Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Allt fungerade jättebra, tydligt med tider, bra Lodger ,världens bästa guide och chaufför på safarin, Prince som tog hand om oss 2 i 6 dagar och såg till att vi fick se alla djuren på bästa och säkra... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o TourCompass
Napisane przez firmę
Vi vet att ”äventyr” betyder något annorlunda för var och en av oss och förstår att det kan vara svårt – eller kanske överväldigande – att planera helt rätt resa för dig och dina närmaste. Vi erbjuder äventyrsresor som passar dina behov, oavsett om det betyder en safari i Afrika, en resa genom regnskogen i Amazonas eller att uppleva det mystiska och storslagna Asien.
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Vi är så nöjda med vår safariresa till…
Vi är så nöjda med vår safariresa till Serengeti och sedan Zanzibar! Allt funkade helt perfekt! Vi kände oss så väl omhändertagna och välkomna hela vägen. Vår fantastiska guide på safarin, Tenga, var så kunnig och tog så väl hand om oss, och väldigt fin service och bemötande på alla våra boende. Rekommenderar verkligen!!
Fantastisk och härlig upplevelse i Kenya och Zanzibar
Allt fungerade jättebra, tydligt med tider, bra Lodger ,världens bästa guide och chaufför på safarin, Prince som tog hand om oss 2 i 6 dagar och såg till att vi fick se alla djuren på bästa och säkraste sättet.
Kan varmt rekommendera att åka med Tour Compass.

Odpowiedź od TourCompass
Äventyr och trygghet på samma gång. När man reser med Tour Compass känner…
När man reser med Tour Compass känner man sig trygg. Senast nu i Vietnam där vi var i två veckor. Alla arrangemang fungerade som utlovat, guider och chaufförer var proffsiga och tillmötesgående. Tycker också om ert upplägg med lagom många organiserade utflykter vilket ger möjligheter till egna initiativ. Kan bara tacka och buga för två fantastiska veckor i er regi

Odpowiedź od TourCompass
Proffsigt enkelt och allt fungerade…
Proffsigt enkelt och allt fungerade perfekt från bokning till genomförande.
Kan verkligen rekommendera.

Odpowiedź od TourCompass
En riktigt fint planerad resa
En riktigt fint planerad resa - Vietnam ifrån norr till söder. Massor av fint att se. Lagom avvägning arrangerat och ”egna” dagar. Arrangören tog suveränt ansvar när hemresan behövde bokas om pga krigsutbrott.

Odpowiedź od TourCompass
Det var verkligen ett bra upplägg med…Öhoppning i Indonesien
Det var verkligen ett bra upplägg med tre nätter på varje plats x 4, med start på Bali gjorde att semestern var helt avkopplande för det var nya platser och man kände inte kravet på ”att måste se mer”, utan var nöjd med att ha lugn och ro i omgivningen. En otrolig avkoppling med bl a snorkling i otroliga vatten.

Safari Tanzania
Informationen och hjälpen innan resan var jättebra.
Och under resan fungerade allt också perfekt. Inget strul alls.
Vi åkte på safari i Tanzania och avslutade resan med solsemester på Zanzibar.

Min tredje resa med Tourcompass - Sydafrika
Min tredje resa med Tourcompass. Denna gång blev det till Sydafrika med Krugerparken, Kapstaden och Vinlandet i resplanen. Nöjd denna gång också över upplägget och hur smidigt allt fungerar. Värt varenda krona att boka långresor utanför Europa med TourCompass för att få uppleva mycket i det specifika landet. Rekommenderar verkligen detta företaget

Safariresa i Kenya och Tanzania med avslut på Zanzibar
Alla transfer fungerade perfekt. Pålästa skickliga guider tillika chaufförer. Varierande uppskattade resmål i bl a Serengeti och Masai Mara son bjöd på både Big 5 och Ugly 5. Tillika långa rader av återvändare djur från migrationen. Mäktiga och magiska upplevelser på savannen. Zanzibar ett bra avslut efter innehållsrika dagar med djuren.

Odpowiedź od TourCompass
resepaket med spännande upplevelser och…
resepaket med spännande upplevelser och bra guider

Fyra Nationalparker + Zanzibar
Har nu varit hemma en vecka och försökt att smälta alla fantastiska intryck från Safariresan i Tanzania samt sol och bad på Zanzibar.
Hela resan från start till slut var helt fantastisk!
Toppbetyg till alla från Sandra som sålde resan till alla som tog hand om oss på resans väg.
En extra stor eloge till vår helt otroliga guide Issa Dubat. Han gav oss verkligen det där lilla extra som man inte förväntat sig. Bla extra tidiga mornar och gott snack vid middagsbordet där han förklarade en massa saker kring djur och natur.
Har ni planer på att åka på safari kan TourCompass verkligen varmt rekommenderas!!

Tanzania+Zanzibar
En otrolig resa där förväntningarna överträffades flera gånger om. Vi hade otrolig tur och fick se och uppleva nästintill allt man kunde tänka sig innan avfärd!
Extra tack till vår guide Issa som med ett leende alltid tog sig tid för att göra upplevelsen så bra som möjligt, kan verkligen rekomendera honom!

Safari och Zanzibar
Underbar resa, där allt flöt på smidigt. Bra information innan och lätt att forma sin egen resa. Fantastisk safari där vår guide gjorde sitt yttersta för att vi skulle få se så mycket som möjligt!

Odpowiedź od TourCompass
En fantastisk upplevelse där allt fungerade helt perfekt
Allt fungerade helt perfekt med alla resor, hotell, lodger och guider i Costa Rica. Guiderna som TourCompass anlitat var alla kunniga inom sina olika områden och dessutom trevliga. Valet av de olika naturreservaten, platserna och de olika formera av boende var helt perfekt genomtänkt och även de olika tillvalen var utvalda med bra omdöme. Kommer att resa med TourCompass igen och kommer att resa till Costa Rica igen.

All kommunikation var suverän
All kommunikation var suverän ! Allt klaffade när det gäller tider , upphämtning, guidning etc.

Odpowiedź od TourCompass
Fantastiskt möte med bergsgorillorna i Bwindi
Vi har bott på fantastiska hotell, haft kompetenta och trevliga guider. Har sett alla djuren från bästa möjliga platser, inklusive från luftballong. Men trots allt är mötet med bergsgorillorna absolut det bästa minnet!!
Tack för ännu en fantastisk resa, nu vi planerar vi nästa.

Malysias höjdpunkter med Langkawi
Vi hade en fantastisk resa med Malaysias höjdpunkter och Langkawi. Allt från flyg/transporter och guidningar funkade perfekt. Supertrevliga inhemska guider och Malaysia är helt underbart land att turista i.

En fantastisk resa
En fantastisk resa! Från första kontakt till sista dag fick vi jättebra service. Vi kunde specialutforma vår resa med en extra dag i Serengeti vilket gav oss en överraskning. Vi var ensamma kvar på Campen och personalen gjorde en, Busch Dinner åt oss under bar himmel. Vi såg otroligt mycket djur, vår guide var superkunnig och kunde svara på alla våra frågor.

Odpowiedź od TourCompass
Bra från början till slut
Bra från början till slut. Vi kände oss mycket väl omhändertagna och guiderna var toppen på plats.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.