Rigtig god service, de handler på tingene lige med de samme. Hvis man bestiller garn fra sommerfuglens hjemmeside så får man den dagen efter, hvis man bestiller inden klokken 12:00 dagen før. Tusin... Zobacz więcej
Jeg er så tilfreds- både med det store udvalg af kvalitets garn og med jeres ekspedition Varerne er fremme dagen efter og det er virkelig skønt
Reakcja na opinię
god service , Jeg bestilte garnet mandag og dagen efter kunne jeg hente pakken og komme i gang med trøjen.jeg anbefaler glad og gerne Sommerfuglen til alle Hilsen Jytte J
Reakcja na opinię
Lynhurtig levering. Jeg ville bare ønske at I havde lidt flere garnfarver, jeg skulle faktisk bruge en lyseblå der var endnu lysere. Men det er ok, den kan godt bruges :-)
Napisane przez firmę
Sommerfuglen har eksisteret siden 1983 og har et kæmpe udvalg af strikkegarn, broderi og lækkert tilbehør til dit håndarbejde. Vi prioriterer en god, faglig betjening og har butik og webshop i midten af København.
Vandkunsten 3, 1467, København K, Dania
- mail@sommerfuglen.dk
- sommerfuglen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service, og dejligt dejligt garn. Sommerfuglen er helt i top klasse hos mig.

Odpowiedź od Sommerfuglen
Jeg køber meget broderigarn.
Jeg køber meget broderigarn.
Overskueligt og meget nemt at bestille.
Lynhurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse
Jeg bestilte strikkekit den ene dag, den næste dag kunne jeg hente det i pakkeshoppen, fantastisk hurtig betjening

Den dejligste butik
Den dejligste butik, telefonbetjening og meeeeget hurtig afsendelse.

Odpowiedź od Sommerfuglen
Tak for altid hjælpsom og venlig…
Tak for altid hjælpsom og venlig betjening, når nettet driller.

Det bliver ikke bedre
Det bliver ikke bedre !
Det bedste udvalg og lynhurtig levering.
Hurtig svar på mail - jeg er blevet godt hjulpet hver gang ! 🎉

Havde lavet en ordre
Havde lavet en ordre, senere på dagen en til, da jeg havde bestilt for lidt. De var så søde, at annullere begge, så jeg kunde oprette en ny ordre, med det hele.
Det kalder jeg god service. En dag vil jeg besøge butikken

Altid 5 stjerner til Sommerfuglen
Altid 5 stjerner til Sommerfuglen, både som webshop og fysisk butik.
Super flot sortiment.
Leise Tønnesen

Odpowiedź od Sommerfuglen
Ville ønske et andet fragt firma elles…
Ville ønske et andet fragt firma elles altid super betjening

Handel trykt hos Sommerfuglen
Jeg handler altid hos Sommerfuglen, fordi de er hurtige og de er flinke og hjælpsomme. Jeg føler mig tryk ved at handler hos dem. Jeg har aldrig haft problemer med en handel. Jeg kan varmt anbefale dem.

Odpowiedź od Sommerfuglen
PetiteKnit ændrede garnmængden og…
PetiteKnit ændrede garnmængden og Sommerfuglen fandt det nøgle jeg manglede og som var udsolgt online. Det kontaktede mig telefonisk, og nu har jeg alt det garn, jeg skal bruge. 1000 tak for fremragende kunde service. 🙏🙏🙏

Sommerfuglens garn og kundeservice
En mail fra "kundescore" blev fanget af spamfilteret, og den indeholdt samtidig et link. Den kombination valgte jeg at holde mig fra.
Men det, den bad om i overskriften - at anmelde Sommerfuglen - vil jeg gerne efterkomme.
Sommerfuglens garn er vidunderligt. En fantastisk uldkvalitet, og dybe, mættede farver som ædelstene.
Deres kundeservice er hurtig og venlig. Jeg havde et spørgsmål vedr. transport og fik et fint og konstruktivt svar.

Rigtig fin kundeservice
Rigtig fin kundeservice, da jeg havde købt for lidt garn. Det tog et øjeblik for den venlige medarbejder i telefonen at finde ud af, at de havde mere af samme garn med samme indfarvning, og jeg fik en fin guidning til at bestille det i webshoppen, så det kunne afhentes i butikken et par timer senere (af en bekendt, da jeg selv bor i Jylland, men næsten altid besøger den fine butik, når Keg er i Kbh.).

Great yarns and service
Ordered some yarn which arrived very quickly. Good customer service and communication. I would recommend them - both physical shop and online ordering.

Odpowiedź od Sommerfuglen
Sommerfuglen er bare så skøn en…
Sommerfuglen er bare så skøn en forretning -
Kæmpe vareudvalg, smukke ting, fine priser og en enestående service - alt i alt - bedre kan det ikke blive.

Lever virkelig op til navnet
Lever virkelig op til navnet
Sommerfuglen er let og fin. Hjemmesiden er god og nem. Varerne er i top til en ok pris.

Alt i skønneste orden.
Alt i skønneste orden.
Varene kom lynhurtigt og alt var som det skulle være. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Odpowiedź od Sommerfuglen
Har købt garn og tilbehør i webshoppen
Har købt garn og tilbehør i webshoppen, flere gange.
Varen jeg har bestilt, kommer hurtigt efter en dag eller to.
Kan kun anbelale Sommerfuglen.

Odpowiedź od Sommerfuglen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.