Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

per mail een bestelling geplaatst, diezelfde dag nog reactie en een voorbeeld aan de hand van een vorige bestelling per mail. Alles okee en 2 dagen later al in huis! Fijn om met zulke snelle mensen te... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onlangs 5000 A-5 formaat flyers besteld als proeforder. De Flyer opgemaakt met de Editor op de website en vervolgens eigen afbeeldingen in het ontwerp opgemaakt. Dit werkt perfect! Voorheen lieten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb nu al meerdere producten hier ontworpen en besteld, site werkt erg makkelijk en als je vragen hebt wordt je snel en vriendelijk geholpen. Vooral erg fijn dat je meerdere producten in één stijl kun... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Is het nou ByeMe of Promicom? Oude bestelinfo is er niet meer, maar dan blijkt er ineens een gewoon mens achter de site te zitten, Robin. Die handelt opdracht keurig af en factureert zelfs achteraf.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Banner in dezelfde huisstijl - geen probleem

Na het maken van diverse brochures en visitekaartjes in dezelfde huisstijl nu ook een banner gemaakt. Doordat er al verschillende ontwerpen in de huisstijl beschikbaar zijn die we hadden gekozen voor de brochures, flyers en visitekaartjes was de eerste opzet snel gekozen. De banner zag er na een 15 minuten dan ook perfect uit. De aflevering bevestigede de kwaliteit. Een perfecte druk en een meer dan kwalitatief goede standaard. Deze gaat zeker wel even mee. Weer een perfecte levering.

13 października 2013

Helemaal top!!

Voorheen lieten we wel eens drukwerk doen via VistaPrint, maar dit werkt vele malen beter, ook door de enorme keuze aan ontwerpen en ontzettend mooie Stockfoto's.
Ook de prijs was voor ons doorslaggevend.
ByMe is zeker een aanrader! Drukwerk werd binnen 4 werkdagen afgeleverd. Prima kwaliteit drukwerk.

11 października 2013
Oceniono na 2 z 5

Erg jammer dat ik geen telefonisch contact kon krijgen om mijn PDF voorbeeld te bespreken.

Byme leek in eerste instantie een mooi concept. Wij maakten een flyer met gekleurde sterren/labels erop die we rechts aangeklikt hadden.
Wij kozen voor deze sterren de kleuren grijsblauw en rood. Op het PDF voorbeeld waren deze kleuren opeens veranderd in verschillende kleuren groen. Na opslaan drukten wij nogmaals op PDF voorbeeld en toen waren de sterren in de kleuren lichtroze en weer een andere kleur.
We wilden dit graag telefonisch overleggen maar dit contact bleek niet mogelijk. We hebben uit noodzaak de bestelling geplaatst en deze is mooi op tijd gekomen.
Helaas waren de sterren in de groen kleuren terwijl in ons ontwerp toch echt de kleuren grijsblauw en rood stonden.
Dit is een enorme teleurstelling en dit zorgt ervoor dat wij geen bestelling meer zullen doen bij Byme.

19 września 2013
Logo Byme

Odpowiedź od Byme

Uiteraard jammer dat er geen telefonisch contact is geweest. Dan hadden we een en ander voor u kunnen herstellen. Ik heb in de telefoongesprekken van de afgelopen twee weken gezocht naar een contact of een voicemail betreffende deze flyer, maar helaas geen vergeten bericht kunnen vinden. Ook geen e-mail. Wat betreft het bellen, vragen we om even een berichtje achter te laten. Dan zullen we zeker terugbellen, vaak dezelfde dag. Ook per e-mail is er dezelfde dag nog een reactie. Aanpassingen zijn nu ook nog mogelijk.

Oceniono na 2 z 5

Logopapier met compleet andere kleur, vervelend om er weer achteraan te moeten.

Besteld bij Byme, promicon en helaas weer een verkeerd geleverde bestelling.
Dit keer logopapier met kleuren die compleet afwijken van origineel. Begrijp niet hoe dit verkeerd kan gaan.

Vorige bestelling was 1e keer en hebben toen visitekaartjes dubbeelzijdig besteld. Hebben ze niet gekeken naar achterkant van visitekaartjes. Bleek voor- en achterkant hetzelfde te zijn. Achteraf zelf zo aangeleverd in bestand maar ik mis de slimheid om even contact op te nemen of dat de bedoeling is. Is gewoon productiewerk en geen echte persoon aan de andere kant. Althans zo is mijn ervaring.

16 września 2013
Logo Byme

Odpowiedź od Byme

Als reactie op de laatste opmerking. Ja het is gewoon productiewerk. De aanleverende partij is verantwoordelijk voor de correcte aanlevering. Door de vergaande geautomatiseerde verwerking kunnen de prijzen ook laag worden gehouden. Waar we wel op letten is de kwaliteit van proces en de gebruikte materialen. Zo wordt er digitaal afgedrukt met de HP Indigo systemen. Digitale drukpersen die als beste staan aangeschreven voor dit type werk.

De kleurenopmaak is afhankelijk van de aangeleverde PDF. Als in de PDF gebruik wordt gemaakt van RGB kleurcoderingen kan de uitkomst in print per systeem, per dag verschillen. De printproductieprocessen werken met een CMYK kleurcodering. Bij RGB moet deze dan naar best effort worden omgezet. Dat kan één van de oorzaken zijn. Een andere oorzaak kan liggen in de bestelde hoeveelheid. Bij aantallen lager dan 250 wordt digitaal afgedrukt, daarboven via offset technologie. Ook hier kunnen kleurverschillen door ontstaan. Verder zijn er foutopties in wel of niet bijgevoegde fonts, de DPI in de opmaak van de foto's en logo's etc. Hoewel het een simpel proces lijkt kan er veel misgaan door verschillende oorzaken. Zonder een concreet voorbeeld in de druk wordt het lastig om de exacte oorzaak te achterhalen.

Super!

ByMe heeft mijn nieuwe visitekaartjes geleverd.
Snel en mooi, ik ben erg tevreden.
Ellen Koning
Crown Coaching

14 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Hele goede service en een mooi resultaat!

Voor het eerst heb ik een bestelling geplaatst bij Byme. Er zat wat spoed bij en ik ben erg goed geholpen op tijd de levering te krijgen. En de kaartjes zien er echt goed uit. Ik vind de keuze uit de sjablonen ook enorm. Oftewel, ik ga zeker weer bestellen bij Byme!

12 sierpnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Absolute aanrader als het gaat om SNEL!

Ondanks de digitale snelweg, is het soms handig als er toch nog enige persoonlijke begeleiding wordt geboden bij het samenstellen van een lay-out. Dit is bij ProMICom geen enkel probleem. Of de order nu groot of klein is, de waardering voor de klant en de klantvriendelijkheid blijft gelijk. Wij moesten snel een kleine oplage van een visitekaartje hebben, waarvoor tijd voor opmaak ontbrak. ProMICom bood zelf aan dit "even" voor ons te doen, met als gevolg een prima resultaat. Bedankt!

11 lipca 2013

Gewoon goed

Niets op aan te merken. Gebruiksvriendelijke site. Helpdesk goed. Levering snel. En goedkoop

5 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

Verwarrend maar aardig

Kwalitiet is goed, snelheid ook. Alleen dus jammer dat het niet hetzelfde papier is al de vorige oopdracht. Het lijkt allemaal met nieuwe systemen, andere naam, organisatie, enz te maken te hebben. Hopen dat dat snel is uitgetrild zodat er aan continuiteit van de kwalteit gebouwd kan worden.

5 lipca 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej