Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

De cursussen die iedereen krijgt aangeboden gaan niet alleen om bepaalde cijfers te halen! Ze kijken ook vooral naar de persoon zelf, hoe ze jou kunnen helpen in het algemeen jou doel te bereiken. De... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik begon net aan een nieuwe baan als junior business controller toen ik startte met Ecomdomination. Ik ben nu 3 maanden bezig met het programma! Voordelen van dit programma zijn: - Opge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja interaktywna

Napisane przez firmę

De absolute #1 plek voor mensen in NL & BE die meer uit het leven willen halen en klaar zijn met de 9-5 grind. Hier kunnen ze voor zichzelf kiezen en de nummer één community voor beginnende en ervaren E-commerce ondernemers vinden. Wij leggen niet alleen de focus op het bouwen van een online bedrijf. Ook focussen we ons op het worden van een echte ondernemer. Wat in de ogen van de eigenaar Daniel Schotman een veel belangrijker aspect is dan het leren van E-commerce.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Voor mij voelde dit traject uiteindelijk als de nachtmerrie van elke ondernemer

Daniel heeft mij beloofd dat mijn onderneming 5x zou groeien. Helaas is dit zelfs na 6 maanden niet waargemaakt; er is geen enkele nieuwe klant bijgekomen.

Ik had verwacht veel advies te ontvangen op basis van zijn kennis en ervaring, maar de informatie die ik kreeg had ik grotendeels ook zelf kunnen vinden via ChatGPT.

Ondanks dat Daniel zelf aangaf dat hij er meer van had verwacht, ben ik – in plaats van gegroeid – vooral veel geld kwijtgeraakt, zonder enig resultaat.

Ook zijn onze gesprekken via Teams door hem opgenomen. Toen ik later om deze opnames vroeg, bleken ze niet meer beschikbaar. Gelukkig heb ik nog wel eigen bewijs maar dit blijft iets waar ik niet op zat te wachten. Voor mij was dit een teleurstellende investering.

Voor mij voelde dit traject uiteindelijk als de nachtmerrie van elke ondernemer: een hoge investering, geen opbrengst, en veel verloren tijd en vertrouwen.

16 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Waar het voor mij allemaal begon

Ik begon bij Daniel vanaf en voelde meteen de klik tussen ons. Hij heeft mij zowel tips in mijn business als in mijn persoonlijk leven gegeven zonder ooit een oordeel uit te spreken. Mijn gedachten bij het begin van het programma waren sceptisch maar Daniel gaf mij al snel vertrouwen en heeft mij begeleid in mijn onderneming op bol en al snel zag ik de resultaten naar voren komen. Ik raad Daniel zeker aan naar ondernemers toe die echt willen groeien en all in willen gaan. Dankjewel voor de fijne samenwerking zonder jou zou ik niet staan waar ik momenteel sta.

4 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Super tevreden met de coaching van EcomDomination

4 maanden geleden ben ik gestart met mijn traject bij EcomDomination. Ik ben dit traject gestart omdat ik meer hulp wou bij het verkopen op bol van iemand met veel ervaring. Ik liep tegen dingen aan en heb de knoop doorgehakt om samen met Daniël in zee te gaan.

4 maanden later ben ik super blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb super veel geleerd en net mijn eerste product via de EcomDomination strategie succesvol kunnen lanceren. Alle kennis die ik heb opgedaan kan ik meenemen binnen niet alleen bol.com maar mijn gehele carrière als ondernemer.

29 lipca 2025

Eerste meeting gehad

Eerste meeting gehad. En meteen raak met een aantal waardevolle tips. Totaal niet geforceerd gesprek gehad. Het is duidelijk dat Daniel je gewoon wilt helpen en totaal niet streeft naar uitbuiterij.

7 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Deze coach helpt jou verder!

Met ervaring en het kijken van Youtube-videos dacht ik al veel kennis in huis te hebben om succesvol te zijn met online verkopen. Alleen juiste keuzes worden op details genomen en de coaches van dit traject helpen om hierbij de juiste afweging te maken. Dit zorgt niet alleen voor een zelfverzekerd gevoel, maar ook dat het geld goed geïnvesteerd wordt. Daarom zou ik deze cursus altijd aanraden voor iedereen die hardwerkend is en eigen verantwoordelijkheid kan dragen. Voor nu 4 sterren omdat ik nog meer uit de cursus kan halen en dit eerst wil ervaren. Maar voor nu kan ik alleen maar zeggen: ga met deze cursus aan de slag!

27 stycznia 2025

Hele goede coaching!!

Daniel, en vanuit zijn team Chiel, hebben mij ontzettend geholpen met het opzetten van mijn droom. Ik had al lang het idee om een business te beginnen en zag wel veel potentie om dit te doen met het verkopen op bol.com. Daniel en Chiel hebben mij vanaf het begin super goed begeleid en met iedere vraag kan ik bij hun terecht. Ze zijn beide erg ervaren en kunnen je ook echt helpen.
In het begin van mijn zoektocht kwam ik meerdere coaches tegen. Ik koos uiteindelijk voor Daniel omdat hij erg oprecht en eerlijk over kwam. Dit gevoel bleek juist te zijn en heb ik toentertijd zeker de juiste beslissing gemaakt!
Na 5 maanden draai ik nu 3k omzet per maand en weet ik zeker met hun coaching dat dit alleen maar gaat groeien!
Bedankt!!

19 września 2024

Uitstekende begeleiding en…

Uitstekende begeleiding en ondersteuning van Ecom Domination!

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Ecom Domination, en ik ben ontzettend tevreden over hoe zij mij hebben geholpen. Toen ik begon, had ik wel ideeën om producten op bol.com te verkopen, maar totaal geen ervaring of een duidelijk plan van aanpak. Dankzij de begeleiding van Ecom Domination heb ik enorm veel geleerd over het proces en de strategieën die nodig zijn om succesvol te verkopen.

Ze hebben me stap voor stap laten zien hoe ik mijn verkoop op bol.com kon opzetten en optimaliseren. Hun cursus en ondersteuning waren niet alleen informatief, maar ook erg praktisch en gericht op resultaat. Inmiddels verkoop ik mijn producten op bol.com, en dat had ik zonder hun hulp niet zo snel kunnen bereiken.

Als je serieus bent over succesvol worden als verkoper op bol.com, kan ik deze cursus absoluut aanraden. Ecom Domination biedt alles wat je nodig hebt om goed voorbereid te starten!

18 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Van vreemde eend, naar een volle agenda

Eind 2023 wist ik dat ik niet langer verder wilde met het werk wat ik toen had. Het vak vond ik nog leuk, maar niet op de manier waarop ik het uitvoerde. Ik wilde het anders doen, maar hoe ik dat vorm kon geven was niet helemaal duidelijk. Het uitstel en ontwijk gedrag maakte dat ik vooral van alles deed en verschillende plannen had, maar er geen 1 écht goed uitvoerde.
Via een vriendin kwam ik bij Daniel en klikte direct. Voor mij was het buiten mijn comfortzone maar dat was juist wat ik nodig had.
Nu 6 maanden later heb ik mijn eigen praktijk waarbij de omzet elke maand groeit. Daniel zorgde ervoor dat ik me aan het plan hield en als het lekker ging daagde hij me uit om nog meer te bereiken.
Dit resulteerde in het begin naar het verhogen van 5 nieuwe klanten in de maand naar 8. Waarvan ik 5 zelf al een hele prestatie vond. Maar hé als je er 5 kan, kunnen het er ook 8 zijn.
Daniel heeft me wegwijs gemaakt in de online marketing en zorgt dat mijn praktijk ook online bekendheid verwerft.
Door met Daniel aan de slag te gaan heb ik stappen genomen die ik anders niet had aangedurfd of smoesjes had bedacht.
Waar ik me altijd de vreemde eend voelde, weet ik dat dit juist mijn kracht is en nu ben ik daar trots op!

15 lipca 2024

Waardevol

Zeer recent een waardevolle call gehad met Daniel. Gesprek verliep erg prettig omdat er oprechte interesse werd getoond in mijn doelen en resultaten. Ik heb een aantal stappen meegekregen die ervoor gaan zorgen dat ik een betere versie van mezelf ga worden, kortom erg tevreden met de aanpak.

