Sliminternet Recenzje 195

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk par... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Aanvullende info op vorige review vandaag weer gebeld blijkt dat sliminternet mijn bestelling heeft geannuleerd . Ze kunnen niets meer doen voor me maar ziggo stuurt me wel een pakket wat een flut fir... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super leuke aanbieding gekregen die ziggo mij zelf niet eens kon bieden super goed geholpen dus!!

3,9

Odpowiada na 39% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

SlimInternet heeft me echt positief…

SlimInternet heeft me echt positief verrast. De overstap verliep super vlot en binnen een paar minuten was alles ingesteld. De internetverbinding is snel, stabiel en precies wat ik nodig had voor thuiswerken, streamen en gamen.

Wat ik vooral fijn vind, is de duidelijke communicatie. Geen ingewikkelde technische uitleg, maar gewoon heldere informatie en snelle ondersteuning wanneer je een vraag hebt. Bovendien zijn de prijzen eerlijk en transparant, zonder verborgen kosten.

Betrouwbare service, goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice. Ik kan SlimInternet zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar snel en zorgeloos internet!

26 listopada 2025

Goeie service en advies

Goeie service en advies. Voor de maandelijkse kosten blijft dit gelijk. Daarnaast kreeg ik een mooi aanbod voor een smart tv ter waarde van 649. Contact met de medewerker of prettig persoon en duidelijk

26 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Vreemd telefoontje van Slim Internet…

Vreemd telefoontje van Slim Internet namens Ziggo en Vodafone?
Volgens mij doe ik altijd direct zaken met Ziggo of Vodafone. Blijken ze ook nog met een oude postcode te komen.. dan vetrouw ik het al helemaal niet meer. Wilde ze gelijk even de gegevens updaten. Ik dacht het niet en heb gezegd dat ik het gesprek ga beëindigen. Heel vreemd dit en nooit van gehoord. Als dit werkelijk voor Ziggo en Vodafone wordt gedaan, dan gaan ze klanten kwijtraken... Niet blij hiermee!

25 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik werd gebeld door een popiejopie…

Ik werd gebeld door een popiejopie medewerker van ‘SlimInternet-Vodafone-Ziggo’.
Het gesprek verliep niet echt soepel na mijn terughoudende reactie op het populaire praat en zeker nadat hij moest toegeven dat ze een reseller zijn en de naam dus SlimInternet is. Na nog een keer een populaire ‘hey!’ en een ‘weet u het zelf nog wel?’ heb ik het gesprek beëindigd.
Doe eens beleefd. Ik ben je bro niet…

23 października 2025

Nee werd niet geaccepteerd

Zojuist gebeld door Slim Internet en waren benieuwd hoe het zat met glasvezelf, het huis waar ze voor belden wonen mijn ouders. Die zijn op zo'n leeftijd dat ze hier niet belast mee hoeven te worden.
Toch werd er gepusht om te vragen aan mijn ouders of ze last ervaarden, het feit dat mijn antwoord duidelijk aan gaf dat mijn ouders op leeftijd zijn, werd overduidelijk aan de kant geschoven. Om vervolgens gewoon de verbinding te verbreken als blijkt dat ze er niks aan kunnen verdienen.

Zelf zit ik ook in de sales en daarbij gaat het om duurzame relaties op bouwen en een impact achterlaten. Dit is puur over de rug van iemand anders geld willen verdienen.
Heel fijn dat er reviews geplaatst worden met hoe fijn het allemaal is, maar mijn ervaring is toch even wat anders.

17 października 2025

Ongevraagd bellen

Gebeld door Stefan (hij wilde zijn achternaam niet noemen) van slim internet. Ik heb aangegeven dat hij mij als consument niet mag bellen. Hij vertelde dat dat zeker wel mocht. Ik ben nooit klant geweest, dus heb verteld dat hij dat zeker niet mocht en dat ik geen interesse heb.

10 października 2025

Extremely disappointing customer service

Extremely disappointing customer service.
Every time I call and request to speak in English, the call is either abruptly disconnected or drops after a few minutes. It’s incredibly frustrating and feels like there's no effort to accommodate non-native speakers.

On top of that, the line connection is consistently weak. After the automated telesecretary, the call often shuts down by itself — making it nearly impossible to get any help or speak to a real person.

10 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen door Francisco.

8 października 2025
Logo Sliminternet

Odpowiedź od Sliminternet

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door Francisco. We geven het compliment graag aan hem door!

Bedankt voor uw vertrouwen.

Team SlimInternet

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej