Zobacz, co mówią recenzenci
Slechte service! Ik had al meerdere keren met plezier broeken gekocht in de winkel. Afgelopen donderdag heb ik weer broeken gekocht, helaas heb ik deze niet van te voren grondig onderzocht op gaatje... Zobacz więcej
Kon niets vinden qua contact. Meerdere keren een nummer gebeld en werd niet opgenomen. Terugsturen kost me ruim 8 euro. Hele slechte service.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą damską
- Sklep z jeansami
- Sklep z odzieżą wierzchnią
- Sklep z odzieżą dla puszystych
- Sklep z odzieżą dla młodzieży
Napisane przez firmę
Betaalbare damesmode met een groot aanbod.
Dane kontaktowe
Vlamingstraat 20, 2511BB, Den Haag, Holandia
- shop@Senoritafashion.nl
- senoritafashion.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Absaloutly terrible the quality
Absaloutly terrible the quality. The pictures are nothing like the real product. Don't make the mistake of buying them you will regret it. Their costumer support does not work, they wont reply back to calls or whatsapp or even emails. Once again i say, the product quality is very very bad. Nothing of what the pictures look like.
Waardeloze bediening.
Racistisch personeel.
Zoals eerder mensen een nare ervaring hebben, zo heb ik die ook vandaag gehad. Wat een asociale medewerkster. Een medewerkster die qua haar en kleding is blijven hangen in de jaren ‘80 met een bril. Geen goede dag geen niks. En als je wat vraagt dan krijg je een heel kort geïrriteerd antwoord. Toen ik desbetreffende medewerkster hierop aansprak, werd ik natuurlijk niet gehoord. Toen ik aangaf dat als ik misschien blond was en geen “doekje” op mijn hoofd had, ik waarschijnlijk een andere behandeling had gehad. Eerst probeerde ze dit nog tegen te spreken. Maar al snel kon ze niet meer acteren en gaf ze aan dat ons soort vaak wel de probleem zoekers zijn. Aha. Dus mijn gevoel klopt nog ook wel. En vervolgens zei ze dat onze soort wel altijd een grote mond hebben l. Wow. En dit is een vrouw die in een multi culturele wijk werkt. Mij nooit meer gezien daar. Spijtig voor jullie. Want wilde het een van mijn vaste winkels maken. Niet om jullie kwaliteit hoor. Maar om jullie jeans waar veel stretch in zit en ik dat fijn vind. Voor jullie een klant verloren door iemand die niet weet hoe je met klanten om moet gaan. Succes met Abayats verkopen( islamitische jurken) jullie willen wel ons geld, maar ons normaal te woord staan O nee dat kunnen jullie niet. Heb een grote sociale kring. Nou die zullen geen stap meer zetten in jullie winkel. Ga zo door !!!!!!
service is ver te zoeken
Ik heb 2 maanden geleden een rok gekocht. Vanwege het slechte weer niet eerder dan vorige week kunnen dragen. Dus daarna voor het eerst echt gewassen. Binnenstebuiten en heel voorzichtig gewassen - de rok kwam vrijwel in 2 stukken uit de wasmachine. 1 hele naad is losgeraakt.
Vanochtend teruggegaan naar de winkel en dan krijg je te horen: we ruilen alleen binnen 8 dagen. Nu kunnen we er niks meer aan doen. En: je moet het eerst ook wassen voor je het aantrekt, dan had je het binnen 8 dagen kunnen terugbrengen...
Ik lees nu hier een andere recensie hier die aangeeft dat er tegen haar is gezegd dat er geen garantie meer is op gewassen kleding, dus blijkbaar wordt er elke keer iets anders verzonnen om onder een tegemoetkoming uit te komen.
Volgens mij kun je je ook anders opstellen als een klant komt met zo'n verhaal en niet direct al schouderophalend staan te vertellen hoe zij het aangepakt zouden hebben om wel binnen 8 dagen te kunnen ruilen.
Helaas, klant kwijt. Ik ga er nooit meer naar binnen.
Mijn ervaring met Senorita is positief
Mijn ervaring met Senorita is positief. Het personeel hielp mij zoeken naar een leuke blazer gezien ik een tussenmaat heb. Ik herken me niet in deze belevingen. Mij is ook weleens voortgekomen dat ik het artikel na aanschaf thuis constateer dat er een fabricage fout is. Terug naar de winkel binnen een retour termijn wordt je ook geholpen.
NIET KINDVRIENDELIJK
Ik kwam hier altijd fijn winkelen. Vandaag met mijn dochter geweest ze liep onder een kleding rek door naar mij toe en werd meteen beet gepakt door de oudere dame die er werkte. En werd ontzettend kindonvriendelijke toegesproken. Alsof de mevrouw er op zat te wachten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en mijn dochter was erg overstuur. Wat een haat straalde mevrouw uit!
Mijn dochter bleef netjes bij mij, rent niet door de winkel en is beleefd.
Maar ze was kleding aan het uitzoeken voor mij en liep even onder een rek door omdat ze anders om moest lopen naar mij en dan word ze op zo’n rare manier aangesproken.
Ik kom hier ieder geval NOOIT meer. Chagrijnig personeel! Bedankt voor het verpesten van een moeder dochter uitje!

Odpowiedź od Senorita Fashion
Slechte service
Slechte service!
Ik had al meerdere keren met plezier broeken gekocht in de winkel. Afgelopen donderdag heb ik weer broeken gekocht, helaas heb ik deze niet van te voren grondig onderzocht op gaatjes. Thuis heb ik deze broek gewassen en toen ik deze broek voor het eerst aan wilde doen voelde ik een gaatje aan de achterkant. Vandaag contact gezocht met de winkel krijg ik als reactie dat ze geen garantie geven op gedragen of gewassen kleding en dat ik waarschijnlijk mijn kleding niet goed was of er slecht mee omgegaan ben. Mij zullen ze niet meer zien. Mocht je wat in deze winkel gaan kopen controleer de kleding grondig op gaatjes!
De levering was echt heel snel dat is…
De levering was echt heel snel dat is super fijn. Maar ik had een twinset besteld, en de kwaliteit is zoooooooo mega slecht. Kan het pak nog geen 2 uur aan houden en hij is helemaal misvormd.. erg jammer
Ik ben erg blij met mijn pak die ik heb…
Ik ben erg blij met mijn pak die ik heb gekocht, heb hem binnen 3 dagen al binnen gekregen!
Super goede kwaliteit en zit hartstikke lekker en precies de goede maat!
Erg aan te raden
Goeie prijs kwaliteit verhouding
Goede service. Er was iets fout gegaan bij post.nl. Snelle respons op mijn email! Heel netjes!
Heel tevreden ,hopelijk komen er snel…
Heel tevreden ,hopelijk komen er snel nieuwe producten
Eén van de beste kledingsites
Dankzij jullie ballonvesten stel ik veel eenvoudiger outfits samen, I love them.
Super snelle bezorging 👍👍 en blij met…
Super snelle bezorging 👍👍 en blij met mijn nieuwe shirtjes
Het was echt top!!
Ik heb een t shirt besteld...heel snel…
Ik heb een t shirt besteld...heel snel geleverd...ben goed op de hoogte gehouden dmv email...ik ben er blij mee...ik ga zo nog meer bestellen!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.