Ik heb mijn bestelling geplaatst op 30 april en ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Ik heb ondertussen mijn geld teruggekregen. Het pakket is verloren geraakt en daar kan DoubleFOnline.nl ni... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestel al jaren mijn Wax bij Double F en altijd scherpe prijzen en snelle correctie levering. Producten worden altijd netjes verpakt..👍👍 Gewoon een eerlijke website en webshop.
Colis reçu quelques jours après la publication de mon premier avis. Le service client a fini par réagir et a permis de débloquer la situation. Même si l’absence de réponse initiale a été problématiq... Zobacz więcej
Snelle levering. Goede prijs. De nivea q10 was legitieme nivea q10 uit duitsland. Had slechts paar potjes op proef besteld, masr ga de volgende bestelling bij doubleff zeker groter maken.
Informacje dotyczące firmy
- Hortownia leków
- Dostawca kosmetyków i perfum
- Sklep z kosmetykami
- Hurtownia kosmetyków
- Sklep z produktami do włosów
Napisane przez firmę
DoubleFOnline.nl is een webshop gespecialiseerd in parfums, cosmetica en drogisterijproducten van bekende A-merken. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en groothandels, waardoor wij originele producten kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Ons doel is om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, zodat iedereen kan genieten van goede verzorgingsproducten en luxe parfums. Wij vinden betrouwbaarheid en klanttevredenheid belangrijk. Daarom zorgen wij voor een duidelijk bestelproces, snelle verwerking van bestellingen en een servicegerichte aanpak. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe producten en aantrekkelijke aanbiedingen, zodat klanten altijd kunnen profiteren van goede deals. Waarom bestellen bij DoubleFOnline.nl? ✔ Scherpe prijzen op bekende A-merken ✔ 100% originele producten ✔ Breed assortiment parfums en drogisterijartikelen ✔ Snelle en zorgvuldige verzending ✔ Betrouwbare service en communicatie ✔ Gratis verzending boven de €50,00 ✔ Achteraf betalen mogelijk!
Dane kontaktowe
Energieweg 4, 3771NA, Barneveld, Holandia
- 085-4858558
- info@doublefonline.nl
- doublefonline.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
De probleem zeer goed opgelost.
De probleem zeer goed opgelost.
Alles keurig verpakt.
En hielde ons goed op de hoogt.
Prima prijs/kwaliteit en snelle…
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering.
Goed en snel geleverd!
Gunstig geprijsd en snel geleverd
Gunstig geprijsd, de bestelling is snel verwerkt en geleverd. Een aanrader!
Wat is er aan de hand met dit bedrijf?? geen pakket geen reactie
Wat is er aan de hand met dit bedrijf? Zijn ze failliet? Mijn bestelling van half juni is nooit bij mij aangekomen. Postnl zegt dat het pakket niet is ingediend. Ik bel al 2 weken maar de telefoon wordt niet opgenomen, ik heb 2 keer gemaild, geen antwoord. Zeer onbetrouwbaar
Geen goede ervaring
Allereerst waren er problemen met de bestelling via de site. Hierover heb ik vervolgens contact opgenomen via Whatsapp. Tijdens het contact is de communicatie zeer moeilijk en reageren ze zelfs niet op vragen. Uiteindelijk heb ik de bestelling dubbel gekregen, zonder orderbevestiging. Dus nu proberen het retour te regelen via een moeilijk tot niet bereikbaar bedrijf.
Snelle levering en betaalbaar
Bestellen eenvoudig en netjes op tijd…
Bestellen eenvoudig en netjes op tijd bezorgd.
Snelle verzending en goedkoop.
Fijn producr en snel geleverd perfect
Waar voor je geld
Mooie aanbiedingen, goede producten. En snelle levering!
Mooie prijs en snelle levering van een…
Mooie prijs en snelle levering van een fijn artikel
Makkelijkheid van de website
Makkelijkheid van de website, bestellen en de super snelle levering van het bestelde.
Werd binnen 24.00 uur geleverd.
Prijzen zijn precies goed.
Snel geleverd en met ern zeer gunstige…
Snel geleverd en met ern zeer gunstige prijs.
Refuse return of "products with an expiry date"
Very small mention of an expiry date in 3 months for toothpaste. After requesting a return they refuse, mentioning their T&C that they refuse to accept items with an expiry date, which must be around 95% of their products. Seems like a loophole they exploit.
Levering vlug en perfect.
Goede bezorging en mooi netjes ingepakt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.