Ik had een fout gemaakt bij het bestellen. Dit werd direct gecorrigeerd. Ook de bijbehorende betaling werd meteen in orde gemaakt. Een zeer vriendelijke medewerker stond mij netjes en vriendelijk t... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Toppers zijn het bij Sodeal. Als je vragen hebt krijg je meteen iemand aan de telefoon. Beloftes worden nagekomen en soms nog extra, zoals onlangs toen ik gratis iets nageleverd kreeg wat ik zelf was... Zobacz więcej
Zelfs op een zondag bij het plaatsen van de bestelling komt er adequate hulp via de chat. Uiterst snelle en correcte levering. Materialen zaten goed verpakt. Ophangen wegens tijdgebrek nog niet kun... Zobacz więcej
2 delen extra besteld ivm met eerder gekochte set waar er enkele beugels erbij zaten die niet bij de ander beugels paste, 3 delen aan elkaar verbonden, 2 extra delen moeten kopen voor de beugels die... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online webshop voor huis & tuin producten. De beste kwaliteit en service.
Dane kontaktowe
Zuidledeplein 13, 9042, Desteldonk, Belgia
- 0032471426872
- info@sodealstore.nl
- sodealstore.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Degelijk systeem en goede customer support
Heb enkele maanden geleden het fietsophangsysteem gekocht, ondertussen hangen hier 4 fietsen aan, zonder dat er een naar beneden is gedonderd. Het systeem zelf oogt degelijk en is duidelijk sterk genoeg, de rubberen strip op de lat is een mooi detail dat de beugels goed op zijn plek houdt. De beugels kan je gemakkelijk verplaatsen om de ideale positie te vinden, mijn fietsen hebben nog nooit zo weinig plaats ingenomen.
Let wel, er is een verschil in de grote van de haken, bij twijfel ga voor de grotere MTB haken, want een koersfiets met een hogere velg paste niet in de kleinere haak in mijn geval. Dat misverstand is echter vlot afgehandeld via de customer support.
Alles verliep volgens afspraak
Alles verliep volgens afspraak. Snelle levering. Heel tevreden.
Zeer sterke support service, maar summiere montagehandleiding
Bij het melden van een defect onderdeel, had ik de volgende dag al het nieuwe onderdeel in huis. Erg goede en snelle support service dus.
Wel de tip om betere montage beschrijvingen te leveren (fietsen ophangsysteem), deze was zeeer summier wat er voor gezorgd heeft dat ik het 2x heb moeten monteren met onnodige geboorde gaten in de muur.
Super klantenservice
Ongelooflijk goede klantenservice, het bedrijf streeft absolute klantentevredenheid na, iets wat je nog zelden van die mate tegenkomt . Zonder twijfel bestel ik hier opnieuw!
Goede ervaring!
Bij Sodealstore vind je niet alleen ingenieuze opbergsystemen, maar ook een klantenservice die direct voor je klaarstaat. Van snelle levering tot kwalitatieve producten die efficiëntie en organisatie beloven. Een verademing in zowel product als service!
Ophangsysteem gekocht
Ophangsysteem voor gereedschap gekocht. Snel geleverd, goede stevige kwaliteit.
Snelle en correcte levering.
Binnen 24 uur ontvangen
Ophang systeem vbesteld om een fiets aan de muur te hangen vanwege ruimte gebrek. Binnen 24 uur ontvangen en gemonteerd
Mooi product en supersnelle levering!
Handig systeem voor de fiets
Handig systeem voor de fiets. Het wegklappen van de fiets zorgt voor extra ruimte. Kwaliteit lijkt goed. Fietsen hangen stevig. Ook een verademing dat er voor gekozen is om montage materiaal mee te leveren. Dat wordt helaas door heel veel leveranciers niet meer gedaan.
Efficiënt je fietsen opbergen
Via een collega kwam ik tot dit fiets ophangsysteem. Hij gebruikt deze ook en was er zeer tevreden over. Ik heb gekozen voor de variant met de kleine haken (alle soorten fietsen).
Sinds een jaartje wonen wij in een nieuwbouw huis. Helaas zijn de schuren van tegenwoordig klein en van hout. Hierdoor moeten wij zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte en kun je niet zomaar even dit systeem aan de muur monteren, omdat je het dan vast zet in een plaat/plank van 18 t/m 25 mm diep.
Ik heb dit opgelost door een balk van 14x4,4 cm horizontaal op de muur te monteren en vervolgens daaraan het systeem op te hangen. De balk heb ik vastgeschroefd aan de verticale steunbalken in de tussenmuur. Daardoor hangt het systeem nu met fietsen en al super solide aan de muur.
2 fietsen bleken wat strak in de haak te zitten, omdat de band en velg te diep zijn voor de kleinere haken. Ik heb dit aangegeven bij Sodeal en zij hebben gratis nog twee grotere haken opgestuurd, waardoor nu alles perfect past.
Wij zijn super positief over niet alleen het ophangsysteem, maar ook het bedrijf die erg vriendelijk en meedenkend is.
Wel raad ik aan om het ophangsysteem met de grotere haken te bestellen, zodat alle fietsen (ongeacht de grote van de velg en band) zullen passen.
Een opgeruimd huis maakt toch iedereen blij?
Ingenieuze producten om je huis/schuur op te ruimen of organiseren! Ik heb deze zelf gebruikt in mijn tuinschuurtje, bv om mijn gereedschap op te hangen en mijn racefiets.
Daarbij zijn de spullen van hele goede kwaliteit met een duidelijke instructie hoe te installeren (heel eenvoudig) en een ongelofelijk snelle levertijd. Zelfs wat ik zondag bestelde werd al maandag geleverd :-)
De klantenservice is snel en correct. Zowel per mail als in de live chat. Het retourproces kan nog iets eenvoudiger georganiseerd worden, maar met die feedback gaan ze al aan de slag.
Snel, efficiënt.zoals een modern bedrijf dit doet. Prima!
Omdat alles simpel en direct verloopt
Onze vergissing rechtgezet.
We begingen zelf een vergissing bij onze bestelling, die daarna wel bijzonder efficiënt en klantvriendelijk werd opgelost door sodealstore. 's Avonds laat nog werden wij via de chatbox vriendelijk verder geholpen.
De geleverde bezemhouders beantwoorden trouwens ook geheel aan de verwachtingen.
Perfect! Zeer correcte firma!
Doświadczenie Trustpilot