Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik merk dat de 60L cilinders van Sodastream de laatste tijd aanzienlijk minder lang meegaan dan voorheen, ondanks hetzelfde gebruik. We gebruiken Sodastream nu al verschillende jaren maar waar we vroe... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik heb een SodaStream DUO met glazen karaffen en loop tegen een frustrerend probleem aan: de dop loopt na gebruik zo vast dat ik hem met één hand niet meer open krijg. Ik ben een waterpomptang moe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een Sodastream besteld als verjaardagscadeau, maar bij het uitpakken bleek dat de doos enkel een cilinder en de “gratis siroopflessen (actie)” bevatte. Het toestel zelf en de herbruikbare f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb in mei 2025 een sodastream duo aangeschaft. Na een jaar van gebruik ontstonden er complicaties waarbij ik beroep heb gedaan op mijn garantie. De medewerkster van Sodastream (Azize) heeft mij ze... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca i producent napojów

Napisane przez firmę

SodaStream wil een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Met een SodaStream bruiswatertoestel wordt kraanwater in een handomdraai bruisend water. Dat is lekker, makkelijk én duurzaam! SodaStream is actief in 46 landen en wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. SodaStream houdt zich daarbij aan de hoogste internationale normen voor kwaliteit, ontwerp en productie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Wat een super bedrijf is dit

Wat een super bedrijf is dit. Hadden problemen met het openen en sluiten van het apparaat. Ging zo zwaar, dat je er blessures van aan je hand kreeg. Via de hele vriendelijke dame bij de klantenservice is het top opgelost. We genieten weer van de bubbels. Dank Funda van de klantenservice; je bent goud voor het bedrijf én de klant! 👍

29 listopada 2022

Beste Ronald,

Heel erg bedankt voor de positieve reactie! Heel erg fijn om te horen!
Veel bruisplezier toegewenst!

Van teleurstelling naar tevredenheid

I had just bought a new gas bottle and when I got home the sodastream was not working. I was looking for a new holder without a gas bottle on the sodastream website, and sent them an email asking if they could deliver it. Then I received an email back asking if I could give my phone number, so they would see if the defect could be solved. Great, I got a call back and it's all working again. Perfect! A great service.

17 listopada 2022

Hi Francine,

Thank you so much for yourkind words! We are very glad to hear this.
Enjoy your sparkling SodaStream beverages!

Sparkling regards,

Wat een goede service!

Ik ben een rubberen ring van de soda stream verloren. Online moeilijk te verkrijgen. Nadat ik de klantenservice van soda stream een berichtje heb gestuurd, krijg ik een ring gratis thuis opgestuurd. Wat een goede service!

10 listopada 2022

Beste Marleen,

Wat super fijn om te horen! Heel erg bedankt voor deze mooie en positieve woorden.

Heel veel bruisplezier toegewenst!

Jill,

Fantastic Service!

What a great, fantastic service. Cooperative, trying to do a video assistence to help me solving my Soda leaking problem. It couldn’t be solved, and I received an email with returning instructions. Sending to Sodastream was for free. It took a few days and I received a big package with a complete new Sodastream Duo, with cylinder and bottles plus some syrup. It felt like Santa Claus. I’m very enthusiastic about Funda and her colleagues of Customer service, thank you all!

4 listopada 2022

Dear Rick,

Thank you so much for the super kind words! We are very glad to hear this.

Enjoy your SodaStream DUO!

Sparkling regards,

Oceniono na 5 z 5

top opgelost hadden dit niet verwacht…

top opgelost hadden dit niet verwacht maar echt top gedaan.. heel erg bedankt voor de goede service.
kasparus biebrouwerij nagele

7 listopada 2022

Beste Kasper,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor het enthousiasme en de leuke woorden.

Oceniono na 1 z 5

Nu al de tweede maal dat SodaStream mij…

Nu al de tweede maal dat SodaStream mij vraagt om het bewijs dat ik de ruil cilinders wel heb opgestuurd.
Als je dit bewijs dus niet kan tonen moet je betalen !!!
Of het is een enorm zooitje bij SodaStream of het is een verdien model en zijn het oplichters.
Kies zelf

5 listopada 2022

Beste,

Wat vervelend om te horen. Als eerste onze excuses voor de ontstane situatie. Graag komen we met u in contact om het bovenstaande op te lossen. Wij zouden u vriendelijk willen vragen om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website: https://support.sodastream.com/hc/nl/requests/new?ticket_form_id=360004483173
of via het nummer 0800-0223637.

Bij voorbaat dank.

Top service

Sodastream werkte niet naar behoren, maar dit is keurig door hen opgelost. Apparaat werkt nu super en ben er erg blij mee.

Goed product en hele goede service!

2 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Een financiële bijdrage aan een wereld zonder wegwerpplastic

Enige tijd naar tevredenheid gebruik gemaakt van Sodastream. Echter, recentelijk hebben wij per abuis te vroeg twee ruilcilinders besteld, waardoor wij nog geen lege cilinders beschikbaar hadden om deze binnen 14 dagen te retourneren. Nu wij de cilinders alsnog willen retourneren, zijn deze op basis van wat kleine lettertjes door ons gekocht en buiten het ruilsysteem gevallen. Er is per cilinder 15 euro ingehouden voor licentiekosten en voor het retourneren buiten de 14 dagen periode wordt slechts 2 euro vergoed. Kortom, Sodastream heeft haar twee cilinders alsnog terug met daarbovenop 26 euro als extraatje voor licentiekosten. Zo hebben wij toch weer een mooie bijdrage geleverd aan een wereld zonder wegwerpplastic! Helaas was deze bijdrage vooral financieel van aard.

1 listopada 2022

Top service

Top service! Had problemen met het schroefdraad van mijn oude Sodastream, maar dat is heel netjes opgelost door de klantenservice. Kunnen veel bedrijven wat van leren!

12 października 2022

Hi Milan,

We zijn erg blij om dit te horen! Heel erg graaggedaan en heel veel bruisplezier!

Oceniono na 5 z 5

Apparaat lekte na verloop van tijd…

Apparaat lekte na verloop van tijd tijdens het koolzuur vullen van de fles water. Werd steeds erger. Uiteindelijk contact met sodastream nl contact opgenomen. Per mail uitgelegd wat het probleem was. Paar keer heen en weer gemaild en uiteindelijk apparaat opgestuurd. Week later een nieuwe versie van de sodastream opgestuurd gekregen. Ben heel tevreden

29 września 2022

Mijn nieuwe cilinder gaf geen co2

Mijn nieuwe cilinder gaf geen co2. Na mail contact met sodastream kon ik de cilinder kosteloos opsturen en kreeg ik per ommegaande een nieuwe teruggestuurd. Met als extraatje een fles smaakje cadeau.
Zeer tevreden klant. M.Majoor

29 września 2022
Oceniono na 5 z 5

De indrukknop van mijn Sodastreamer was afgebroken. Na contact met Sodastreamer opgenomen te hebben, heb ik het apparaat (kosteloos) opgestuurd ter reparatie. Ik kreeg meer terug dan ik verwacht had. namelijk een volledig nieuw apparaat met toebehoren.
Mijn dank.
John

21 września 2022

Problem? Solved!

We had a problem with carbonating (there was no pressure build-up), but it was solved perfectly! It took a bit time to handle the issues we had, but SodaStream suprised us beyond our expectations!!

29 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Hoe jaag ik mijn klanten weg?

Echt ongelooflijk dat een commercieel bedrijf zo laks is en met zichtbare onwil te werk gaat als het gaat om het verlenen van service op een duur apparaat.
Op 16 juni is het drama van de ingeleverde koolzuurcilinder begonnen. Op 24 augustus is het afgehandeld.
Ik heb tientallen mails en letterlijk tientallen brieven (Naar antwoordnummer, dat wel) gestuurd naar Breda.
6x heb ik een mail terug gekregen:
"We zijn er mee bezig.
De betalingen gaan hier 1x per maand de deur uit.
Zit in de post"
Etc.
Nu heb ik eindelijk het geld binnen.
TWEE hele Eurootjes.
Inmiddels ben ik naar Blokker gegaan en heb daar een cilinder van het eigen merk van Blokker gekocht.
Is 100% uitwisselbaar en 3 Euro goedkoper dan een cilinder van SodaStream.

26 sierpnia 2022

Met Dirk en Sodastream

Met Dirk hier en ben super tevreden met mijn probleem bij het schoonmaken van de sodastream flessen die krom waren getrokken door het warme/hete water uit de kraan , zonder blik of blozen kreeg ik nieuwe flessen Proficiat echt Top zeen bedankt .

22 sierpnia 2022

Uitstekende service!

Mijn soda stream crystal deed het niet meer na een harde knal. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en kon het kosteloos opsturen ter reparatie of vervanging.
Gisteren een nieuwe soda stream DUO ontvangen. We zijn er heel blij mee want het was een groot gemis in de korte periode dat we de soda stream niet konden gebruiken.
Ter compensatie ook 2 glazen flessen omdat de flessen die ik heb voor de crystal niet bruikbaar zijn voor de DUO.
Uitstekende service en snel antwoord op mijn emails. Een ‘thumbs up 👍🏻‘ voor het klantenservice team!

17 sierpnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej