Service & Co - Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

En otroligt tuff utbildning som man kommer ha med sig resten av livet. Inte bara de värdefulla lektionerna men även alla man lärde känna. Detta är något jag aldrig kommer glömma och det var en av de b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Service o co är en bra grundskola, rundresekursen (tillägget i asien) innehåller dock inte lika mkt undervisning men man får se och uppleva mkt av världen. Deltar du på detta ska du vara beredd på at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

En mycket givande guideutbildning där man jobbar både med sig själv och andra. Man får en tydligare självbild samt en inblick i hur andra människor agerar och tänker. Hårt jobb, skratt och kramar. Gäs... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag hade en härlig upplevelse med Service & co! Dock tycker jag att det kunde legat mer fokus på de praktiska ämnen som man hade examen i, att man gör det fler gånger än vid praktik och examen. I övri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła
  2. Szkoła turystyki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Service & Co. erbjuder reseledarutbildningar med jobbgaranti. Vi är Skandinaviens största reseledarskola och oberoende av enskilda resebolag. Vi samarbetar bl a med Fritidsresor, Solresor, Nazar, Detur, Royal Caribbean, och Langley.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Fantastisk upplevelse!

Oj vart ska man börja!? Vi har fått uppleva så otroligt mycket under denna månad. Det har varit den roligaste och samtidigt tuffaste månaden i mitt liv och jag ångrar inte för en sekund att jag valde att ta steget. Instruktörerna gör ett grymt jobb och de externa står för spetsen inom sina områden. Ni har lyckats att ge oss känslan att vi fått mer än vi har betalat för! Jag har växt och lärt mig mycket om mig själv och kände direkt att detta var något som jag brinner för och vill arbeta med. En annan viktigt sak är den otroliga sammanhållning och de starka band som skapas mellan alla elever, jag känner verkligen att man fått vänner för livet! Att man dessutom kom hem med ett jobb gjorde inte saken sämre =) Stort tack till Service & Co. som gjorde detta möjligt!

Mvh Alexander Hallberg

Ingen kurs i världen växer du så mycket som på Service & Co

Efter jag hade bokat upp mig på Service & Co kurs i Lloret de mar hade jag stora förväntningar med tanke på vad jag hade hört och vad jag hade läst. Nu efter kursen i nov/dec finns det knappt ord att beskriva denna lärorika kurs och sammanhållning. Jag har fått vänner för livet otroliga kunskaper och även det jag kom dit för - att bli Reseledare.
De mest underbara instruktörer och det absolut bästa föreläsarna i olika ämnen gör att alla på guide skolan växer som männinska.
Tack Service & Co för allt!!

Jonathan Olsson

Det bästa jag gjort

.Jag hade alltid velat hålla på med turism,så en dag satt jag och bara kollade runt lite på internet och hittade service&co,det verkade så serisöt och bra ochs peciellt jobb garantin fastnade jag för, så jag bokade på engång. jag kännde ingen när jag åkte men redan på bussen till hotellet fann jag en vän som kom att bli min bästa vän sedan den dagen, man träffade också så mycket sköna människor som var som en själv:) instruktörerna och gästerna som kom under månaden var det bästa någosin,och kan med handen på hjärtat säga att det var den roligaste tiden och lärorik,om man tvekar gå man miste om något stort,an var så förbered från skolan när man åkte ut på min första säsong det var skönt,samt att jag hamnade med många vänner på min första destionation från skolan det var toppen skoj och jag rekomenderar denna skolan jämnt och ständigt den är bäst om man verkligen vill lyckas som reseldare och ha så fantastisk kul,man möter samt mycket männiksor när man jobbar så andra saker också kan dyka upp. ta chansen säger jag bara ni kommer inte ångra er

Oceniono na 4 z 5

Öppnar dörren till ett nytt liv!

Jag ställde mig mycket frågande till om det kunde vara värt så mycket pengar att utbilda sig till reseledare. Det var det. Ledarna var mycket bra och seriösa, de ville att man skulle åka hem med kunskap och minnen för livet. Dessutom har jag i efterhand märkt att jag inte bara fick kunskap inför guidejobbet utan jag har kunnat dra nytta av den i många olika situationer. Framför allt hur man ska hantera olika människor i olika situationer är obetalbart, har hjälpt mig även efter att jag slutade som guide. Jag har tack vare Service o co kunnat jobba i Grekland, Spanien och på Nilenbåtarna i Egypten. Tack!

Våga kasta dig ut!

Jag var som många av er som sitter där och bara väntar på att trycka på knappen "boka" och ta steget. Jag önskar av er alla att ta steget, våga stiga ur din säkerhets zon och ta dig an nya utmaningar. Tiden på service and co kommer vara en av de svåraste uppgifterna i dit liv och du kommer att utmannas på många olika sätt. Jag skulle vilja säga till er alla och det är något jag har lärt mig utav service and co och det är att lev dit liv och gör dit till det rikaste! Våga vara den du vill vara. Sitt inte där hemma utan åk till Spanien och utvecklas och låt dig hitta dit inre och din allra bästa person inom dig. Du kan mer än vad du tror och service and co kommer att stärka dig på många olika vis. Allt det här hemma kommer finnas kvar!
Jag hoppas att ni alla tar steget och gör något som kommer bli ert bästa minnen! Håll ut, det är tufft att lämna familjen, vänner och säkerheten för ett tag och ni kommer att bryta ihop men det är okej!
Sålänge du bara vågar.

/ Emelie Lyberg

Oceniono na 5 z 5

den bästa tiden i livet!!

det var den bästa och mest lärorika månaden i mitt liv. man utvecklades väldigt mycket som person. man lärde känna sig själv. man vet också att man klarar mer än man tror. kommer alltid att komma ihåg denna månaden!!
hoppas ni fortsätter med detta.
ett stort tack till alla instruktörer, både de fasta och de som kom!!!
efter denna månaden så klara man allt, man ser inte bara problem längre utan man ser bara lösningar.
man märker när man kommer hem att de är bara jag som har förändrats, allt annat har stått stil. otroligt hur mycket man kan förändras på en månad! bara man vill så går de, jag vill, jag kan, jag gör!!!
tack alla underbara människor som ser till så vi kan få en så bra och lärorik månad!!
hoppas att fler vill gå denna utbildningen, den är värd varenda öre!! man kommer inte ångra sig!!
Sofia Lindelöf

Minnen för livet

Det var en av dom bästa månaderna i mitt liv. Man växte som person, man fick grymt många nya vänner. man gjorde saker man aldrig trodde man skulle göra här i livet.. lätt att ni ska gå hos just Service & Co ifall ni vill bli reseledare // Louise Pettersson

Oceniono na 5 z 5

Jag skulle rekommendera Service&Co i alla lägen. Min månad var fantastisk! Och nu har jag dessutom ett jobb hos solresor till våren!

Världens underbaraste månad

Denna månad har varit helt fantastisk. Otroligt duktiga instruktörer, underbara människor som man fått lära känna. Har utvecklats som person, och gjort saker jag aldrig skulle våga göra ifall jag hade varit kvar hemma i Sverige. T.ex gå på 600 varm kol, klättra uppe på höga höjder tatuera mig med mera. Denna utbildning har inte bara utvecklat mig som människa utan även stärkt mitt självförtroende något enormt. Puss på er alla som har förgyllt min månad. I will never forget you guys <3

Oceniono na 5 z 5

En helt fantastisk månad som du inte kommer att glömma

Det har varit en helt otrolig månad, vi har gjort så mycket och det är svårt att förklara allt vi har upplevt.
Det är super bra instruktörer och föreläsare, och helt underbara människor på skolan.
Det är en väldigt intensiv månad, det är mycket arbete och lite sömn. Man testar väldigt mycket sina egna gränser och på så sätt utvecklas man mycket som person. Jag har lärt mig att jag klarar mycket mer än vad jag tror, bara jag vill. Det är en otroligt lärorik och spännande kurs.

Det har varit en underbar månad och jag har fått fantastiska vänner för livet.

Mitt livs bästa månad

Detta var den utan tvekan bästa upplevelsen i mitt 19 åriga liv. Jag har lärt mig så mycket som jag aldrig trodde att jag skulle kunna lära mig på så kort tid. Har fått vänner för livet och minnen för alltid. Värt pengarna flera gånger om!

5 sjärnor för bästa reseledarutbildningen i hela världen Service & CO

Service och CO är den bästa reseledarutbildningen som man kan gå i hela världen! Deras service från första anmälan till prossen att man går på skolan, till att man kommer hem har varit i högsta världsklass! Dom är otroligt hjälpsamma under hela din skolgång och du behöver aldrig känna dej undrande om undervisningen eller frågor i allmänt. Instruktörerna som är på utbildningen är av högsta klass, och det ska dom ha all cred för! Hela teamet som finns på plats nere i Spaninen är där för att hjälpa dej att bli den bästa guiden, du utvecklar dej som person och lär dej allt inom resebranshen och hur du ska bli den bästa guiden. Det bästa, absolut bästa är att dom ser dej som person och stöttar dej genom hela skolgången till 100 % till allt, även privat!! :)
Jag kan starkt rekomendera dej att gå på Service & Co. När kommer hem blir du som en helt annan människa och du växer enormt!
Vill önska lycka till blivande guider ute världen och rocka där ute!
Hälsningar Ida Dahlberg

Oceniono na 5 z 5

Den absolut bästa månaden i livet!

Det finns inte ord som kan beskriva allt vi har gjort och alla dörrar som har öppnats tack vare denna fantastiska utbildning!
Jag var ganska kritisk när jag åkte ner till Spanien, tyckte att det verkade lite överdrivet, när man hade läst vad alla hade skrivit innan, precis som jag skriver nu. Men jag insåg väldigt snart att detta är en upplevelse som man inte kan förbereda sig på, det var helt otroligt skoj, massa nya vänner, som jag antaligen aldrig ens skulle ha pratat med innan, och man utvecklas så enormt som person. Funderar du över att åka? Gör det! Det finns INGET att förlora!

Service & Ci

Den här utbildningen var den absolut bästa jag har gått. Mycket praktik och inte minst fokus på personlig utveckling.
Om du ens funderar eller är tveksam till att gå den här utbildningen- slute tveka, du komm INTE att ångra dig!

/Jessica W

22 kwietnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Följ med på en fantastisk personlig resa du aldrig glömmer!

Jag hade egentligen ingen riktig uppfattning om vad Service&Co var när jag åkte dit, förutom att jag behövde göra något annat än att plugga i mitt liv, efter 3,5 års ekonomistudier på högskola.

Detta är det bästa utbildning jag någonsin har gått och alla har användning av den, oberoende i vilket stadie man är i sitt liv, gammal som ung. Service&Co tar med dig på en resa där du utvecklas som människa. Jag såg många som hade dåligt självförtroende i början och andra som var jätte blyga, dessa människor ställer sig några veckor senare upp och håller ett välkomstmöte för 100 personer och spelar teater som vilken proffessionell skådespelar som helst. (okej nu tog jag kanske i lite) Men essensen finns ändå där att man gör saker som man aldrig trodde var möjligt

Detta tycker jag alla skall göra. I mitt arbetsliv har jag haft stor nytta av detta och det är väldigt uppskattat av arbetsgivare! Idag jobbar jag på Swedbank mkt tack vare detta.

Over and out!

Oceniono na 5 z 5

Vänner för livet och en helt ny människa!

Service & Cos guideskola i Spanien var det bästa beslut jag någonsin tagit! Lite nervös var jag innan avresa, men med facit i hand, vänner för livet (som jag fortfarande träffar efter mer än 1 år), fantastiska upplevelser, nya kunskaper - så var det en ny människa som efter en månad kom hem till Sverige.
Helt klart en supertid! :)

Sikta mot stjärnorna ;-)

Guideskolan var en av de roligaste månaderna i mitt liv, av många orsaker. Bortsettf från allt det roliga folk som var med, så utvecklades man enormt mycket. Det största som jag tog med mig hem var insikten om att man faktiskt kan umgås med alla typer av männiksor. Det verkar som en ganska märklig AHA upplevelse, men känner ni inte igen det här att man är så låst i en krets och att många av en gamla vänner är på ett visst sätt, att man för länge sedan glömde titta utanför kretsens ramar? På guideskolan blev man tvingad till att umgås och arbeta med alla typer av människor och det öppnade mina ögon och gjorde mig till en mycket öppnare person.

Själva utbildningen i sig gav en också självförtroendet att tro på sig själv, våga stå på scen, ta initiativ och förstå vikten av samarbete. Man utsätts för de mest märkliga situationer, som man aldrig ALDRIG skulle uppleva hemma, var man pressas till att testa sig själv. Erfarenheten från guideskolan har visat verkligen visat mig att om man siktar mot stjärnorna så landar man som lägst man träden - både på det privata planet men också inom karriären. Man hamnar på de mest oanade aarbetsplatser :-) //Katrina, elev april 2009

Världsklass!

Det bästa jag gjort i hela mitt liv! Under de fyra veckorna som Guideskolan varade har jag växt något enormt som person, jag har lärt mig saker om mig själv och jag har minnen och vänner för livet. Det är nu två år sedan jag gick skolan men tänker på det flera gånger i veckan, får fortfarande gåshud när jag hör vissa låtar som påminner om skolan, ser bilder eller pratar med folk från skolan, helt underbar upplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Ditt liv kommer inte vara sig likt efter Service & Co - i positiv bemärkelse!

Att gå Service & Co är något som alla borde göra, oavsett om man har planer för att bli reseledare eller inte. Förutom de oerhört intressanta lektionerna, framförda av riktigt kompetenta lärare, får man nya perspektiv på livet. En stor anledning till det är att man tillåts vara sig själv till 100 % och lär känna så många nya människor. Man skulle kunna säga att man lär känna andra människor och även sig själv, på ett sätt som man aldrig skulle kunna göra i "det vanliga livet", som man skulle kunna beskriva som mer ytligt. Att gå Service & Co. kommer du ha nytta av för resten av livet, alltså oavsett om du sedan tänker bli reseledare eller ej.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej