Social Compass helpt ons bij de online aanwezigheid. Zijn daar erg tevreden over. Ze verzorgen voor ons de Facebook en Google advertenties die bijna dagelijks nieuwe leads opleveren. Daarnaast verzorg... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een ontzettend fijne samenwerking. Op elke mail een vriendelijke antwoord. Wij waren nogal sceptisch, omdat onze samenwerkingen met anderen op marketing gebied niet altijd goed bevallen zijn. Maar So... Zobacz więcej
Via Google bij Social Compass terecht gekomen. Was aanvankelijk een beetje sceptisch over of dit daadwerkelijk groei zou creëren met kwalitatieve volgers en om ze toegang te geven tot mijn account. Ze... Zobacz więcej
Wat een domper is dit geweest zeg! Na lang overwegen toch een poging gewaagd, maar wat een nare ervaring. Voor je aangemeld bent persoonlijk contact, vervolgens automatische mailing en geen persoon... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Ze geven goed advies
Doen wat ze beloven
Pagina groeit goed en de volgers passen bij onze branche. Doen wat ze beloven en ben erg tevreden.
1 maand de diensten van social compass…
1 maand de diensten van social compass uitgeprobeerd. Kreeg al snel het gevoel dat ze met bot werken. Verder vond ik het heel jammer dat ik mijn groeimanager, die in Mexico zit, niet direct kon spreken om het een en ander te bespreken.
Gedreven team met kennis van zaken
Prettig samengewerkt met Social Compass waarin de gedrevenheid en kennis van zaken evident was. Goede communicatie en afstemming om zo tot gesteld doel te komen.
fijne communicatie en top resultaat!
Ik maak nu al enige tijd gebruik van de diensten van Social Compass en het is in één woord top!
Als eerste hebben ze afgelopen jaar mijn website gebouwd, nog mooier dan mijn wensen en dat krijg ik dan weer vaak van mijn klanten te horen. Hij is goed zichtbaar, draait goed op alle apparaten en ik kreeg een heldere instructie over hoe ik zelf dingen kon aanpassen/toevoegen. En als ik er eens niet uit kom dan kunnen zij het snel voor mij regelen.
Sinds afgelopen Mei beheren zij ook mijn Instagram, en dat groeit enorm! Ik heb zelf weinig met Instagram, maar na herhaaldelijke adviezen van meerdere ondernemers had ik toch maar besloten er iets mee te doen. Maar niet zelf, want daar heb ik geen tijd voor.
Perfect hoe Mischa en Alain en hun team de boel oppakken en in korte tijd zorgen voor een professionele tijdlijn en echte, geïnteresseerde volgers.
Ze geven helder weer wat je kan verwachten en geven ook tips om het zelf nog te boosten d.m.v. bijvoorbeeld een Reel of een verhaal.
Ik kan daarom niet anders zeggen dat ik super blij ben met hun diensten en hoe zichtbaar ik online ben geworden.
Bedankt mannen!
Amazing support and achieving fantastic…
Amazing support and achieving fantastic results in a short period of time. Very happy with this collaboration and recommend them to anyone who wish to grow their Instagram account.
Super content van de resultaten.
Super content van de resultaten.
Ook super snelle en goede service.
Ook schakelen ze snel als er moet bijgestuurd worden.
Ideaal voor startende bedrijven
Social Compas hielp me om mijn beginnende Instagrampagina voor ons bedrijf een mooie start te geven naar aantal volgers en potentiële klanten. Door middel van het krijgen van echte volgers in onze doelgroep zagen we ook onze verkoop stijgen.
Bedankt.
Ik ben heel blij met Social Compass
Ik ben heel blij met Social Compass. Instagram is zo lastig te begrijpen vind ik, het verandert constant en nu ik bij social compass ben voel ik dat ik niets mis.
Als ik een e-mail stuur antwoorden ze heel snel, ze zijn duidelijk en goed bereikbaar en in het Nederlands.
Ik heb meer tijd nu om me bezig te houden met mijn werk, wat ik heel graag wil. Ik vond het heel spannend om mijn Instagram account zo te delen, nog steeds vind ik dat, als ik iets niet begrijp of vragen heb door dat ze goed bereikbaar zijn voel ik me telkens gerustgesteld.
Aanrader!
Persoonlijk en doelgericht
Prettig en persoonlijk contact met Alain. Snelle opvolging en goede kwaliteit van nieuwe volgers!
Excellent service door Alain en Mischa
Excellent service door Alain en Mischa, ze zorgen voor een zeer persoonlijke touch met effectief resultaat.
De communicatie verliep prettig en het…
De communicatie verliep prettig en het aantal volgers steeg goed! Ik vond het alleen jammer dat ik heel veel mensen ging volgen die ik normaal gesproken niet zou volgen. De volgende keer zou ik voor een DM service gaan, waarbij er niet gevolgd en ontvolgd wordt.
Very good and professional company
Very good and professional company. From the start till now their communication and service was excellent.
Social Compass is betrokken!
Social Compass is betrokken en hebben zich goed op onze fashionproducten ingeleefd. het team oppert ideeën, verbetervoorstellen en geven duidelijk aan wat, wanneer, wie, etc... Er wordt tijdig geëvalueerd, ingesprongen op onverwachte gebeurtenissen en ze geven duidelijke samenvattingen van hun werkzaamheden en resultaten. Ze zijn o.a. gefocust op het laten groeien van je bedrijf met relevante volgers op social media die écht waardevol en passend zijn bij het merk. Het afwisselende online en persoonlijke contact met Social Compass ervaren we als professioneel en zeer prettig.
Mijn instagram heeft een enorme boost…
Mijn instagram heeft een enorme boost gekregen dankzij social Compass, heel dankbaar en een fijne samenwerking
We zijn zeer tevreden over de groeiservice
We zijn zeer tevreden over de resultaten die de samenwerking met Social Compass ons heeft opgeleverd. We zien ons bedrijf effectief groeien op instagram, terwijl wij ons kunnen richten op de content. Een ideale combinatie! Bovendien staat Social Compass steeds ter beschikking om vragen onmiddellijk te beantwoorden en te zoeken naar een model op maat.
Social Compass (great company)
Social Compass is a great platform for people that wanna do more with instagram in every way they help you through emails and they know the limit in how much you can grow for your page...
Snelle groei!
Social Compass is daar om de groei op Instagram te verzorgen en jij hoeft nergens meer over na te denken. Het is heerlijk als je snel wilt groeien en de mannen achter het team reageren ontzettend snel. Heel fijn. Er wordt dus meegedacht
Ik ben blij dat ik ben gestart met de…
Ik ben blij dat ik ben gestart met de Instagram cursus van Social Compass. Heel veel geleerd en echte de moeite waard. Daarnaast krijg je snel antwoord op vragen van het team. Raad het zeker aan.
Maak gebruik van Social Compass voor de groei van mijn account. Pagina groeit stabiel en de klantenservice is erg snel en uitgebreid. Kwaliteit volgers zijn goed, erg tevreden dus.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.