SkinCashier.com Recenzje 2193

4,2

Standardowo jak czytam poniższe recenzje widzę, że nie jestem pierwszym oszukanym - zwalają winę na API SCAM, wymieniłem skiny o wartości 110$ i oczywiście pieniędzy nie otrzymałem - wiadomo po kontak... Zobacz więcej

Support w sekundy, 3 wypłaty z powodzeniem z 4 był problem ponieważ boty próbowały scamować ale support od razu powiedział co należy zrobić żeby boty nie wysyłały powiadomień i transakcja przebiegła p... Zobacz więcej

Sceptycznie byłem nastawiony do tego typu stron. Skiny sprzedane i gdyby nie mój błąd z PP to by było bez kłopotów. Kontakt z support i błyskawiczne rozwiązanie problemu i środki w sekundę na koncie P... Zobacz więcej

Miałem do sprzedania jednego skinka co prawda jego cena to 45zł a tutaj sprzedałem za ponad 6 euro czyli jakieś 28zł - ale wszystko działało błyskawicznie. Szybka wypłata na paypala w około pięć mi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 7. wśród 7 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami

The number one website for cashing out your Steam skins! Sell your CS:GO, Dota2, TF2 and Rust skins and receive money instantly via PayPal, Bitcoin, Ethereum or Payeer!

4,2

Dobra

2 tys. recenzji

Legit

Legit polecam

24 stycznia 2021

Cześć Lewusek,

przy wypłacie podałeś nieprawidłowy adres e-mail do wypłaty PayPal i Twoja transakcja nie mogła zostać wysłana. Pieniądze zostały zwrócone na Twój portfel SkinCashier, z którego możesz dokonać wypłaty ponownie używając dowolnej metody płatności. Z takim problemem jak Twój, polecamy kontakt z naszą pomocą techniczną, która jest dostępna 24/7 i chętnie pomaga rozwiązywać błędnie wpisany adres e-mail, jednocześnie tłumacząc zaistniałą sytuację. Nasz zespół wsparcia dodatkowo na moją prośbę skontaktował się z Tobą drogą mailową i wysłał zaproszenie do znajomych na platformie Steam.

Prosimy o nawiązanie kontaktu, odebranie pieniędzy oraz usunięcie tej oceny. Byłoby nam miło jakbyś nie oceniał naszej strony przez pryzmat własnych uchybień i dokonanych w adresie wypłaty literówek.

@Edit
Dziękujemy za zmianę oceny i cieszę się, że udało się rozwiązać sytuację! Serdecznie pozdrawiam.

---
🇺🇸🇬🇧 English:

Hey Lewusek,

you have provided an incorrect email address for PayPal withdrawal and your transaction could not be sent. The money has been returned to your SkinCashier wallet from which you can make the withdrawal again using the preferred payment method. With an issue like yours, we recommend contacting our support team that is available 24/7. They are happy to resolve the misspelled e-mail address issues and explain the situation. Our support team has also contacted you via email and on top of that on Steam.

Please get in touch with us, claim your money and remove this Trustpilot rating. We would appreciate if you would not judge our site by your own failures and typos in the payout e-mail address.

@Edit
Thank you for changing your rating and adjusting it in line with reality. I'm glad you were able to resolve the situation! Kind regards.

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku, pieniądze zostały natychmiastowo przelane na konto.

20 stycznia 2021

Macieju,

cieszę się, że spełniliśmy Twoje wymagania. SkinCashier jest bezpieczny, a przy wypłatach wyjątkowo szybki. Mam nadzieję, że wrócisz do nas jak tylko będziesz potrzebował sprzedać swoje skiny CS:GO za gotówkę. Zapraszamy!

Z pozdrowieniami,
SkinCashier.com

Zajebista stronka dobry suport

15 stycznia 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Cieszymy się, że nasza pomoc techniczna i strona spełniła Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie, jesteśmy otwarci 24/7!

Szybko i natychmiastowo

15 stycznia 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Dziękuję za Twoją opinię! Właśnie do tego służy SkinCashier -- oferowanie natychmiastowej gotówki za sprzedaż skinów CS:GO to nasza główna misja . Akceptujesz wymianę za przedmioty od naszego bota i w kilka minut otrzymujesz pieniądze na swoje konto.

Super strona do wymiany skinów wypłata…

Super strona do wymiany skinów wypłata natychmiastowa i pomoc natychmiastowa gdy coś nie działa :)

14 stycznia 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Mateuszu, cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby SkinCashier był funkcjonalny. Pamiętaj o nas jak będziesz potrzebował sprzedać skiny CS:GO za gotówkę, jesteś tutaj zawsze mile widziany!

Super

To jest zajebiste

23 grudnia 2020

Odpowiedź od SkinCashier.com

To jest zajebiste! Dziękujemy za Twoją opinię i zapraszamy ponownie! A dnia dzisiejszego życzymy Tobie i Towjej rodzinie dużo zdrowia, wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!

Super stronka naprawdę polecam <3 100%…

Super stronka naprawdę polecam <3 100% legit i bardzo miła moderacja <3 Polecam z całego serduszka

13 grudnia 2020

Odpowiedź od SkinCashier.com

Cześć Julianie, dziękuję bardzo za Twoją opinię. Nasz zespół jest zawsze gotowy pomóc i wesprzeć użytkowników w procesie sprzedaży skinów CS:GO. Jeżeli tylko pojawi się potrzeba szybkiej gotówki, a w Twoim ekwipunku na Steam nadal posiadasz przedmioty z gry Counter-Strike Global Offensive, to zapraszamy na SkinCashier.com!

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, bezpiecznie

7 grudnia 2020

Lucifer,

cieszymy się, że doceniasz nasz serwis i starania, które dołożyliśmy, aby SkinCashier działał sprawnie, wypłata pieniędzy była szybka, a wszystkie działania odpowiednio zabezpieczone. Dziękujemy Ci za pozytywną recenzję i zapraszamy ponownie do skorzystania z naszych usług.

Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół SkinCashier

Bardzo super strona mega pieniądze…

Bardzo super strona mega pieniądze dostałem wszystko legitne polecam

3 grudnia 2020

Szymonie,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że pieniądze dotarły na Twoje konto w trybie natychmiastowym. SkinCashier jest w 100% bezpieczny i legalny, o czym świadczą oceny na Trustpilot oraz liczne recenzje wideo. Zachęcamy do ponownego skorzystania z usług naszego serwisu! 💚

Cześć Pawle,

pozwoliłem sobie bardzo dokładnie zbadać Twój przypadek, ponieważ takie opinie rzadko się zdarzają na naszym serwisie (jak sam możesz zauważyć po ocenach użytkowników na naszym Trustpilocie).

Sprzedałeś nam 4 przedmioty (o łącznej wartości $57,44), dnia 01/12/2020, a sama transakcja miała miejsce o godzinie 10:39. Oferta została przyjęta, a my po dokładnie 1 minucie zleciliśmy wypłatę. PayPal zatwierdził transakcję i pieniądze dotarły na Twoje konto, na które sam zleciłeś wcześniej wypłatę wpisując na SkinCashier adres e-mail swojego konta PayPal. Tutaj potwierdzenie transakcji - https://i.imgur.com/oqcTCCL.png.

Nasz zespół techniczny skontaktował się z Tobą drogą mailową w celu wyjaśnienia sytuacji. Patrząc po logach oraz kwocie, o której wspomniałeś (420,00 PLN =/= 57,44 USD (212,34 PLN), ta opinia nie dotyczy naszego serwisu i prosimy o jej usunięcie.

Polecam Pomoc po zgłoszeniu na wysokim…

Polecam Pomoc po zgłoszeniu na wysokim poziomie

17 listopada 2020

Odpowiedź od SkinCashier.com

Cześć Koss4, bardzo nam miło, że mogliśmy pomóc! Rozumiemy, że sprzedaż skinów CS:GO i transakcje pieniężne mogą być stresujące, dlatego właśnie postanowiliśmy oferować pomoc techniczną dla naszych użytkowników 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Zapraszamy ponownie!

Good

Good fast money
I gave it 4 stars because some of my skins were non-cashable

8 października 2020

Odpowiedź od SkinCashier.com

Thanks for your rating! We try our best to offer the quickest payout possible! Please tell me, if there is anything we could improve to get 5 stars rating from you!