Slopestar Go Alpin Recenzje 305

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi önskade resa till Canazei och letade efter en prisvärd researrangör. Redan vid första kontakten med Teodor blev jag mycket bra bemött och fick riktigt bra tips samt viktig information om försäljn... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Arabba är absolut i särklass den bästa orten för åka skidor i Dolomiterna. Flygresan gick bra både till och från Insbruk. Bussresan gick också bra, men vi hade ingen representant från Slopestar på bu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Guiderna i Saalbach var mycket bra och hjälpsamma på alla sätt. Dom hjälpte oss så att vi fick ett underbart rum trots missförstånd från hotelledningen. Saalbach är mycket trevligt skidort med st... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Allt funkade bra, guiden kanske var lite ensam men han gjorde verkligen det han kunde för att det skulle bli bra ändå. Han hjälpte oss föredömligt med en när en av oss behövde till sjukhus. Att en a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wakacje na nartach
  2. Organizator turystyki
  3. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Slopestar har bildats av skidentusiaster som vill förmedla den unika upplevelsen av skidsemestern i mötet med spännande aktiviteter. När du reser med oss får du uppleva en högkvalitativ skidsemester med bra service, i en säker miljö och ett professionellt förhållningssätt i centrum.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 4 z 5

Bra totalupplevelse med slopestar…

Bra totalupplevelse med slopestar kunniga guider bra nivå på hotel mm i arrabba.

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du hade en bra totalupplevelse, och att du uppskattade våra kunniga guider samt nivån på hotellet i Arabba.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler härliga upplevelser i backen! ⛷️✨

Allt fungerade bra

10 stycznia 2026

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade bra under din resa!

Oceniono na 5 z 5

Vi önskade resa till Canazei och letade…

Vi önskade resa till Canazei och letade efter en prisvärd researrangör. Redan vid första kontakten med Teodor blev jag mycket bra bemött och fick riktigt bra tips samt viktig information om försäljningsvillkoren.
Inför resan fick vi löpande information på mail och bra tips vad som vi skulle ta med oss. En vecka före ankomst ringde en guide som var på plats i Canazei oss och gav bra info inför flygresa och ankomst. Vi har fått riktigt bra service från start till mål.
Informationen om vår paketresa har stämt bra överens med verkligheten och levt upp till våra förväntningar. Ni har helt klart levererat ett upplevelsepakt till bra pris!  Vi ses igen!

28 marca 2026
Opinia niezależna

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fantastiska omdöme. Vad roligt att höra att du uppskattade hela processen.

Det gläder oss verkligen att paketresan levde upp till era förväntningar och att ni upplevde servicen som riktigt bra från start till mål. Att ni också upplevde resan som prisvärd betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka till Alperna för fler härliga upplevelser i backen! ⛷️✨

Oceniono na 4 z 5

La Thuile en bra skidort.

La Thuile var en skidort som passar de flesta. Bra med att de flesta nedfarter leder ner till byn.

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du uppskattade La Thuile och skidområdet.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler fina dagar i backen! ⛷️✨

Riktigt bra

10 lutego 2026

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Gustav!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du tyckte att resan var riktigt bra!

Bra väder och skidåkning

Bra väder och skidåkning

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad härligt att höra att du hade bra väder och härlig skidåkning under din resa!

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler fina upplevelser i backen! ⛷️✨

Oceniono na 5 z 5

Nästan lika bra som Go Alpin det vill…

Nästan lika bra som Go Alpin det vill säga riktigt, riktigt bra 👍

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Urban!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att du uppskattade att åka med oss på Slopestar Go Alpin efter sammanslagningen.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka till Alperna snart igen för fler riktigt bra upplevelser i backen! ⛷️✨

Allt var mycket bra

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att allt var mycket bra under din resa!

Oceniono na 4 z 5

Trevliga guider och allt funkade som…

Trevliga guider och allt funkade som förväntat.

1 lutego 2026

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade som förväntat och att du uppskattade våra guider!

Oceniono na 4 z 5

Flera timmars väntetid på bagage vid…

Flera timmars väntetid på bagage vid återkomst till köpenhamn (med Nirwegian) gjorde att anslutnig till tåget mot Sverige blev kraftigt försenat. För övrigt var resan välordnad.

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du i övrigt upplevde resan som välordnad!

Vi beklagar verkligen den långa väntetiden på bagaget vid ankomst till Köpenhamn och förstår att det påverkade din anslutning vidare. Tyvärr är bagagehanteringen något som sköts av flygplatsen och flygbolaget, men vi tar med oss din feedback i dialogen med våra partners.

Orten och föret

Orten och föret
Dåliga flygtiderndock

2 lutego 2026

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du var nöjd med både orten och föret!

Vi förstår att flygtiderna inte alltid passar alla önskemål. Till Cervinia erbjuder vi kvällsflyg för att ge möjlighet till en extra dag i backen och chansen att åka skidor även på hemresedagen.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – din feedback är viktig för oss.

Oceniono na 5 z 5

Allt funkade som det skulle

Allt funkade som det skulle. Trevlig personal både vid bokning och reseledare på plats. Mycket prisvärt.

1 lutego 2026

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att du upplevde både vår bokningspersonal och våra reseledare på plats som trevliga!

Välkommen hem från Alperna!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt både vid bokning och under resan!

Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse från start till slut.

Oceniono na 5 z 5

Att ta över efter Go Alpin är inte lätt…

Att ta över efter Go Alpin är inte lätt med tanke på hur bra det varit. Givet förutsättningarna gjorde de ny guiderna ett bra jobb under min skidvecka (5)

31 stycznia 2026

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Marco!

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du tycker att våra guider gjorde ett bra jobb under din skidvecka – det betyder mycket för oss!

Vi arbetar hela tiden för att utvecklas och ge våra gäster en så bra upplevelse som möjligt, och din återkoppling är en viktig del i det arbetet.

Bra Service

Det funkade bra, det mesta i alla fall. Det blev ändringar med flyget hem. Vilket gjorde att vi fick stanna en natt på Arlanda. Men det löste sig ju bra till slut eftersom Slopestar ordnade både hotellnatt och flyg hem dagen efter. Utan extra kostnad för oss. Applåd!

31 stycznia 2026

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Hans!

Tack för ditt omdömme!

Vi förstår att sådana situationer kan vara frustrerande, men vi är glada att vi kunde hjälpa till. Jag hoppas att ni fick en bra vecka i Alperna.

Oceniono na 5 z 5

Mycket duktiga och ansvarsfulla…

Mycket duktiga och ansvarsfulla reseledare och tjejen vi bokade hos var toppen. Bra hotell med toppen läge.

9 lutego 2026

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Gullan!

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra duktiga och ansvarsfulla reseledare samt med hjälpen vid bokningen. Härligt också att hotellet och läget levde upp till förväntningarna!

Vi hoppas få hjälpa dig med nästa resa också! ⛷️✨

Mycket bra

Bra kämpat anda av guiderna

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Roger!

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att du uppskattade våra guider på destinationen! Vi är väldigt stolta över det arbete de gör för att skapa en riktigt bra upplevelse för alla våra gäster.

Oceniono na 4 z 5

Välplanerat med bra reseledare.

Välplanerat med bra reseledare.

Odpowiedź od Slopestar Go Alpin

Välkommen hem från Alperna, Henrik!

Vad roligt att höra att du upplevde resan som välplanerad och att reseledaren gjorde ett bra jobb. Det är precis den upplevelsen vi vill skapa för våra gäster.

Vi hoppas få resa med dig igen snart! ⛷️✨

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej