Maarten is zeer gedreven en meedenkend om een goed product af te leveren. we hadden wat problemen die uiteindelijk aan mijn telefoonupdate en de wifi lagen, Maarten heeft veel begeleiding gegeven om... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Maarten van slimmeDeursloten is werkelijk een topklasse professional! Wat ik vooral waardeer, is dat niets hem te veel is. Hij denkt mee, biedt snelle oplossingen en zorgt ervoor dat alles soepel verl... Zobacz więcej
Goede service. Bestelling online geplaatst en ze belde me direct om te checken of ik alle cilinders met dezelfde sleutels zou willen. Erg attent. Cilinders niet helemaal geleverd zoals verwacht, maa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Slimme Deursloten zijn elektrische sloten die u kan openen en sluiten met een Mobiele telefoon, Smart Key of Afstandsbediening.
Dane kontaktowe
Frisselsteinstraat 5, 5461 AD, Veghel, Holandia
- 085-0602356
- info@slimmedeursloten.nl
- slimmedeursloten.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
goede service
Maarten is zeer gedreven en meedenkend om een goed product af te leveren.
we hadden wat problemen die uiteindelijk aan mijn telefoonupdate en de wifi lagen, Maarten heeft veel begeleiding gegeven om alles werkend te krijgen
Ik schrijf niet vaak een review maar…
Ik schrijf niet vaak een review maar hier maak een uitzondering voor. Geweldige service, vooral het advies was top, kom je er niet uit met al die producten? Bel met hem en je krijgt top advies!!
Razend snel verstuurd via PostNL maar…
Razend snel verstuurd via PostNL maar die heeft er een week over gedaan.
Altijd een supersnel antwoord en snelle…
Altijd een supersnel antwoord en snelle levering!
Top service
Ik had een defect aan de Yale Lite 2 deurknop en zonder nadenken werd mij meteen een nieuwe toegestuurd, De defecte kon ik later opsturen. Topservice.
Perfecte service!
Snelle levering. En nog even nabellen voor de zekerheid ivm cilinder maat. Perfecte service!
Top winkel als je op zoek bent naar een slim deurslot
Goed advies, luistert naar de klant en neemt er de tijd voor. Vriendelijk en belt snel terug. Of het nu om de aanschaf van een batterij of om een compleet nieuw slim deurslot gaat. Inmiddels al ruim 7,5 jaar een tevreden klant.
Goed bereikbaar en goede uitleg
Goed bereikbaar en goede uitleg. Test veel poducten thuis dus eerste hand uitleg hoe te gebruiken en toe te passen
Weer prima advies gekregen en snel in…
Weer prima advies gekregen en snel in huis. Zeer tevreden over de service!
Er kan er maar één de beste zijn
Na bijna vier jaar ben ik nog steeds zeer tevreden over de service.
Die is gewoon top. Daarom verbaast het mij ook niet dat de score op Trustpilot zo hoog blijft.
Top service
Cilinders niet helemaal geleverd zoals verwacht, maar ook dat werd netjes en snel opgelost.
Top service!
Klantcontact en service zijn uitstekend!
Door een symbooltje had ik de verkeerde tag besteld. Via mailcontact gevraagd of ik het kon omruilen. Gevraagd werd om even een foto te sturen, welke de juiste is. Gedaan en daarna mail dat het al op de post was gedaan. De andere hoefde ik niet te retourneren vanwege de kosten. 5 sterren, voor het contact, service en eerlijkheid. Dit bedrijf beveel ik aan voor u bestellingen!
Uitstekende service en kwaliteitsproducten
Ik ben al lange tijd klant bij slimmedeursloten.nl en ben zeer tevreden over hun service. Ze zijn altijd goed bereikbaar en leveren kwalitatief uitstekende producten. Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van hun diensten.
Vlotte en duidelijke communicatie.
Goed contact
Goed contact. Maarten ken ik al langer. Inhoudelijk goed op de hoogte. Nu hopen dat Tedee zijn werk goed doet.
Doświadczenie Trustpilot