Service & Co - Sverige Recenzje 159

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

En otroligt tuff utbildning som man kommer ha med sig resten av livet. Inte bara de värdefulla lektionerna men även alla man lärde känna. Detta är något jag aldrig kommer glömma och det var en av de b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Service o co är en bra grundskola, rundresekursen (tillägget i asien) innehåller dock inte lika mkt undervisning men man får se och uppleva mkt av världen. Deltar du på detta ska du vara beredd på at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

En mycket givande guideutbildning där man jobbar både med sig själv och andra. Man får en tydligare självbild samt en inblick i hur andra människor agerar och tänker. Hårt jobb, skratt och kramar. Gäs... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag hade en härlig upplevelse med Service & co! Dock tycker jag att det kunde legat mer fokus på de praktiska ämnen som man hade examen i, att man gör det fler gånger än vid praktik och examen. I övri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła
  2. Szkoła turystyki

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Service & Co. erbjuder reseledarutbildningar med jobbgaranti. Vi är Skandinaviens största reseledarskola och oberoende av enskilda resebolag. Vi samarbetar bl a med Fritidsresor, Solresor, Nazar, Detur, Royal Caribbean, och Langley.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

En kärleksresa!

!För mig startade min resa med att jag behövde göra något nytt med mitt liv, det var inte självklart att det skulle bli just reseledare.. För mig var det den personliga utvecklingen som lockade tillsammans med att jag var nyfiken på reseledaryrket.. Och det visade sig att service&co skulle innebära så mycket mer än vad jag någonsin ens kunnat drömma om! Idag har jag varit hemma i snart tre veckor och sitter just nu och inväntar vilken som.ska bli min nya destination från min nya arbetsgivare, om vecka åker jag på utbildning och vet ni vad, det som nästan är det bästa med det är att jag då kommer få träffa några av mina nya helt fantastiska och underbara vänner från service&co!

Idag ångrar jag inte en dag, inte en sekund min resa! Nu ser jag fram emot mitt nya liv som reseledare! Och för er som kollat på bilder/filmer från utbildningen så vill jag säga Nej, det är inte så roligt som det ser ut, det är MYCKET MYCKET roligare!

Oceniono na 5 z 5

ge dem 5 veckor, få hela världen som din arbetsplats!

De 5 veckorna i Spanien var de bästa veckorna jag någonsin upplevt. Tillsammans med över 130 underbara människor från hela Skandinavien så utmanade man sig själv, man växte och fick göra saker som man aldrig trodde att man skulle klara av. Man får vänner från Danmark, Sverige och Norge som man aldrig kommer att glömma och tänk dig att efter 5 veckor kunna åka vart som helst, med jobbgaranti och ge världen den bästa guiden som möjligt! Du har det i dig, absolut värt vartenda jäkla öre! Finns inget bättre än Service & Co guideskola!

Måste upplevas!

Upplevelse för livet! Sjukt bra föreläsningar och roliga galna projekt och övningar! Man får vänner ifrån hela Sverige som sedan kommer vara vänner i hela världen. Service & Co. Är aldrig tråkigt, och JA man kommer göra saker man aldrig trodde man skulle göra. Man växer som person och man får känslan att man klarar av allt! Man vet aldrig vad som kommer ske under dagarna. Hade alla skolor varit likadana som service & Co. Så hade man aldrig velat sluta skolan. Alla som har chansen att åka till service & Co. Tänk inte! Åk bara!

Oceniono na 5 z 5

De bästa 5 veckorna jag haft i mitt liv.

Var verkligen helt underbart. Visst vi hade mycket att göra på kort tid men var så värt det när man sitter här hemma i Sverige. En upplevelse som man inte kan beskriva med ord något man måste uppleva själv. Man vill bara tillbaka till dessa veckor.

Oceniono na 5 z 5

Vägen till det bästa jag gjort i mitt liv!

Service & co var det bästa jag kunde ha gjort för ett år sedan.
Jag träffad en massa nya människor - som i slutet blev några av de bästa vänner en person kan ha.
Utbildningen i sig har visat sig hålla väldigt hög kvalitet, eftersom jag kände att jag var helt redo att börja arbeta när jag kom till min först destination i somras - Rhodos. Sedan har jag fortsatt att jobba som reseledare och har inga planer att sluta ännu.

Instruktörerna är fantastiska, atmosfären är oslagbar. Det är dock mycket plugg och höga ambitioner med en hel del stress - men i slutändan är det bara en del av utbildningen. Som guide är arbetslivet tufft många gånger.

Så håll humöret uppe, studera hårt och ha kul!
Service & co fixar resten!

Vi ses ute i världen!
Linda Gunblad, reseledare för Apollo i Hurghada, Egypten

7 marca 2012

Personlig utveckling

Ja, personlig utveckling är vad det handlar om! Ett spännande äventyr där du växer som människa något otroligt. Service & Co ger en så nyttiga erfarenheter och upptäckter som man kommer ha nytta av hela livet, oavsett om du blir guide eller inte.

Det är 3 år sedan jag gick min utbildning och tack vare den stora finanskrisen världen över som rådde blev det så att jag bara jobba 3 månader som animatör sedan. Men jag har aldrig ångrat mig, att gå utbildningen hos Service & Co är vad jag kallar mina mest väl spenderade pengar!

20 stycznia 2012

Tillbaka till framtiden

Nu är det snart 3 veckor sen jag kom hem från Service&Co, och mitt liv är helt annorlunda från var det var när jag satte mig på flyget för några månader sen.

Jag är en mycket starkare, gladare och mognare person, och det är tack vare dom fantastiska människorna som kallas instruktörer, men som jag nu kan kalla kollegor.

Jag använder klyschan, för jag kan inte säga något annat- Det har varit den bästa tiden i mitt liv. Och det är det fortfarande, för jag är så lycklig över alla mina nya vänner och mitt nya jag. Så det tar inte slut när ni åker hem, det är med er hela livet. Och Service&Co är också med som stöd när du åker hem, hjälper dig med allt!

Jag är medveten om att jag inte har sagt något hur det är där nere på skolan, men det är för att det inte går att beskriva, alla upplever olika saker, men det enda jag kan säga är ni kommer skriva er egen saga där :)

Så åk åk åk!

4 stycznia 2012
Oceniono na 5 z 5

Jag gav dom 5 veckor, dom gav mig världen!

11/11/11- det var dagen som mitt liv började! Det var då jag åkte ner till Lloret de Mar och till Service & Co's Reseledarutbildning.

När jag hade läst tidigare recensioner och läste att "det var dom bästa veckorna i mitt liv" tänkte jag "hur orkar dom överdriva så mycket?" Men nu, när man har gått skolan... WOW, det ÄR dom 5 bästa veckorna i mitt liv!

Tiden nere på skolan går inte att förklara på något sätt, men det jag vet att jag har fått vänner för livet och haft the time of my life!

Redan dagen vi åkt hem saknade jag alla och det gör jag fortfarande! Både instruktörer och elever! Min familj!
Den dagen fick jag också jobb hos Fritidsresor! Så det är helt klart värt att åka!
Tveka inte, tveka aldrig!

Varma och kärleksfulla hälsningar från Monica :) <3

3 stycznia 2012

Best days of my life...

..och det var det verkligen!
Dagarna innan jag skulle åka undarde jag om jag verkligen hade gjort rätt beslut när jag valde att åka med Service & Co. Men så fort jag kom på plats försvann alla mina tvivel och jag ville inte åka hem igen. Service & Co ger en så mycket mer än bara en utbildning till att bli Reseledare. De fokuserar på en som människa, på en personlig utveckling. Det fanns inte en dag som var den andra lik. Jag har aldrig förr gjort så mycket Roligt och Lärorikt under hela mitt liv. Instruktörerna och föreläsnarna brann verkligen för det dom gjorde, vilket fick oss att bli lika engagerade och vilja lära oss och vilja bli ännu bättre.
Om man känner att man vill bli reseledare är Service & Co definitivt något förr dig, tveka inte för du kommer inte ångra dig! Service & Co kan inte riktigt beskrivas med ord, det måste bara upplevas!

28 grudnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Service & Co förverkligade min dröm!

Med nya vänner jag kommer behålla för livet, upplevelser och minnen som är oförglömliga och kunskaper, inte bara om reseledaryrket utan även om mig själv och andra, har Service & Co verkligen förändrat mitt liv. De gav mig också en direktväg till guidejobb som förverkligar min dröm!

24 grudnia 2011
Oceniono na 5 z 5

De bästa beslutet är taget- nu återstår världen!

Att 5 veckor kunde ge så mycket var något jag absolut inte förväntade mig när jag stod på kastrup med min resväska på 22 kg & sitter nu hemma 5 veckor senare med ett bagage fullt & framförallt tungt ut av underbara upplevelser, utmaningar, erfarenheter, glädje, energi & framförallt en positiv inställning till framtiden!

Världen är till för och upplevas, och en bra start är och börja på service & co, guideskolan måste upplevas för & förstås! & tro mig, det är värt det tusen gånger om! Ta chansen, ÅK! De var den bästa chans jag tagit i mitt liv & har öppnat upp så mycket nya möjligheter!

21 grudnia 2011

Helt fantastiskt!

Helt klart det bästa jag gjort i hela mitt liv! Vänner för livet, oförglömliga minnen och utmaningar jag aldrig trodde jag skulle klara. Man vet att man alltid har "familjen" i ryggen oavsett vad som än händer, det spelar ingen roll om man gör bort sig eller inte kan, man blir peppad tills dess att man inser att man kan eller så får man hjälp att klara det.
Fem riktigt tuffa veckor och jag ångrar inte en endaste sekund av det!

20 grudnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Något av det bästa jag gjort!

En otroligt bra utbildning med fokus på jobbet som reseledare (guide) men med så mycket annat som har med personlig utveckling och utmaningar att göra att även om man bara blir reseledare för ett kort tag eller inte alls så kommer alla som gått denna guideskola ändå att på många sätt ha nytta av erfarenheterna härifrån framåt i livet. Det är tufft och mycket står på schemat varje dag. Det är hårda regler som gäller men det är konsekvent och rättvist och skoldagarna kantas av mycket glädje, humor och överraskningar från instruktörernas sida. Instruktörer (såväl de interna som de externa) och föreläsare är av toppklass och väldigt professionella och de ger oerhört mycket av sig själva. Vad väntar du på? :-)

Oceniono na 5 z 5

Service & Co, den bästa utbildningen!

Service & Co har verkligen allt! Jätteduktiga instruktörer, seriöst schema med rolig utbildning och vi fick riktigt nära vänner! Även om du inte vill bli reseledare så lär du dig jättemycket om dig själv som du kommer att ha nytta av hela livet. Och om ditt största mål att bli reseledare så kan du inte hamna mer rätt än på Service & Co. Jag åkte från skolan med ett jobb och kontrakt med Solresor i handen. Jag har utvecklats jättemycket som person och vill verkligen rekommendera alla som läser det här att gå Service & Co:s Reseledarskola! Det är det bästa valet jag har gjort i mitt liv hittills!

Oceniono na 5 z 5

Ditt livs bästa 5 veckor!

Jag har precis kommit hem från 5 veckor på utbildningen, och jag längtar tillbaka så otroligt mycket, både till utbildningen, instruktörerna och framförallt efter min "nya familj". Vi har gått igenom så mycket under de här veckorna, så mycket att det är svårt att beskriva. Men om du vill ha vänner för livet, utvecklas som människa och framförallt bli skandinaviens bästa reseledare - så tveka inte, boka Service & co och ta chansen, du kommer inte ångra dig!

Oceniono na 5 z 5

De andra skojar inte, detta är underbart

Om jag kunde göra det igen skulle jag, om jag kunde ångra något skulle jag inte göra det. Här har vi världens underbaraste chans att hitta sej själv och andra som är PRECIS som du, och det trodde jag inte fanns... Service & Co har tagit linsskydden av mina ögon och helt plötsligt ser jag ljuset i livet och är riktigt lycklig. Passa på, det är en chans som inte får missas.

18 grudnia 2011

Det bästa jag gjort!

Upplevelser, kunskap och vänner för livet. De fem veckorna i Spanien var bland det bästa jag gjort i hela mitt liv och något jag aldrig kommer att glömma. Så glad att jag åkte dit för det har varit värt alla pengar och allt slit där nere. Funderar man på att åka? Åk!

18 grudnia 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej