inmiddels zes keer telefonisch contact gehad, waarbij ik telkens van het kastje naar de muur werd gestuurd voordat eindelijk duidelijk leek te worden wat er moest gebeuren.

Tot mijn verbazing werd mij vervolgens medegedeeld dat mijn bedrijf minimaal twee weken zonder stroom zou zitten. Eerst moet de aansluiting als "inactief" worden geregistreerd, wat vijf werkdagen in beslag neemt. Pas daarna kan er een werkopdracht worden aangemaakt, waarna de daadwerkelijke afspraak nóg eens vijf tot tien werkdagen op zich laat wachten. Daarbij werd zelfs nog niet met zekerheid aangegeven dat er dan daadwerkelijk stroom zou zijn. Spoed blijkt geen optie, ook niet wanneer onze volledige bedrijfsvoering hiervan afhankelijk is.

Alsof dat nog niet genoeg is, ontving ik kort daarvoor voor een andere onderneming van mij nog een onjuiste eindafrekening van maar liefst €159.000 aan stroomverbruik – een absurde fout die pas na bezwaar is gecorrigeerd. Ik overweeg inmiddels om Stedin zelf een factuur te sturen voor de schade en kosten die ik maak door jullie trage en inflexibele werkwijze.

Tot slot: op mijn vraag of een andere partij gemachtigd is om de zegels te verbreken kreeg ik een resoluut ‘nee’ te horen. Daarmee wordt mijn bedrijf feitelijk gegijzeld door jullie logge interne processen, zonder mogelijkheid tot alternatieve oplossing. Dat is, op zijn zachtst gezegd, onbegrijpelijk.

Ik verzoek u dan ook dringend om deze klacht serieus in behandeling te nemen en op korte termijn met een passende oplossing te komen. Ik verwacht een reactie binnen vijf werkdagen.

12 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Heerlijk zo'n monopoly en geen verantwoording...

Hier meermaals een grote stroomstoring gehad van de halve dag. Na een dag is deze info van de storing pagina van Stedin verdwenen maar geen zorgen "binnen 6 weken krijg je automatisch een brief".

Als je dan na 6 weken contact opneemt is het "Ah gossie wat naar, we nemen het in behandeling" en daarna "wij zien geen storing u krijgt niets".

Lekker makkelijk vangen 470 per aansluiting en 0 verantwoording bij verplichte(!) compensatie bij storigen.

11 czerwca 2025

Racisme

De administratieve corruptie heeft een hoogtepunt bereikt. Dit bedrijf monopoliseert de hele markt. Het bedrijf pleegt systematisch racisme.

6 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Boiler is bij vervangen van de elektrische en gasmeter niet meer gekoppeld

Op 16 mei 2025 heeft Stedin in mijn portiek de gas en elektrische meters vervangen bij alle bewoners. Hierbij is door de monteur van Stedin de elektrische bedrading van de groep van de boiler onklaar gemaakt. De boiler is dus niet gekoppeld aan de elektrische meter waardoor ik nu geen warm water meer heb. Stedin beweert dat de boiler buiten hun verantwoordelijkheid valt. Van Eneco waar ik de boiler van huur begrijp ik echter dat Stedin bij het vervangen van de meters ervoor moet zorgen dat alles weer in de oude werkende staat gebracht moet worden. Helaas neemt Stedin geen verantwoordelijkheid voor de problemen die ze hebben veroorzaakt. Wat een waardeloos bedrijf, klachten indienen en spreken met de klantenservice levert 0,0 resultaat op. Enige wat ze aangeven is dat je contact moet opnemen met een 'echte installateur'.
Dit advies opgevolgd en ook deze installateur geeft aan dat Stedin heel erg slordig werk heeft geleverd. Heel vervelend dat ik dit bedrijf toch via mijn Eneco rekening betaal voor hun waardeloze service.
Jammer dat je toch voor het schrijven van een review een ster moet aangeven.

16 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit.
Bij de buren 3 fasen stroom aanleggen en vervolgens werkt bij ons niets meer. al 3 weken niet kunnen laden met onze electrische auto’s en dus op straat moeten opladen.
Zou al vanaf 8 mei teruggebeld worden en al 4 x nagebeld maar als je Stedin bent hoef je aan klanttevedenheid niets te doen. Er is toch geen alternatief.
Revieuw geven heeft ook geen nut alleen lucht het op en zorgt het ervoor dat mijn frustratie iets vermindert.

8 maja 2025

Onaangekondigde werkzaamheden, stroom afsluiten

Stedin voert onaangekondigd werkzaamheden uit, blokkeert wegen, bezet parkeerplaatsen en sluit stroom onaangekondigd af. Na afronding van de werkzaamheden laten ze de rotzooi achter dat wil zeggen ze laten hekken op het trottoir achter pal voor je woning die bovendien de vrije doorgang van het trottoir belemmeren. Vooral voor mindervaliden is dit zeer storend en het onaangekondigd afsluiten van de stroom kan levens kosten! Wanneer je een klacht indient, krijg je een nietszeggend antwoord en word je met een kluitje in het riet gestuurd. Dit bedrijf is een schande en een aanfluiting. Eén ster is al teveel.

20 maja 2025

Arrogante hufters

10-02-2025 aanvraag ingediend om gasmeter te laten verwijderen. Ik koos de gratis optie: Stedin bepaalt wanneer. Een paar weken later krijg ik de bevestiging en de datum: 12-05-2025. Die dag vrijgemaakt, 's morgens nog even gebeld en ja het zou tussen 8 en 16 uur gebeuren. Niemand kwam. Op Whatsapp kreeg ik te lezen dat er binnen 5 dagen (men bedoelde werkdagen) een reactie zou komen. Vanmiddag een ingesproken bericht van iemand van Stedin die zijn naam niet noemde: je hebt gekozen voor de gratis optie, nou dan kan het wel wat later worden.
Overigens zijn ze telefonisch slecht bereikbaar en hebben ze automatische reacties die bij bepaalde woorden een waterval van irrelevante informatie over je uitgooien.

19 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej