Service & Co - Sverige Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

En otroligt tuff utbildning som man kommer ha med sig resten av livet. Inte bara de värdefulla lektionerna men även alla man lärde känna. Detta är något jag aldrig kommer glömma och det var en av de b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Service o co är en bra grundskola, rundresekursen (tillägget i asien) innehåller dock inte lika mkt undervisning men man får se och uppleva mkt av världen. Deltar du på detta ska du vara beredd på at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

En mycket givande guideutbildning där man jobbar både med sig själv och andra. Man får en tydligare självbild samt en inblick i hur andra människor agerar och tänker. Hårt jobb, skratt och kramar. Gäs... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag hade en härlig upplevelse med Service & co! Dock tycker jag att det kunde legat mer fokus på de praktiska ämnen som man hade examen i, att man gör det fler gånger än vid praktik och examen. I övri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła
  2. Szkoła turystyki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Service & Co. erbjuder reseledarutbildningar med jobbgaranti. Vi är Skandinaviens största reseledarskola och oberoende av enskilda resebolag. Vi samarbetar bl a med Fritidsresor, Solresor, Nazar, Detur, Royal Caribbean, och Langley.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Bösta tiden i livet!

När jag hör namnet Service och có, får ett mejl skickat eller pratar med alla fantastiska människor jag träffade på skolan, känner jag ofta att jag skulle vilja dra tillbaka tiden och befinna mig år 2007 i december då jag begav mig iväg på en resa som skulle ändra hela mitt liv. Jag kan klart säga att det är en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Man utvecklas som person på alla plan, träffar nya människor och förstår att hela världen faktiskt ligger i dina händer. Bara du kan bestämma hur långt du ska gå!

Du kommer uppleva saker du tidigare aldrig har upplevt och jag kan lova att Service och Có kommer leverera alla dina förväntningar, och mer därtill! :)

Linnéa

12 stycznia 2011

Go for it!

Service & Co ger dig mer än du kan tänka dig. Framförallt utvecklas man otroligt mycket som person och får nya vänner för livet. Efter min utbildning valde jag istället att jobba inom hotell istället för guidelivet men jag kan inte säga att kursen bara fokuserar på guideyrket. Alla som vill jobba inom service har nytta av denna kurs! Jag valde även att gå tilläggs kursen i Andorra, den roligaste veckan i mitt liv!! Utmana dig själv, just go for it!

11 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

Något av det bästa jag gjort!

Jag hade drömt om att gå den här utbildningen i flera år innan jag väl skickade iväg ansökan, och hade läst varenda blogg och resedagbok av gamla elever jag kom över. Så man kan minst sagt säga att jag hade väääldigt höga förväntningar och reflekterade faktiskt aldrig över tanken att det kanske inte skulle vara så bra som jag trodde. Och gissa vad? Det var ännu bättre!! (klyschigt, jag vet, men sant :)

Nu valde jag att aldrig ta det sista steget och börja jobba som reseledare då jag vill satsa på mitt förhållande och liv här hemma, men det betyder inte att utbildningen var bortslösade pengar. Jag hade kunnat ge mycket för att få uppleva alltihop igen, och framförallt att få vara med alla underbara människor (både elever och instruktörer) igen.
Det är egentligen enda nackdelen, alla sa till varandra där nere att "vi måste ses snart igen!", men det är svårt för redan en månad efteråt så var alla ute i världen och levde livet som reseledare haha! :)

11 stycznia 2011

En helt underbar höst!

Jag hittade och bokade Service & co flera månader innan jag slutatde gymnasiet, jag ville ut och resa och se världen och efter att ha snubblat över en broschyr på skolan var det ett enkelt val.
I augusti packade jag mina väskor och åkte till Barcelona för att lära mig spanska på Service & co´s språkkurs. Efter 3 gryma månader så var det äntligen dax för guideskolan. Och jag belv verkligen inte besviken!

Även om vi höll på från morgon till kväll så var det aldrig tråkigt! allt som vi fick lära oss har jag verkligen haft nytta av i både guidelivet och i livet. Inspirerande, duktiga och inte minst underhållande instruktörer såg till att schemat var omväxlande och att skolan blev en oförglömlig upplevelse.

På Service & co fick man inte bara en riktigt bra utbildning, man fick lärdom och vänner för livet! Man växte även som människa :) Och spanskakursen kan jag inte annat än att varmt rekommendera, jag har haft en otroligt stor nytta av den då jag arbetat ute som guide i spanien eller på kanarieöarna!

Den stora bousen lätt inte vänta på sig, när jag åkte hem från skoaln hade jag redan fått jobb som guide! Jag jobbade som guide i 3 år för samma företag och jobbar just nu som flygvärdinna för samma företag.

Service & co öppnade verkligen upp en helt ny värld med massor av spännande jobb! Jag älskade guidetiden och det var mycket ofta som man fick höra att guiderna som kom från Service & co, dom var det ordning och reda med samt att dom alltid kom mycket förbereda (på ren svenska: alla resebolg vill ha dig!)

Sluta fundera och ta chansen du också! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, inte ens om du inte åker ut som guide efterått, för ingen kan ta ifrån dig all den kunskap, all de vänner och minnen som du får för livet!

10 stycznia 2011

B ready for Anything!!!

Service & Co:s Guideskola va riktigt bra!
Man lärde sig mycket, man växte som person och man träffade underbara människor.
Det är fullt upp hela tiden men det är en bra blandning mellan teori och praktiska lektioner. Man gör mycket som man aldrig annars gjort och man möter många roliga utmaningar samt att man lärt sig att aldrig bli förvånad vad som än händer!!
Det va en riktigt grym månad med måååånga roliga minnen!!!

I'ts simple JUST DO IT!!

:D:D:D:D PEACE

9 stycznia 2011

!Service & Co - ett minne för livet

Jag var inte riktigt säker om jag hade valt rätt när jag anmälde mig till Service & Co, men efter att ha varit där nere under skolan så kan jag lätt säga att jag blev säker. För jag visste inte vad jag ville göra efter jag hade tagit studenten, och sen så såg jag service & Co på facebook och beställde hem katalogen. Och jag blev helt fast, det verkade som det var helt rätt för mig, en riktig upplevelse.
Det var helt rätt val för, det var precis vad jag behövde. Jag har alltid gillat att vara ute och resa, och vad är bättre att blanda jobb med nöje?
Även fast det kostar en hel del så för mig var det värt varje öre. Och även de extra tilläggen som jag la till så tyckte jag att själva guideskolan var det som var bäst. Men det kan också vara därför då är alla fortfarande där, de nya vännerna, nya kollegorna.
Jag har varit ute en säsong och jobbat med det här och det är det bästa jag har gjort. Det är helt underbart att få komma ut och jobba på riktigt, det är en utmaning men lätt värd att ta.
Jag tror även att om man inte kommer ut i världen och jobbar som guide så tror jag att guideskolan ändå är värd att gå. För man får så mycket mer än bara en "utbildning" till att bli guide. man får minnen för livet och en helt fantastisk månad.

9 stycznia 2011

"De e bar å åk"!:)

Drömmer du om att bli reseledare? Då är Service o Co utbildningen för dig!

Efter min månad i Spanien nov-dec 2010 med efterföljande skidmodul i Andorra är jag nu redo att kasta mig ut i världen som guide! Guideskolan är nyckeln till framgång på många sätt! Förutom möjligheten till jobbgaranti så är den personlighetsutvecklande samtidigt som du får en enorm kunskap om jobbet som guide. Här får du möjligheten att lära känna 200 andra elever ifrån skandinaven, lära dig skandinaviska, delta i roliga och intressanta lektioner med riktigt duktiga instruktörer. Räkna med långa intensiva dagar och hårt plugg men samtidigt många sena nätter på den sköna klubben TEXAS där du tillsammans med 200 andra partysugna får golvet att gunga! Service o Co har en bra mix av undervisning och nöje !

Jag gick även språkskolan i Barcelona vilket jag är enormt glad över idag då jag lärde mig mycket under mina sex veckor på Pylmon Language School. Hade stor nytta av mina kunskaper i spanska på guideskolan o i Andorra. Att kunna tacka städerskan på spanska eller säga ett par ord till receptionisten på deras språk tycker jag var kul och gav mig den personliga kontakten med framförallt den spansktalande familjen på hotellet i Andorra. Jag rekommenderar varmt språkskolan i Barcelona innan guideskolan, just för att den gav mig det där lilla extra!:)

Skidguideutbildningen i Andorra var helt klart utöver mina förväntningar! Vi bodde på det söta familjehotellet, Ayma som drivs av en mysig och hjälpsam familj. I Andorra kan du räkna med skön åkning i en härlig miljö med toppeninstruktörer och kunniga skidlärare samtidigt som du får en bra bas att stå på om du vill jobba som skidguide!

Jag har fått vänner för livet, lärt mig att förstå och prata danska och en massa massa mer, det går inte att beskriva eller berätta allt man varit med om hos Service o Co, det måste upplevas!:) Att avsluta min utbildning hos Service o Co med skidguideutbildningen i Andorra var som grädden på moset! Som en känd skidprofil en gång sa..

”De e bar å åk!” Åk på Service o Co guideskola, du kommer inte ångra dig!
Knus! (kram)
Maja:)

Oceniono na 5 z 5

Bättre än jag någonsin förväntat mig

Jag rekommenderar starkt Service & Co. Det var en del pengar men eftersom det var jobbgaranti efter klarad kurs åkte jag ändå. Det visade sig vara mycket bättre än jag väntade mig. Jag trodde det skulle handla endast om att vara reseledare men du lär dig om dig själv, dina medmänniskor. Du får mer förståelse för andra och om dig själv. Det är en väldigt känslostark månad och du kommer garanteras utvecklas mer än du tror. Det var väldigt välplanerat och intensivt, instruktörerna väldigt duktiga och du kommer träffa vänner för livet.

Oceniono na 5 z 5

Bästa månaden i mitt liv

När jag bokade in mig på kursen (nov-dec 09) så var jag fylld utav förväntan. Jag trodde att jag skulle anlända till Lloret de mar och "bara" utbilda mig till reseledare, vilket jag gjorde, men jag utbildade mig även till så mycket mer. Jag lärde mig saker om mig själv, jag utvecklades som person och jag upptäckte att jag vågar mer än vad jag trodde. Dagarna var långa och stressiga, men det märkte man nästan inte av i och med att man ständigt var omringad med underbara människor, alla med samma mål.

När jag tänker tillbaka på min vistelse hos Service & Co så får jag alltid ett leende på läpparna. Det är något som jag aldrig kommer att glömma, och först och främst, aldrig kommer att ångra. Jag uppmanar ALLA att söka till skolan, för man lär sig så otroligt mycket.

Sen är det ju så att om man vid kursens slut inte känner att reseledarlivet passar en själv, så har man varken slösat tid eller kastat bort pengar - för allt man lär sig där borta, kan man nyttja överallt och inom vilket jobb som helst. Tveka inte, bara gör det!

Time of your life!

Månaden i Loret De Mar med service & co var väldigt rolig och utvecklande, man fick lära sig mycket både som människa och guide. Trots att dagarna var långa lyckades instruktörerna och de externa föreläsarna gör lektionerna intressanta och lärorika. Under månaden lärde man känna så många nya underbara människor som gjorde vistelsen till en mycket trevlig upplevelse som jag gärna skulle göra om anyday.

5/5 toasters!

Under min månad i Lloret de mar träffade jag helt fantastiska människor, både elever och instruktörer, jag lärde mig otroligt mycket om både mig själv och service-yrket och jag hade verkligen hur kul som helst under tiden. Service&co gör det lätt att lära sig och ta in all den nya informationen, de undervisar på ett roligt sätt med varierade lektioner och många raster så man håller sig pigg och vaken.

Så, är du minsta inne på att bli reseledare och gå Service&co's guideskola så tycker jag att du ska ta chansen! För det här är en månad i ditt liv som du aldrig kommer att glömma och nu i efterhand är jag sååååå glad att jag gick utbildningen.

Oceniono na 5 z 5

För bra för att vara sant?? Nej, det stämmer ju faktiskt!

När jag först hörde talas om reseledarutbildningen Service & Co, var jag först ganska skeptisk. Kunde verkligen allt som utlovades hållas, fungerade jobbgarantin, var det den bästa chansen in i resebranschen, "ett minne för livet"? Svaret på frågan är ett solkart JA! Det är det! Service & Co's guideskoleutbildning håller inte bara en oerhört hög kvalité när det gäller lektioner, upplägg och föreläsare, det är också någonting fantastiskt roligt, självutvecklande och inte minst en otrolig möjlighet om man vill bli just reseledare... Det kostar lite pengar, men det är det absolut värt! Om du funderar, tveka inte, utan ta chansen och gör det! Vad har du att förlora på det egentligen?

Värt varje krona!

En underbar kurs där man fick många nya kontakter och lärdomar att ta med sig. Mycket charader där man fick bjuda på sig själv, vilket var väldigt kul. Hyfsad bra förberedning på guidelivet, men för ett sådant här jobb kan man aldrig bli helt förbered!

Ta chansen och gör något ovanligt, kul och inspirerade vilket kan ta dig till platser du aldrig kunnat tänka dig!

30 grudnia 2010

Säger bara en sak, GÖR DET

Efter en månad i Lloret på Service&Co´s reseledarskola kan jag bara säga en sak; Jag är så glad att jag tog steget och gjorde det, för det visade sig bli en av de bästa månaderna i mitt 21-åriga liv. Proffsigt upplägg på kursen, grymma instruktörer, stora utmaningar och vänner för livet. Det var hårt och stressigt men förbannat roligt och utvecklande. Och nu ligger världen framför mina fötter. Vart ska jag? Det vet jag inte än. Men jag vet att jag kommer klara det galant, tack vara Service & Co. Tveka inte, åk. Det är värt alla pengarna och mer därtill.

29 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

De 5 bästa veckorna i mitt liv!

Jag beställde utbildningen efter jag googlat på jobb utomlands och service&cos utbildning ploppade upp. Jag gick in på hemsidan läste lite och någon vecka senare bestämde jag mig. Så jag hade inga direkta förväntningar, utan såg det mer som en möjlighet att komma ut i världen och ifrån den mediokra vardagen här hemma.

Utbildningen visade dig vara riktigt intensiv men också helt fantastisk. Under månaden i Llorenet har jag träffat en massa nya vänner, vänner för livet. Alla har varit så öppna, trevliga och härliga. Jag känner att jag utvecklats mycket och var har lärt oss en massa under dessa veckorna.

Instruktörerna på skolan, både de interna och externa har varit helt klockrena. Det har varit en skön blandning mellan humor och seriösitet. Man har hela tiden kunnat följa med (tillskillnad från den statliga skolan) då vi haft pauser med sjuka youtube klipp, en dans eller en nypa frisk luft.

Jag var också med på utbildningen i Andorra. Det var också en riktigt fedt vecka. Vi var ett mindre gäng, så man kom närmare danskarna och lärde sig förstå dem mycket bättre och även bedre to snak dansk så den var sjovet! Det var lite lugnare här och vi hade mycket tid till att åka skidor. Jag åkte skidor för första gången när vi kom hit, har bara stått på bräda innan och efter 5 dagar klarade jag av de röda pisterna. Kvällarna tillbringade vi på Ciscos som var en mysig after-ski bar, där vi hade mycket kul tillsammans.

Jag kan varmt rekomendera Service&cos guide utbildning i llorent samt skidmodulen i andorra! Ta chansen, för det är helt klockrent!

Mvh Skogshuggarn

23 grudnia 2010

Bästa någonsin!

Service & Co. det finns inte bättre än den här utbildningen!, man växer otroligt mycket som person och man har hur kul som helst samtidigt som du utbildas till världens bästa reseledare. Lektionerna skall vi inte prata om det händer alltid något spännande, det går inte att somna på lektionerna som man gör vid skolbänken hemma. Helt otroligt! Jag rekommenderar starkt service & Co. till alla som tänkt tanken men även till er som inte tänkt tanken! det är det bästa som hänt mig och jag har fått så sjuuuuuukt mycket nya vänner, sen som grädde på moset!, så åkte man hem efter 4 veckor med ett nytt jobb i ryggsäcken!, så nu är det bara att packa om och ut i världen att jobba!

Helt klart 5 stjärnor!

Mvh Tobias "bamse" Thomsen

19 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Jag fick det jag önskade, och mer därtill!

Jag anmälde mig till Service & Co's utbildning för att jag ville byta yrkesinriktning och kände att jobbet som reseledare var någonting som lockade. Efter allt gott jag läst om skolan på bla Facebook kändes det som ett bra beslut.

Jag kom till skolan med en bakgrund som hästtjej och var lite osäker på om jag skulle klara av utbildningen. Jag har bara arbetat som hästskötare/ridinstruktör och har i stort sett noll erfarenhet av varken service, hotell, försäljning osv. Att jag nu efter denna månad kan stå med en ny yrkesutbildning i ryggen, jobbgaranti och en inbokad jobbintervju tycker jag är helt otroligt!
Så det finns ingenting att fundera på, det är svårt att utvecklas mer under en månad än vad man gör på Service & Co.

Skolan levde upp till de förväntningar jag hade med råge! Jag förstod att den skulle vara tuff men ändå inte riktigt så intensiv som den verkligen var. Vi fick jobba hårt och lägga ner mycket tid på våra uppgifter, man hade alltid någonting att göra. Men detta tycker jag endast är positivt! Instruktörerna pressade oss för att vi ska vara förberedda på vad verkligheten innebär, vilket jag tycker är riktigt bra.
Instruktörerna (både interna och externa) är de som gör skolan till vad den är. Grymma människor som tar fram det bästa ur en helt enkelt!

Den känslan man får efter att sista examen är avklarad, då man förstår att man är klar med utbildningen och ska fira med alla de vänner man fått under månaden - är helt fantastisk!
För även om det har varit en tuff månad har man hunnit ha roligt; både på skolan och utanför, samtidigt som man skapat sig vänner för livet!

Oceniono na 5 z 5

ord kan nog inte beskriva

mina förväntningar inför skolan var stora innan jag åkte ner till spanien, men under tiden växte de sig bara större och större för det vi fick ta del av på skolan gav en stora förväntningar och jag kan bara säga att jag kan inte vara mer nöjd med skolan än jag är nu. Energin instruktörerna har är utan dess like, lektionerna är otroligt givande, lärorika och roliga. Jag tycker att materialet i undervisningen är väldigt variernade vilket gör att man inte tappar gnistan när man är trött! Utan man kämpar istället!
Det som nog gör skolan till att den är så bra är instruktörerna utan er skulle skolan inte vara mycket att hänga i granen.
Det som satte guldkant på skolan är att jag åkte därifrån med jobb!
Och jag kan inte vara mer nöjd, jag ångrar inte överhuvudtaget att jag gick skolan. Det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Och jag har utvecklats som människa, jag är en förnyad bättre version av mig själv och det är tack vare er.
Kärlek till er på Service&co!

Magiskt!

Att gå Service & Co's reseledarutbildning var det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv, då det var en månad som jag aldrig kommer att glömma! Det kan anses som en dyr kostnad, men jag tycker att det är en invetering som man gör - i sig själv. Utbildningen håller en hög standard, och även om man aldrig kommer att börja inom resebranschen, så kan man använda det man lär sig till så mycket annat i livet. Man utvecklas som person, och man blir starkare. Man vågar göra saker som man aldrig trodde att man skulle, och man möter människor som man aldrig annars hade mött.

Utbildningen håller oerhört hög standard, och den är bred. Istället för att fokusera mycket på ett företag (som reseledarutbildningar för specifika bolag gör), så breder Service & Co's utbildning ut sig och hanterar branschen, istället för "vi är företaget".

För att sammanfatta min månad med Service & Co: magiskt! ÅK, du kommer INTE att ångra dig! Erfarenheter kan man aldrig få för mycket av - inte sant?

Oceniono na 5 z 5

Bättre än vad jag hoppats på!

Service & Co är mycket välorganiserat, från att jag anmälde mig tills jag slutade skolan (även därefter) var allting bra helt enkelt, man fick bra information om skolan innan man började, man lärde sig otroligt mycket och det gav mycket som jag kom att använda under mina säsonger som guide. Att ha varit där var ett stort plus på mitt cv när jag ansökte till guide.

Sjävla skoltiden var riktigt hektisk o man hann med mycket under dom veckorna, lärarna var superbra och samtidigt hade vi väldigt roligt, bland dom roligaste veckorna i mitt liv. Späckat schema fullt med lektioner i klassrum och i bl a buss, aktiviteter som teambuidling, se på spansk fotboll och gå på eld, tur inne i barcelona, massa temafester, kom ihåg att ta med mycket kläder :)

Rekommenderar varmt Service & Co till andra som funderar på att läsa där, det är värt varje krona!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej