Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Idag fick jag min Original Mckenzie neck roll levererat till Sverige. Varan var exakt som på bilden. Jag skrev flera gånger till kundservice från Sverige och fick svar omedelbart på alla mina frågor.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en Servoprax drikkekop med tud, fordi jeg på grund af Parkinson har svært ved at drikke af en almindelig kop. Men låget sidder ikke ordentligt fast i koppen, så det falder af når man hælder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte nogle sko hos Seniorsalg, og satte stor pris på at skoenes bredde var beskrevet på hjemmesiden. Pakken ankom til min lokale pakkeshop dagen efter, at jeg havde bestilt. Jeg returnerede no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde købt et par sko der var for store, de blev hurtig byttet til et nr. mindre, som så blev for smalle. Der var ingen problemer med returnering, selv om tiden var overskreden. Det er jeg meg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością

Napisane przez firmę

Velkommen til SeniorSalg.dk´s netbutik. Danmarks billigste Seniorbutik - WEB-shop. Vi forhandler kvalitets hjælpemidler - f.eks. rollatorer, stokke, siddepuder mv. samt kvalitets fodtøj - f.eks. New Feet, til vildt skarpe priser. Gratis fragt > 499,-. ...

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Rigtig god service

Dejligt og sikkert sted at handle.
Utrolig mange varenr.
Ingen problemer overhovedet.
Flink kundeservice.
Hurtig forsendelse.
Tak for det..

21 lipca 2023

Hej Søren,

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt en rollator til min mor. Den kom hurtigt, men desværre var bakken til den beskadiget.
Da jeg henvendte mig sendte de straks en ny bakke uden vrøvl.

12 lipca 2023

Hej Helle,
mange tak for den fine anmeldelse.

Meget hurtig betjening

Købte en håndledsstøtte til en meget fin pris samt en kløpind.
Bestilte i går (22/6-23), og pakken kunne hentes allerede i dag :) det må man da sige er hurtig betjening. Vil da handle her igen en anden gang, skulle jeg få brug for nogle af deres ting.

23 czerwca 2023

Hej Gitte,

Super Service.

Jeg havde købt et par sko der var for store, de blev
hurtig byttet til et nr. mindre, som så blev for smalle.
Der var ingen problemer med returnering, selv om tiden var overskreden.
Det er jeg meget taknemmelig for, og kan kun anbefale
Seniorsalg på det varmmeste.

22 czerwca 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Anna, tak for den fine anmeldelse.
Vi håber du finder en model der passer.

Oceniono na 5 z 5

Min mor havde set et par sandaler fra…

Min mor havde set et par sandaler fra rohde.
De havde kun str 42 og hun skulle bruge str 40.
Ringede til dem og søde Hanne kontaktede firmaet og fik et par hjem.
Hvis vi ikke var tilfredse kunne vi bare sende dem retur.
Min mor var så glad, de skulle have en bestemt højde på hælen.
Sikke en service

2 czerwca 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Helle, tak for den fine anmeldelse.
Dejligt din mor er glad for sandalerne.

Oceniono na 3 z 5

Jeg har kun handlet en gang hos…

Jeg har kun handlet en gang hos seniorsalg. Har købt en koldskumshynde. Den var al for hård for min svigermor, så måtte returnere den. Hvis jeg havde set, at det koster 50 kr at returnere, så havde jeg valgt at handle et andet sted. Trods et stort udvalg af hynder, tør jeg ikke at købe en anden, for hvis den er for hård/blød, og skal returneres, koster det jo også 50 kr.

12 kwietnia 2023

Super fin service

Super fin service - jeg skulle bytte et par ting og snakkede med Hanne fra Seniorsalg - hun sørgede for, at det hele uden problemer. Dejligt at mærke sådan en imødekommenhed. TAK
Susanne - Svaneke Købmandshandel

20 kwietnia 2023

Hej Susanne,

Super fin betjening

Super fin betjening. Hanne der tager telefonen er mega sød og sørgede for jeg hurtig fik en otium stol til min hustru, der kom hjem fra hospitalet.
Tak for hjælpen. Mvh Peter

21 kwietnia 2023

Hej Peter,
Tak for den fine anmeldelse.
Vi håber din hustru er glad for stolen.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin og fair behandling

Jeg havde bestilt flere forskellige varer - 2 af produkterne levede desværre ikke op til den lovede standart - ikke på kvaliteten, der var fin på siddepuderne, jeg beholdt den ene, men de 2 der skulle ligge på spisebordsstolene, var desværre for høje til at komme ind under bordet.
Jeg fik en meget fin behandling, og de prøvede virkelig at hjælpe.
Det endte med at jeg måtte returnere nogle af varerne - og der var ingen bøvl, bare forståelse og god betjening.
Omstændighederne taget i betragtning, påtog Søren sig at undlade Returfragten - meget flot gestus, og tak for det.
Meget fin oplevelse, og de bedste anbefalinger herfra.
Vh Erik Petersen

27 marca 2023

Hej Erik,

Oceniono na 1 z 5

Der vildledes med firmanavne.

I dag er det 2Go firmaet der misbruges til at sælge nogle dårligere indlægsåler fra Woly. Kunderne vildledes. Ofte er det indlægssåler fra New feet, der reklamers med nogle af de dyrest medfølger sko. Men det de billigste der ligger i og som ikke afhjælper det de dyrest gør.
Har gjort opmærksom på fejlen. desværre er chefen ligeglad.
Så pas på når i handlere der. Det er et flinke personale, men chefen snyder.
og nej det ikke samme produkt 2Go og Woly som der står på de viste såler hvor butikken skrive4 2Go. 2Go er ortopædiske

25 marca 2023

Hej Annette,
Woly, Galant eller 2GO er det samme produkt 100%, dog vil firmaet Goodstep i fremtiden kun køre 2GO som varemærke.
De har dog rester af Woly på lager stadigvæk, men det udgår når de er udsolgt.(se link)

Produktet er det samme, det er kun æsken til forskel!!
Hvilket vi har fået bekræftet af Christina fra GoodStep.

Vores billeder vil også løbende blive udskiftet til 2GO.

Oceniono na 5 z 5

Min computer gik i sort under…

Min computer gik i sort under bestilling af en vare men alt blev klaret af Hanne på sms i stedet. Rigtig god betjening og varen er ankommet hurtigt.
Venlig hilsen Kirsten

15 marca 2023

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Kirsten, tak for den fine anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

- VÆRESTE L*** NOGENSINDE !!

- VÆRESTE L*** NOGENSINDE !!! UNDGÅ DENNE SIDE -

Købte en badesvamp med skafte på. Svampen faldt af i løbet af en lille uges tid, og ingen måde at putte den på igen.. Det var den til 299kr ca.

11 marca 2023

Hej Bojan,
Jeg kan ikke finde dig i vores system, når jeg søger på dit navn.
Du skal selvfølgelig have en ny vare, når den går så hurtigt i stykker.
Kontakt os derfor gerne direkte enten på telefon eller e-mail.

Oceniono na 2 z 5

Nøj, de er smålige

Jeg bestilte fire småting, inkl to par handsker med Thinsultatefor. De tre ting i pakken var korrekt leveret, men et par handsker var forkerte. Det sker. Det er ikke hvad der får mig til at give få stjerner. Men reaktionen fra Seniorsalg var/er absurd. De forventer at jeg returnerer de forkerte til dem ( uden beregning, så storsindet) og når de har returpakken vil de sende de korrekte handsker til mig. Min mail om at dette forslag ikke er rimeligt fik svaret "Det ser vi på". - Deres forslag indebærer blandt andet at jeg skal stæse til pakkeshop to ekstra gange
Heltærligt, send mig dog de handsker, værdi max 70 kr. I skal nok få de forkerte retur.
Seniorsalg oplyser at de har base i Danmark. De mails, jeg har fået, er dog så ubehjælpeligt skrevet, at jeg tvivler.
To stjerner fordi levering var hurtig.

19 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Leveringstid og vare i top.

Varen var den rigtige. Kvaliteten i top da jeg havde valgt en anerkendt producent. Og på trods af tidspunktet tæt på jul var varen leveret efter 2 dage, så super oplevelse.

19 grudnia 2022

Odpowiedź od Seniorsalg

Hej Annette, tak for den fine anmeldelse.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej