Your final sale went faster than you anticipated but your company disappeared even faster. This is an ordinary, Chinese drop shipping "business". Good riddance. Too bad this lesson cost me Euro 100 bu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van het toestel. Regelmatig doe ik beroep op kinesist, osteopaat, acupuncturist, fysische arts, dryneedling,...noem maar op. Nog maar 2 dagen, du... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Werden goed op de hoogte gehouden voor met de levering van het bestelde. Eenmaal binnen gelijk geprobeerd en het resultaat was zo als beloofd in de video filmpjes op you tube. Wij zijn zeer tevrede... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Soravie zetten we ons met hart en ziel in voor het bevorderen van gezondheid, balans en levenskwaliteit. Ons doel is om jou te ondersteunen met innovatieve welzijnsoplossingen die écht verschil maken in je dagelijks leven.
Dane kontaktowe
Holandia
- Support@soravie.nl
- soravie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed product , sedert gebruik ontspannen nek . Geen nekpijn meer !
Goed product , levertermijn langer dan voorzien .

Odpowiedź od Soravie
Vlot geleverd, tevreden van het produkt
Na het bestellen blijkt dat het produkt vanuit China wordt verstuurd. Mijn wantrouwen bleek onterecht want het produkt werd binnen de week geleverd (perfect te volgen via track & trace). Een eerste keer gebruikt (massagetoestel) en tevreden over het resultaat. Afwachten of het produkt ook duurzaam is.

Fijne neckflow
Fijne neckflow. Het autoprogramma bevalt mij heel goed. Het is een verlichtende behandeling voor mijn nekklachten.

6/11/25 Neckflow apparaat fraude
6/11/25 Neckflow apparaat ontvangen. Vanaf eerste moment werkte 'auto' knop niet. Na enkele minuten werkte niets en lichtten enkel de knoppen op. Spijtig genoeg te snel aangekocht door miserie en pijn en bedrijf niet gecontroleerd. Bij contact firma wordt gezegd dat ze geregistreerd zijn maar dan beginnen de verhalen van het maken van videos van het gebruik, juiste adapters... we wachten af zonder hoop want ze huren op korte termijn een kantoorruimte in Tilburg, Zwarte Zwaan.

Product zoals gewenst
Product zoals gewenst, met een vlotte levering en vlugge feedback bij vragen.

Odpowiedź od Soravie
Fijn om dit apparaat te kunnen…
Fijn om dit apparaat te kunnen gebruiken. Vof mijn nek. Het is heerlijk ontspannen en lekker warm. Wat ik jammer vind is dat de uitstraling goedkoop is
Had iets mooiers verwacht

Odpowiedź od Soravie
Prima ervaring met dit bedrijf
Prima ervaring met dit bedrijf. Levering duurde wel erg lang maar daar werd ik prima van op de hoogte gehouden. Product is het proberen waard!

Odpowiedź od Soravie
De verwarningsfunctie is mijn favoriet…
De verwarningsfunctie is mijn favoriet vooral na een lange werkdag voel ik hoe mijn nek helemaal ontspant

Odpowiedź od Soravie
Ik had erg twijfels en heb er even over…
Ik had erg twijfels en heb er even over gedaan voordat ik ging bestellen en toen ik eenmaal besteld had, dacht ik weer, zou het het wel goed zijn en heb ik niet een miskoop gedaan. Ik stuurde een mail over mijn twijfels en kreeg heel snel een reactie, wat heel fijn was. Ik heb mijn nekkussen nu 5 dagen en gebruik het elke dag 15 min, het is echt heel fijn. Ik heb een nekhernia en de warmte en de afwisseling van massage en het kussen wat oppompt en weer rustig leegloopt is echt top! Ik ben er heel blij mee. En merk echt na een dag werken dat het de hevige pijn echt veel minder is. Wat ook maakt dat ik een stuk beter kan slapen weer.

Odpowiedź od Soravie
Ik kreeg na een dag al een…
Ik kreeg na een dag al een vriendelijke reactive van de klantenservice, wat helemaal prima was. Alles werkt zoals het hoort, dus ik ben tevreden

Lang nekklachten gehad
Lang nekklachten gehad, fysio hielp niet echt. Na een paar dagen gebruik merk ik al dat mijn nekklachten zijn afgenomen, bij de fysio ben ik zover nooit gekomen. Het resultaat heeft me echt verrast. Levertijd was vrij lang maar werd goed op de hoogte gehouden.

Fijn en degelijk nekkussen
Stond aanvankelijk wat sceptisch tegenover het kussen maar toch de stap gewaagd. Inderdaad lange bezorgtijd maar wel dagelijks keurige updates van de reis. Het kussen is degelijk, voelt prettig. Nog maar net in bezit dus hoop dat het me uiteindelijk van de nekklachten af kan helpen.
Al met al zeer tevreden.

Goed product
Het product is echt heel goed. Het verlicht mijn nekklachten substantieel. Alleen de levertijd was wat lang (2 weken)

Odpowiedź od Soravie
Het kussen is nooit aangekomen
Het kussen is nooit aangekomen, vele mails en gebeld maar alles mocht niet baten, gewoon oplichterij!
Ze leggen het probleem bij de klant en zeggen dat ik het pakje heb geweigerd terwijl er nooit iemand aan de deur is geweest, ook laten ze geen briefje achter via de brievenbus dat ze geweest zijn, ik krijg steeds een trackingsnummer en moet bellen naar een 030 nummer waar ik na een half uur in de wacht heb gestaan te horen krijg dat het wordt opgelost, en vervolgens begint alles weer opnieuw……
Ik wil mijn geld terug en zelfs daar draaien ze omheen.

Ervaring met Neck Kussen
Werden goed op de hoogte gehouden voor met de levering van het bestelde.
Wij zijn zeer tevreden over het apparaat (neck kussen).
Gebruiken het kussen nu 4 dagen en vinden het resultaat geweldig. Gevoelige plekje boven in de schouders van mijn vrouw is nu bijna weg.

Soravie nekkussen aanrader
Het nekkussen van Soravie is geweldig! Ik had een beetje geduld nodig met de partij die het kussen verzendt maar dan heb je ook wat. Het kussen voldoet aan alle verwachtingen
Daarnaast reageren/communiceren de medewerkers van Soravie snel en heel attent.

Odpowiedź od Soravie
Voldoet aan de verwachting en levering…
Voldoet aan de verwachting en levering was correct.

Na 9 dagen nog altijd geen levering
Na 9 dagen nog altijd geen levering, 2 maal een mail gestuurd, na de 2de mail kreeg ik antwoord. Pakje komt vandaag 4 nov toe.

Doświadczenie Trustpilot