Reakcja na opinię
Elsket alt ved det. Søde guides, nemt bookning, dejligt sted og fantastisk kommunikation hele vejen igennem. Aldrig har det været så nemt at tage på skiferie.
Reakcja na opinię
Vi fik god rådgivning og sparing inden booking af rejse, og vi fik også svar på de spørgsmål, vi havde inden afrejse. Vores guide på destinationen var rigtig sød og hjælpsom.
Reakcja na opinię
Slopestar er dannet af skientusiaster med ønsket om at formidle den unikke oplevelse på skiferien i mødet med spændende aktiviteter. Når du rejser med os vil du opleve en skiferie af høj kvalitet med god service, i trygge rammer og en professionel tilgang i centrum.
Strandgade 46 a, 1401, København, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
I år får I ikke 5 stjerner, som vi tidligere har givet jer, fordi: 1) Guiden/erne var totalt usynlige under opholdet i Canazei 2) og da det gik galt og Jonna styrtede den forfærdelige onsdag d. 18.3., måtte vi stort set klare det hele selv med kontakt til traumecenter. Det var meget slemt/alvorligt, og skiferien var slut for Jonnas vedkommende, men ingen opfølgning fra Guiden. Vi ringede sammen omkring hjemrejsen, da Jonna havde brug for ekstra benplads. Ledbåndene omkring begge knæ var beskadiget og venstre ankel var brækket, og vi mente, det måtte være en oplagt opgave for guiden, men da vi bookede ind på flyet i Verona, blev vi møvet ind på de to inderste sæder på række 9. Flypersonalet var overhovedet heller ikke indstillet på at hjælpe os, så turen til Kastrup bldev godt nok noget af en prøvelse.

Odpowiedź od Slopestar
Vi valgte at flyve på skiferie. Der var god information op til afrejse. Fin hjælp fra skiguider i destinations lufthavnen og i transitbus både på ud og hjemrejse. Godt hotel, fin pris for rejsen, gode muligheder for at deltage i Slopestar arrangementer i løbet af ugen. Det er anden gang vi rejser med Slopestar og gør det gerne igen.

Odpowiedź od Slopestar
forsinket fly og der er ikke nogen der vil gøre noget

Odpowiedź od Slopestar
Meget god service hele vejen rundt. Dog tog de ikke service telefonen på ski stedet de to gange vi ringede, men vi klarede os

Odpowiedź od Slopestar
Rigtig fin oplevelse med turen og jeres guider.
Men noget øv over restauranten på hotellet samt lukker ned før tid samt
Den kvindelige overtjener .
Ellers en dejlig tur

Odpowiedź od Slopestar
Vi var på tur til Canazei.
Jeg vælger en rejsearrangør/bureau, således at jeg ikke selv skal foretage planlægning. Min forventning til et bureau er at de udvælger og præsentere de bedst kuraterede muligheder.
Hotellet lå sådan set godt og de fysiske rammer var som forventet. Man kunne indvende at der ikke var mulighed for at pleje sit udstyr i ski-garagen, hvor det havde været oplagt med en lille arbejdsplads hvor man kunne svine med fil og voks.
Den største anke ved hotellet var halvpensionen, hvor kvalitet eller smag var lav. Jeg forventer ikke gourmet, men dog på niveau med hjemmelavet mad. Det var generelt smagløst.
Snowboard/ski-udlejningen var i en meget lille butik - Walter ski - og deres udvalg af snowboard-udstyr var ikke godt. Gamle og udslidte støvler, og slidte Snowboards. Prisen er lav, men det er bare det dårligste sted at spare. Giv i det mindste kunden en mulighed for at vælge en premium-udlejning hjemmefra.
Ankomst lufthavn Verona. Det er anden gang jeg er med fly til Verona på vej på skiferie. Ved afgang har man koordineret det således at alle busser fra de forskellige skisports-steder ankommer nær ved samtidigt. Det skaber en kæmpe kø og generel kaos i lufthavnen til gene for alle. Det skulle være muligt at fordele busankomsterne over en time (for nej, der er ingen kø der bevæger sig hurtigere ved at sende 200 mennesker ind i køen…).

Odpowiedź od Slopestar
Alt på plads, god service i telefonen før turen og gode guider dernede

Odpowiedź od Slopestar
Vores guide på destinationen var rigtig sød og hjælpsom.

Odpowiedź od Slopestar
Kompetente og flinke guider, der til fulde levede op til aftaler.
Ren fornøjelse

Odpowiedź od Slopestar
Skisafari er for os, der kan lide at køre mange km på ski og nye pister hele tiden. Meget velarrangeret og afviklet af en god og kompetent guide.

Odpowiedź od Slopestar
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.