18 maja 2024
Oceniono na 4 z 5

De cursussen die iedereen krijgt…

De miniset cursus is heel erg belangrijk daar ga je, jezelf ontdekken om stappen te maken in je leven.

27 stycznia 2024
Oceniono na 4 z 5

Ik begon net aan een nieuwe baan als…

Voordelen van dit programma zijn:
- Opgenomen video’s van Daniel met de uitleg hoe je je eigen onderneming start op Bol.
- Uitgewerkte PDF’s met instructies.
- Tijdwinst doordat je niet zelf vanaf 0 alle informatie die op het internet staat over e-commerce hoeft uit te spitten voordat je aan de slag kan gaan.

In een 1:1 traject heb je een eigen whatsapp met je trainer waardoor je snel kan schakelen en kun je calls inplannen.

Ik heb op dit moment twee soorten producten online staan op Bol.com. In twee weken tijd heb ik nu 3 producten verkocht. Heel erg tof om je eerste mail te krijgen met de boodschap dat jouw product gekocht is.

Ik zou dit programma aanraden voor diegene die zichzelf al hebben verdiept in E-commerce. Daarnaast is het hebben van een KVK nummer wel een pre voordat je begint aan de 1:1 3 maanden cursus. Bij mij heeft het een tijd geduurd voordat ik bij de KvK terecht kon voor de afspraak, waardoor ik 3/4 weken niet veel kon doen omdat ik geen partner account kon openen op Bol.

De community groepsapp is fijn om je vragen in te stellen en mooie resultaten te delen. Er wordt snel gereageerd. De groep is erg positief.

Ecom-Domination is Top!

Vanaf het begin heeft Ecom-Domination mij al goed op de hoogte gehouden van de processen die je door moet maken. Ook vind ik zelf het heel erg fijn dat je altijd alles kan vragen en dat het team van Ecom-Domination altijd voor je klaar staat en zo snel mogelijk je vragen kan beantwoorden. Verder hebben ze erg veel kennis van de markt en probeert Ecom-Domination ook altijd voor te lopen met nieuwe technieken en processen, dat vind ik erg fijn dat het bedrijf waar je je bij aansluit nog steeds bezig is met innoveren omdat dat altijd door blijft gaan. Ecom-Domination is daarom echt een heel goed bedrijf zeker aan te raden voor andere (beginnende) ondernemers.

- Hoe zag jouw leven

Mijn leven en carrière bestonden uit veel werken en weinig tijd voor leuke dingen.
Door deelnemen aan deze cursus,Ik ben meer gefocust op lange termijn doelen, ben meer gaan investeren in mezelf en omring me met mensen die dezelfde visie delen.
De interactie met Daniël en Chiel was zeer betrokken en laagdrempelig.
Deze training Op persoonlijk vlak heeft mijn mindset een boost gegeven en op zakelijk vlak heb ik meer inzichten verworven en vaardigheden geleerd om meer passieve inkomsten te genereren.

Ik zou iedereen deze training aanraden. Ze zijn zeer laagdrempelig en behulpzaam, en ze staan altijd voor je klaar!

Super coaching

Ik heb al ervaring met het verkopen op bol.com en weet al aardig wat. Daniël laat mij nieuwe en verbeterde dingen zien. Al om al een hele slimme gast!

28 września 2023

Waardevolle cursus

Een cursus waarbij je veel waardevolle informatie mee krijgt. De 1:1 coaching van Daniël is doelgericht en leerzaam, wat ervoor zorgt dat ik nog meer gemotiveerd ben en beter resultaat behaal. Zeker de moeite waard als je wilt groeien in je business!

20 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Zeer goede klik met Daniël van…

Zeer goede klik met Daniël van E-commerce Domination !
Ik heb naast dit experiment nog een druk bedrijf en Daniël lukt het iedere keer weer mij op de juiste manier te motiveren om wekelijks de benodigde stappen te zetten, denkt mee , schudt me wakker waar nodig.
Wat ik vooral ervaar is dat ik het gevoel krijg dat ik een actieve collega aan boord heb wat weer motiveert om zelf niet achter te blijven.
Serieus de beste coach/collega die ik me in deze drukke tijden wensen kan.
We’re going places :)

19 września 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej