Soravie Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Your final sale went faster than you anticipated but your company disappeared even faster. This is an ordinary, Chinese drop shipping "business". Good riddance. Too bad this lesson cost me Euro 100 bu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van het toestel. Regelmatig doe ik beroep op kinesist, osteopaat, acupuncturist, fysische arts, dryneedling,...noem maar op. Nog maar 2 dagen, du... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Werden goed op de hoogte gehouden voor met de levering van het bestelde. Eenmaal binnen gelijk geprobeerd en het resultaat was zo als beloofd in de video filmpjes op you tube. Wij zijn zeer tevrede... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Stond aanvankelijk wat sceptisch tegenover het kussen maar toch de stap gewaagd. Inderdaad lange bezorgtijd maar wel dagelijks keurige updates van de reis. Het kussen is degelijk, voelt prettig. Nog... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bij Soravie zetten we ons met hart en ziel in voor het bevorderen van gezondheid, balans en levenskwaliteit. Ons doel is om jou te ondersteunen met innovatieve welzijnsoplossingen die écht verschil maken in je dagelijks leven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Massagege apparaat nek

Goed apparaat en beschrijving

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw review Renske!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het apparaat en de beschrijving. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en gebruiksvriendelijk is, dus dit waarderen we enorm.

"Wat me meteen opviel

"Wat me meteen opviel, was de zorg waarmee alles werd geleverd. De verpakking was netjes, er zat een duidelijke handleiding bij en het apparaat voelde stevig en van hoge kwaliteit aan.De eerste paar keer voelde het wat vreemd, maar na enkele sessies merkte ik hoe mijn nekspieren begonnen te ontspannen. De warmtefunctie is echt een groot pluspunt — vooral na een lange werkdag. Ik gebruik het apparaat nu bijna dagelijks en heb veel minder last van spanningshoofdpijn. Ik heb ook contact gehad met de klantenservice omdat ik wilde weten hoe ik het het beste kon reinigen. Nog diezelfde dag kreeg ik een vriendelijke en duidelijke uitleg. Fijn om te merken dat er echt mensen achter het bedrijf staan die om hun klanten geven.

15 października 2025

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw uitgebreide en waardevolle review Donald!
Wat fijn om te lezen dat de zorgvuldige levering en duidelijke handleiding u meteen positief opvielen. Het is geweldig dat het apparaat na een paar sessies precies doet wat u ervan hoopt en dat u zoveel ontspanning ervaart, zeker na een lange werkdag. Ook dat het helpt bij spanningshoofdpijn horen we graag terug.

We zijn blij dat onze klantenservice u dezelfde dag nog duidelijk kon helpen met uw vraag over het reinigen. Het doet ons goed dat u merkt dat er mensen achter Soravie staan die écht om klanten geven. Dank u wel dat u dit zo mooi omschrijft.

verlicht de pijn onmiddellijk

verlicht de pijn onmiddellijk, ontspant :)

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw fijne review Elisa!
Wat geweldig om te horen dat het meteen verlichting geeft en u helpt ontspannen. Dat is precies wat we hopen te bereiken voor onze klanten. Bedankt dat u dit met ons deelt!

Oceniono na 4 z 5

Recente aankoop maar lijkt positief

Het heeft iets langer geduurd maar de Soravie is toegekomen. Eerste ervaring was positief. Verschillende programma's geven de nek een vrijer gevoel.

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw review Bo!
Fijn om te horen dat uw Soravie goed is toegekomen en dat de eerste ervaring positief was. We begrijpen dat het soms iets langer kan duren en waarderen uw geduld enorm. Geweldig dat de verschillende programma’s uw nek een vrijer gevoel geven.

Als u later nog vragen of opmerkingen heeft, helpen we u natuurlijk graag verder.

Soravie is heel helpend

Ik heb onlangs het Soravie nekkussen met massage gekocht en ben er enorm tevreden over. Het kussen biedt verschillende warmte en massagestanden, waardoor je het precies kunt afstemmen op wat je op dat moment nodig hebt. De combinatie van ondersteuning, warmte en zachte massage zorgt voor een heerlijk ontspannend gevoel.

Elke avond opnieuw is het voor mij een moment van bijkomen en volledig relaxen. Het kussen voelt prettig aan, is eenvoudig in gebruik en maakt echt een verschil na een lange dag. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar comfortabele ontspanning en een rustmoment voor nek en schouders.

Inge Ceelen

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review Inge!
Wat geweldig om te lezen dat het nekkussen u zoveel ondersteuning, warmte en ontspanning biedt. Het klinkt alsof het precies doet wat u nodig hebt na een lange dag en dat maakt ons ontzettend blij. Dat u elke avond opnieuw kunt ontspannen met meer comfort is precies waar we het voor doen.

Dank u wel dat u uw ervaring zo uitgebreid deelt. Dit helpt andere klanten enorm bij het maken van hun keuze.

Fijn kussen

Duidelijke omschrijving.
Moet nu alleen afwachten of het product zich ook waar maakt.
Maar dat duurt tijd. Kun je niet na een paar dagen al zeggen

15 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw review Davy!
Fijn om te horen dat u het kussen prettig vindt en dat de omschrijving duidelijk was. U heeft helemaal gelijk dat het soms wat tijd nodig heeft voordat u echt kunt beoordelen wat het voor uw nek doet. Dat verschilt per persoon, en een paar dagen is vaak nog te kort om het volledige effect te merken.

We hopen dat u er de komende tijd steeds meer baat bij heeft. Mocht u vragen hebben of tips willen over optimaal gebruik, dan staan we graag voor u klaar.

Slecht product, niet retourneerbaar

Ik ben echt verbaasd zoveel goede reviews dit product krijgt. Wanneer een product zo goed wordt ontvangen, zou je denken dat de paar exemplaren die het echt niet doen makkelijk te retourneren zijn.
Maar het kussen werkt niet, blijft trillen, doet verder niks. Geprobeerd terug te sturen, maar de kosten zijn 65 euro.
Ik heb 20% vergoed gekregen, dus nog dik 70 euro weggegooid.
Dus koop deze Chinese rommel niet

1 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw bericht Cynthia.
Ik heb het eerdere e mailverkeer zorgvuldig doorgenomen. We zien dat de symptomen die u beschrijft niet overeenkomen met een defect apparaat, maar we hebben nog niet echt de kans gekregen om dit samen met u te onderzoeken.

We staan nog steeds volledig voor u klaar om u verder te helpen en dit netjes met u op te lossen. U kunt ons altijd mailen, dan kijken we het graag persoonlijk met u na.

Oceniono na 4 z 5

Even wennen in het begin

Even wennen in het begin, maar het werkt verrassend goed. Mijn spierijn is duidelijk minder.

16 października 2025

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw review Anthony!
Fijn om te horen dat het in het begin even wennen was, maar dat het apparaat daarna verrassend goed werkt voor u. Geweldig dat uw spierpijn al duidelijk minder is. Dat is precies wat we hopen te bereiken voor onze klanten.

Mocht u later nog vragen of tips willen over het gebruik, dan helpen we u natuurlijk graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Je krijgt je volledige aankoopbedrag niet terug!

Dit is een mooi kussen wat ongetwijfeld fijn is voor spierproblemen in de nek maar ongeschikt voor " wat serieuzere nekproblemen. (Trillingen te intensief)
Mijn grootste probleem is dat Soravie adverteert met binnen 90 dagen niet goed geld terug. Na heel veel mails met de klantenservice in Tilburg (?) Kun je je kussen naar China(!) sturen ( lees; douaneformulieren invullen en hoge verzendkosten)
Uiteindelijk biedt Soravie je 40 % van het aankoopbedrag, je mag het kussen ( voor mij dus totaal ongeschikt) houden....Ik vind dit niet eerlijk en misleidend.

15 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw uitgebreide bericht.
Vervelend om te lezen dat het product niet aansloot bij uw verwachtingen. We willen dit graag goed voor u nakijken, maar ik kan op basis van de naam “Klant” helaas geen bestelling of account terugvinden in ons systeem.

Daarom heb ik via Trustpilot extra informatie bij u opgevraagd, zodat we uw situatie kunnen controleren en u verder kunnen helpen met een passende oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie, heerlijk ontspannen.

Goede communicatie tijdens het bestel/leveringsproces. Ik heb het apparaat nu drie keer gebruikt en ondanks het geluid wat het toch wel maakt voelt het heerlijk ontspannen! Ik ben benieuwd naar het resultaat over een paar maanden.

14 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw fijne review. Wat fijn om te horen dat de communicatie goed verliep tijdens het bestel en leveringsproces. Ook goed om te lezen dat het apparaat, ondanks het geluid, toch heerlijk ontspannend voor u aanvoelt. Blij dat u al enkele keren heeft kunnen genieten. We zijn benieuwd hoe het u de komende maanden verder zal bevallen. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan staan we altijd graag voor u klaar.

Oceniono na 4 z 5

Door het vele zitten had ik bijna…

Door het vele zitten had ik bijna constant nekpijn, maar de NeckFlow bracht snel verlichting. Het voely zacht en ontspannend, precies wat ik nodig had.

21 października 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat vervelend dat u zoveel nekpijn had door het vele zitten, maar fijn om te horen dat de NeckFlow u snel verlichting heeft gegeven. Het doet ons goed dat het zacht en ontspannend voor u aanvoelt, precies zoals bedoeld. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaring met dit bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf, prettig op de hoogte gehouden over de mijn bestelling.

7 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf goed was en dat u prettig op de hoogte bent gehouden van uw bestelling. We waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke info over het verzendproces

Duidelijke info over het verzendproces. Product wordt keurig verzorgd geleverd. Eerste ervaring voelt goed aan maar nog te kort in het bezit om effect op lange termijn te kunnen beoordelen.

13 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw duidelijke en zorgvuldige review. Fijn om te horen dat het verzendproces helder was en dat het product netjes bij u is afgeleverd. Goed ook dat de eerste ervaring positief aanvoelt. We begrijpen volledig dat u nog wat tijd nodig heeft om het effect op de lange termijn te beoordelen. Mocht u tussentijds vragen hebben of ergens hulp bij nodig zijn, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Alles lijkt anders dan de werkelijkheid, dit klopt niet!

Heel bewust een NL artikel, de Neckflow, met garantie besteld!

Helaas kreeg ik al snel een mail dat de bezorging vertraagd was. Daar gingen bij mij de alarmbellen rinkelen en ontdekte ik dat dit product uit China moest komen. Hier kon ik helemaal niks over vinden op hun eigen webshoppagina.

Eenmaal op trustpilot las ik al over de hoge retourkosten ect en heb ik gelijk aangegeven deze bestelling te willen annuleren of mij te willen beroepen op het herroepingsrecht! Dit was niet mogelijk want de bestelling was al onderweg en na ontvangst kon de retour procedure ingezet worden.

Ik heb meerdere malen gevraagd om het retouradres voordat het product geleverd werd naar heb hier nooit antwoord op gekregen. Ik heb ze gewezen op het volgende:

"Een webshop is niet verplicht om een Nederlands retouradres te geven, maar moet dit wel voor verkoop duidelijk vermelden. Er moet dus duidelijk op een pagina met retourbeleid staan dat retourneren alleen mogelijk is naar een adres in China (of een ander land). Wanneer het retour niet gratis is, moet de webwinkel ook duidelijk de kosten van de retourzending vermelden. Vermeldt een webwinkel deze retourkosten niet, dan zijn de kosten voor retour voor rekening van de verkoper.

Kortom:
Een retouradres in China/het buitenland is toegestaan, mits vooraf duidelijk gecommuniceerd

Retourkosten zijn alleen voor rekening van de koper wanneer dit vooraf duidelijk is gemaakt inclusief hoogte van de retourkosten"

Helaas kreeg ik steeds het antwoord dat ik verantwoordelijk was voor de retourzending.

Ik heb nog aangegeven dat ik het pakket zal weigeren en mij hierdoor beroep op het herroepingsrecht als ik niet voor de levering deze gegevens heb ontvangen omdat zij dit verplicht zijn.

Uiteraard heb ik dit NIET ontvangen voor de levering en heb ik het pakket geweigerd en retour afzender laten gaan.

Pas DAARNA ontving ik het retouradres en een vriendelijk verzoek contact op te nemen met het vervoerbedrijf om de retourzending goed te laten verlopen omdat ik hierzelf verantwoordelijk voor was,

Het pakket ligt nu in Amsterdam en Soravie weigert enige medewerking in het verwerken van dit retour en willen niet opdraaien voor de kosten waar zij NOOIT transparant over zijn geweest op geen enkele manier. (normale retourkosten in NL van € 6,45 zou ik ten alle tijde geaccepteerd hebben)

Ik heb gisteren aangegeven nog een laatste poging te doen via de mail zodat ze dit op kunnen lossen met mij. Ook aangegeven dat ik anders genoodzaakt ben een uitgebreide review op Trustpilot te plaatsen.

Het antwoord zal niemand verbazen.

Wat wel mijn verbazing schets is dat ik ontzettend moest zoeken naar informatie betreft retourneren/annuleren/herroepingsrecht ect. Veel dingen die ik heb aangekaart in mijn mailverkeer met Soravie staan nu iets tranaperanter op de website vermeld (TOEVAL?)

De transparantie die er hoort te zijn is nog niet volledig genoeg dus mensen LET HEEL GOED OP VOORDAT U OOK MAAR IETS BESTELD!

Gelukkig heb ik betaald met Klarna en ga ik vragen of zij een onderzoek gaan starten want dit kost veel energie, iets wat je juist als nekpatient niet kan gebruiken.

6 października 2025

Bedankt voor uw bericht.
We vinden het jammer om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Ik kan zien dat het probleem inmiddels al is opgelost en hopen dat dit u verder rust geeft.

Oceniono na 5 z 5

Was verrast door het resultaat

Was verrast door het resultaat. Het trillen is wel eventjes wennen, voelt eerst niet ontspannend aan maar went wel. En de stretch geeft ruimte aan de nek. Ook al worden de schouders niet behandeld toch ervaar ik dat deze ook meer ontspannen zijn. Tot hier toe het beste toestel dat ik ervaren heb en heb al enkelen toegepast.

29 października 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat fijn om te lezen dat het toestel u zo heeft verrast. Het klopt dat het trillen in het begin even wennen kan zijn, maar goed om te horen dat het snel prettig aanvoelt en dat de stretch extra ruimte en ontspanning in de nek geeft. Ook mooi dat u merkt dat uw schouders meer ontspannen zijn, ondanks dat deze niet direct worden behandeld. Dat u het toestel tot nu toe als het beste ervaart, betekent veel voor ons.

Als u in de toekomst vragen heeft of advies wenst, dan staan wij graag voor u klaar.

Oceniono na 4 z 5

Net ontvangen volgens verwachting de…

Net ontvangen volgens verwachting de werking moet nog blijken.

13 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling volgens verwachting is aangekomen. Neem gerust de tijd om het product uit te proberen, het effect wordt vaak duidelijker na meerdere toepassingen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Het product voldoet niet aan de…

Het product voldoet niet aan de verwachtingen. Nu moet ik het zelf terugsturen naar China om mijn geld terug te krijgen. Het opsturen kocht maar liefs 87 euro heb ik uitgezocht.
Nu mag ik het product houden en 20 % korting krijgen, maar dat wil ik niet.
Houden of stikken.

