SkinCashier.com Recenzje 2193

4,2

Standardowo jak czytam poniższe recenzje widzę, że nie jestem pierwszym oszukanym - zwalają winę na API SCAM, wymieniłem skiny o wartości 110$ i oczywiście pieniędzy nie otrzymałem - wiadomo po kontak... Zobacz więcej

Support w sekundy, 3 wypłaty z powodzeniem z 4 był problem ponieważ boty próbowały scamować ale support od razu powiedział co należy zrobić żeby boty nie wysyłały powiadomień i transakcja przebiegła p... Zobacz więcej

Sceptycznie byłem nastawiony do tego typu stron. Skiny sprzedane i gdyby nie mój błąd z PP to by było bez kłopotów. Kontakt z support i błyskawiczne rozwiązanie problemu i środki w sekundę na koncie P... Zobacz więcej

Miałem do sprzedania jednego skinka co prawda jego cena to 45zł a tutaj sprzedałem za ponad 6 euro czyli jakieś 28zł - ale wszystko działało błyskawicznie. Szybka wypłata na paypala w około pięć mi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 7. wśród 7 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami

The number one website for cashing out your Steam skins! Sell your CS:GO, Dota2, TF2 and Rust skins and receive money instantly via PayPal, Bitcoin, Ethereum or Payeer!

4,2

Dobra

2 tys. recenzji

no ok

no ok spk polecam ;0

3 kwietnia 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Dziękujemy Szymonie za Twoje polecanko i serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie!

Shotka,

jeżeli Twój przedmiot miał ujemną wartość, a dostałeś za niego $2 USD to mogę nieskromnie powiedzieć, że udało Ci się ubić całkiem dobry interes. Z tego też powodu nie rozumiem Twojej oceny, czy mógłbyś wytłumaczyć co poszło nie tak?

Stop spamming on email

1 kwietnia 2021

Hi,

SkinCashier sends one email in case of a withdrawal and another one asking for a review. The first one is sent for information purposes and you are not able to unsubscribe from it because it is an integral part of how our system works (which you accept by logging into the site). At this point we are not doing email marketing, but for future reference I have unsubscribed you from it.

Thank you for using our service, and I apologize for any inconvenience caused.

Ceny niższe niż na steam wiadomo, ale stronka 100% legit, skiny sprzedane i pieniądze na koncie w 5 minut. Serdecznie polecam

31 marca 2021

ceny

Wszystko okej tylko szkoda, że ceny są tak zaniżone ale rozumiem że każdy chce zarobić :D

27 marca 2021

Sebastianie,

dziękujemy za Twoją opinię! Staramy się oferować najlepsze ceny jakie tylko są możliwe. Pamiętaj, że ceny skinów na Steam Markecie różnią się od ich realnej wartości. Cieszę się mimo wszystko, że rozumiesz na czym polega SkinCashier.

Z pozdrowieniami,
Zespół SkinCashier

julka jest kox

25 marca 2021

Adamie,

Pani Julia pozdrawia i bardzo dziękuje za Twoją recenzję. Cieszymy się, że nasz zespół wsparcia technicznego był dla Ciebie oparciem i pomógł Ci & odpowiedział na wszystkie pytania. Zapraszamy do skorzystania z naszego serwisu ponownie!

So many % for skin

So many % for skin
Increase your% of the money for skins when half is too much

24 marca 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Thank you for your review and we are glad that the price we offered for your items was satisfactory. Could you please tell me what we can do to get 5 stars instead of 4?

Polecam dostałem 500 zł w nicałe 3…

Polecam dostałem 500 zł w nicałe 3 minuty, wszystko dobrze bez problemów.

24 marca 2021

Kroplix,

cieszymy się, że dołączyłeś do grona naszych użytkowników. Szybka wypłata to nasz znak firmowy! Dziękujemy za Twoją recenzję i zapraszamy ponownie!

Nie da sie wypłacać srodków na karte

Nie da sie wypłacać srodków na karte
Jak zostanie to naprawione to będzie *****

23 marca 2021

Cześć,

wypłaty na kartę Visa lub MasterCard są możliwe dzięki naszemu dostawcy płatności Payeer, który widnieje w dostępnych metodach płatności w panelu wypłat. Niestety nie jest to usługa typu white-label więc wypłaty na karty płatnicze nie są możliwe z poziomu strony lecz przez internetowy portfel Payeer. Więcej o tej funkcji wypłaty piszemy w FAQ oraz na naszym blogu.

Mam nadzieję, że dzięki tej informacji po następnej transakcji zmienisz ocenę naszego serwisu z 3/5 na 5/5. Serdecznie pozdrawiamy i życzymy miłego dnia!

Legit

Legit stronka polecam dostałem piediadze w niecałą minute

22 marca 2021

dobra fajna gładka

17 marca 2021

Mocarzz,

takiej recenzji jeszcze nie dostaliśmy! Bardzo nam miło. Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

thanks for help me

5 marca 2021

Krokodyl,

our support team is always ready to help you. We pay great attention to this because we care about your safety and security. Thank you for your review and feel free to visit us again anytime!

jest fajna

jest fajna
no i wogulę polecam ją bo kazak jest

3 marca 2021

Odpowiedź od SkinCashier.com

Filipie, dziękujemy za Twoją opinię i zapraszamy ponownie! SkinCashier jest zawsze otwarty i gotowy odkupić od Ciebie przedmioty CS:GO.