Sliminternet Recenzje 195

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Aanvullende info op vorige review vandaag weer gebeld blijkt dat sliminternet mijn bestelling heeft geannuleerd . Ze kunnen niets meer doen voor me maar ziggo stuurt me wel een pakket wat een flut fir... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super leuke aanbieding gekregen die ziggo mij zelf niet eens kon bieden super goed geholpen dus!!

3,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 39% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

positief verrast door jesse van der Laan van slim internet

ik ben op 28-05 benaderd door Jesse van der Laan. klonk als een jonge kerel vertrouwde het eerst niet helemaal. hij heeft me vervolgens gerust gesteld en laten zien dan slim internet daadwerkelijk partners zijn van Ziggo. beloofde me een goed aanbod te doen , dat heeft hij zeker gedaan internet en televisie, toen had ik nog wat vragen over het glasvezel kabel netwerk waar de Ziggo gebruik van maakt. die heeft hij beantwoord. wel jammer dat nadat we de internet en tv hebben geregeld dat hij de Vodafone was vergeten. daar heb ik een mailtje over gestuurd en over terug gebeld. Jesse belde me de zelfde middag op en heeft me ook Vodafone mee gegeven met extra Ziggo korting. ben hem super dankbaar. een echte kanjer is die Jesse

28 maja 2026
Logo Sliminternet

Odpowiedź od Sliminternet

Wat een prachtige review, dank u wel voor het delen! 😊

Leuk om te horen dat Jesse u vanaf het eerste contact goed heeft kunnen helpen en al uw vragen duidelijk heeft beantwoord. Natuurlijk had het nog beter gekund als Vodafone direct was meegenomen, maar des te mooier dat dit snel is opgepakt en dezelfde dag alsnog netjes voor u is geregeld.

We geven uw mooie complimenten met veel plezier door aan Jesse. Zulke berichten maken onze dag én die van onze collega's een stuk mooier! 😄

Klantenservice SlimInternet

Oceniono na 5 z 5

Lukas heeft mij zo goed geholpen

Lukas heeft mij zo goed geholpen. Ik ben hem voor eeuwig dankbaar! Hij was zo geduldig en heel vriendelijk!

5 maja 2026
Logo Sliminternet

Odpowiedź od Sliminternet

Wat ontzettend leuk om te lezen! 😊

Geduld en vriendelijkheid maken vaak het verschil, dus geweldig om te horen dat Lukas u zo goed heeft kunnen helpen. We zullen uw mooie woorden zeker aan hem doorgeven – daar zal hij ongetwijfeld blij mee zijn!

Klantenservice SlimInternet

Phishing scam

Phishing scam. Nummer 031 118 723 119
Doen zich voor als Ziggo. Als je zegt dat je ze terugbeld via de klantenservice dan doen ze zeer onprofessioneel "Ik bel u wel vrijdag ofzo"
Hebben al je gegevens waarschijnlijk via datalekken van Odido.

20 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Lager dan één ster gaat helaas niet

Lager dan één ster gaat helaas niet. Ben geen klant en wens dat ook niet te worden. Het lijkt op alles niet te kloppen, maar belachelijk dat ze aan mij gegevens zijn gekomen. Dus of een lek bij Ziggo of op een andere ondoorzichtige wijze verkregen. Hopelijk acteert ACM snel en liefst aanpakken obv fraude.

13 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Verkopers bellen via verschillende nummers - onbekend hoe ze aan mijn gegevens komen

Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens hebben maar ik heb nooit zaken gedaan met hen. Op basis van reviews kan het zijn dat mijn gegevens zijn doorverkocht. Ik heb inmiddels de klantenservice verzocht met mij te delen welke gegevens zij van mij hebben, inclusief een volledig verwijderverzoek.

22 kwietnia 2026

Misleidend bedrieglijk spam

Gebeld door ze terwijl ik ook nog eens in het bel me niet register sta. Hoe deze jongens aan mijn nummer komen is een raadsel. Nooit iets aan ze gevraagd nooit iets met ze geregeld. Dat doe ik allemaal zelf. Bellen met de naam Slim internet van VodafoneZiggo. Ze zijn niet van VodafoneZiggo. En bellen ook niet namens. Pure misleiding

16 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Slim internet in overtreding consumentenrecht

Ben net gebeld door een afgeschermd nummer. Ze bellen namens Sliminternet om mij een aanbod te doen.

Het is niet toegestaan voor telefonische verkopers om gebruik te maken van een afgeschermd nummer én er is nooit spraken geweest van een klantrelatie. Dus is het ze niet toegestaan om mij te benaderen voor een aanbod (NL wetgeving).

1 kwietnia 2026

Sluwe vossen

Zoals je kan zien hebben vele van de reviews hier 1 review geplaatst. Als ze er meerdere hebben dan is het wel gelinkt aan MySmiley / Call me Nuts of andere scampraktijken van dezelfde eigenaar.

Ziggo verkoopt schijnbaar tegen de hoogste bieder JOUW data waarna dit soort partijen je benaderen. Let op de regeltjes in de overeenkomt als: "Mogen wij u namens MySmiley in de toekomst maximaal 4 keer per jaar telefonisch benaderen voor aanverwante diensten, zoals een gunstig energiecontract?", welk automatisch aangevinkt staan.

Gelukkig ben ik niet met ze in zee gegaan maar wel ernstig teleurgesteld in Ziggo dat ze na het Odido-lek jouw gegevens verkopen aan derden.

13 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Nou wat er mis gaat ,ze bellen je…

Nou wat er mis gaat ,ze bellen je ongevraagt op ,geeft aan geen internet van ziggo te willen ,wij hebben daar veel problemen gehad.En wat schetst mijn verbazing ze blijven bellen tot 4x toe vandaag.
Zijn we eindelijk van dat energie gespam af via de telefoon ,krijg je dit soort gezwets terwijl je op belangrijk telefoontje wacht.
Meende dat er een wet was dat dit soort verkopen niet meer mochten.
zeer irritant dit

17 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej