Ik had een fout gemaakt bij het bestellen. Dit werd direct gecorrigeerd. Ook de bijbehorende betaling werd meteen in orde gemaakt. Een zeer vriendelijke medewerker stond mij netjes en vriendelijk t... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Toppers zijn het bij Sodeal. Als je vragen hebt krijg je meteen iemand aan de telefoon. Beloftes worden nagekomen en soms nog extra, zoals onlangs toen ik gratis iets nageleverd kreeg wat ik zelf was... Zobacz więcej
Zelfs op een zondag bij het plaatsen van de bestelling komt er adequate hulp via de chat. Uiterst snelle en correcte levering. Materialen zaten goed verpakt. Ophangen wegens tijdgebrek nog niet kun... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Online webshop voor huis & tuin producten. De beste kwaliteit en service.
Dane kontaktowe
Zuidledeplein 13, 9042, Desteldonk, Belgia
- 0032471426872
- info@sodealstore.nl
- sodealstore.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik had een fout gemaakt bij het…
Ik had een fout gemaakt bij het bestellen. Dit werd direct gecorrigeerd.
Ook de bijbehorende betaling werd meteen in orde gemaakt.
Een zeer vriendelijke medewerker stond mij netjes en vriendelijk te woord. Hij maakte, de door mijzelf gemaakte fout, netjes in orde.
Toppers zijn het bij Sodeal
Toppers zijn het bij Sodeal. Als je vragen hebt krijg je meteen iemand aan de telefoon. Beloftes worden nagekomen en soms nog extra, zoals onlangs toen ik gratis iets nageleverd kreeg wat ik zelf was kwijtgeraakt.
Op alle fronten 5 sterren !
Ophangen wegens tijdgebrek nog niet kunnen doen.
Materialen zien er wel degelijk en robuust uit.
Prima en snel geregeld..
Prima en snel geregeld..Minpuntje was dat ik vanaf te bestelling tot aan de levering geen enkele mail mocht ontvangen over de status van de bestelling
top geleverd Top product.
topservice en topkwaliteit
Na een misgelopen levering (door missing transporteur) alles nu goed geleverd vooral dankzij een top klantenservice van Sodeal. Snelle actie en reactie en goede opvolging. Ook kwaliteit van de rail (reeds 2e aankoop) is enkel maar aan te raden : efficiënt in gebruik en gebruiksvriendelijk om te monteren).
Luxe ophangsysteem.
2 delen extra besteld ivm met eerder gekochte set waar er enkele beugels erbij zaten die niet bij de ander beugels paste, 3 delen aan elkaar verbonden, 2 extra delen moeten kopen voor de beugels die op een andere plaats moeten komen.
Misschien een idee om de klant zelf het setje bij elkaar kan uitkiezen!
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf. Was betaalnota kwijt. Kreeg via chat 's avonds geen antwoord. Maar werd daarna gebeld en ben super geholpen.
Lang leve de familiebedrijven die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan!
Want een fijn bedrijf is dit
Want een fijn bedrijf is dit! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik niet direct een bevestiging in mijn mailbox. Ik had via het contactformulier hier een vraag over gesteld en kreeg direct een ellthe van een bijzonder vriendelijke man. Hij bevestigde de bestelling (die al verstuurd was) en zorgde dat ik alsnog de mail kreeg. Vandaag het systeem opgehangen in de schuur en het voelt heel degelijk en solide aan. De fietsen hangen netjes en veilig.
BeGoede service en goed product,goede communicatie en snel…
Besteld ,goede communicatie en snel geleverd.
Is een kado dus product nog even afwachten. Maar ziet er goed en solide uit.
Ik had een verkeerd product besteld en…
Ik had een verkeerd product besteld en na een mailtje stuurde ze mij direct het juiste product. Hele goede service!
Snelle en goede levering.top.
uitstekende klantenservice
uitstekende klantenservice: op zondag melding gemaakt van enkele onvolmaaktheden in panelen, zo goed als ogenblikkelijk reactie en in de loop van de week een perfect pakket mogen ontvangen. Ik denk dat nòg beter doen bijna onmogelijk is!
Uitermate tevreden met de fiets steun
BEZORGING VOOR DE VERKEERDE VOORDEUR…
BEZORGING VOOR DE VERKEERDE VOORDEUR BIJ DE BUREN ACHTERGELATEN ZONDER IETS TE MELDEN
GELUKKIG OP TIJD THUIS GEKOMEN VOORDAT HET WEGGENOMEN KON WORDEN DOOR ONBEVOEGDEN.DUS!!!!

Odpowiedź od SODEAL
Heel correct