Your final sale went faster than you anticipated but your company disappeared even faster. This is an ordinary, Chinese drop shipping "business". Good riddance. Too bad this lesson cost me Euro 100 bu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben aangenaam verrast over de kwaliteit van het toestel. Regelmatig doe ik beroep op kinesist, osteopaat, acupuncturist, fysische arts, dryneedling,...noem maar op. Nog maar 2 dagen, du... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Werden goed op de hoogte gehouden voor met de levering van het bestelde. Eenmaal binnen gelijk geprobeerd en het resultaat was zo als beloofd in de video filmpjes op you tube. Wij zijn zeer tevrede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stond aanvankelijk wat sceptisch tegenover het kussen maar toch de stap gewaagd. Inderdaad lange bezorgtijd maar wel dagelijks keurige updates van de reis. Het kussen is degelijk, voelt prettig. Nog... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Soravie zetten we ons met hart en ziel in voor het bevorderen van gezondheid, balans en levenskwaliteit. Ons doel is om jou te ondersteunen met innovatieve welzijnsoplossingen die écht verschil maken in je dagelijks leven.
Dane kontaktowe
Holandia
- Support@soravie.nl
- soravie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Tevreden!!!
Tot nu toe ben ik erg tevreden over het kussen! De levering duurde wat lang, maar het resultaat mag er zijn!

Odpowiedź od Soravie
Vooralsnog erg blij met de aanschaf
Vooralsnog erg blij met de aanschaf. Ontspant de pijnlijke spieren, nu nog afwachten of de spanningshoofdpijn weg blijft. Bijgevoegd boekje met oefeningen en tips is ook erg helpend wanneer je je houding wilt verbeteren

Odpowiedź od Soravie
Ik bestelde de Neckflow van Soravie…
Ik bestelde de Neckflow van Soravie omdat ik schouder en nekklachten heb. Het apparaat heeft na drie dagen al een gunstig effect.

Odpowiedź od Soravie
Neckflow, beste nekmassage ooit!
De Neckflow gebruik ik om mijn houding te verbeteren. De alternerende massage helpt mij bovendien om heerlijk te ontspannen.
De levering liet op zich wachten, maar het was zeker de moeite waard!
Wat problemen met de koerierdienst bij een andere bestelling, spijtig.

Bestelling Soravie
Het toestel lijkt goed te werken. Omdat ik reeds jaren nek en rugpijn heb, verwacht ik niet dat deze pijn na enkele keren te hebben gebruikt, volledig verdwenen zou zijn. Maar ik heb er goede hoop op. De leveringstermijn kon wel beter. Heb twee weken moeten wachten op pakket en niet drie dagen zoals er werd beweerd. Pakket moest wel van China komen.

Neckflow
Toestel werkte eerst niet omdat ik een verkeerde adapter gebruikte, moet namelijk 5V3A zijn, wat niet vermeld staat bij de instructies van de NeckFlow
Werd vrij snel geholpen via de mail en nu werkt alles 🔝

Odpowiedź od Soravie
Ik krijg juist hoofdpijn van de neck…
Ik krijg juist hoofdpijn van de neck flow en wilde het kussen terugsturen. Toen bleek het retouradres in China te zijn en de terugstuurkosten voor mijn rekening. Ik heb uit ellende het aanbod van de klantenservice geaccepteerd van een terugbetaling van 30% van de aankoopsom. Dit betekent dat ik 70% van het aankoopbedrag kwijt ben. Ik vind de reclame erg misleidend!

Niet tevreden
Ik heb deze besteld. Eén keer kunnen gebruiken, wat al niet veel voorstelde. Daarna op geen enkele manier weer aan de gang te krijgen. Chinese goedkope rommel die mooi wordt voorgesteld. Laat u niet vangen en koop zo een toestellen beter in de winkel waar je ze kan uitproberen.

Odpowiedź od Soravie
Twijfel is groot ikv ontspanning
Tot hier toe vind ik stand 1 en 2 te fel ...je krijgt precies electrische schokken en veel lawaai, zelfs met koptelefoon.
Hoe ervaren jullie die trillingen want is niet ontspannend.
Stand 3 is geweldig maar enkel deze stand gebruiken heeft geen nut.
Bedoeling is ganse programma toch.

Odpowiedź od Soravie
Zeer diepgaande massages met pulserend…
Zeer diepgaande massages met pulserend effect op de nekwervels

Odpowiedź od Soravie
Geen service! de advertentie wordt gesteld dat je…
In de advertentie wordt gesteld dat je je geld terug krijgt als het niet bevalt. Na 5 mails waarin me steeds een hogere korting wordt aangeboden als ik het houd, krijg ik nu een adres in China om het te retourneren!
Een absurd voorstel: opsturen naar China! Geen enkele garantie dat het goed aankomt. Bovendien peperduur om een pakket naar China te sturen. Op de website van Soravie staat duidelijk een adres in Nederland. Dit is alleen maar tactiek om het de klant zo moeilijk mogelijk te maken en geen geld te hoeven terug betalen. Schande!

Positief verrast
Ik zag de advertentie op Facebook en was best een beetje huiverig. Toch de stap gewaagd om te bestellen, na de positieve reviews van anderen. De communicatie is goed, de bestelling duurde wel langer dan verwacht, maar goed gecommuniceerd en bij vragen via de chat kreeg ik direct een duidelijk antwoord. Positief verrast door het kussen. Ik ben fan, nog maar enkele dagen in gebruik dus nog even afwachten hoe het verder gaat

Neckflow is goedgekeurd!
De site heeft een duidelijk aanbod en duidelijke product video's. Communicatie over de status van de bestelling is zeer goed. Vaker last van migraine en nekklachten, veel alternatieve geprobeerd zoals kinesist, osteopaat, dryneedling,..
Hiervoor heb ik de neckflow besteld. Dagelijks even gebruiken en na een tijdje verlicht dit zeker! Zeer aan te raden!

Niks bestellen!
Let op: de positieve reviews zijn nep. Je wordt opgelicht als je hier wat bestelt.

Odpowiedź od Soravie
Goede service met luisterend oor.
Soravie heeft een fijn product geleverd en heeft een luisterend oor voor feedback (het bijgeleverde snoer functioneerde niet voldoende, dit opgelost met eigen snoer, na een mailtje van mij en hun antwoord terug), het snelle reageren vanaf hun kant heb ik wel als positief ervaren.
Misschien toch maar meteen een goed snoer leveren?

Odpowiedź od Soravie
Al drie dagen geen hoofdpijn
Het duurde even voordat ik de neckflow ontving (13 dagen) en na de eerste keer gebruik (voor het slapen gaan) werd ik de volgende ochtend zonder hoofdpijn wakker! Ik gebruik hem nu 3 dagen en al drie dagen word ik zonder pijn wakker, echt een verademing!

Odpowiedź od Soravie
Fijn kussen; warmte stand erg ontspannend.
Fijn warmte kussen bij nekklachten. Prettige lighouding ook.
De massagestand met gefragmenteerde pulsaties vind ik niet zo fijn; ik prefereer een continue knijpende massage. De opblaasmassage is in potentie wel fijn vermoed ik maar vooralsnog niet voldoende ervaring mee opgedaan.
Ik heb er vertrouwen in dat dit mijn nekklachten (deels) zal verminderen.
Levertijd langer dan verwacht.

Odpowiedź od Soravie
NeckFlow weigert na twee keer gebruiken dienst, klantenservice stuurt mij met kluitjes in het riet
Al na twee keer gebruiken van het NeckFlow kussen weigerde het kussen dienst. Met geen mogelijkheid deed het nog wat het moest doen. Bij het inschakelen schakelde het product zichzelf direct weer uit. Ik heb direct via contact opgenomen met de klantenservice via de chat. De chatbot toonde zich empathisch en gaf antwoorden als ‘wat vervelend, dit is duidelijk een fabrieksfout, stuur een mail met beschrijving van het probleem en foto’s naar de klantenservice, dan gaan we dit oplossen, dit past niet bij de kwaliteit die we willen leveren. Excuses.’ So far so good. Ik heb direct de klantenservice gemaild met foto’s en video, zodat duidelijk is wat er gebeurt bij het inschakelen van het massagekussen. De eerste reactie was een wedervraag: ‘zit de stekker er wel in?’. Vanzelfsprekend zat die er in! De tweede reactie was opnieuw een wedervraag. ‘Heeft u al een ander snoer geprobeerd?’ Ook dat had ik al zonder succes gedaan. Ik hoop dat de volgende vraag is of ik mijn geld terugwil, want inmiddels is dat wat ik wil. Want ik voel mij inmiddels met een kluitje het riet ingestuurd, in de maling genomen en opgelicht. Want het product blijkt ondanks de url die eindigt op .nl ‘gewoon’ Chinese makelij blijkens de route die het kussen heeft afgelegd. Ik ben niet blij, zelfs niet een beetje tevreden. Heel teleurstellend!
Eén en ander is nog steeds niet opgelost. Ik heb een adapter ontvangen die ook geen soelaas biedt. Ik heb dat teruggekoppeld aan Soravie. En in plaats van mij aan te bieden het kussen om te ruilen, vragen ze mij wederom weer een andere adapter te gebruiken, daar weer een filmpje van te maken en op te sturen. Kortom, van het kastje naar de muur. En ik had zo gehoopt dat ik mijn nekklachten zou kunnen verhelpen. In plaats daarvan heb ik extra gedoe… 🥲

Kussen slaapt lekker
Heb het kussen nu 2 nachten, al zeer goed geslapen. Nog geen verschil in klachten, maar ik geef het zeker een eerlijke kans. Slaapt lekker. Jammer dat er geen kussensloop bij was zoals vermeld op de website. De verzending is ook erg lang onderweg geweest en er ontbreekt nog een deel van de bestelling waar ik nu al een tijdje niets meer van gehoord heb, jammer.

Doświadczenie Trustpilot