Absaloutly terrible the quality. The pictures are nothing like the real product. Don't make the mistake of buying them you will regret it. Their costumer support does not work, they wont reply back to... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Slechte service! Ik had al meerdere keren met plezier broeken gekocht in de winkel. Afgelopen donderdag heb ik weer broeken gekocht, helaas heb ik deze niet van te voren grondig onderzocht op gaatje... Zobacz więcej
Ik heb 2 maanden geleden een rok gekocht. Vanwege het slechte weer niet eerder dan vorige week kunnen dragen. Dus daarna voor het eerst echt gewassen. Binnenstebuiten en heel voorzichtig gewass... Zobacz więcej
Kon niets vinden qua contact. Meerdere keren een nummer gebeld en werd niet opgenomen. Terugsturen kost me ruim 8 euro. Hele slechte service.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą damską
- Sklep z jeansami
- Sklep z odzieżą wierzchnią
- Sklep z odzieżą dla puszystych
- Sklep z odzieżą dla młodzieży
Napisane przez firmę
Betaalbare damesmode met een groot aanbod.
Dane kontaktowe
Vlamingstraat 20, 2511BB, Den Haag, Holandia
- shop@Senoritafashion.nl
- senoritafashion.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle en correcte service.
Op tijd en netjes afgeleverd wat er…
Op tijd en netjes afgeleverd wat er besteld was.

SLECHT

Odpowiedź od Senorita Fashion
Ik heb een verkeerd pak gekregen echter is dit netjes en snel opgelost. Ze waren goed te bereiken en personeel is behulpzaam.

Odpowiedź od Senorita Fashion
Bestelling gedaan bij deze site voor…
Bestelling gedaan bij deze site voor een trui die ik online zag, en verder andere dingen erbij besteld om zo niet verzendkosten te hoeven betalen. Kreeg de bestelling binnen en de trui zat er niet bij in, er is me netjes een mail gestuurd met dat bericht en of ik een te goed bij wilde of m'n geld terug. Hartstikke goede service dacht ik, tot ik de rest bekeek.. Een andere broek als welke ik besteld had, en een shirtje met allemaal make up erin.. Gereageerd op hun mail dat ik graag m'n geld terug wilde voor dat shirt wat miste, en hoe ik de rest kon oplossen. Niet netjes, enige waar ik nog een ster voor geef is de snelle levering. Ik hoop snel een. Reactie te krijgen van ze hoe nu oplossen..

Top services
Er was een klein foutje gemaakt, maar dankzij door hun klantgerichtheid en top services was het binnen no time opgelost!! Hun bereikbaarheid is ook super, via de email en telefoon

Superfijn bedrijf
Superfijn hoe ze hier met de klanten omgaan. Ze houden je goed op de hoogte.

Odpowiedź od Senorita Fashion
Ik ben heel goed geholpen via de chat…
Ik ben heel goed geholpen via de chat met informatie over de maat van de kleding en de volgende dag werd het netjes gebracht.👍

Odpowiedź od Senorita Fashion
Wat een vriendelijk top bedrijf
Wat een vriendelijk top bedrijf! Ik had een vraag en werdt direct gebeld en goed geholpen , bestelling werdt persoonlijk gebracht en de retour persoonlijk gehaald. Echt een top bedrijf, zeker aanrader!!

Odpowiedź od Senorita Fashion
Smiddags besteld en s avonds al…
Smiddags besteld en s avonds al gebracht. Echt super. Was er heel blij mee.

Odpowiedź od Senorita Fashion
Ik ben heel erg blij met de kleding die…
Ik ben heel erg blij met de kleding die ik heb gekocht!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.