Storing november 2025 inmiddels toezeggingen telefonisch en per app maar nog steeds niet uitbetaald. Het bedrag is ook te laag, want de storing is snachts begonnen dat kan ik uitlezen aan mijn auto... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer arrogant en slecht personeel, denken dat ze alles mogen en kunnen Ze moesten de Gas meter vervangen en laten ze je achter met gas lek en is niet erg hoor zeggen ze, is maar klein?? Snap nie... Zobacz więcej
Op 5 januari is er een nieuwe electriciteits meter geplaatst door Stedin. Sinds die dag krijgt mijn omvormer vd zonnepanelen geen stroom meer. Er is dus iets fout gegaan tijdens de installatie vd e... Zobacz więcej
Zelfs die ene ster niet waard. Belachelijke klantenservice. Je krijgt niet de juiste persoon te spreken die wel wat te zeggen heeft. Lijkt me verschrikkelijk om daar te moeten werken. En alle negatiev... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Verzwaring elektra en afsluiten gas duurt lang....
In februari 2024 verzwaring elektra en afsluiting gas aangevraagd. Offerte in maart 2024 goedgekeurd en betaald. Tot op heden zijn de werkzaamheden nog niet uitgevoerd. Ook is er nog geen uitvoeringsdatum bekend. Zeer weinig communicatie hierover. Klantenservice kan me niet verder helpen, kunnen geen data vinden. Hebben soms zelfs moeite om aanvraag te vinden of ze vinden er maar 1. Vandaag brief ontvangen met mededeling dat er in straat op 3-2-2025 werkzaamheden zullen plaatsvinden en dat we tijdelijk geen stroom zullen hebben. Bij navraag blijkt dat de werkzaamheden 27-2-2025 zullen plaatsvinden.
Helaas zelfs geen1 ster waard
Helaas zelfs geen1 ster waard. Compensatie van 35€ zou binnen 3 weken gestort worden. 7 weken later: geappt waar het geld bleef. Raken ze die app kwijt. Dus moet je die en alle gegevens nogmaals sturen. Dan volgt reactie: ze zijn de e-mail die ze stuurden met de betalingstoezegging kwijt. Of ik die ook wil sturen. En dan volgt “ ik zet het uit”. Dus resultaat: nul. Want weer wachten op de volgende medewerker die vast ook alles kwijt is. Dit bedrijf doet er alles aan om te proberen je zover te krijgen dat je stopt. En; deze hele actie afhandelen kost al veel meer dan die 35€. En wij maar betalen voor al die inefficiënt geleide semi-overheid instellingen.
Stedin - schadeafwikkeling
19/04/23 piekspanning in ons wooncomplex. Motoren van elektrische deuren doorgebrand. Probleem werd gemeld door veiligheid op onze zonnepanelen. Leverancier hiervan heeft check gedaan en dit systeem in orde bevonden. Stedin (via de app) aangesproken over dit probleem. Op 28/04 meldt Stedin geen problemen te hebben gevonden, maar zet meting uit. Antwoord kan 2 maanden duren! 02/05 meldt klachtenteam Stedin dat men nog bezig is met zoeken ( monteur van Stedin kon in meterkast niks vinden ) en hopelijk dan binnen 3 maanden antwoord. Daarop elektrisch systeem van ons complex door Elektro-technisch bedrijf laten checken. Elektrische deuren werkten nog steeds niet. Monteur van dit bedrijf stelde op 12/05 vast dat onze meter naar brand rook en heeft Stedin hiervan op de hoogte gesteld. Binnen een uur monteur van Stedin bij ons, die na opening van de meter vaststelde dat een van de kabels los zat en hierdoor piekspanning is ontstaan. Deze monteur heeft nieuwe meter geplaatst met mededeling dat de schade verantwoordelijkheid van Stedin was. Na deze reparatie konden er nieuwe onderdelen besteld worden voor de deuren, waarvan levering/plaatsing nog enige tijd kostte.
Schade werd gemeld bij Stedin ( moest binnen 4 weken ) waarbij ook werd gezegd dat claim alleen in behandeling genomen kon worden tesamen met de faktuur voor de reparatie. Daar zat het probleem omdat er werd gewacht op de bestelde onderdelen. Op moment dat de nota werd ingediend, was de simpele mededeling dat bestuur van onze VvE te laat was, claim en rekening hadden binnen termijn van 4 weken bij Stedin moeten zijn en daarmee was de kous af.
Klantenservice verzuimd volledige info te geven, waardoor de indruk bestaat dat melden van de schade voldoende is, maar dat is niet zo. Zelfs onze advocaten kregen geen voet meer tussen de deur en zo was onze VvE gedwongen deze grote schade voor eigen rekening te nemen.
Voor een ieder, die met schade door Stedin wordt geconfronteerd het advies om vanaf moment dat bekend is dat schade door Stedin is veroorzaakt hen verantwoordelijk te stellen, hoe moeilijk dit via internet/klantenservice ook lukt. LEG HET VAST EN VRAAG BEVESTIGING, ANDERS DRAAI JE ZELF VOOR SCHADE OP.
Frappant details : op 22/05/24 meldt een woordvoerder van Stedin in een interview met het AD over schades/verzekeringen "wij moeten dan per geval kijken of er een oplossing is" Verder zegt deze : het is ontzettend vervelend wat er is gebeurd, echt waardeloos.
Deze woordvoerder weet dus niet hoe klantenservice/claimafdeling met de klanten omgaat.
Wat een belachelijk bedrijf
Wat een belachelijk bedrijf, tot 2x toe een fitting scheef aangedraaid waardoor we eerst binnenhuis een grote gas lek hebben gehad en nu 2 jaar later blijkt ook voor de deur een gas lek te hebben gehad. Vervolgens komt stedin monteur met een sigaret in zijn mond even melden dat we een gas lek hebben. Daarna even straten, voortuin die er jaren prima in lag. Schots en scheef terug gelegt. Ik baal er van dat we niet kunnen kiezen welke gas leverancier je neemt. Want dit is gewoon gevaarlijk. Blijbaar ongeschoold personeel en mensen die geen idee hebben wat ze doen. STEDIN SCHAAM JE!!
Een zeer dure nieuwe meter
13 januari '25 kwamen ze de gasmeter vervangen, gasmeter stast op 0. 14 januari '25 kwamen ze terug voor de controle. Daarna op vakantie. Op 27 januari '25 wilde ik de meterstanden Eneco doorgeven. Tot mijn schrik zie ik dat ik al 100 cub heb verbruikt. Stedin gebeld deze gaven aan direct contact te zoeken met een gecertificeerd monteur want er zou sprake zijn van een gaslek. Op
29 januari '25 Monteur geweest en deze heeft mij netjes uitgelegd wat er is gebeurd. Op het moment dat de meter (en in ons geval 10 meter nieuw getrokken leiding) word vervangen trekken ze eerst al het in de leiding staande gas eruit( veiligheid) daarna word de leiding en meter vervangen hierna worden de nieuwe leiding en de leidingen in het huis weer gevuld met gas wat dus langs de meter gaat. Helaas koste de monteur wel 492, 00 Euro. Dit had niet nodig geweest als Stedin mij over deze wijze had geïnformeerd en dan zeker de mevrouw van de klantenservice. 29 januari '25 Klacht neergelegd alleen deze wordt niet in behandeling genomen want ik moest bij de klantenservice zijn. Klantenservice geeft aan bij een WhatsApp nummer. 31 januari '25 Deze benaderd en puntje bij paaltje word daar gezegd. Wij zijn niet verplicht om mensen hiervoor te waarschuwen en ook al hebben wij gezegd dat u een gaslek heeft en een gecertificeerd monteur moest laten komen heeft u nergens recht op.
Vorige week en deze week weer 4 dagen…
Vorige week en deze week weer 4 dagen hoek Meridiaan/Evenaar in Amersfoort alle straatlantaarns uit. Op de hoek flatgebouw in aanbouw stoep daardoor vol bouwmateriaal.
Zeer druk kruispunt met auto's, fietsers en wandelaars. Iedere dag gemeld bij buiten beter app, Ook gemeente Amersfoort gebeld. Als antwoord dat Stedin heeft gekeken en het in orde is.
Maar het is een gevaarlijke situatie m.i..
Politie kan niks doen.... nee nog niet....
Te belachelijk voor woorden
Sinds juni 2024 al bezig met een sttoomstoring vergoeding te krijgen!!!!
Stroomstoring duurde 8!!!!uur...
Steeds van t kastje naar de muur gestuurd..
Na 7 maanden krijgen we te horen dat er geen storing geweest is.... en wij geen vergoeding krijgen...
Te belachelijk voor woorden!!!!
Top service! Wat een super service en actie nav het…
Wat een super service en actie nav het melden van een stroomstoring. De reactie snelheid en de inzet om het netwerk weer aan de praat te krijgen verdiend lof!
Stroomstoring Dordrecht Sterrenburg
Vandaag in Dordrecht Sterrenburg een stroomstoring gehad. Hierdoor zaten meer dan 60 woningen zonder elektriciteit. Er was op de vroege zondagochtend een prima team van vakmensen aanwezig van Stedin. Zij hebben in een halve dag de oorzaak opgespoord (Kortsluiting in een kabel onder de grond) en met hard doorwerken de kabel hersteld.
Hulde!
Zeer slecht administratie medewerkers
Zeer slecht administratie medewerkers, die doen niets ,ze zeggen alleen wachten maar .al 4 maanden gewacht en nog moet 6 weken wachten tot mijn combinatie krijgen ,het is echte een Zooitje ..bellen kosten ook geld en tijd
6 weken wachten en nog 6 wachten, waar ging get mis ? Zeggen niet omdat ze hebben niet eens de moeite genomen om onder te zoeken, slap medewerker
De Klanten service is echt belachelijk
De Klanten service is echt belachelijk, als ik nul sterren kon geven zou het meer eerlijk kunnen zijn. Ze zeien dat ze mogen mij niet verder helpen omdat mijn koophuis niet op mijn naam stond...hahahaha....echt belachelijk, ze keek naar de nummer van de buren. En als ik niet zou vragen welke nummer ze keek, zouden wij niet eruit konnden komen. En uiteindelijk na alle die tijd verspiling ben ik niet geholpen omdat die "mevrouw" geen antwoord heeft gehad waarom mijn kWh-elektriciteitsdaluren niet stijgen sinds afgelopen jaar terwijl ik elektriciteit gebruik. "Misschien gebruikt u elektriciteit niet tijden de daluren?". Hoe belachelijk kan iemand worden met z'n vraag??
Huilen met Stedin - Klacht-en klantenservice
Huilen met Stedin - Klacht-en klantenservice, echt om te Huilen.
In het kort; blijkbaar als er een heel dorp spanningsloos is, kan Stedin dit niet zien. Van de chat naar de storingsdienst, van de storingsdienst naar de klantenservice. Vanuit het klachtenformulier wordt ik teruggebeld door de klantenservice?? met het zelfde verhaal..Voor mij was dit een officiële klacht die dan ook zo afgehandeld zal moeten worden voor verder vervolg.
Betaling van Stedin
In juni heb ik een langere periode zonder stroom gezeten, hiervoor netjes een vergoedingoverzicht ontvangen welke binnen 4 weken betaald zou worden. Hier heb ik rekening mee gehouden in mn financiën maar tot op heden (inmiddels al 12 weken verder) nog geen vergoeding. Probeer dan maar eens contact op te nemen met Stedin... Van kastje naar de muur gestuurd en telkens moet je 5 dagen wachten tot je (uiteraard) geen reactie hebt. Probeer jij dit als klant eens, krijg je gelijk brieven dat je afgesloten wordt etc.
Super service Stedin
Recentelijk flinke storing door fout in groepenkast.. Stedin was binnen een half uur voor de deur. Snel opgelost en advies voor de E installateur wat de oorzaak kan zijn. Dat klopte. Advies aan klanten. Na verzwaring van 1x 35 naar 3x25 amp. De verdeling in de groepen kast aanpassen. Installateur was met half uurtje klaar.
Prutsers
Een paar weken geleden is i.v.m. de ouderdom van het gehele complex, moest de hoofdkabel en de hoofdzekeringkast worden vervangen. Monteur ruimt zn zooi niet op en zojuist zijn ze weer geweest om te vragen of de stroom er wederom ff af kan. Doe het gewoon in 1x goed. Diverse apparaten ontregeld nu. Waaronder die van het internet. Bedankt hoor! 1 ster is nog teveel!
Stroom weg zonder waarschuwing
Zonder waarschuwing aan verdere buren in de straat knallen ze gewoon de stroom eraf. Delta bijvoorbeeld waarschuwt van te voren met een brief. Idee?? En als je het vraagt aan de monteur krijg je ook nog een grote bek....
Voorrijkosten betalen bij vervangen zekering in verzegeld deel van meterkast
Een melding gemaakt dat een zekering van Stedin gesprongen was. De telefoniste was erg vriendelijk en vertelde dat ik de rekening zelf moest betalen als het probleem in mijn installatie zat. Monteur kwam binnen 2 uur en heeft de zekering vervangen. Ook een vriendelijke medewerker.
Waarom dan slechts 1 ster? Nou, 3 dagen later viel een factuur op de deurmat. Met voorrijkosten van bijna 100 euro. Terwijl bij het melden van het probleem daar niets over verteld is.
Vervolgens gebeld met de servicedesk. Een vriendelijke man gesproken, die zei dat dit de normale procedure is en dat dit in het eerste contact met de servicedesk dan niet goed verteld was. Ik kon een klacht indienen. Nadat ik dat gedaan had, kreeg ik bijna direct bericht dat ik hierover geen klacht kon indienen. En dat ik met de servicedesk moest bellen. Oftewel van kastje naar de muur gestuurd. Ik heb geantwoord dat ik de klacht last staan. Ik ben benieuwd naar hun vervolgstappen.
Wat een K.. bedrijf!!!
Waardeloos bedrijf!
Verzwaring en verplaatsing elektra aangevraagd April 2024.... betaald maar nu 20 November 2024 nog steeds niets ingepland. Telefonisch wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en is iedereen meelevend behalve de behandelaar/afdeling die hier overgaat want daar word je niet door teruggebeld!!!!!! Over 2 wk verhuizen wij, het zal me verbazen ,maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we er niet wonen gezien we er geen stroom hebben om een lamp aan te doen of de keuken te gebruiken....we hebben 2 jonge kinderen waar we dus mee op straat staan vanaf 6 dec 2024!!! 😡🤬😤
Mijn dochter en schoonzoon hebben in…
Mijn dochter en schoonzoon hebben in februari een verzwaring van de groepenkast aangevraagd. Afspraak was gepland in Juni 2024. Er zijn diverse foto's van de bestaande situatie gemaild waarin duidelijk te zien was wat er aangepast moest worden. De monteurs die kwamen hadden niets bij zich om de groepenkast aan te passen omdat ze ervan uit gingen dat ze alleen 2 zekeringen erin moesten draaien.... dat had ikzelf óók gekund !!! Samen met de monteurs afgesproken dat ze foto's zouden maken en het rapport direct door zouden sturen aan de planning. In augustus, 2 maanden later , kwam er weer een monteur. Die had ook niets bij zich om de kast aan te passen !!! Er was totaal niets gecommuniceerd in dat waardeloze bedrijf. Weer alles gedocumenteerd en afwachten wanneer ze zouden komen. Vandaag, 12 november ( !!! ) zou er in 12 uur iemand op de stoep staan.... zoals verwacht niemand gezien!! Het is helaas niet mogelijk om een ander bedrijf in te schakelen want wij zijn helemaal klaar met dat bedrijf.
Ik moet aansluitkosten betalen, terwijl dit buiten mijn macht ligt.
Ik ga verhuizen. De oude eigenaar blijkt zijn energiecontract al afgesloten te hebben. Daarom heeft Stedin electricteit en gas afgesloten. En nu moet ik de aansluitingskosten betalen, terwijl de oude eigenaar verantwoordelijk is. Schandalig!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.