per mail een bestelling geplaatst, diezelfde dag nog reactie en een voorbeeld aan de hand van een vorige bestelling per mail. Alles okee en 2 dagen later al in huis! Fijn om met zulke snelle mensen te... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onlangs 5000 A-5 formaat flyers besteld als proeforder. De Flyer opgemaakt met de Editor op de website en vervolgens eigen afbeeldingen in het ontwerp opgemaakt. Dit werkt perfect! Voorheen lieten... Zobacz więcej
Heb nu al meerdere producten hier ontworpen en besteld, site werkt erg makkelijk en als je vragen hebt wordt je snel en vriendelijk geholpen. Vooral erg fijn dat je meerdere producten in één stijl kun... Zobacz więcej
Is het nou ByeMe of Promicom? Oude bestelinfo is er niet meer, maar dan blijkt er ineens een gewoon mens achter de site te zitten, Robin. Die handelt opdracht keurig af en factureert zelfs achteraf.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Wilem van Abcoudelaan 11, 3971AA, Driebergen
- 0850021112
- info@promicom.nl
- www.byme.nl
dat is snel . . .
per mail een bestelling geplaatst, diezelfde dag nog reactie en een voorbeeld aan de hand van een vorige bestelling per mail. Alles okee en 2 dagen later al in huis! Fijn om met zulke snelle mensen te werken !
Top!!
Ook mijn 2e bestelling is weer Top!
Binnen een week nieuwe visite kaartjes binnen en zien er erg netjes uit.
Mijn vertrouwde adres
Hier kan ik mee voor de dag komen
Het visitekaartje is precies geworden zoals ik me het had voorgesteld: eenvoudig en duidelijk. De kleuren komen goed uit. Ik ben erg tevreden!
Prachtig papier en druk, matige foto en word-opties
Zeer tevreden over de papier- en letterdruk kwaliteit, erg ontevreden over de afdruk kwaliteit van de door mij aangeleverde 8mb foto. Byme heeft correct getracht, binnen het retourbeleid, de kwaliteit aan te passen (zonder kosten voor mij): uiteindelijk blijkt alleen de foto verkleind te zijn en de afdruk nog steeds korrelige pixels te laten zien. Niet voor herhaling vatbaar dus, tegen 500 euro kosten.
Verder mag het lettertype-programma gebruiksvriendelijker en meer opties: links uitlijnen, variatie in lettertypes en exacte grootte van letters ipv een bolletje op een lijn maken de kans groter dat tekstvlakken in folders exact gelijk zijn.
Zeer vriendelijke en snelle service, niet per telefoon, wel per mail!
De oude kaartjes konden nog worden teruggevonden in het systeem, na aanpassing van mijn kant werden ze herdrukt. helaas hadden ze de oude versie genomen, direct met excuses en verontschuldigingen zijn ze herdrukt. Heb ze toen op een mooiere kwaliteit laten drukken en ben er zeer tevreden over, echt mooie visitekaartjes!
Mooie kaartjes!
De kaartjes zijn mooier geworden dan ik verwacht had, dus erg fijn.
De keuze lijkt groot, maar komt vaak op hetzelfde neer. Oudere modellen zijn ook verdwenen.
uitstekende prijs prestatie/kwaliteit verhouding en een uitstekende service
Wij zijn zeer tevreden en dat al drie jaar !
Goede hulp bij aanmaken maar niet meer zo netjes verpakt als vroeger, wederom schade aan papier
GEWELDIG
Ik was hartstikke blij toen ik het binnen kreeg.
Heb wel extra betaald voor levering in 2 dagen, maar de standaard druk werk an de afspraken kaartjes is 5.
Dus dat vond ik wel beetje jammer !
Maar ik bestel hier vaker mijn afspraken kaartjes
Groetjes
Daisy
Prima service, zelfs bij oude ontwerpen.
Dikke 8. Snelle service, zelfs bij oude ontwerpen.
Keurige levering.
Al met al... tevreden klant.
Zeer tevreden met service & resultaat
Ik heb voor de tweede keer visitekaartjes besteld, mijn oude ontwerp werd voor mij aangepast zonder extra kosten. Snelle levering, mooie kaartjes; ik heb er niets op aan te merken!
Zoektocht naar oude ontwerpen
Mijn oude ontwerpen bleken gelukkig niet verloren te zijn gegaan na de overname van het bedrijf. Geweldige service. Medewerker Oscar heeft alles weer terug kunnen vinden, aanpassingen voor mij gedaan en klaar gemaakt om te drukken. En dat in het weekend ! Ik heb weer een mooie voorraad briefpapier en visitekaartjes.
Prima service
Na het plaatsen van mijn bestelling is er bij de betaling iets niet goed gegaan. Ik moest ineens ruim € 28 betalen voor de verzending van 500 flyers. Ik heb gelijk een mailtje naar Byme gestuurd. Binnen enkele uren kreeg ik een mailtje terug dat alles opgelost zou worden. Deze belofte zijn ze nagekomen. Binnen 48 uur stond het teveel berekende weer op mijn rekening. Geen gezeur, gewoon opgelost. Dat noem ik nou service!
maken veel fouten
De 1ste bestelling ging helemaal mis, en heeft mij tenslotte veel geld gekost aan incasso kosten daar ik weigerde te betalen voor een fout product. Deels een vergoeding gehad, maar naar mijn inziens niet voldoende.
Nu 2de bestelling geplaatst en wederom foute kleuren gebruikt. Jammer.

Odpowiedź od Byme
wij vragen u zorgt dat het komt
Binnen 2 dagen is het gevraagde in onze praktijk, prima service
Strakke service en goede kwaliteit!
Mijn bestelling is vlot en vakkundig afgehandeld door Byme. Aangezien het om een ontwerp van de oude site ging, heb ik via de mail contact gehad met Byme. Zeer snelle reactie en behulpzaam.
Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.
Aanrader!
goede service en goede kwalitiet
Ik ben heel tevreden over de service van Byme. Persoonlijk advies en een snelle levering van goede kwaliteit producten.
Goed werk
Promicon/ By me levert altijd snel en kwalitatief goede visitekaartjes aan voor een mooie prijs. Ik mail ze mijn eigen ontwerp en krijg ze altijd snel thuis gestuurd. Bij hun weet ik altijd zeker dat ik er goed mee voor de dag kan komen.
uitstekende service en top kwaliteit
Je wordt snel geholpen en product is van uitstekende kwaliteit!
Prima!
De kaartjes zijn mooi van kwaliteit. Ik bestel niet zo vaak, dus mijn ontwerp kon ik niet meer terug vinden op de site. Met 1 mailtje is allessnel goed gekomen en heeft men het kaartje zelfs voor mij aangepast.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.