Bestelde online een paar onderdelen voor een 10j oud rc helicoptertje en 2 dagen nadien was 't hier
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was gisteren met m'n moeder aan t denken wat ik zal kopen voor m'n vaders verjaardag. M'n moeder belde naar Starbazaar, en zij gaven advies een extra accu te kopen zodat hij 2 keer langer kan vlieg... Zobacz więcej
Had onlangs bij StarBazaar.nl een helicopter besteld. Al na één keer vliegen had ik problemen met de accu, hoewel ik vóór gebruik de handleiding zorgvuldig had doorgelezen. Hij laadde niet meer op, wa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Star Bazaar brengt jou het nieuwste op het gebied van speelgoed, RC Helikopters en gadgets tegen de scherpste prijzen.
Dane kontaktowe
Akerstraat 84-a, 6411 HC, Heerlen, Holandia
- 0031-687006920
- info@StarBazaar.nl
- starbazaar.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Kinderen hopen dat vader niet thuis is
Alle drie de kleinere helikopters voor mijn kleinkinderen werden perfect, snel en met een goede voorlichting geleverd op verschillende adressen. Onderdelen voor mij zelfs vlot in Frankrijk. De kinderen hebben nu veel plezier en oefenen hard voor hun vliegbrevet. Dan mogen ze met mijn MJX F-45 vliegen. Een probleem, de vaders geven ze haast geen gelegenheid doordat ze er niet af kunnen blijven.
Ernst
Perfect, vlugge en coorrecte afhandeling!
Dit is een echte aanrader, maandag besteld vanuit Belgie, woensdag al geleverd bij me thuis met een perfecte tracking zodat je de zending kan volgen, verzendkosten veel lager dan op andere plaatsen!
Na aankomst gemerkt dat het cameraatje niet werkte, (iets waar star bazaar niks kan aan doen) mail gezonden, teruggestuurd, aangekomen en de dag zelf een nieuw opgestuurd!!!
Van een perfecte service gesproken!
Deze winkel raad ik echt aan iedereen aan!!!!
Wel geleverd, helicopter is niet goed, ze willen er niets mee te maken hebben
Chinook helicopter bestelt. Met de eerste keer vliegen vloog de helicopter spontaan er vandoor zonder dat de radiografische besturing aan stond. Klacht ingediend. Advies van Star Bazaar: test ergens anders, misschien storing. Helaas ging ook hier de helicopter spontaan vliegen. Een levensgevaarlijke situatie en de helicopter enigszins beschadigd.
Dit aangegeven, nu laten weten dat ook dit niet in orde is en dat een non-conform product is geleverd. Zij verwijzen naar algemene voorwaarden die strijd zijn met de wet consumentenrechten Boek 7 BW. Kortom, zij proberen hun handen er vanaf te trekken en verantwoordelijkheid voor hun producten te ontlopen. Advies, niet kopen bij deze webwinkel!

Odpowiedź od StarBazaar.nl
goede bezorging slechte kwalitiets producten
ik had wel snel mijn bestelling maar ik ging mijn helikopter uittesten de eerste dag en hij vloog zo in 1 keer de lucht in en heb hem met 1 poot terug gevonden bij de buren van 3 straten verder terwijl ik een kleinbeetje gas gaf en heb nogal ervaring met dingen en deze was gewoon duidelijk niet goed :)
Snelle levering en goede service
Bestelling binnen 2 dgn correct ontvangen, was getest en incl. batt. Ik zal deze winkel zeker adviseren aan anderen.
Goed bedrijf ga zo door.
Zeer vlotte afhandeling doen wat ze schrijven.
correct en snel
aangenaam zaken doen, eenvoudig, transparant zoals hoe altijd zou moeten zijn.
goede levering niet lang moeten wachten
Alleen spijtig geen reserve onderdelen voor helicopter op jullie site. Maar anders wel zeer tevreden.

Odpowiedź od StarBazaar.nl
prijs is oke serves echt goed
Na tweedagen had ik mijn helikopter stuk, de rotorbladen draaien niet meer mee en het staartstukje is geschuurd.
Ik heb daar een mail over gestuurd en als het goed is krijg ik over een week of 6 de onderdelen probleemloos thuis gestuurd.
Dus top geregeld.
Fantastische goede en snelle service
Vriendelijk telefonisch geholpen, goede producten voor leuke prijzen.
GREAT GREAT GREAT
Do you have this in english? I'm belgian but a bloody francophone.
Just to say : BRAVO ! never had such a fast delivery.
Doświadczenie Trustpilot