11 listopada 2025

Odpowiedź od Soravie

Bedankt voor uw bericht Caspar.
Vervelend om te lezen dat uw ervaring niet naar verwachting is geweest. We willen dit graag netjes voor u oplossen en hebben daarom via Trustpilot extra informatie bij u opgevraagd, zodat we uw situatie goed kunnen bekijken en u persoonlijk verder kunnen helpen.

Zodra we uw gegevens ontvangen, kijken we meteen met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Oceniono na 1 z 5

Onmogelijk te bereiken voor retour

Hallo Soravie,
Na jullie meerdere keren via de e-mail en via Instagram benaderd te hebben, probeer ik het nu op deze manier.
Ik zou graag een retourformulier willen ontvangen zodat ik bestelling 11396 kan retourneren.
Ik hoor graag van jullie.
Dinfy van Laarhoven

Update 1 dag later:
!!!Bestel niet bij dit bedrijf!!!
Inmiddels heb ik via de e-mail reactie gekregen van Soravie naar aanleiding van dit bericht op Trustpilot.
Nadat je allerlei vragen hebt beantwoord over waarom je het product wil retourneren, volgt er een retour adres in China waarvoor de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Als ik dit invoer bij DHL zijn de verzendkosten €65.
Alternatief is dat je het product mag houden met 20 korting.

27 października 2025

Beste Dinfy,

Dank u wel voor uw bericht. We vinden het erg vervelend om te lezen dat u het gevoel had ons niet te kunnen bereiken. We willen dit graag verduidelijken: wij hebben helaas geen eerdere e-mails van u ontvangen op ons officiële supportadres support@soravie.nl
Het spijt ons dat dit zo overgekomen is.

We hebben u daarop zelf benaderd naar aanleiding van uw review, zodat we u alsnog persoonlijk konden helpen. Ons doel is altijd om samen tot een passende oplossing te komen die voor u goed voelt.

We blijven graag met u in contact om dit netjes af te ronden. U kunt ons rechtstreeks bereiken via support@soravie.nl, zodat we u snel verder kunnen helpen.

Oceniono na 5 z 5

Goed product wat doet wat er beloofd wordt

Prettig contact met klanten service

24 października 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat het product doet wat u ervan had verwacht en dat het contact met onze klantenservice prettig voor u was. We waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 4 z 5

"Ik heb jarenlang last gehad van nek-…

"Ik heb jarenlang last gehad van nek- en schouderpijn door mijn werk achter de computer. Fysiotherapie, massages en zelfs dure nekkussens brachten geen echte verbetering. Via een vriendin hoorde ik over Soravie en besloot ik de NeckFlow uit te proberen.Na een week dagelijks gebruik voelde ik voor het eerst echte verlichting. Het is lastig te beschrijven, maar je merkt gewoon hoe de spanning beetje bij beetje verdwijnt. De combinatie van warmte en zachte tractie werkt echt geweldig. Ik had eerst wat twijfels over de prijs, maar het is het absoluut waard.Daarnaast is de klantenservice erg professioneel. Ik kreeg binnen een dag reactie op mijn vraag over de levering, en alles werd keurig afgehandeld."

26 października 2025

Odpowiedź od Soravie

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en waardevolle review. Wat bijzonder om te lezen dat u na jarenlang nek en schouderklachten eindelijk verlichting ervaart met de NeckFlow. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als behandelingen en hulpmiddelen geen echte verbetering bieden, en het doet ons goed dat dit voor u wel verschil maakt.

Fijn dat de combinatie van warmte en zachte tractie u helpt om spanning langzaam los te laten. Uw feedback over de prijs en de klantenservice waarderen we enorm. We doen ons best om iedereen snel en professioneel te ondersteunen, en het is fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij altijd graag voor u klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej