ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aanvullende info op vorige review vandaag weer gebeld blijkt dat sliminternet mijn bestelling heeft geannuleerd . Ze kunnen niets meer doen voor me maar ziggo stuurt me wel een pakket wat een flut fir... Zobacz więcej
Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super leuke aanbieding gekregen die ziggo mij zelf niet eens kon bieden super goed geholpen dus!!
Odpowiada na 39% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heel duidelijk gesprek, met daarin volledige info.
Ik ben geholpen door van Ziggo, hij een mooie overstap voor geregeld, zonder enige druk.
Er was verkeerde informatie gegeven met het overstappen van KPN naar Ziggo.Ik was er niet blij mee.Omdat zij mij niet hetzelfde hadden gegeven,wat ik bij KPN had.Ik heb daarover contact gezocht,en heb Mevr.Sabine v/d heide gesproken. Zij heeft het voor mij uitgezocht en werd in mijn gelijk gesteld.Zij heeft super haar best gedaan om alsnog mijn abbonement aan te passen zonder kosten.Een werkneemster waar je heel zuinig op moet zijn. Ze luistert heel goed naar de klant en is rechtvaardig.Wat zij heeft beloofd is ze zeker nagekomen.Ben nu zeer tevreden!! Mevr. Gerritsen
Leuke medewerker weet helaas zijn naam niet meer goed gesprek goede uitleg en mooi aanbod tot nu toe tevreden
Op 9 december gebeld en kreeg een offerte met daarin een aanbod dat ik 24 mnd korting zou krijgen op mijn ESPN sport compleet abonnement bij Ziggo van € 17,95 per maand.
Ik moest na enkele dagen zelf nog contact opzoeken met Ziggo en kreeg daar te horen dat dit aanbod totaal onmogelijk was.
Dus mijn advies doe geen zaken met Sliminternet zij beloven veel en maken het niet waar
Heel heldere uitleg, snel, behulpzaam, vriendelijk. Marseille deed het uitstekend
Het was een prettig gesprek, Eva heeft ons super geholpen.
Ik heb via Slim Internet een contract bij Ziggo afgesloten. Daarbij werd mij beloofd dat ik een cadeaubon zou ontvangen en dat de overstap volledig voor mij geregeld zou worden.
Na het ondertekenen van het contract heb ik echter niets meer gehoord. Er is geen contact opgenomen, de overstap is niet geregeld en de cadeaubon heb ik nooit ontvangen.
Wanneer ik zelf contact opneem, word ik niet serieus genomen en wordt er meerdere keren beloofd dat ik word teruggebeld, maar dit gebeurt niet. De eerste medewerker met wie ik sprak (Dennis) heeft beloften gedaan die niet zijn nagekomen.
Al met al een zeer teleurstellende en onbetrouwbare ervaring. Ik raad Slim Internet daarom niet aan.
Keurige dienstverlening en vriendelijke medewerker.
Fijn gesprek, vragen werden meteen beantwoord, goede service
Goed te woord gestaan en duidelijke afspraken. Vriendelijke klantenservice. Top
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.