SkinCashier.com Recenzje 2193

4,2

Standardowo jak czytam poniższe recenzje widzę, że nie jestem pierwszym oszukanym - zwalają winę na API SCAM, wymieniłem skiny o wartości 110$ i oczywiście pieniędzy nie otrzymałem - wiadomo po kontak... Zobacz więcej

Support w sekundy, 3 wypłaty z powodzeniem z 4 był problem ponieważ boty próbowały scamować ale support od razu powiedział co należy zrobić żeby boty nie wysyłały powiadomień i transakcja przebiegła p... Zobacz więcej

Sceptycznie byłem nastawiony do tego typu stron. Skiny sprzedane i gdyby nie mój błąd z PP to by było bez kłopotów. Kontakt z support i błyskawiczne rozwiązanie problemu i środki w sekundę na koncie P... Zobacz więcej

Miałem do sprzedania jednego skinka co prawda jego cena to 45zł a tutaj sprzedałem za ponad 6 euro czyli jakieś 28zł - ale wszystko działało błyskawicznie. Szybka wypłata na paypala w około pięć mi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 7. wśród 7 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami

The number one website for cashing out your Steam skins! Sell your CS:GO, Dota2, TF2 and Rust skins and receive money instantly via PayPal, Bitcoin, Ethereum or Payeer!

4,2

Dobra

2 tys. recenzji

Strona jest wypłacalna pieniądze…

Strona jest wypłacalna pieniądze otrzymuje się odrazu 😁

1 marca 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Dokładnie tak Kamilu, jesteśmy w 100% wypłacalni, a pieniądze dochodzą na konto sprzedawcy w przeciągu maksymalnie kilku minut! Zapraszamy ponownie!

Strona w 100% legi szybkie trady i…

Strona w 100% legi szybkie trady i szybka wysyłka serdecznie polecam

26 lutego 2021

Alanek,

dziękujemy bardzo za Twoją opinię. Szybka wypłata i Twoje zaufanie to coś na czym nam najbardziej zależy. Cieszymy się, że SkinCashier spełnił Twoje wymagania. Zapraszamy ponownie i życzymy miłego dnia!

Szybko i bezproblemowo

24 lutego 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Cieszymy się, że SkinCashier okazał się dla Ciebie tak szybki i bezproblemowy. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do skorzystania z najszybszej możliwej sprzedaży skinów CS:GO w internecie!

Piotrku,

masz 100% rację. Szybka wypłata to nasz priorytet. Jeżeli kiedykolwiek będziesz potrzebował sprzedać skiny CS:GO, Dota 2, Rust lub Team Fortress 2 to zapraszamy na SkinCashier.com!

Zrobiłem babola w mailu przy wyplacie

Zrobiłem babola w mailu przy wyplacie, 2 w nocy, kontakt w 2 minuty, transakcja ogarnięta, wyplata po 1 min, polecam

23 lutego 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Skupujemy skiny, ale w wolnym czasie babola też chętnie naprawimy! Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie do skorzystania z usług naszego serwisu!

good

5starsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

15 lutego 2021

Thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

bardzo miła obsługa polecam <3

bardzo miła obsługa polecam <3, polecam panią julie bardzo miła pani :D

15 lutego 2021

Alanie,

dziękujemy bardzo za Twoją opinię. Jest nam niezmiernie miło! Pani Julia jest niezastąpiona. Bardzo cieszymy się, że obsługa naszego zespołu technicznego okazała się pomocny i satysfakcjonująca. Zapraszamy ponownie!

I will sell skins for PLN 60 and I got…

I will sell skins for PLN 60 and I got only PLN 31

9 lutego 2021

Cześć!

Widzę, że jesteś z Polski więc pozwolę sobie odpowiedzieć na Twoją recenzję w języku polskim. Na SkinCashier nigdy nie wyświetlamy wypłacanej kwoty w innej walucie niż w dolarze amerykańskim ($USD). Ty, w swojej recenzji wspominałeś o transakcji w polskich złotówkach (PLN) -- SkinCashier nie wykonuje wypłat w polskich złotych. Musiałeś coś źle zrozumieć (nie odczytać poprawnie symbolu waluty), użyć nieodpowiedniego kursu do przewalutowania wartości wypłacanej, lub skorzystałeś z innej strony niż SkinCashier. Pamiętaj, że operujemy tylko i wyłącznie pod domeną https://skincashier.com.

Na stronie przed dokonaniem wymiany na Steam dokładnie pokazujemy kwotę, którą otrzymasz wraz z opłatą transakcyjną, która jest różna w przypadku wybraniu innej metody wypłaty. Musiałeś podwójnie zaakceptować (zatwierdzić) ofertę więc jestem przekonany, że byłeś świadomy kwoty, którą otrzymasz. Jak możesz zauważyć na Trustpilocie nikt nie zgłaszał nam żadnych nieprawidłowości związanych z wypłatą będącą różną od tej obiecanej na stronie.

Podałeś nieprawidłowy numer referencyjny więc nie jestem w stanie zweryfikować Twojej aktywności na stronie. Z tego powodu, proszę o kontakt z naszą pomocą techniczną (czatem na żywo) na stronie lub kontakt pod adresem e-mail: support@skincashier.com.

Odpowiedź od SkinCashier.com

Could you be so kind and tell us which items you think are underpriced? We'd be happy to look into it and see if there weren't any shortcomings on our part. Requested further information, so please answer the received e-mail. It will help us to be better!

pani julia jest super

pani julia jest super, polecam i dziekuje

1 lutego 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

W 100% się z Tobą zgadzam Michale. Pani Julia robi prawdziwą furorę i nie słyszeliśmy złej opinii na temat jej pracy. Mam nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie jak tylko będziesz miał potrzebę sprzedaży skinów CS:GO!

Życzymy miłego weekendu.

To low price for my skins but other…

To low price for my skins but other things was Ok

31 stycznia 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

SkinCashier's mission is to provide cash for your CS:GO skins in minutes. You can't sell your skins that quick on any other marketplace so extra fees have to be applied. Remember that risk of buying certain item is on us.