Zadelman Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering na bestelling, mooi product. Bijgekochte toebehoren sleutel, ledervet en zadelhoes kwamen toe in een mooi stoffen zakje. Ben het zadel nog aan het inrijden, maar merk al een enorme... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Naast de perfecte kwaliteit van het zadel werden ook mijn vragen duidelijk beantwoord. Geen onzin, maar professionele kennis van zaken. Ik heb er inmiddels al honderden kilometers mee gefietst en het... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  2. Sklep rowerowy

Napisane przez firmę

Fiets langdurig comfortabel op een uniek leren fietszadel van 𝗭𝗮𝗱𝗲𝗹𝗺𝗮𝗻 ©. Ontworpen en geproduceerd in Nederland. Leer ademt, vormt zich naar je lichaam en heeft een exclusieve uitstraling. Zadelman gelooft dat er ruimte is voor een Nederlands fietszadelmerk dat de karakteristieke eigenschappen van leer combineert met een modern en sportief uiterlijk. Zadelman is opgericht met als doel een modern Nederlands leren fietszadel op de markt te brengen. Hoewel leer een klassiek en relatief duur materiaal is ten opzichte van kunststof, is het het meest comfortabel. Zadelman heeft de overtuiging dat leer bij uitstek geschikt is als basismateriaal voor een fietszadel. Het is ademend, vormt zich naar de contouren van je lichaam en warmt tijdens het fietsen niet op. Leer is op de lange duur het meest comfortabele en duurzame materiaal. Nederland is het fietsland bij uitstek. Wij geloven dat er ruimte is voor een Nederlands zadelmerk dat de karakteristieke eigenschappen van leer combineert met een modern en sportief uiterlijk. Zadelman heeft alle unieke eigenschappen van leer verenigd in een serie moderne en comfortabele fietszadels. Leren fietszadels van zadelman zijn uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Zadelman maakt van het belangrijkste contactpunt met je fiets een echte eyecatcher. Met onze zadelmodellen vind je altijd een zadel dat goed past bij jouw fiets en zitpositie. 𝗭𝗮𝗱𝗲𝗹𝗺𝗮𝗻. 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗖𝘆𝗰𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗼𝗺𝗳𝗼𝗿𝘁.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 97

Napisz recenzję

Omruilen zadel

Ik had in eerste instantie voor de Tour versie gekozen, deze beviel op mijn fiets niet, na overleg kon ik deze zonder problemen omruilen voor de Modern versie, deze bevalt een stuk beter.

10 lipca 2026

Supersnelle levering

Supersnelle levering ! Ik heb 4 jaar gefietst met een foam/gelzadel van Terry tot grote tevredenheid overigens maar deze werd wat zachter na deze tijd. Ik vond het na het lezen over jullie zadels interessant dat het een mooi ,eerlijk en Nederlands product is en de moeite waard om het te proberen. Geen spijt! De eerste kms is het even wennen maar nu na zo n paar honderd kms zit t als gegoten na m een keer te hebben te hebben opgespannen,geen zadelpijn en hoop er nog lang plezier van te hebben.

Oceniono na 5 z 5

Oud Hollandse kwaliteit in nieuw jasje

Mijn zadel werd in twee dagen geleverd!
Heb zo’n dertig jaar op een Lepper gefietst maar dat zadel past (ook technisch) niet op mijn nieuwe elektrische fiets. Daarin tegen deze Zadelman perfect, heel blij mee

19 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Mooi Nederlands product van goede kwaliteit en comfort

Mooi Nederlands product. Snelle levering en after sales goed op orde. Instructies zijn goed en prachtige kwaliteit. In het begin stug zadel, maar na paar langere ritten zit het als gegoten en zit je als een vorst. Je moet ff doorbijten in het begin, maar nu erg blij met dit mooie zadel. Ook als het heet is, geen brandend zitvlak.

5 czerwca 2026

Snelle levering na bestelling

Snelle levering na bestelling, mooi product.
Ben het zadel nog aan het inrijden, maar merk al een enorme verbetering na een half uurtje fietsen...

Oceniono na 5 z 5

Heel mooi zadel ben er zeer tevreden…

Heel mooi zadel ben er zeer tevreden mee , moet het alleen nog even inzitten wat een aantal km duurt .
Hou van een stevige zit en goede zit gaat helemaal goed komen. Goede service en snel geleverd, Bedankt en groetjes, Nico Lathouwers

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel Nico voor de uitgebreide review! Het duurt inderdaad even voordat het zadel zich helemaal naar jouw houding gevormd heeft. Fijn om te horen dat je positief bent over de service😊 Graag wensen we jou veel plezier met jouw nieuwe zadel.

Oceniono na 4 z 5

1 min puntje...werd zaterdag 28/6…

1 min puntje...werd zaterdag 28/6 geleverd door PostNL...Krijg ik een uur later mail van PostNL..Levering vertraagd...Pas ontvangen op 1/7.

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel Peter voor de beoordeling. Vervelend dat het zadel niet binnen het verwachtte tijdsbestek is geleverd. In dit geval zien we dat er een vertraging is geweest bij PostNL. Dat is helaas buiten onze invloedsfeer om.

Wij dragen de bestelling altijd zo snel mogelijk en vaak al binnen één werkdag over aan de vervoerder, in dit geval PostNL. Zij leveren de pakketten in Nederland in de regel binnen één werkdag af, maar om verschillende redenen kan daar soms wel wat vertraging in optreden. Fijn te vernemen in ieder geval dat het zadel inmiddels bij je is aangekomen en we wensen je veel fietsplezier op jouw Zadelman zadel!

Classic zadel gekocht

Classic zadel gekocht. Zit heerlijk en snel ingereden.
Bezorging was zoals het hoort: snel en goed.

11 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel voor de goede beoordeling! Graag wensen we je veel fijne kilometers toe op jouw nieuwe Zadelman Classic🚲

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling. Snelle verzending. Pakket goed ingepakt. Goede gebruiksaanwijzing. Wel linker kant van het zadel drukt nog wel op een pijnpunt van het achterwerk. Het zijn links en rechts twee bobbels in het zadel waar de veren zitten. Kan je dat herinstellen? Nog wel niet veel kunnen rijden met het zadel.

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel voor de uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat je positief bent over de service van Zadelman. Wij helpen u graag verder via de mail: service@zadelman.com. Als u naar dit mailadres nogmaals hetzelfde probleem mailt en indien mogelijk ook foto's van het zadel erbij voegt, helpen we u daar verder!

Prima kwaliteit zadel

Prima kwaliteit zadel. Mooi leder! In het begin een beetje hard maar je voelt al dat deze lekker zit.
Snelle levering!

22 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel Frank voor de positieve beoordeling. Het klopt inderdaad dat het even duurt voordat de hardheid verdwijnt en het zadel zich helemaal naar jouw houding heeft gevormd. Graag wensen we jou veel fijne kilometers toe met jouw nieuwe zadel!😊

Oceniono na 5 z 5

Na jaren lange afstanden fietsen…

Na jaren lange afstanden fietsen (Brooks) nu verder op Zadelman. Als Randonneur en langeafstandsfietser blij met mij lederen zadel!

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Hartelijk bedankt Henk voor de goede review, graag wensen we jou veel veilige kilometers toe met jouw nieuwe zadel🙂

Prima snel en duidelijk

Prima snel en duidelijk , kleine rit ,maar net 50 km op gefietst en moet zeggen dat ik naar positieve kant op gaat beetje vroeg nog om daar uit af geleiden top is . Maar denk voor nu wel

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel John voor je uitgebreide beoordeling! Goed om te horen dat het zadel na 50 kilometer al beter zit. Graag wensen we jou veel plezier met jouw Zadelman zadel😊🚲

Oceniono na 5 z 5

Het is even passen en meten.

Het is even passen en meten maar hij zit nu goed. Nu kilometers maken 👍🏼

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Zadelman

Dankjewel voor de review! Het klopt inderdaad dat het even duurt voordat het zadel helemaal naar jouw zithouding is gevormd. Veel veilige kilometers toegewenst op jouw nieuwe zadel😊🚲

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej