Leveransen var ett katastrof. Jag fick vänta och vänta. När jag tröttnade och sa upp min besställning, så plötsligtvaknade dom nästa dag fick jag sms att leveranssen kommer att ske viss datum. Dåligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Yhteyttä myyntiin oli vaikea saada. Jätin kaksi kertaa pyynnön ilman tulosta. Lopulta menin myymälään ja tilasin tuotteen. Tilattuani tuotteen, siitä laskutettiin arvonlisävero verollisen hinnan pää... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei! Tarvitsemme jo heti varaosia skogoon, mistä näitä olisi saatavissa? Ensimmäisen käyttöviikon jälkeen seuraavia ongelmia: jarrupala irti, peili irti ja molemmat jalkatuet takapenkin osalta irti. O... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Generellt sett nöjd med produkten (en Skand Tigon) men riktigt dålig kundservice. Pratade med en Marcel, ringde för att fråga om verkstäder. Beskrev mitt problem, att ett ljud uppkommer när man kör, l... Zobacz więcej
Skand is a Nordic company providing stylish, reliable, and affordable electric mobility solutions. With a wide range of environmentally friendly electric vehicles, including scooters and multi-wheel models, Skand caters to diverse age groups and mobility needs. Having sold over 5,000 vehicles across the Nordic region, Skand values customer feedback to enhance its offerings. Committed to the global shift towards sustainable transportation, Skand strives to make electric mobility accessible and enjoyable for all.
Finlandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Toimitus ajallaan, tuote oli pakattuna muovikääröön lavalla, näki heti, että tuote oli vahingoittumaton. Koeajon suoritettuani olin tyytyväinen tekemääni valintaan, suosittelen.

Odpowiedź od Skand
Snabb service, jättetrevlig och serviceinriktad personal. Svar på de frågor man.

Odpowiedź od Skand
Kaikki Ok, mitä nyt lähimmän (Tampereen) huoltopaikan osoitteen kanssa tuli muutoksia, mitä ei minulle päivitetty.
Se oli hyvä juttu että viime syksynä kun tulin teidän myymälään Vantaalle Tampereelta asti, sain tutustua ja koe-ajaa laitteitanne pitkän aikaa ja myyjä esitteli niitä kärsivällisesti.

Odpowiedź od Skand
5 stjerner,veldig hyggelige å snakke med.håper jeg blir like heldig med scootern.

Odpowiedź od Skand
Snabbt och smidigt att beställ. Nu får vi hoppas produkterna har en hög standard och kvalitet

Odpowiedź od Skand
Tilattuani tuotteen, siitä laskutettiin arvonlisävero verollisen hinnan päälle. Lopulta sain oikean laskun ja tuotteen toimituksesta sovittiin.
Nouto sujui hyvin ja tuote ihan hyvä ja toimiva lyhyellä kokemuksella.

Odpowiedź od Skand
Hyvä tuote, mutta erittäin huono asiantuntemus omista tuotteista.
Eikä myöskään mielellään tarjota takuukorjausta kun tuoteessa on vika. Monta kertaa sanottiin että sen voi itse korjata vaikka ajoneuvo on ihan uusi. Loppujen lopuksi kyllä hyväksyttiin takuukorjaus.

Odpowiedź od Skand
Tilaus on sujunut tähän asti sopimuksen mukaan. Skootteri tulee vasta Toukokuun alussa!

Odpowiedź od Skand
soitin teille ja kyselin vähän tietoja scogo sähköskootterista ja sain kyllä kaikkiin kysymyksiin myös selventävät vastaukset ja tietoa kyseisestä kulkupelistä. että kaupat tuli ja toimituskin toimi moiteetta.kokeiltu on mutta kelit ei vielä ole otolliset.mutta eikö se kesä vielä tule...kiitos teille koko porukalle.

Odpowiedź od Skand
Soitin skandin numeroon kysyin miten voin tilatta haluamani tuotteen minut ohattiin odottamaan takaisinsoittoa myyjälle, joka tulikin pian. Myyjän kanssa keskusteltuani sain kaikki tarvittavat tiedot ja hän teki tilauksen heti saman tien. Tilaus saapui jo ennen sovittua toimitusaikaa kotiosoitteeseen, kaikki sujui erinomaisesti.

Odpowiedź od Skand
Asiointini myyntihenkilön kanssa sujui hyvin; lasku 1300+ scootterista tuli samana päivänä jonka maksoin saman tien.
Toivottavasti toimitus viikon sisällä toukokuun 25 jälkeen tapahtuu yhtä tehokkaasti!
Jorma Lumme

Odpowiedź od Skand
Elektroniikkakortti hajosi takuuaikana, mutta ei korvattu takuuna koska vetosivat siihen ettei ollut käytetty takuuhuollossa. Takuuhuolto ei liity mitenkään huonolaatuisen Kiinalaisen kortin rikkoutumiseen. Tähän hintaan luulisi että laatu olisi kunnossa, ja takuu toimisi moitteetta.

Odpowiedź od Skand
Vi köpte en Gomoto 3.3 för nästan 2 år sedan. Fordonet i sig är smidigt och jag gillar den verkligen. Den var pålitlig tills dagen den dog. Servicen har vi tidigare anlitat då den läckte olja som ny. Det är ibland svårt att få tag i kundtjänsten och det tar tid att få service. Innan du köper en Skand kolla så att din närmaste verkstad är på riktigt. Den i våran stad brann för 2 år sedan men är fortfarande auktoriserad. Våran reparation tog 7 veckor. Verkstäderna man blir hänvisa till är diverse verkstäder de jobbar med däck, bilar, cyklar och mopeder. Banden mellan verkstad och Skand verkar lösa. Man är inte direkt prioriterad när man kommer med ett fordon de inte säljer. Det här kan vara olika så klart beroende på vart du bor. Mitt råd är att du kollar där du bor med de verkstäder du hänvisas till så att de verkligen kommer finnas där för när du behöver dem. Något som jag skulle önska av Skand är mobila servicteam som kan ge direkt kompetent hjälp. Jag skulle absolut vara beredd att betala en utryckningsavgift för att få direkt hjälp av personer som kan och vill jobba med produkten. Vi fick våran reparation på garantin. Skand har full reservdelshållning för sina produkter. Problemet är att du sitter i knät hos verkstäder som kanske inte riktigt vill ha dig som kund. Du dyker upp med ett fordon de inte sett eller känner till. Bandet mellan företaget och verkstäderna behöver bli bättre. Om servicen varit smidigare och mera pålitlig hade jag gett ett högre betyg.

Odpowiedź od Skand
Hankin Scogon viime kesänä ja olen ollut todella tyytyväinen siihen! Sillä pääsee helposti ja näppärästi paikasta toiseen. Asiakaspalvelu toimi moitteettomasti ja toimitus sujui myös hyvin. Suosittelen!

Odpowiedź od Skand
Sain nopeasti vastaukset kysymyksiini ja tarvittavan tiedon.

Odpowiedź od Skand
Our family have scogo and vetta, been loving driving those two years already, third summer starting. Had no problems in any stage.